Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha most csinálsz egy paypalt ugyanott vagy a hétfõkeddi payp kártya verifyal
Ebay max úgy mûködne, ha valaki vállallja azt, hogy közremûködik az eladásban, õ maga paypalra kapja a pénzt, és az összeget meg elutalja/befizeti magyar számláról nekem, persze valamennyi százalékért a fáradozásaiért... 😊
A pénzt nagy úr, és nekem elég sürgõs most... 😞
segítek, ha kell
HL 2 meg a komolyabb cuuccok már 10 példányban megvannak.
A Portal játékokat meg nem tették a pakkba.
Szóval azt dugják fel maguknak...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Továbbá a végén összesen 1151 embert sorsolnak ki, ami nem kevés, persze ebbõl 1000 "csak" Valve Complete packot kap, ami azért is vicces, mert ez már eleve több játék, mint 10.
Next PC upgrade: 2022
Hát nagyoon nehéz a kérdés...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1 gépen nem biztos.
De 1 routerre kötve 2 gépen igen.
6 perc után minden játék kifagyott.
Majd késõbb megpróbálom újra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
privben ha lehet a választ köszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
1 gépen nemtudok 2 fiókkal belépni?
Ezután bejön a tárgycsere, kiválasztod a kategóriát...(a kupon a steam kategóriában lesz) és a bal gombbal megfogod és behúzod a rublikába...
De neked is kell adnod neki valamit!!
Ha kamu cucc kell akkor van a Siral Knights-nál ilyen szar valami abból sok van 1-et adhatsz neki.
Mmeg lehet csinálni ezt bármikor az akció végéig, nem feltétlen ma kell.
A valvés srácok direkt nehéz kihívásokat osztanak ki, hogy idegesítsétek fel magatokat 😄 pláne Immortals , lol
Ennyire ne legyen már függõ senki egy meg nem jelent játékra hogy ennyit rákölt, jövõ év elején úgyis mindenkit behívnak majd a betaba.
Ráadásul miért assist? Így senki nem fogja killing blowoni és elszalad ellen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahhoz képest, hogy ebayen harminc dodó, idehaza meg 6-8 ezerért árulják, elég keresztény, de ott is le van írva, hogy nyitott vagyok az alkura, amíg még ma elmegy.
A kereszténységet meg letudtam azzal, hogy tegnap három játékot ajándékoztam el 😊
4500ért.. hát nem vagy túl keresztény.
Ha valaki érdeklõdik, annak felhívom a figyelmét, de sajnos kifogytak a karakterek a hirdetésbõl, nem fért ki 😄
vmi kurvasok kulcsom volt nekem is, csak leszedték az accról utána... nem bántam mert egy kibaszott szar játék
Kíméljetek meg a "dehátingyen" hozzászólásoktól, karácsony van és üres a pénztárcám :/ 😞 És olcsón adom 😛
Per Aspera Ad Inferi.