Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem azt vitatom hogy nincs leirva hogy tilos, hanem hogy alapon baromság, Nem warez, és nem is csinál vele használt kereskedést.
Haszont meg kéne bizonyítani is nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Van valakinek Warhammer 40K Spacemarine kuponja ?

Vagy ha jó hozzá a THQ kupon is akkor az ?
Optimus Prime
Szerintem eme kérést sokan megszegték, ha nem is rossz szándékból vagy haszonból.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
erre 2 kérdés:

Fizettek a játékért? igen
Csak 1 ember használhatja a játékot? igen

Ezekután mi a fasz közük van hozzá hogy kinek küldöm el a megvett játékot giftbe?

Köcsög Steam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Amit szinte lehetetlen betartani. Hisz a trade topicokban isten tudja milyen régiójú a másik tag és azt se tudhatod egy-egy játék már hány kézen ment át és honnan származik.

Egy érdekes téma, hamár szóba jött a trade-gift

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Itt egy kérés van, nem pedig egy szabály.

ollie
Linkeld be légyszi, mert a hivatalos EULA-ban nem találtam ilyet. link

MerlinW
Régiók közti ajándékozás? Hogy a fenébe ne sértené. Olvasd csak el.

"Originally Posted by Steam Support
In order to avoid trades of content that has regional restrictions, please only trade within your current territory or country."

[merlinw.org]

ollie
Nem sérti.

ollie
Azt nem állította, hogy pénzért árulta, de azért lett kitiltva, mert nyugatiaknak giftelt olcsó, orosz régiós játékokat. Szerinted ingyen csinálta? Ki hiszi ezt el? Elég nyilvánvalóan üzletszerûen csinálta. Nem egy oroszt és amerikait ismerek Steam-en, aki idõnként giftel ezt-azt olyan országokba, ahol azok a játékok sokkal drágábbak, de nem bannolták õket. Csak azokat bannolják, akik nagy üzemben végzik ezt.

MerlinW
Ha rögtön tiltani nem is, de sérti a szabályzatot. Egyébként, ha tiltanak, csak a küldõ felet tiltják, téged nem.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Hm, vagyis ha egy amcsi barátomat megkérném, hogy gifteljen már meg egy Terminator: Salvation-nel, akkor mindkettõnket bannelhetnek?

MerlinW
Nem pénzért árulta - elvileg -, ezért lett az a vége, ami (acc nyitva, trade tiltva) - nem bizonyítható a dolog, viszont a ahogy írta is, nincs a szerzõdésben megszabva a vásárlás és a trade mennyisége. Ergo patthelyzet.

A régiókódos dolog pedig jogos, viszont itt a Valve-nak kell tennie ellene. Vagyis ne lehessen régión kívül cserélni szabályozott játékot. Amit lehet, azt pedig szabad.

[merlinw.org]

MerlinW
Ok nélkül zárták ki, ez ki is derül a levélbõl, ahogy az is, hogy vissza is állították végül. A csereberélés lett nála tiltva. Ez olyan értelemben jogos, hogy nem viccbõl vannak a régiókódos termékek, ugyanakkor a Valve erõltette a trade témát. Tehát ez nem tiszta.

A cikk lényege három dolog:
1. Birtokoljuk-e a digitálisan megvásárolt játékokat?
- A válasz: nem. Csak a béreljük õket.
2. Jogos dolog-e az, hogy bármelyik online terjesztõ elvehet-e tõled X ezer dollár értékû fiókot, a szabályok megsértése miatt.
- A válasz: nem jogos, viszont "aláírtad" a szerzõdést, mikor regisztráltál a rendszerbe. Tehát mégis az. Egyelõre.
3. Legális-e a digitálisan kereskedelem?
- A válasz: senki sem tudja, nincsen rá törvény.

[merlinw.org]

ollie
Nem ok nélkül. Azért bannolták, mert nagyon sok játékot giftelt, feltehetõen pénzért (orosz, így a legtöbb játékot a töredékéért tudta megvenni) nuygatiaknak. Végül megoldódott az ügy annyival, hogy visszakapta az accountját, és a trade-bõl lett csak bannolva (vagyis nem tud tradelni, giftelni).

Optimus Prime
Nem olvastam még végig, de úgy fest elsõre, hogy nem teljesen ok nélkül zárták ki.
Az én paranoid összeesküvés-elméletes világnézetemen ez nem ront.

sherlock1
Do We Own Our Steam Games?

"You do not own your games. Whether bought through Steam, Origin, or any other digital download service that requires a live account to play them, you are at best renting those games, with no guarantee that you’ll be able to continue to do so. "

😊

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ollie
Már nem, már bárki beléphet.

MerlinW
Zárt béta van.

[merlinw.org]

Botond
igen, de mit ad az a része, amit ajándékoztok? Mert simán letölthetõ itunesrõl a kliens, vagy az nem elég, hogy be tudjak lépni?
MerlinW
Áruház és közösség mobilon. Chat. hírek és vásárlás.

[merlinw.org]

MerlinW
Grebber-nek asszem adtam egyet, keresd meg õt.

[merlinw.org]

Botond
Ez a moblie access egész pontosan mit tud?
ollie
Costume Quest kupont keresek!

Jim Morrison
ahh, bocs. Egyébként a bõvítmény melyik opciója tehet róla hogy ebben a topikban nem tudok válaszolni üzenetre?

Ezen a steam giften nem is tudom elajándékozni a steam mobil accesst? vagy csak megint béna vagyok?...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Nem..😊 Még tavaly tettem ki õket😊

[merlinw.org]

RoboKutya78
édes istenem életemben nem játszanám végig mind a 2000 et😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fabio Capello
vagy valakinek feltûnt a több mint kétezer játék? 😛

Jim Morrison
kösz! fejlécbe csak most lett kitéve nem? :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
legalábbis az aki a játék alatt célzott vásárlást folytatott😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Nem arról volt szó hogy anonim sorsolás lesz? vagy a szerencsétlen elszólta magát valahol?😊
Azé kaphatott volna mindenki legalább valami apróságot aki részt vett a buliban vigaszdíjként😊

MerlinW
Humble Indie Bundle 5 (Android, Windows, Mac, Linux)

[merlinw.org]

üdv
ugyan nem steames cucc, de van egy fölös path of exile béta kulcsom ha érdekel valakit, vmi béta cuccra cserélném 😊

Optimus Prime
Igen, errõl olvastam. Hehe, a sok farmoló biztos... <#falbav>
Szóval, aki nyert nyert, aki nem az már nem várjon csodát. 😊

MerlinW
Oh, már rég😊

Õ nyerte meg a fõdíjat, 7 darab szénnel játszott.

[merlinw.org]

Optimus Prime
A nagy Steam nyereményjátéknak már vége van? Úgy értem, ha akarták kiosztották már a nyertesek ajándékait? Csak mert rendezgettem a wishlistem, hogy olyan játék ne legyen elõl, ami nem jelent meg, mert még emiatt diszkriminálnak. 😊

MerlinW
Egyszer majd talán. Most elsõ sorban csak áruház és közösség managment a célja.

[merlinw.org]

Nivea
hello!
leszedtem beta steam-et a telomra. idövel lehet majd rá leszedni játékokat is amik elfutnak vagy csak ilyen haverokkal beszélgetös marad?
köszi elöre is

MerlinW
Lásd topikfejléc😊

[merlinw.org]

Daell Drow
Amikre te gondolsz:
1. steamgifts
2. steamtrades
Jim Morrison
Úgy rémlett mintha lenne még valami. Itt volt párszor, hogy valamit belinkeltetek, de többre emlékeztem... ha nincs több akkor szórri.

DarkSector
Miért van több is?

Jim Morrison
Ti melyik oldalt szoktátok használni giveawayekre? steamgifts.com?

Optimus Prime
Max, ha az egyik gépen offline megy. Persze multi esetében ez nem megoldás.

RoboKutya78
Elvileg nem mivel a másik gépen azonnal jelzi a Steam hogy máshol próbálnak belépni a jelszavaddal. Nekem se sikeredett két géprõl egy accal a dolog.

Jól gondolom a dolgot?
Egy Steam acc.-val nem tudok, két különbözõ játékkal játszani két különbözõ gépen.

Most lesz ez nekem probléma, hogy a gyerek megnõtt annyira, hogy kapjon egy saját gépet.
Fpocok
Ehh... ne legyél már olyan, mint az ex csajom: Felizgatsz, aztán úgy hagysz <#wilting>

Parasite Eve 2, best game EVER!

FZoleee
már elkelt, Fabio Capello-nak talán még van 😊
Fpocok
Én szivesen, örömmel elfogadom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

FZoleee
szintén, 1 db-om még nekem is van