Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
a defense gridesért. Ingyenes achiért Demolition Inc-et kaptam 😊

jAsOn VoOrHeEs
Ingyen teljesíthetõ acsiért kaptad a Valve packot?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fabio Capello
viccelsz, még rá is fizetett a srác, naná 😛 😄

ollie
És, elcserélted? 😄

Fabio Capello
jogos, fogalmam nincs azt miért írtam bele.

Tegnap felvett egy gyerek egy fórumról, kínált egy Psychonautsot és két szenet a Valve komplett pakkért... 😄

ollie
Nem valljuk be, mert egyáltalán nem volt gyenge.

ollie
Szenet nem kaphatsz 7 szénért.

berczely
Na akkor akinek kell 50%-os Valve kupon az írjon privátot! 😊

ideális esetben friendsek vagytok és a listában jobbklikkre invite trade
ott kikeresed a steam fület balra fent és behúzod a közös ablakba a többi egyértelmû
berczely
50%-os akart lenni*

berczely
Én is szívesen elajándékozom egy 60%-os Valve kupont csak nem tudom, hogy kell!??

Renjike
😊) én is így vagyok vele.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

cs1rk3
Kinek kell 25% os Valve kupon? 😊

Köszi a válaszokat. Csak furcsa, hogy letöltés DLC pont aktív.

artschi
Szerintem a játék elején ki lehet választani, hogy akarsz-e játszani pl. a "You monster" DLC-vel.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Néhány kivételtõl eltekintve (pl.: GFWL), már eleve a DLC-kkel töltöd le, ha megvetted õket. A plusz pályák és missziók nem biztos, hogy látványosak a könyvtárakban.

Sziasztok. Megvettem a Defense Grid-et a DLC-kel. Az lenne a kérdésem, hogy játékban hol látom a DLC tartalmat, mert a Steam könyvtárban csak a játék van.
Néztem, hogy a DLC-ket újra már nem tudom megvenni, mert azt írja, hogy már megvannak.
A járék autómatán telepíti õket?

Acsiért nem veszek játékot. Fõleg, hogy ezek szerint nem csak nekem nem jön be többségük. Annyira nem vagyok kocka, illetve más értelmesre (mármint értelmes játékra) költöm az arra szánt pénzt. Lesznek még olyan acsik, melyeket tudok majd teljesíteni.

Renjike
dehogynem 😄 ,

ti megveszitek a játékokat vagy alapból megvannak? mert olyan jószar játékoknak kell valamit teljesíteni hogy az hihetetlen...

Fpocok
Ez még csak az elõjáték 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sok nap van még. Szerintem az ünnepekkor lesznek jó címek. Én már vettem egy Fable 3-at.

Most sehogy. Majd Január 2-tõl.

Zeller01
Elég lassan indulnak be az akciók! Az elsõ 3 nap, valljuk be elég gyenge volt...

. : Z E L L E R : .

Hááát inkább hagyom a Stalkert...az elsõ részt megvettem anno,de nem jött be igazán,ellenben egy 50%-os valve kupont nyertem most,azt hogy tudom beváltani?
És reménykedem,hogy lesz még kedvemre való leértékelve,tavaly a Mirorr's Edge-t beszereztem és az pl nagyon bejött.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Többször végigjátszottam mindegyiket komolyabb gond nélkül. Nem szabad kihagyni. Itt finomságok is vannak hozzájuk.

Fpocok
Nem.

Botond
Megdumáltál, az is a zsákban.
DarkSector
7 szénért kaptad? grat!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

artschi
én ki bírtam most perkálni 1.11 euro-t a Defense Grid DLC-ért 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fpocok
Igen. Teljesen túl van terhelve.

somdav95
Megakartam venni a mirror's edge-t (egyszer már végigvittem, de 5 eurot megér eredetibe..) erre 10 perce sza*akodok azzal hogy fizethessek.... Mindenkinek ilyen szinten lassú?

nekem nyavalyás 7 szenem van, de nem váltom be, tuti valami fos esne 😊
15 dollár, annyit talán megér
Fabio Capello
Plusz egy Fallout 3 is esett, jó nap ez a mai.

szerintem a defense grid az eddig készült legjobb tower defense, amivel játszottam simán megér ennyit. Jó régóta rendszeresen játszogatok benne, steamcloudos szerencsére, feltölti a mentéseket.
Optimus Prime
Szerintem ostobaság emiatt nem megvenni. Az Advent Rising pl. random 10 percenként összeomlik, mégis az egyik kedvencem.
Optimalizálatlannak meg nem mondanám, legalábbis a Chernobylt, ami megvan. Maxon olyan szépen fut.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok a Stalker Clear Sky és a Call of Pripyat még mindig bugos és optimalizálatlan,ennyi patch után is?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

macleod2005
Nem tudom, csak a holyday sale csoportba, volt egy bejegyzés, hogy mik lesznek ma akciósak.

artschi
egyébként mennyibe kerül a Rage akciósan?

artschi
ha jól tudom, a kiadó döntése (Bethesda).

macleod2005
Rage is akciós ma, csak az kis hazánkba nem elérhetõ.
Amúgy tudja valaki, hogy Skyrim meg Rage miért is nem érhetõ el itthonról?

artschi
Mai akciók:

Sherlock Holmes franchise -75%
Swords and Soldiers - 2.49
Monday Night Combat - 2.24
Mount and Blade franchise -75%
S.T.A.L.K.E.R. franchise -75%
Jurassic Park The Game - 14.99
Grotesque Tactics franchise -75%
Neverwinter Nights 2 Platinum - 4.99
Batman: Arkham City - 24.99
F1 2011 - 19.99
Payday: The Heist - 9.49
Defense Grid - 2.24

És a tegnapi akciók 23 óráig:
CoD: MW2 - 12.49
Duke Nukem Forever - 4.99
Dungeons of Dredmor - 0.99
Costume Quest - 3.74

FZoleee
grat... a mai akciónak sincs értelme... 😄 nem vettem még semmit, de ha így halad tovább az akció, akkor nem is fogok... vajon a legnépszerûbb játékok le lesznek akciózva még egyszer az utolsó napon?
CalebJoe
ennyi szénnel már simán be lehet fûteni<#idiota>
Fpocok
Gratula!

Fabio Capello
lol, nyertem egy Valve Complete pakkot 😄

Renjike
harmat gyenge :/

Prince23
Ez a mai nagyon gyenge. Pay Dayt megvettem volna, de így nem.

zzeN
Batman AC jó hamar megkapta az 50%-os akciót.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fabio Capello
nem. hét szenet beválthatsz és kapsz vagy egy kupont, vagy szenet, vagy egy játékot.