Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hát nem hát de ez csak ilyenkor van akcioknál.
meg hogy mindenki a gép elõtt kockul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
De egy ekkora cégnek ilyen bevételek mellett ezt már ennyi idõ alatt meg kellett volna oldania.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ok de ennek elvileg nem errõl kellene szólnia. Úgyhogy a játék akkor is az amit lemezen adnak. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
akkora szervert nem tudnának szerintem összehozni amennyi felhasználo és amennyi sávszél elég lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy sok játékot úgy lehet megoldani, hogy ha haverodnak már megvan eredetiben, elmész egy vinyón elhozod a common mappából a "...Steam/steamapps/common"játékfájlokat.
Ezt magadnak bemásolod, és utána csak a jogot kell megvenned a játék használatához és játszhatsz, tudom nem minden esetben akad haverod akitõl elhozhatod a letöltött fájlokat de sokszor tudtam alkalmazni...

Shep
Hát igen, gondoltam ,hogy lassan 10 év alatt összeállt a rendszer 😊

Shep
Aki a spenóttól lesz erõs.

DarkSector
De komolyan ez neked még tud meglepetést okozni?

Már megszokhattad volna hogy 19:00-kor van váltás akcióban, kb 4-5 órát ne is akarj a steam-en tevékenykedni ha jót akarsz!

Fpocok
KI POPEY?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát beszarok ezen a steamen, most meg állandóan suspended a letöltés.

14 szén + valamilyen jó kupon a Left 4 Dead 2-ért?
Holnap tudnám megvenni azt.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
US-en játsz.

totyak
És vajon ez a Crimecraft játék mért nem indul? Telepítettem, el is indul, csinálok egy figurát, rámegyek a play-re, aztán semmi nem történik. Kilépek a játékból, két pálya közül választhatok, tölt egy ideig, aztán kiírja, hogy offline a játék és próbálkozzak újra.

A simple task küldetésben a feladat az, hogy végigtolod a B3-as csatorna pályát very hard fokozaton.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Fpocok
Mindkettõ ugyanaz.

totyak
Most a Rusty Hearts-nál mi a pontos feladat? Nekem folyton váltogat a kiírás két változat között.

1. Teljesítsd a Technical Officer Ryan által adott "A Simple Task" küldetést.
2. Játszd végig Very Hard fokozaton a Cellar Sewers pályát a Rusty Hearts Ünnepségen.

jetblack
Olvass vissza barátom 😊 Nincs a kártyámon pénz akinek meg lenne rajta az óckodik a netes vásárlástól van 14 szenem ami nem kell ezért boltolnám el :

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Igen. Bármikor, bármelyik pályán.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Zeller01
Te, most 2ezer forinton izgulsz! Nehogy megvedd ááá!

. : Z E L L E R : .

totyak
Bármelyik pályán, bármikor? Tehát akár 5-10 perc alatt meglehet?

TF2-ben 3 ajándékot kell összeszedni. Néhány megölt ellenség utána marad egy ajándékcsomag. Azt vedd fel.

DarkSector
Nem mindig fagynak le...tudni fogod, jobbra lent vagy fent a sarokban kiugrik egy csík egy piros négyzettel ha sikerül.

Eladó Killing Floor Complete van valakinek?

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

9 szenemet adnám egy dota2 ért!!

Ati

jetblack
Left 4 dead 2-ért szopok nyalog gombot varrok 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

TheGrinder
Valakinek kell Worms Reloaded egy BioShockért vagy egy STALKER: Shadow of Chernobylért?

lalakov
Annyi játék van már meg, alig tudom összeállítani a kívánságlistát.<#vigyor2>
totyak
Ok, köszi. És a TF2-ben mi a feladat? Sosem játszottam még vele. Mennyi idõ megcsinálni és hogy kell? Köszi.

Igen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

totyak
Ok, köszi. Ha hóember lesz az ellenfélbõl, akkor eltaláltam?

ok.thx
grebber
Jobb oldalon görgetsz picit le és ott a Submit a Link feliratra mész!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Topik mukodj! 😛

hogy tudok topikot nyitni ott?
DarkSector
ha van 200 koronád, akkor fellül katt a dupla kardra, és a felsõ LockDown-nál a bal oldali gombra rányomsz és kiváárod míg bedob egy meccsbe.

A Frostbite pályán van csak hógolyó. A többin nem, és az a baj hogy véletlenszerüen rak be a mappokra, szóval nem biztos hogy elsõre menni fog.

Fabio Capello
köszi! 😊

Shep
NA hogy robbanjon fel az egész steam ahol van. Digitális játékok nesze. A retekláda saját játékommal sem tudok játszani.

totyak
Hol találom a Lockdown módot Spiral Knight-ban? Már végigtoltam egy csomó pályát, jöttek velem másik játékosok is, de nem igazodok ki a játékon. Havas pálya meg még nem is volt.

grebber
Ide regeljetek!

Nyissatok topikot a saját ajánlatra és nagyon hamar jönnek jelentkezõk! Keresgélni is lehet az ajánlatok között!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát nekem rengetegszer szar úgyhogy nem hiszem hogy kihasználatlan lenne 😊

TF 2 serpenyõ és baseball sapka eladó,akció,akció ....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Two Worlds 2-t cserélek Serious Sam 3-ra!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Kár,de sajna nincs keret most.

DarkSector
Jah én a full akcióra gondoltam ami 19-31-ig tart...

Renjike
nem ..... az akció még pár órát tart aztán visszaesik .....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Megvan a tf2 acsi, 10 perce frissítgetek, de nem adja meg még mindig... Nektek is van ilyen?

Fabio Capello
még három óra :/

DarkSector
31.

Nem kell hozzá serpenyõ és baseball sapi ajándékba valamiért?
Mármint a TF2-höz.

FZoleee
2 hétért nem vesznek szerverparkot, csak azért, hogy utána álljon