Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
7 szén -> csomag -> szén <#banplz>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

mascarun
Akkor most ha szerzek 7 szenet azt beválthatom egy ajándékcsomagra miben van egy random játék? 😮
Ez kibajó! 😊

Fpocok
Steamen 3,5E a narancsdoboz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Elég amatõr dolog, de izé... szóval elfelejtettem a Steam jelszavam. Amit írok nem jó, mert a múltkor hackelés után újat találtam ki. Hogy tudom resetelni? Úgy értem nem kell általában, csak ha máshova karok belépni vagy valami. Pl. az Iron Gripes játékhoz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Prince23
The Orange Box nyereményjáték

Elég nagy az esély, aki megnyeri. kevés a likeoló

Renjike
csak nekem steames a játék azért írtam meg , a w2 topik kicsit kihalt

Kérdezd meg a w2 topicban. Steam topicba akkor írj ha nem indul a játék vagy ilyesmi, más köze nincs hozzá.

Renjike
wticher 2 ben miért akad a karakter ha mozgok vele oldalra? eddig highon a játéknak semmi baja nem volt....

akkor az ismerõsöd egy elég buta ember,mert gyakorlatilag semmit sem kell foglalkozni vele. aki meg be sem lép a steam accjára az ide se jár és attól meg úgysem kapod meg 😄

How much can you take,before you snap?

Például mondjuk ismerõsömnek, aki nem foglalkozik vele, mert macerás számára 😄

Ki számára felesleges egy több millió forintos account lehetõsége? 😊

Sziasztok!

Ha van valaki, aki nem gyûjti a szenet, és felesleges számára, keressen meg privátban 😊
Köszi!

Üdv.

vagy vársz egy keveset, vagy steam restart megoldja általában
Üdv.Lenne egy kis gondom.Ez mitöl lehet?""

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Ha valaki elég szerencsés a 7 szén craftolása után egy játékot kaphat ugye, itt egy lista, hogy mégis mire lehet számítani: http://pastebin.com/kDXjjDha
Szép hosszú a lista 😄 Kuponokat persze nem tartalmaz, hiszen abból van kismillió egy és ezen felül a lista frissítés alatt van ofc 😛
Egyszer mindenképp bepróbálom majd a craftolást, de van egy olyan érzésem, hogy valami vacak kupont fogok kapni.... amilyen szerencsés vagyok 😛

Más: A magyar SteamGift group még mindig nyitva, akit érdekel csatlakozzon, karácsonyhoz közeledve lesz pár giveaway (aláírásban a link)

as NRG ||| SteamGifts - Csatlakozz, ajándékott vagy nyerj! Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun

hm, beszálltam én is a nagy ajándékvadászatba. dungeons of dredmor-t kipróbáltam, roguelike fan lévén ez még érdekelt is valamennyire. sajnos maga a játék elég siralmas, semmi kihívás nincs benne és rendkívül unalmas is. az achievmentet egy alchemy skilles karakterrel kb 2 perc alatt megcsináltam,de csak egy szenet kaptam :/

How much can you take,before you snap?

TheGrinder
Milyen teljesítendõ öcsik vannak most steamen? most jöttem vissza koliba és nem tudom megnézni mert kibaszott kódot kér a steam mert más géprõl jelentkezek be, és ezen a gépen meg beszart a freemail.

Okés, kösz!
Pénzt meg gondolom úgy szerzek, hogy megcsinálok pár pályat.
Üdv

kifli
jobbfelül keresztbetett kard, de kell hozzá 200 péz 😄

#4096 ? ohh szorry 😄
l2read? coal

Hali!

És mi az a lockdown mod? Most töltöm le, úgy vagyok vele, egy próbát megér. 😊

DarkSector
van külön topik az origin-nek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
na, megkaptam a 3. ajándékot is, még egy chole 😄

eddig van 2 chole meg egy dod source 😄
somdav95
Ha egyenként nézed nem számít drágának, így a csomagon úgymond "spórolsz" is... 😊
Én Race Injection-t, vagy valami szimulátort várok..
Just Cause-on vacilálok..

Renjike
witcher 2 egyértelmûen bármit lever idei pc fronton.

Szabi84
ID Software complete pack bazmeg megvegyem ne vegyem.... áááá

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Botond
fable3+dlck+fable+sacred angel+sacred angel2 bezsákolva, witcher2n még vacilálok. Jön a csõd. 😞
wesker24
Én is megcsináltam a Spiral Knightot de én is csak szenet meg TF2 cuccot kaptam érte mást nem !
Ok! Azt hittem nálam van valami gond, de akkor ezek szerint nem. Amúgy amióta írtam még 1-szer megszakadt. Most jó, csak el ne "kiabáljam"!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Serpa
kb 20-25 perc volt.
durván 300mega.

kell 200 "pénz" vagy mifene, hogy be tudj menni lockdown pályára, majd hógolyóval meg kell dobni egy ellenfelet.

Renjike
mennyit kell vele szenvedni? és mekkora a játék mérete gondoltam h leszedem az acsi miatt 😊

Serpa
bizony.
nekem fél óra kellett, hogy steam "észrevegye" - kaptam is érte szenet.

somdav95
Másnál is, tegnap is ilyen volt.. Ne lepõdj meg rajta

kifli
spiral knight-s ba végre rájötem mi az a lockdown mod, meg hogy kell bejutni, dobáltam azt a szaros hógolyót is, de nem kaptam meg a cuccot 😞
Hali!
Másnak is sz@rakodik a Steam vagy csak nálam? Most az este folyamán már másodszorra szakad meg!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

CalebJoe
már vagy 80x le volt árazva a HL2 miért nem tudnak valami új játékot olcsóbban többen vennék kivétel a Witcher 2
Renjike
WItcher 2 elég jó cím . de így is drága kicsit :/ nekem meg már megvan megjelenés óta steamrõ szóval nemkõ 😊

artschi
Mai akció:

Lego Batman - 4.99
Half-Life franchise -75%
CoD: MW2 - 12.49
Theatre of War franchise -75%
Tropico 4 - 15.29
Red Orchestra 2 - 17.49
Chantelise -75%
Duke Nukem Forever - 4.99
Sacred 1-2 -50%
Costume Quest - 3.74
Dungeons of Dredmor - 0.99
Withcer 1-2 -40-75%

Az árak euro-ban értendõek és az áfát tartalmazzák 😛

Illetve a tegnapi akcióból még van 23 óráig akcióban:
Rift - 4.99
Orcs Must Die - 2.74
Bunch of Heroes - 2.49
Fable 3 - 9.99

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

somdav95
Teljes mértékben.. Lehet várnak a nagy címekkel karácsonyig..

Fpocok
Azt írja, hogy KELL A JÁTÉK. Gondolom akkor demo nem jó bár nem tudom konkrétan melyikre gondolsz most.

FZoleee
egy másik fórumon azt állapoították meg, hogy úgy nem ad acsit 😄
kifli
te leszel a helyi megbízott ennek kiderítésére 😄
RoboKutya78
srácok amit a feladatok között naponta kioszt és van a játéknak demó verziója ha azzal játszom azt is figyeli a steam?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fpocok
RO2vel azóta nem játszottam, hogy megvettem. Na jó. 2 órát.
Most felmegyek, megcsinálom és ha nem kapok ingyen játékot, akkor szétbaszok valamit 😄

artschi
a mai akció felejtõs 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fabio Capello
teljesen random

DarkSector
jah de ezt csak találomra adja nem? vagy kupon vagy játék nem?

mert nekem eddig 3 csomagból 3 kupon...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
én kaptam egy coalt, meg egy dod source játékot

Azért, mondjuk arra figyelhetne, a rendszer, hogy ne azt adjon, amim már van...
Fabio Capello
Na akkor most tisztázzuk a dolgokat.

Naponta vannak achievementek. Az achikért kaphatsz: 1 coalt, 1 kupont, vagy 1 játékot.

A coalokat két féle módon lehet felhasználni: vársz az akció végéig, ahol majd minden coal egy nyerési esély a fõdíjakra. Második: hét coalt összekraftolhatsz, amiért kapsz: 1 kupont vagy 1 játékot.

DarkSector
Ezt nem vágom kaptam egy kupont egy csomagban, meg egy Cole-t vagy mi, akkor 7 kavicsért ugyanolyan kupont vehetek mint amit most ingyen kaptam?