Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na igen de aki meg a végén akar nagyot nyerni annak bizony a szén éri meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én a szeneknek nem látom értékét ha cserérõl an szó, egy gift játékért 10-20 szén nem sok, nekem volt kb 4x7 szenem eddig, abból 1 szén jött és 4 geci kupon, a4 kuponból 2 már elõtte is megvolt.

Úgyhogy többre értékelek bizniszben egy rendes játékot mint holmi szenet, amire 1% esély hogy full játékot kapsz.

Eddig 1 havernál adott craft-ból egy Portal 2-õt és ennyi, a környezetembe minden craftolásra kupont kaptak!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Mondjuk még mindig esélyesebb 7 szénért egy játékot kapni, mint több millió steam user közül nyerni egyet az 1151 ajándékból.

Shep
Ahány szened van a végén annyival indulsz a végén. Ha beváltod annyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igazán megcsinálhatták volna úgy ,hogy ha már összeszenvedett az ember 7 szenet akkor kapjon érte legalább egy 1€-s vacak játékot, nem?

totyak
Értem. És ha éppen 7 szén jön össze és beváltam (így elvesznek a szenek), akkor a végsõ nyereménysorsoláson már nem indulok? Mindenképpen kell lennie egy szénnek a leltárban?

Fpocok
random. Kaphatsz érte kupont is, mint én.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FZoleee
akármilyet, de akár adhat egy semmit nem érõ kupont is
totyak
Ha összejön 7 szén és beváltom, akkor valami kis béna játékot kapok vagy normális játékot is beadhat?

SzirmosSzisza
Vagy állíts szervert valami Kelet-Európaira 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
A törpe a legjobb belelõsz és megvárod míg leszedik. Abba érdemes lõni akinek már kevés van. 1-2 kör alatt simán sikerül miután ráéreztél egy kicsit.

mert csaltok biztos és egyszer az az acc már megkapta az acsit, így nem jelölöli! csinálj új accot a crimra, és próbáld úgy a másik steam accon 200 felett
Killing Floor Bundle-t és Orcs must die-t keresek!
A Killing Floor-ért L4D GOTY-t, az Orcs must die-ért 5-10 szenet adok!

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

FZoleee
majd január 2 után lehet érnek valamit, ugyan nem sokat, de akik lemaradtak az akciókról, azok majd keresni fogják, nem kell mindent ezen a héten eladni
kupon kupon hátán, kb. semmi értelme az egésznek mert most jobban jár az ember az ünnepi leárazással mint a kuponokkal.
Serpa
a portal az elsõ napi ajánlatban volt igaz?

De giftelni igen, ahogy eddig is tettem. <#rolleyes>

nekem is ez a problémám,de én legalább 8× voltam 200 felett és nem adja meg

DarkSector
Attól még kereshet rá cserét, max várnak 28.-áig és majd akkor megejtik a csrét...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FZoleee
cserélni nem fogja tudni, de giftként elmegy 😊
DarkSector
ne a kinti pontokat nézd!

fejben add össze amiket bent szerzel.
TAB-al nézd...

ha megvan a 200 jobbra kiugrik az acsi ikonja úgyis, egy kosárlabdás fickó....

Fpocok
Nem tudod még elcserélni lol. ott írja.. .majd egy hónap múlva.

totyak
De nekem csak ez az egy profilom van.
Lehet, hogy nem jót nézek, mert valahogy sokkal több ponttal növekszik játék indítása elõtt a pontszám, mint amennyit valójában szerzek. Tehát most mondjuk szereztem 30 pontot. Vége lett a játéknak, mentem megint az Events menübe, erre ott meg vagy 100 ponttal nõtt az a zöld C alakú összeg. Rosszat nézek?

Mire el tudod cserélni már január 28 lesz hacsak nem fordítottam rosszul a szöveget. Új account-ot csináltál?
DarkSector
a lényeg hogy 1x megütsz egy ellent, a társad megöli, utána megütsz egy másik ellent társad megöli, és így 10x,

DE a következõ ellent utána kell megütni amikor az elõtte megütött már meghalt, csak akkor kapod meg a következõ assist-ot!!!!

Bastion acsiért kaptam egy Risen-t (Gift)! <#worship> Elcserélném hasonló árú ($20) játékra, vagy akár Borderlands GOTY-ra ($15) 1:1-ben! <#smile>

DarkSector
lehet botok ellen is?
de 2v2-ben olcsóbb mert hagyják magukat az ellenek
nem mászkálnak el
mindegy ha érdekel szoljatok

DarkSector
Nekem is van hogy nem adta be, ez akkor van ha egy másik steam profilnál azzal az accounttal lépsz be, amivel elõtte már más steam profilra összeszedél 200 pontot...

grebber
Na ez nagyon jó lenne!!!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Mi ketten csináltuk 3v3ban botok ellen.

grebber
Soha nem voltam olyan csapatban ahol ez sikerült volna.
Medic az jó volt csak tudtam volna mit számol ott segitésnek!

DarkSector
én is jönnék!

ha ell 1 ember szóljatok.

4 ember kell összebeszélni, és bemenni 2v2-re
és 25-30 perc alatt mind a 4 embernek meg lehhet csinálni
ha kell szóljatok és megyek.

totyak
Hol jelzi ez a crimecraft, hogy hány pontom van? Mert a Battles -- Events menüben már 299 pontot ír, de semmit nem kaptam.

Csináld azt, hogy megtámadod az ellenséges hõst, de nem ölöd meg. Hagyd meg másnak, hogy nyírja ki. Nem olyan nehéz az.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Fpocok
Ha megvárod míg felrakom, akkor segítek és pillanatok alatt megcsináljuk.

grebber
Na támadóval egy sem sikerült soha!De majd szilveszter egész napja erre fog rámenni4

Támadó karakterrel legyél. Az a lényeg, hogy vigyél be neki sebzést, de más ölje meg.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

grebber
Asszem meglesz a szilveszteri program ebben a rohadt RoI-ban megcsinálni a 10 segítést
!Eddig 8 volt a rekordom 😞

Fával voltam és heal-eltem a társaimat.De sajns nem sikerült rájönnöm ilyenkor mi számított segitésnek mert csak ezt csináltam és csak 8at adott szóval nem értem mi számít mediccel segítésnek!

Kellene egy kis segítség a warhammer 40k retribution accsihoz mert multiban mindig legyaknak 15-20perc alatt. 😞 Valaki esetleg?
jetblack
Oké holnap megoldjuk

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
jó neki.

RoboKutya78
Ketten szenvedünk skaccal egy 3. skacc akkjával és ö viszi a pálmát
Minden jót megkap
Ma kapott egy Serious Sam 3: BFE a mai napon 😊 mi meg megszenvedtünk érte😊 és nekünk csak a szén maradt😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Igen énis azt hittem hogy 1 meccs alatt kell, de nem...addig játsz amíg összesen nem lesz annyi...ha minden meccsen 5 pontot szerzel minden meccsen akkor 40 meccs alatt lesz meg.

grebber
Aranyos volt a steam megsajnált a TF2-be látta milyen kóbalfasz vagyok benne és odaadta az acsit 1 ajándék felvétele után is 😄

Az igaz megvolt a 3 ajándék láttam õket de mire felvettem volna mindig kinyirtak és más vette fel 😄
De meglett 1 db szén!

RoboKutya78
A lényege a játéknak ne az alap konfigot használt tedd át f1 röl a lövést pl spacera😊 máris elönyben leszel😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kifli
nekem 2 kör alatt megvolt 😄
mennyi szenet kérsz a worms reloaded-ért?

mert csak az van

Shep
Azt mondták itt, hogy több kör alatt is meg lehet csinálni.

totyak
Soha az életbe nem szerzek 200 pontot a Crimecraft hógolyó csatájában. Össze-vissza aláznak a többiek.

Shep
Frászt, én eddig akárhányszor steamen játszottam mindig volt valami. Jó tudom mindig pont akkor volt de amúgy sosem 😊