Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
van valami ami miatt a srác nem tudja megnézni, eddig sem okozott gondot beírni, most sem lesz az. 😊

DarkSector
nézd meg, kb 2 kattintás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Majd ma is számítok rátok, hogy beírjatok mi a napi akció. Elõre is köszi!
FZoleee
boldog karácsonyt neked is😄D
mascarun
Végre sikerült a Rise of immortals!
5vs5 ben már tényleg könnyû volt. 😊

Fpocok
Nekem 20adszorra beadta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Jó neked nekem még ebben a játékban sincs szerencsém mert már vagy 50x-szer levágtam az elsõ NPC-t de mindig löszert ad !
Fpocok
HOGY A FASZOMBA LEHET MEGOLDANI, HOGY COOPBA NYOMJAM AZ EYET HAVERRAL... BÁRMIT CSINÁLUNK SERVER IS NOT RESPONDING, MEKKORA EGY HULLADÉK EZ A SZAR.

lalakov
Ajándék lónak miért nézitek a fogát? <#vigyor2>
tototto
két craftból két kupon, valve bazdmeg 😄

Daell Drow
Van single tortenete, en lecsaptam egy katonat valhol az elejen ki esett egy ajandek csomag felvettem es kaptam acsit. persze kupon volt benne. :/
grebber
Kösz,de ezt most kihagyom. Ahogy nézem szénét csak ilyen fos kuponokat lehetett beváltani!
Nekem már megvolt az idei évi szerencse mivel az elsõ ingyenes ajándékom a Portal 2 lett innentõl csak lószarokat ad majd tuti!

Next PC upgrade: 2022

Amiga
EYE-ben a legegyszerûbb módszer:

- indíts egy Temple HQ-t
- lõdd le vagy vágd le az elõtted álló NPC-t
- ha szerencséd van, dob egy gift-et

Nekem kb. tizedszerre megvolt. Ha nem dob gift-et, csak pl. lõszert (ez a tipikus), akkor ESC és indítsd újra a Temple HQ-t.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Renjike
hogy?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TheGrinder
7 szénért kaptam -33% Valve kupont deszar...

Prince23
Hoppácska, nyertem egy Portal 2-t 😄

Renjike
valaki szenet portal 1 ért? 😄 vagy valami mást?

Valaki nem cserélne velem szenet-szénért hogy meglegyen a napi gift? sszabolcs
Thx

Sziasztok!
Véletlenül az unpack gift-re kattintottam a send gift helyett. A játékot még nem telepítettem fel. Vissza lehet valahogy csinálni? Írtam a Steam-nek is, de még nem válaszoltak.
Üdv.

zzeN
Campaign 3. mapján adta be asszem, forgotten hope-on.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Egy multis játéknak hol a vége?

wesker24
Nekem is megvan épp most tölti de az ajándékra én is kiváncsi lennék hol van ?

Remélem nem a játék végén ! xD
grebber
Ebben a multis EYE-ben valaki megtalálta már az ajándékot vagy senki nem vette meg?

FZoleee
tudom, de hátha 😄 és ha hozzárakok egy frozen synapse bundle-t meg spacechem-et?😊
cs1rk3
nekem a portal már vagy 1 éve megvan mert portal 2 -höz kaptam xÐÐ

grebber
Greed Coorp-ot megvettem megcsináltam acsit 1db szenet kaptam. Aranyos kis game 756ft-ot mindenképpen megért nekem!

7 szén becraftolva = -50% tales of monkey island. Nyád!!

Ati

Renjike
én is kaptam egy portált 😄DD

cs1rk3
nekem még van olyan hogy Portal akinek kell 😊 (bár sztem mindenkinek megvan<#taps><#taps>)

Fabio Capello
Van egy DotA2 giftem a Pileból, cserébe érdekelne egy full Cities in Motion (DLC-kkel) + E.Y.E: Divine Cybermancy kombó.

Jani21
Jó szándékból mondom, hogy szerintem kevés a 9 szén (látom hirdeted Steam fórumon is). A kuponokat meg felejtsd el, hacsak nem Bethesda/Skyrim -33% -50% stb vagy arany. Erre vannak nagyon rácuppanva. Nekem legolcsóbban 15 szénért ajánlottak Portal 2-t (kezdeti 20-ról alkudtam le), de végül belebotlottam egy jó fej lengyel srácba, akivel a egy játék pluszpéldányát cseréltem Portal 2-re. Általában aki elfogad szenet 0,5-0,8 dollár között váltja. Szóval, ha most 11 euró a Portal 2 nem elképzelhetetlen a 20-as szén követelés sem. Sajnos hiába nyerik egyesek a Portal 2-t mint giftet, nem sokat változtat a fentieken. Ja és érdemesebb inkább neked keresni a Portal 2 ajánlatokat.

FZoleee
esetleg valakinek van portal 2-je? 9 coal, -50% Valve, -50% StrategyFirst, -50% Avadon: The Black Fortress közül lehet választani (alku kérdése)
somdav95
Ment priv !

mascarun
Még mindig cserélnék szenet szénre. 😊
Deussen

cs1rk3
Krefteltem egy RACE 07-et ha valakit érdekel írjon 😄

Szia!
Left 4 Dead GOTY érdekel az Orange Box-ért?

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Fpocok
Ha kell segítek... ketten könnyebb.

mascarun
Már másfél órát elsza*tam a rise of immortals ra de még nem kaptam meg az archi-t! -.-
Pedig jó sz*r játék!

Fpocok
Digitális letöltés.

postaköltség gondolom az nincs 😄
grebber

cs1rk3
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) 3 4 szenet ér valakinek? vagy azé ez sok? :Ð

Köszi mindenkinek, aki felvett. Grebber-rel már megoldottuk a dolgot. Kaptam kemény egy szenet 😊
Fpocok
Felvettelek.

Sziasztok! Tradelne valaki velem a csere-berés achievementért? Név: Bégetõ
Elõre is köszi.
Shep
Akkor rohadjon meg az ID, hogy nekünk nem adja olcsóér a Raget

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem, hanem szenet!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én kaptam!

artschi
Másnak is volt ilyen hiba Steam-es vásárláskor?

"Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.

Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again."

Akárhányszor próbálom újra, nem engedi 😞
<#help>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Renjike
kell egy szén XDD Frozenbyte -50% Chantelise -50% valaki? XDDD Dark te a Craftolásból egy 50% os Bastion Kupont kaptál nem? XDD