Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem már megvolt az idei évi szerencse mivel az elsõ ingyenes ajándékom a Portal 2 lett innentõl csak lószarokat ad majd tuti!
Next PC upgrade: 2022
- indíts egy Temple HQ-t
- lõdd le vagy vágd le az elõtted álló NPC-t
- ha szerencséd van, dob egy gift-et
Nekem kb. tizedszerre megvolt. Ha nem dob gift-et, csak pl. lõszert (ez a tipikus), akkor ESC és indítsd újra a Temple HQ-t.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Thx
Véletlenül az unpack gift-re kattintottam a send gift helyett. A játékot még nem telepítettem fel. Vissza lehet valahogy csinálni? Írtam a Steam-nek is, de még nem válaszoltak.
Üdv.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Remélem nem a játék végén ! xD
Ati
Left 4 Dead GOTY érdekel az Orange Box-ért?
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Pedig jó sz*r játék!
Elõre is köszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."
Akárhányszor próbálom újra, nem engedi 😞
<#help>#help>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!