Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az összes kuponomat odaadom 3 szénért 😊

3 szénért valaki valamit 😄?
Shep
Ez mekkora már, na ki is próbálom. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen mert lassan dobja, és ha másokat akarsz ölni és felszedni akkor sokáig tarthat megcsinálni...
Ezért:
# 5648 Saját megoldásom:

1, menj be egy üres szerverre
2, válaszd ki az RPG-s katonát
3, a kezdõhelynél menj ki az exites kapun, és ott mindjárt öld meg magad egy fal elõtt, vagy hogy a lábad elé lõsz, ezután ha kipottyan a doboz felveszed ujjászületés utána...!!!! 😊

kb 10 halálból dob 1 dobozt...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
TF2-ben mikor dob ajándékot, meg minden szerveren dobja, mert én játszottam de egyetlen kipotyogó ajándék nem volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor várok tovább, köszi

DarkSector
Még bevállalom a Killing Floor és Beat Hazard-ot is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fõként a dota2 vagy a most leárazott AC 2 érdekelne, kettõ az egyért

DarkSector
Bérelhetõ vagyok!!

Ha akarja hogy megcsináljam valakinek ezeket az ingyen acsikat bérbe, akkor jelezze, szívessen megcsinálom, ha 2 vagy mind3 acsi kell akkor csak 1 szén vagy egy kuponért teszem meg a befolyó zsákmányból cserébe! 😛

Privibe jelezzétek.

Ez annak érdekes aki nem akar sok gb-ot töltögetni és idõt pazarolni.

Spiral Knights
CrmeCraft
Team Fortress 2

Még bevállalom :

Ha megvan valakinek a Revenge of the Titans

DarkSector
Hitman Blood Money kell valamelyikért?

Portal 2(teljes) és Far Cry 2(teljes) eladó

cs1rk3
jáj steam sose menti el a születési évet most meg rányomtam a 2007 re és nem enged semmit xD

DarkSector
Ha kell segítek neked vagy bárki másnak, csak szóljatok!
Ha megbízol bennem én megcsinálom neked szívessen, kb havernak is 10-15 perc alatt megcsináltam...

Persze ha kell a help ne itt irdj hanem privit.

50%-os left 4 dead 2 kuponért egy Dungeon Defenders vagy Orcs Must Die! ?

Botond
Elsõ meccs kõkemény nullás volt. 😊 A kilenc kill második meccsen lett meg, "és csak" 3 afk player volt közte. 😄
Botond
Bárcsak crimecraftra is lenne vmit csít, mert még sose játszottam fpsel, és hát nem is vagyok ilyesmikben túl jó, szóval 2 meccsbõl 9 pont eddig, a 200 nem lesz meg január egyig, ha nonstop tolom akkor se 😄
DarkSector
Tuti megoldás, garantáltan mûködik, ezt abból okoskodtam ki hogy mikor meghalok elvileg én is hagyok dobozt másnak, és eszembe jutott, hogy egyszerübb ha magamnak hagyom ott! 😛

Papa01
Köszönöm szépen a segítséged, mindjárt ki is próbálom! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DarkSector
Persze, de kérdés hogy lesz-e január 2. után és hogy akkor mi mennyibe fog majd kerülni...😄

Rage47
Ha Payday The Heist 4-es packra nyomom az 50%-os kupont, akkor az egész csomag ára lemegy a felére?
DarkSector
Pont tegnap csináltam meg 5x!!!

A 3.-nál meguntam a sok szar futkározást, és öldöklést, sokszor meghaltam mikor fel akartam szedni, az elsõ accountra hamar sikerült, de a 2.-ra kész kínszenvedés volt, mert mindig megöltek
vagy ha nem akkor nem jött doboz a hullákból!!!

Íme a gyors saját megoldásom:

1, menj be egy üres szerverre
2, válaszd ki az RPG-s katonát
3, a kezdõhelynél menj ki az exites kapun, és ott mindjárt öld meg magad egy fal elõtt, vagy hogy a lábad elé lõsz, ezután ha kipottyan a doboz felveszed ujjászületés utána...!!!! 😊

kb 10 halálból dob 1 dobozt...😄

cs1rk3
Bármelyik szerver jó 😊
Megölöd az ellenfelet és fel kell venni a kis ajándékokat 3 at 😊
nekem spy al 5 perc alatt megvolt 😄

Papa01
Sziasztok!

Szeretném megcsinálni ezt a játékot:
Valve Gift Grab 2011 – TF2 - Gyûjts össze három, ellenfelek által elejtett ajándékot.

Ehhez, melyik szerverre kell felmennem, és mit kell csinálnom? Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Botond
Inkább annak a banknak a honlapját érdemes megnézni, aki a bankkártyád kibocsátotta. 😊
Renjike
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=google#pq=google&hl=hu&cp=7&gs_id=1b&xhr=t&q=euro+to+huf&pf=p&sclient=psy-ab&biw=702&bih=711&source=hp&pbx=1&oq=euro+to&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=7e108b0d902ece1

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lalakov
Hivatalosan: 309,5, de romlik, reggel még jobb volt. <#shakehead>
Valaki vett ma játékot?
Mennyi egy euró?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shep
esélyesebb de nem mindegy hogy 2-3 juróüs játékra van esélyed vagy valami jóval nagyobbra.

cs1rk3
Elkraftoltam 7 szenet és kaptam szülinapom alkalmából egy kupont xD

ha valakinek több van egy kuponból és nem tud vele mit kezdeni én gyûjtöm õket.

steam név : crofler

DarkSector
Ugyanaz csak bõvült a lista:
Revenge of the Titans érdekelne

DarkSector
Germany - Berlin-nél nekem aránylag jól töltöget...1.9MB

DarkSector
Kuponokért szén vagy kis arcade játék érdekelne.

TheGrinder
Kell valakinek Frozenbyte Collection egy Dungeon Defenderért?

Asselm
-50%-os Section 8, Hydrophobia, Frozenbyte Collection és BIT.TRIP.BEAT kuponjaimat cserélném szénre!
Ez az év ajánlata, vétek lenne kihagyni 😄
ja, persze hozzá kell tennem, hogy eddig semmit nem kaptam, szenet is csak alig, mert kupont ad minden második acsiért...

na jó, most volt elegem
megcsináltam nagy nehezen dungeon defenders acsit, erre ad érte egy szar kupont.... menjem a tudjátok hova ez a szar....

50% valve, 75% avp kupont cserelnek.

DarkSector
Grat.

DarkSector
sokszor belépek és másnak az adattárolóját látom az enyémben!!! 😛

TheGrinder
14 szén beváltása után 1kupon + Frozenbyte Collection. Frozenbyte Collection-ért valaki nem cserélne Day of Defeat: Source-t + 1 occsó játékot?

DarkSector
Van 3 eladó sima Renegade Ops 2.1euro-ért. (DLC nélküliek!)

shaddam
Amit nem akarok eladni, mert már gonosz világuralomra törõ terveim vannak velük.MUAHAHAHAHA

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
😄DDDDD

TheGrinder
Mit rejtegetsz? 😊

shaddam
Bizniszelnék a szutykaimmal

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Figyelem!!!

Van valami faszántos játék 1 euro alatt? vagy csak az Oddworld 1-2?

DarkSector
Hát jah, csak ahol milló játékosból 1 nyerhet ott én a játékot választom inkább és craftolok.

Ez amit mondasz a nyáriba volt jó, ahol az elsõ 100 ember nyert!

Shep
Amiért kap 3 semmirevaló kupont. Ingyen jön és van esélye hogy nyerjen. Te megelégszel 1 szaros játékkal más úgy gondolja, hogy inkább lemond arról az 1-2 olcsó játékról és gyûjtöget hátha rámosolyog a szerencse és megnyeri amire igazán szüksége van.

DarkSector
vannak külföldön akik már most kurvasok szenet szedtek össze, és ha nem nyersz? hiába vagy 400szened, utána verheted a falba a fejed hogy inkább váltottad volna be....😄