Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Öööö, érdekelne, hogy hány 2D-s játéka van a Valvénak...

23 van, utalás nem megy hétvégén ,ha jól emlékszem, ez mindenképpen szopó

ha most csinálsz egy paypalt ugyanott vagy a hétfõkeddi payp kártya verifyal
Fabio Capello
mert még szeretném beleinvesztálni a karácsonyi ajándékokba a befolyó pénzt, ezért fontos pl. a befizetés / megfelelõ bank 😊

Ebay max úgy mûködne, ha valaki vállallja azt, hogy közremûködik az eladásban, õ maga paypalra kapja a pénzt, és az összeget meg elutalja/befizeti magyar számláról nekem, persze valamennyi százalékért a fáradozásaiért... 😊

A pénzt nagy úr, és nekem elég sürgõs most... 😞

tényleg, miért nem ebayen adod el?
segítek, ha kell
DarkSector
A Valve szar nekem nem kell, a könyökömön jön ki a sok retek 2d-s szar...

HL 2 meg a komolyabb cuuccok már 10 példányban megvannak.

A Portal játékokat meg nem tették a pakkba.

Szóval azt dugják fel maguknak...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Sokkal nagyobb az esély. Nem mindenki játszik, a legtöbben meg max megnézik az ingyenes achiekat, és azok közül sem kap mindenki szenet, mert a kupon a leggyakoribb...

Továbbá a végén összesen 1151 embert sorsolnak ki, ami nem kevés, persze ebbõl 1000 "csak" Valve Complete packot kap, ami azért is vicces, mert ez már eleve több játék, mint 10.

grebber
Na sikerült van két kuponom!! Aki úgy érzi van felesleges kuponja és nem használná fel én igényt tartok rá.

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Én nem is szándékoztam megtartani. A craftolás és a csere között vacillálok nem pedig a megtartás és craftolás vagy csere közt. Ezt azért én is felmértem, hogy a nyerési esélyek elég csekélyek 😊.

DarkSector
Azért nagy dilemma, kraftolni, és nagy eséllyel kaphatsz játékokat, vagy 10 millió emberbõl hogy te légy a sorsoláson az az 1 akinek adnak wishlist-et...

Hát nagyoon nehéz a kérdés...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jani21
Én azon filózom, hogy mit érdemes kezdeni a szénnel. Craftolni vagy megpróbálni elcserélni játékra. Utóbbi nem olyan egyszerû, bár ki lehet fogni jó dolgokat és jó partnereket: 85 szénért Skyrim? 😄

ollie
Nem tudsz egy gépen 2 fiókkal belépni. És nem kell mindkét félnek adnia valamit, elég csak az egyiknek.

DarkSector
Én elfogadok szenet ha valakinek hózza a zsebét. 😛

Jani21
Lehet számít mit cserélsz. Én egy gift játékot adtam oda. Bár a Steam is úgy reklámozza, hogy pl. a szenet is csak úgy odaadhatod a semmiért, pontosabban csak azért, hogy nõjön a karmád 😊.

DarkSector
Nekem van Valve -33% és Bastion -50% ha kell.

DarkSector
Jah nekem nem engedte így...

Jani21
Cserénél nem kell mindkét félnek feltétlenül ajánlani is valamit. Nem rég cseréltem így, hogy én nem kértem semmit, hanem csak átadtam a cuccot.

grebber
Oké. Remélem lesz majd valami jövõ év elsõ negyedébem valami olcsó Total War azt arra ellököm ezt a 25%-os cuccot!

DarkSector
Naná hogy online kell lenned.

1 gépen nem biztos.
De 1 routerre kötve 2 gépen igen.

Fpocok
Nem tudod megcsinálni.
6 perc után minden játék kifagyott.
Majd késõbb megpróbálom újra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

10 ellenfél megölésében kell segédkezned, vagy sebezni vagy a társad gyógyítani, de utoljára másnak kell beleütni amitõl meghal.

RoboKutya78
skacok mit kell teljesíteni ebbe a játékban hogy meglegyen a szenem? Rise of Immortals
privben ha lehet a választ köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

fogalmuk sincs a bejelentés elõtt árakról, diablo 3 pár hónapja még 6k-ért volt kiírva.

Fabio Capello
13k preorderben a dota2 g2playen O.o

grebber
És nekem onlinenak kell lennem? Mert semmiféle ilyen opció nincs seholse!
1 gépen nemtudok 2 fiókkal belépni?

DarkSector
A barátlistán a haverod nevén jobbegérgomb, majd a meghíyás tárgycserére opció, ekkor neki kiugrik egy chat ablak ahol kattintson a szürke csikra.

Ezután bejön a tárgycsere, kiválasztod a kategóriát...(a kupon a steam kategóriában lesz) és a bal gombbal megfogod és behúzod a rublikába...

De neked is kell adnod neki valamit!!
Ha kamu cucc kell akkor van a Siral Knights-nál ilyen szar valami abból sok van 1-et adhatsz neki.

Hát lehet nem bírják a serverek, nekünk éjjel vmikor 3 körül ment miután este meghalt 😊
Mmeg lehet csinálni ezt bármikor az akció végéig, nem feltétlen ma kell.

Fpocok
Ja... csak 10 perc után eddig 3ból 3 játék fagyott ki.

friends jobbklikk trade

Nem olyan nehéz, 3v3 AI elleni játékban simán összejött mindhármunknak.

grebber
Haverom kapott -25%-os valve és sega kupont,de nem érdekli.Hogy tudja nekem átadni?

ollie
Nem a valvésok találják ki a feladatokat, legfeljebb annyit mondanak a fejlesztõknek, hogy ne legyenek túl könnyûek. De ezt is kétlem, mert nem egy olyan achie volt már, ami játékban pár perc volt megcsinálni.

Prince23
Ne foglalkozzatok vele, ennyi 😊

A valvés srácok direkt nehéz kihívásokat osztanak ki, hogy idegesítsétek fel magatokat 😄 pláne Immortals , lol

Fpocok
Fasz buzi immortal.

Hát ebayen is faszok az emberek, a magyarok meg méginkább.
Ennyire ne legyen már függõ senki egy meg nem jelent játékra hogy ennyit rákölt, jövõ év elején úgyis mindenkit behívnak majd a betaba.

Fpocok
JAJJ FASZOM EZ AZ IMMORTÁL, KIBASZOTT LAGG.
Ráadásul miért assist? Így senki nem fogja killing blowoni és elszalad ellen.

Fabio Capello
"üres a pénztárcám :/ 😞"

Ahhoz képest, hogy ebayen harminc dodó, idehaza meg 6-8 ezerért árulják, elég keresztény, de ott is le van írva, hogy nyitott vagyok az alkura, amíg még ma elmegy.

A kereszténységet meg letudtam azzal, hogy tegnap három játékot ajándékoztam el 😊

ha fizetõs lesz akkor nem kapnak semmit a betasok valami achin vagy ingame bolti cuccon kívül. de valószínüleg ingyenes lesz.
4500ért.. hát nem vagy túl keresztény.

Fabio Capello
igen, beta access, azt nem tudni még, hogy a bétások kapnak e véglegeset is, pletykálnak róla, hogy lehet hogy így lesz.

Ha valaki érdeklõdik, annak felhívom a figyelmét, de sajnos kifogytak a karakterek a hirdetésbõl, nem fért ki 😄

ollie
A DOTA2 csak béta, nem? Mert a végleges DOTA2-t attól még majd meg kell venni, vagy tévedek?

Fabio Capello
kulcsokat soha nem is árulnék, ezek mind legit, giftpile-ból esett dolgok 😊

azaz, ha gift akkor ok, de kulcsot nem korrekt árulni
Fabio Capello
Elvileg a steam beregelte az összes leakelt kulcsot, ez meg gift pileos ufficsálé anyag 😛 😄

dirt 3 at szerintem ne hirdess, nekem volt vagy egy hétig ingyen 😄
vmi kurvasok kulcsom volt nekem is, csak leszedték az accról utána... nem bántam mert egy kibaszott szar játék
Fabio Capello
Nem szoktam self-reklámot csapatni, de ezt berakom, hátha érdekel valakit: eladó játékok

Kíméljetek meg a "dehátingyen" hozzászólásoktól, karácsony van és üres a pénztárcám :/ 😞 És olcsón adom 😛

Daell Drow
En 16 perc alatt megcsinaltam, nem nehez az. Ne a nyeresre menj, meg a puskas torpevel legyel. Azzal konnyu, loj meg egy ellenet, aztan hagyd. Majd mas leszedi es jon az assist.
cs1rk3
Ûristen ez a Rise of Immortal ban szenvedek má 2 órája de nem jön az assists plusz még erre megszakad az invitel és most már nem is enged Pvpzni mert leléptem a játékbol há Lol <#falbav><#falbav>

RatBaG
eddig 4 szén meg egy 50%-os valve kupon... fantörpikus <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Meg csináltam a PAM achit erre csak szenet ad ! Pffh !
ajándék lónak...

Daell Drow
Vazze, hany jatekod van mar igy? En is ma craftoltam, es egy nagy budos szar kupont kaptam. Meg olvastam ph-n, ma szinte mindenki csak kupon craftolt. Gabet jo segbe kell rugni mar, crafter azert nem kupont kell osztogatni. Mar a konyokomon jon ki a kupon.