Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Amazonon csak 3 DOLLÁR az AVP, a STEAMes 4EURÓval szemben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
LOL
Túl sok info...

mascarun
Játékrészletekben azt írja hogy nem kaphatsz szenet a 7 szénért!

RatBaG
az egy dolog, hogy két napig fostam, de gondoskodok én hasfogóról magamnak, nem a steamnek kéne már az ötödik szénnel meglepnie... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

mooo
Néztem már úgy is de sajna nem javította.A dátumátállítós módszerrel ugyan nem crashel,de akkor mikulás sincs...
kifli
Crashing? try:

Running defcon.exe in Win XP SP3 compatibility mode.
Running in windowed mode.

mooo
Te legalább ki tudod nyírni a mikulást,de én nem tudok átmenni Defcon 1-be se mert még elõtte kicrashel a játék <#smile>
Még nem vette át... Remélem a nap folyamán megjavul, mert néha ugye kicsit bugos a rendszer.

kifli
valakinek van  valami ötlete, miért nem kapom meg a karácsonyi achivementet defcon-ba? Kinyírom amikulást, de nem kapok semmit 😞
ha már átvette akkor nem.

Ha elküldtem egy adott e-mail címre az ajándékot... akkor azt vissza lehet vonni? Ugyanis szerintem visszavontam, de amikor újra el akarom küldeni, azt írja, hogy nincs ilyen ajándék. o.O

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

plu604
ááá, szenet úgyis beolvasztanám aztán ha kapnék érte egy kupont, hát elérne az agyfasz...

DarkSector
Nekem van egy Black Box...😊

Amúgy 2-3 szenem van cserébe, illetve Valve kupon Bastion Kupon vagy éppen Egy GOC kupon ami beváltható stalker részekre is..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Azért mert egy aktiváláskor nem ellenõriz kártyaadatokat, és necces japánból egy OTP-s karival fizetni...

Míg egy cd-kulcs-ról nem tudják hogy te magyr vagy.

wesker24
Ha VPN-en keresztül vásárolsz egy másik országban az illegális !

De ha egy dobozos Reatil kulcsot aktiválsz abban nincs emmi mert azt bárhol vehette az illetõ !
plu604
WoW, most már hozzáférek az inventorymhoz, most nézem hogy kaptam egy Orange Boxot. Esetleg érdekel valakit? Hasonló értékûre elcserélném.

"Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül !"

Az legális? Vagy az miért lenne más?
Bár nem tartom korrektnek az 1-1-ben €->$ átváltást. Nem tudom, hogy ezügyben írtak-e már a Steam-eseknek.

wesker24
Steamen meg ne próbálj vásárolni VPN-en keresztül azonnali account kitiltás jár érte !

Az más dolog hogy egy kulcsot aktiválsz be VPN-en keresztül !
DarkSector
Te még jól is játrál...

Az epic fail tegnap volt, 7 szénkavicsot beváltottam és kaptam 1 szenet...EPIC FAIL...<#idiota>

Fpocok
Szerintem az adócsalás.
Beregelni más, de ha vpnel veszed, az illegális.

Úgy látom srácok ti sem azt kaptátok, amit szerettetek volna. Bár én akkor nem is panaszkodom, legalább játékot kaptam (PuzzleQuest: Challenge of the Warlords),
De az a 7 szénért egy... mekkora epic fail :/

Shep
Érdekes ez a steam, Cseréltem egyet Greberrel adtam neki egy 10%-os kódot, ezek után minden 2 szén lett a tárolómban. Elõbb beléptem a korábbi 1 szenem eltûnt viszont az elcserélt 10%-os megmaradt. Érthetetlen. Nem lehet vpn-en keresztül megvenni a Rage-et, vagy a fizetésnél kiszúrja a magyar kártyát és letilt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Csere után megjött sorozatban a 6. szenem is, majd átküldtek még egyet. Craftolva -50% SolSurvivor. <#bdead>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
Jah buznyák kuponokat osztogatják mint a szemetet.

Fpocok
kaptam valami 50% os kupont a cyanworld hoz...

DarkSector
😄

RelakS
successful troll is successful 😛 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
nemtudom, most találtam csak ki. 😊

RelakS
Azt mégis hogy?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DarkSector
Én szarabbul jártam, megvettem az Audiosurf-öt megcsináltam az acsit és ezért elvették az Audiosurf játékomat.
😄

DarkSector
OMG!!!!!

Fpocok
Ha nem kell, küld el nekem 😄

Zeller01
Amennyiben neked nem kell és nem tudod felhasználni, akkor én elkérném!

. : Z E L L E R : .

FZoleee
fail 😄D
Nekem sikerült nagy nehezen, és nagyon meglepõdtem ugyanis kaptam egy..................................szenet megint.

Ati

Amiga
Megvettem az audiosurf-t, megcsináltam az acsit, erre kaptam ajándékba egy audiosurf-t. WTF? <#idiota>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

plu604
nekem egyfolytában szar az egész.... se tradelni, se az inventoryba belenézni nem tudok, pedig érdekelne mit kaptam

DarkSector
minnya felveszlek...de lehet fagyogatni fog a steam.

Valaki tradelne velem pls? nevem: K_Ace

Ati

grebber
Warezba kipróbálom ezt a greed corpot és ha nem nehéz holnap megveszem és ráhajtok az acsira!

Next PC upgrade: 2022

Kösz. meglett

Ati

plu604
Audiosurf os achit hogy kell megcsinálmi, melyik játékmódban pls segítsetek?

Ati

RatBaG
na úgy tûnik én se tudok regisztrálni a Rise of Immortalsba.
nincs valakinek még egy felesleges accountja, amivel megcsinálhatnám a 10 assistot?

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Sikerült nekem pl adott egy db szenet 😞

Next PC upgrade: 2022

plu604
(bocsánat a double postért)
sikerült.
és a steam trade-es achievement sikerült már valakinek? én akárhányszor próbálom meg van halva az egész, inventory-t se tudok kiválasztani, nem hozza be a legördülõ menüt, szürke minden...

plu604
áááá zsír, megpróbálom

piros fehér piros
plu604
auisurf-ös achit sikerült valakinek bealkotni? hogyan kell? próbáltam összerakni azt a piros-sárga-piros-sárga oszlopot (ahogy az achievement ikonján kinéz a dolog), sikerült is, de nem kaptam achit érte :/