Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
grebber
Ami érdekel és ingyen van arra persze ki ne tenné!
De ahogy nézem a videót róla nem igen az én játékom ez!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Februárban jön ki, és ingyenes lesz. Te mindenre rámozdulsz, csak ingyen legyen? 😊
grebber
Ennyire szar az a game vagy ez ingyenes vagy mi hogy senkinek sem kell?

Fabio Capello
én meg ingyen adok egyet annak, akinek szüksége van rá.

elitehun
<#worship>
Daell Drow
steam jobb felso sarokban a fioknal megtutdsz mindent nezni, mikor menyiert vetted. Kulon a sajat es ajandekba vasarolt dolgokat.
elitehun
Steamen valahol meg lehet nézni hogy mikor vettem meg a játékot?
Optimus Prime
Jah, néha nem látni ezért ott a News vagy a Special offers menü. ritka az olyan eset mikor nálunk nem elérhetõ játék akciós.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

bugos, nézd a newst
grebber
Biztos most nézik át melyik game-et rakhatják ki amihez nem lett kiadva kupon <#banplz>

Botond
Daily deal akció kifutott, vagy ma miért nincs?
Optimus Prime
TAGES-t használ, magyar kiadás kicsit elcseszett, mert kell egy játékbeli hibára hotfix is, amit szinte nem találsz neten. A Steames verzió OK aktiválni kell akár a SecuROM-osat és utána ok. 30 nap után visszakapod az aktovációt, ergo sosem fogy el!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Prince23
Aki megvette a Riddick játékot, az megtudja mondani, hogy hogy is van ez az aktivációs dolog.

Én annak idején megvettem dobozosban, és már másodjára vagy harmadjára nem tudtam felinstalálni :S
mondtam is wtf ? ezért vegyek origi gamet? -gondoltamomban

Optimus Prime

ollie
A Steam-es játékokban is van külön DRM.

bon
Ezek szerint a steam tévedne? Ott olvastam, direkt megnéztem most.. "ülsõ másolásvédelem (DRM): SecuROM™ 5 gépenkénti aktiválási korlát"

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Már csak a Crysis 2-ben. Abból is ki lesz véve egyszer.

[merlinw.org]

DarkSector
Batman AA
Medal of Honor

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
De van limit. pl. crysis

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
A Steam-en vásárolt játékoknál nincs limit. Legalábbis én még egyel sem találkoztam (a Steam-es GTA, Bioshock, Borderlands akárhányszor telepíthetõ, míg a Dobozos változatokban van/volt ilyen).
Ez mondjuk logikus, hiszen a Steam accounthoz való kötöttség miatt nincs is limitre szükség.
Egyébként a játékok többségébõl kivették fél/egy év után ezt a megkötést.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Általában a Steam adatlapján. De ez sok mindentõl függ. GFWL címnél 10-15x lehet aktiválni(!), kérdés ez mit jelent. EA-nél 5x, de van revoke tool.

grebber
Azt hol tudom megnézni egy játékról ,hogy hányszor telepithetõ/aktiválható?

jetblack
Van valakinek COD4-es kupon mert érdekelne

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

rambuu
aham, thx, na ez érdekelt!

-25% Warner Bros kupont cserélnék

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

MerlinW
Van egy Steam Mobile Access (iOS, Android) meghívóm, szóljon akinek kell.

[merlinw.org]

MerlinW
Magyarul, a listádon csak a vásárolt licenszek vannak feltüntetve.

[merlinw.org]

Optimus Prime
SteamWorks cím, mindent tárol, semmi nem veszik el. Csak a játék listádon nem marad, mert free game.

Botond
Megjegyzi, hogy játszottál már vele x órát, a barátok látják, csak te nem.
A store-ból tudod újra leszedni.

rambuu
Azt meglehet csinálni, hogy letörlök 1 játékot ami benne van a steam listámban, de ne tünjön el belölle? vagy ezt az ingyenes játékokkal nem lehet megcsinálni?
Mert pl. le akarom törölni ezt spiral knightsot, de a gépemrõl a steam listámbol ne tünjön el hogy én ezt valamikor játszottam. és ha epp ugy alakul ujra le birom szedni.

Optimus Prime
Originen vett játék nem igen lesz Steames, max ha a L4D-et is meg lehet majd venni. Ellenben a Steames játék lehet Origines. Amit nekem eddig sikerült aktiválnom: Crysis, Crysis Warhead, Mass Effect 1-2 és Dead Space. Ja és a Shank, ami még SteamWorks-ös is, ráadásul az a Humble Bundle-ban volt, de van CD key-je és az jó az Originnek.

RoboKutya78
Én már nem is számolom hány kiegészítõ szoftver fut a gépemen hogy a megvett játékaimmal tudjak játszani: stem, origine, x-fire, windows live .....anyáám.. Az x-firet csak azért írtam mert ott meg a barátaim többségét tartom szem elõtt. Bár az X en is lehetett vásárolni játékokat anno, ha jól emlékszem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Játékok: X3 Gold: (3 elemet tartalmaz: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude); Alien Breed 2 Assault.

Kuponok:
-25% Valve 3x
-33% Valve 3x
-50% Batman AA; Valve; Fallout Collection; Bit Trip Runner; Terraria; Braid; Evil Genius; Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012

Cserélném valami másra.
ollie
Ja, és ha megvan egy játék Steam-en, akkor nyugodtan besétálhatsz az 576-ba és elhozhatod ingyen, nem? Mert ez ugyan olyan amit mondtál.

Aha értem. Csak azért gondoltam, mert látom, hogy ugyanazt a játékot steamen is meglehet venni, és jó lenne, ha egyhelyen lenne az összes digitális játékom.

grebber
Szimplán kiirja nincs ilyen cd kulcs mivel originen vett cucc nem jó a steamhez!
Steam-re csak azt regelheted aminél oda van írva hogy steam kell hozzá!

Ha egy játékom cd kulcsát, amelyet originen vettem meg, beírom steamben a product activation-be, akkor a játék automatikusan steames lesz?

bullshit
lehet modilos rage az
Optimus Prime
Bullseye!

Dj Tommy
Remélem, azért Symbian-ra is lesz majd.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Ha bejelentkezel (nem enged be) akkor felkerülsz a listára, és kaphatsz béta meghívót. Ha nem kapsz, akkor majd használhatod február-márciusban.

[merlinw.org]

TheGrinder
Nekem az a legnagyobb poén, hogy be sem tudok jelentkezni, mert még csak béta fázis.

Daell Drow
RAGE 9 dollar?
Optimus Prime
Na kiszúrja ki a legjobb poént ezen az oldalon? 😊

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
From Dust , Steel Storm és kuponokat cserélném.

Amazonon most csak ~ 1600Ft a Magicka Collection ami regelhetõ steam-en annak a cd kulcsáért odaadnám az egész hobelebancot!