Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
trade? komolyan? szerintem mindenki csinálta már legalább egyszer, és ezzel csak azt érték el, hogy a teljes trade rendszer lehal... zseniális, mondhatom.

Hali!
Nem véletlenül 😄 Most csúcsforgalom van a Steam-en. Az inventory be se jön.

somdav95
lassan is fog, rengetegen rámennek ilyenkor az akcióra 😊 próbálj türelmes lenni ( nem könnyû )

Zeller01
egyet értek!
viszont, szemezek egy from dust nevû játékkal. érdemes megvenni? jó ez az ár, mit gondoltok?

. : Z E L L E R : .

DarkSector
Nem csoda, még trade-elni sem lehet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dirt 3at mevettem de nagyon lassan jöööön!
somdav95
Horseshoe Curve Expansion Pack-al együtt 3,5 euro.. Megveszem, nagyon nem veszítek akkor se ha nem tetszik 😊

A végállomástól végállomásos gyorsvonatos küldik igen. De mikor kocsikat kell rendezni egy hatalmas pályaudvaron, meg tehervonatokat összeállítani az kifejezetten szórakoztató, meg nehéz is.

Ati

somdav95
Az ára elég jó... De a játék maga?! Nem halál unalmas?

train simulator megvéve.

Ati

Renjike
avp bezsákolva map packokkal 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ez megint lóf***

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

az majd holnap lesz 😄 biztos megint valami indie leárazás vagy valve játékok amik mindenkinek megvannak már

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem sikerült, de csak böngészõbõl. Így is sokáig tart, de legalább sikerül.

https://registration.riseofimmortals.com/Registration/

Renjike
holnap kari .. nem biztos....

grebber
Újabb foskupacot kapunk ugyis!

Next PC upgrade: 2022

jetblack
Sziasztok

Tudna valaki segíteni abban hogy hogy tudnék aktiválni 1 játékot ami nincs fent a Retail CD Key listán. Történetesen a FEAR 1 és annak kiegjérõl lenne szó. A segitségeteket elõre is köszönöm

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Fabio Capello
10 perc és indul a balhé, öveket bekötni! 😄

Esetleg akinek van hozzá accountja és már nem használja az privátban elküldheti. Nagyon megköszönném. 😊
mascarun
Nekem sajnos nem! Épp ezért akartam én is írni.

Van akinek tegnap este óta sikerült regisztrálni a Rise os Immortals-hoz account-ot?
jAsOn VoOrHeEs
Kaptam accot, de nem adja meg automatikusan.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Renjike
én bízom benne hogy Saint's Row 3at kapok XDD

ollie
Ha kapsz mástól írd már meg, hogy megkaptad-e automatikusan az achiet, vagy megint meg kellett csinálni.

Én 30%-os oddworld kupont kaptam 😊 de teljesen random.

Renjike
tudom , én szerencsére összekapartam még azt a 2 embert .... nemsoká meglesz .... remélem nem kapok érte szenecskét -.-"""

jAsOn VoOrHeEs
De nem tudok regisztrálni, mert meg van pusztulva az oldal. 😊

Renjike
csinálj egyet gyere kiboostolni és akkor már scak 1 ember kell
randomba nehéz megcsinálni....

jAsOn VoOrHeEs
RoI accountot elkérhetném valakitõl, aki már begyûjtötte vele az acsiját?

Fabio Capello
egyszerre csak egy használható majd fel.

Sector: mégis kéne az az ebayes téma.

Renjike
szerezz 20 darab 33%osat vedd meg a legdrágább játékot velük és még a valve fizet neked 😊)) .... nem hinném

Prince23
A Valve kuponokból majd felhasználható egyszerre 3 kupon? 25+33+33?
vagy egyszerre csak egy kupont lehet felhasználni egy játák kapcsán....

Renjike
ketten jönnétek még kiszedni a Rise of Immortals acsit?

Fabio Capello

Prince23
Ki kell bontani. Azt az egyik egy Valve complete packot dob ki...

ollie
Mi az a Steam gift feliratos cucc az inventorydban?

Prince23
Spiral Knights tárgyakért vinném a Valve Complete packot 😄 vagy az egyik giftet.

Év üzlete ne hagyd ki 😄

Fabio Capello
felesleges csomagolni, tudom mik azok, egy HL2, egy HL2EP1 és a Valve Complete pack 😄

Prince23
a 3 steamgiftet kicsomagoltad már? kíváncsi vagyok mit kapsz

Fabio Capello
3 van, a többi anyagot vagy tradebõl szerzem, vagy pedig middlemanként leveszem a sápomat a sok kisacc gyártótól 😄

semmi és semmi... egyszerûen nem megy el semmi játék :/

DarkSector
Nekem csak 3.

De olyan accountra van szükség tudtommal amibe vettél már legalább 1 játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Biztos sok akkontod lehet steamen 😄

DarkSector
Küld át nekem GIFT-be megnézem hogy igaz-e...😄

Viccet félretéve a srác mutatta ugyanezt a screenshotot, és neki kevesemm cím volt...Portal játék nem is volt közte.

Fabio Capello

ez a sajátom, itt bennevan.

DarkSector
Az egyik srác nyert ilyen packot egy forumban és nem volt se Portal 1 sem Portal 2.

Fabio Capello
benne van.

ollie
A Valve Complete packban van Portal 2.

DarkSector
Átvitt értelemben.
Hogy a cs meg HL1-2 iilyen régi szarokat adnak. Már 200x végigjátszotta mindenki, és szerintem nincs olyan teremtmény, aki a HL packokból ne birtokolna valamiket, annyi HL akcio volt már fingé-hugyé hogy szinte csak az új regeknek számít ez valamit.

Bezzeg ha lenne benne pl egy Portal 2.

de gáz! egy normális 2ds játékot nem tudnak csinálni 😄
ollie
Na direkt megnéztem, a Valve Complete Pack-ban 24 játék van, és mindegyik 3D-s.