Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
gmail...

[merlinw.org]

MerlinW
Tudom, úgy is értettem.

[merlinw.org]

postafiok.hu-ra elküldött akármilyen levél megérkezik? nem törli automatikusan, meg ilyenek?
SubZero911
Bocs, a permanens folyamatosságot jelent nem véglegességet.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

totyak
Ok, értem, köszönöm. Akkor így marad, nem gond.

Mondjuk azért remélem, hogy ebbõl nem lesz gond, tehát nem törlik a LIVE-os felhasználói fiókomat azért, mert azt a kulcsot használtam.

MerlinW
Nem lehet. Amit egyszer Steam-en regisztrálsz az ott marad. Nincs többszöri felhasználás, nincs törlés, nincs visszavonás. Permanens.

[merlinw.org]

totyak
Na, akkor megpróbálom még egyszer értelmesebben leírni.

A GTA IV-et azért kevertem ide, mivel az is LIVE-os játék, viszont annak vissza tudom vonni a kulcsát. Van valami revoke.exe fájl, ami visszavonja, és utána beírhatok másik kulcsot és a LIVE-os multi ugyanúgy megy vele.

Valami ilyesmi kéne ehhez a Dirt3-hoz is, hogy átírjam a kulcsot arra, amit eredetileg felajánl.

Tudom, hogy a játék alapvetõen Steam-rõl települ, de maga a kulcs csak amiatt kell, hogy LIVE-on multiban lehessen játszani. Kulcs nélkül is települ a játék Steam-rõl és offline-ban lehetne játszani.

Magyarán annak idején a Steam-esek csak a játékot vonták vissza az accról, a LIVE kulcsot nem. Végül is, ha nem lehet átírni az sem gond, így is megy a játék.

DarkSector
Én már a kérdést sem értem. 😛
Mi köze van a Dirt 3-nak a GTA 4-hez? 😊

GTA 4 ha lejárt az aktíválások száma, akkor kész-vége-finító...ennyi volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Érdekes dolog történt ma. Nekem ugye Steam-en két profilom van. Egy normális, amit használok, meg egy másik csak úgy tartaléknak. Annak idején, mikor Dirt3 kulcsok kerültek a netre mindegyik profilomra regeltem egyet. A normál profilomról visszavonták, de a másodszámúról valamiért nem. Tudom, nem volt szép dolog, hogy használtam a steam kulcsokat, de muszáj volt kipróbálnom. És szerintem még nagyon sokan mások is így tettek, bár ez nem mentség. De nem is ez a lényeg.

Most elérkezettnek láttam az idõt, hogy ki is próbáljam a játékot. Ugye a steamben meg lehetett nézni a LIVE kulcsot, így annak a kulcsát is meg tudtam nézni, amit aztán a steamesek töröltek az accomról (míg le nem törölték látszott a kulcs). Feltelepítettem a játékot, ami rögtön jelezte is nekem, hogy ezt meg ezt a kulcsot kell használnom. De kíváncsiságból beírtam azt a kulcsot, amit a törölt játékhoz adtak és elfogadta. Lehet online játszani, trófeákat gyûjteni stb.

Aztán azóta rájöttem, hogy ezt a kulcsot már nem tudom visszavonni úgy, mint mondjuk az eredeti LIVE-os GTA IV-nél, tehát nem tudom beírni azt a kulcsot, amit eredetileg felajánl, de most már mindegy. Vagy visszalehet valahogy? Esetleg újratelepítéskor nem kéri újra a kulcsot és én újat adhatok meg?

rambuu
hm... de jó lett volna tudni akkor arról a novemberi ajánlatról!

MerlinW
Vedd meg neki 7 pénzért a Dustforce-t, és megkapod a Leftet féláron😊 Vagy vársz 1-2 hónapot, hogy megint 2-3€-ért adják. Novemberben pl 1,99€ volt a L4D2 egy egész hétig.

[merlinw.org]

rambuu
itt van egy jópár játék amit kér egy alak,

http://steamcommunity.com/id/RevyLK/wishlist

Azt irta ha ebbõl valamit megtudok szerezni neki, akkor ide adja a left 4 dead 2-t, valakinek esetleg valami megvan ebbõl? És cserélhetnék?

grebber
Nem vagy ezzel egyedül nekem is hibát ír!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Halli miért van hogy beirom az id-met a csikba de valamiért hibát ír ki...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Köszönöm.

ollie
Shattered Horizonért ezeket tudom adni:

Blocks That Matters
Solar 2
Shadowgrounds pack

Akár az összeset odaadnám.

rambuu
haliho.
Mindig megvannak a játékok és kuponok, valaki cserére valamit?
Left 4 Dead 2 érdekelne nagyon, de ha van más épkézláb dolog azt is fogadom szivesen!

http://steamcommunity.com/profiles/76561197981945121/inventory/#753

ollie
Pedig nem rossz játék.

MerlinW
grebber
Ilyen revieweknek nem szoktam nézni a pontjait.Szeretem magam eldönteni hogy tetszik-e valami vagy sem nem holmi pontok alapján rámondani hogy szar!
Nem mellesleg 500ft és alatta nem pénz egyik játékért sem (bár vannak kivételek ilyen árban is)

TheGrinder
A képek meg az 55 Metascore mindent elárul errõl a játékrõl. 😄

grebber
Steel Storm: Burning Retribution 4 pack -ra lennének jelentkezõk?
Nemtudom mennyiért mérik most eurot de 300ft-al számolva 504ft-ra jönne ki db-ja! Ha meg 29x-el számolja a bank akkor meg 4xxFT!

DarkSector
srácok melyik oldalon is lehet ellenõriztetni hogy mennyi összegû játék van a profilomon?

Üdv!

El szeretném adni a Steam accom akit érdekel írjon privit.

A játékok amik rajta vannak:

Call of Duty - Modern Warfare 2
Call of Duty - Black Ops
Mount & Blade: Warband
The Orange Box

Természetesen az eredeti lemezeket is eljuttatom a vevõhöz! 😊

Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

FZoleee
From Dust-hoz nincs valakinek kuponja? (Ubisoft vagy magához a játékhoz)
grebber
Post Apocalyptic Mayhem?

Optimus Prime
Van trade-re egy Brink-em. Ki mit ajánlana érte?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RoboKutya78
köszke az ötleteket
egyenlõre megoldottam egy este 5 ös verzióval most úgy tûnik mennek a dolgok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
Nekem a ZA antivirus írta sok játékra, hogy keylogger.

Prince23
Uninstall -

Microsoft Security essentials telepítése.

én is végig NOD párti voltam, egészen tavalyig 😊 használd ezt, ez sosem jelez be játékoknál.

McFrost
Helló!
Technikai jellegû problémám lenne: Football Manager 2012-vel játszom. Ez csak a steammel együtt indul/megy. Ám ez engem roppant mód zavar, mert érthetetlenül fogja gépem. Lelassul tõle, lefagy 10 másodpercekre, teker dolgozik valami, valamit....

Lenne erre valami megoldás, beállítás?

McF

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

totyak
Rock of Age-re nekem is bejelzett a NOD. Én leszartam.

grebber
Én aztmondom hogy nem! A vírusirtók elég sok mindenre szeretnek jelezni ami nem vírus ,de annak érzékeli!

RoboKutya78
vírus vagy nem?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
Hagyd figyelmen kívül!

RoboKutya78
srácok ezzel mit kezdjek?

ollie
Van még mindig egy Two Worlds II-m cserére, ha valakit érdekel, privát.

RoboKutya78
AZ este riasztott valakinek a limbo.exe re? vagy én vagyok az elsõ szerencsés?

Optimus Prime
Szerintem a Facebook ritka felesleges vacak. Én semmit nem találok meg rajta, egy adott "akármi" hivatalos weboldala sokkal jobb volt. Volt hír, infó, letöltés, fórum. Meg valamiért úgy nézek a Facebookra, mint a Nagy Testvérre, ezért nemrég töröltem az accountom, de ha igaz mindegy. Azóta csináltam egy fake accountot a Syndicate trackje miatt meg... asszem a BioShock Centrum FB lapja miatt.

grebber
Köszi!

RoboKutya78
elkelt az utalvány csomagom köszi.

grebber
Ha nem kellenek én elfogadom a kuponokat!! Felvettelek!

RoboKutya78
Skacok elfogyott a türelmem
A játékaimat beváltottam !
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory/

a
25%-KAL OLCSÓBB Focus Home Interactive
és a
66%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II
utalványok kivételével mindenem kiadó akár cserealap nélkül is vihetõek.

hát nem halnak meg, csak aszalódnak és szenvednek, nézz rá a megtört magyar átlag emberre egy buszon pl
kb senkinek nincs pénze enni, a semmin élnek

ollie
Tévedsz, mert vitaminok nélkül hamar meghalnánk.

Amit meg felsoroltál, az mind megoldható facebook nélkül is.

vitamin fogyasztás se kell az élethez

DarkSector
Ehhez nem kell facebook.

RoboKutya78
<#eljen><#taps>

mi köze hozzá? a facebook a legjobb információforrás a neten a twitter mellett

ha szeretsz valami zenét feliratokozol az elõadóhoz és azonnal látod ha valami újat ad ki, a nem teljesen elszállt emberek még sok saját gondolatot is postolnak, ami azért érdekes, régen 2 havonta olvashattál egy interjút pl
látod a kedvenc oldalaid híret azonnal
ha érdekel egy sorozat vagy film, játék, stb feliratkozol és látod az elsõ trailereket, híreket, interjúkat
ugyanez bármilyen szervezettel vagy emberrel kapcsolatban, pl a steamnél azonnal láthatod az új akciókat, megjelenéseket
és a barátaiddal se hiszem hogy máshol tudnál jobban kapcsolatot létesíteni, ha lennének 😊

olyan mint egy rss reader volt 5 éve, csak interaktív és minden azonnal látszik. egyszerûen kell a mindennapi nethasználathoz, kényelmes, megkíméled magad attól hogy x oldalt végig kelljen bogarászni az újdongásokért

persze ha semmi se érdekel csak huzigálod az ikonokat a windows asztalon egész nap akkor nem szóltam 😉