Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGrinder
A testem (szerveimet is akár).

kifli
van egy giftelhetõ cs:go példányom, ki mit ad érte? 😊
MerlinW
1. Jobb klikk a játékon, frissítés fül és kikapcsolod a felhõt (ha lehet annál a játéknál)
2. DLC-ket nem lehet kiszedni. Nem használod õket, ha nem kellenek.
3. Nem értem ezt a kódos dolgot..

[merlinw.org]

Makee
Most vettem észre hogy van egy supreme commander 2-m, amit még a télen nyertem. Elcserélném valamilyen coop játékra (pl portal2, payday stb.) Ha valakit érdekel írjon.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Norberto065
Szevasztok Steammel kapcsolatba kérném a segítségeteket .

Hogyan lehet úgy kitörölni egy játékot hogy miután újrateszed ne állítsa vissza a felhõbõl a régi állást ?

Hogyan tudok dlc-ket kiszedni egy játékból mondjuk nekem a Saints Row the Thirdel van gondom hogy ne állítsa vissza a régi állást ?

Lenne kérdésem még a Saints Row the Thirdel kapcsolatba is mert a játék fórum részen nem válaszol senki.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom kiszedni a kódokat ha nincs autosavem mert véletlen töröltem és kóddal mentettem el ?
Fontos lenne mert a kódok miatt nem adja meg a archimenteket.

Aki tud légyszi írjatok nekem ide :

[email protected]

Elõre is köszönöm.

lostprophet
Fenébe, én pont most vettem giftet :/

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Hát anno van a végén, de ez az 50% kevés, ez még így is drága. Meg settlers 7 árát is sokallom. Na majd a nyári táborban.
Prince23
Ne vedd meg! Hamar megunod!!! Az elsõ 4 órára tökéletes szórakozást nyújt, de utána ...

grebber
PAYDAY The Heist 4-Pack -re lennének jelentkezõk? 850FT/fõ -re jönne!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Én most húztam be az egész csomagot, de hát még tölti lefelé.
Prince23
Áh fene megvettem mediterrán traveler map packot, azt senki nincs rajta. ezek szerint nem is vették meg túl sokan annak idején a dlc-ket.

Botond
Na, AC nap.
Lunki88
Van egy tradelhetõ Renegade Ops-om Shoot many robots-ért cserébe (ami most ugye akciós). Ha valakit érdekel az ajánlatom vegyen fel.
mooo
TF2...
DarkSector
"apuci vesz a kölöknek (akinek nincs bankkártyája) egy ilyen feltöltõt, és azt adott idõre beosztja magának a gyerek."

na ez már elõfordulhat...csak ugye itt is megkérdõjelezhetõ hogy nem egyszerûbb apucinak az adott 10-15 euros játékot megvennie a gép elé ülve minthogy ad 20-50 eurot a fiának és bazd csak el amíg van....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Arra mindenképp jó, hogy elõre fizetsz, és a pénz a Valve számláját nyomja a vásárlásig, nem a tiédet... 😊
Amúgy én sem értem. Ha csak az nem, hogy ezt lehet ajándékozni, vagy mondjuk apuci vesz a kölöknek (akinek nincs bankkártyája) egy ilyen feltöltõt, és azt adott idõre beosztja magának a gyerek. Vagy valami ilyesmi.

DarkSector
Az oké, ezt értem de funkcionálissan mi értelme van?
Mikor otthonról beütöd a bankkarid és megveszed ami kell és csak annyit költesz amennyit akkor akarsz.... Ezt nem értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Feltöltõkártyák, a Steam-es "pénztárcádat" tudod velük kitömni.

DarkSector
Valaki elmondaná hogy mire jók azok a 20 meg 50 dolcsis karik? GameStop

Botond
Mai akciók vicces. 😞
Botond
Én 20 eurónál többet nem szánok rá az összes DLC-vel. 1404 gold kapható lenne, azon még elgondolkoznék, mert a középkori környezet jobban bejön, de ez a modern téma annyira nem a kedvemre való, de elég alacsony áron hajlandó vagyok bizonyos kompromisszumokra. 😊
MerlinW
És még sokkal rosszabb is lesz, ha Görögo. kilép az EU-ból. Olvass híreket😊

[merlinw.org]

portfolio.hu

ajem kisa
Én a zavvi-ról rendeltem meg az anno2070-et, mert 26€, de akcióban hozzáraksz a listáról még egyet, akkor olcsóbb, én pl. a borderlands goty editiont vettem meg x360-ra, és a 2 volt 31€ postával!

DarkSector
ilyen szar a ft?

TheGrinder
Oksa, köszöntem a tájékoztatást. 😊

Fpocok
Nem.
Tudtommal ADDIG KELLETT CSATLAKOZNI. A játékot hónap végén adják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TheGrinder
Valaki meg kapta már a Midnight Club 2-t steamen, amiért belépett a hivatalos Rockstar Games steam csoportba? Nem úgy volt, hogy május 15.-én mindenki megkapja?

minden steames játék népszerúsége láthatóan csökkent a stat oldal szerint kedd óta 😊

Botond
Na ubisoft hétvége. Kell még settlers, ac és anno nap. 😊
ajem kisa
Nem játék, hanem az amd driver, de ettõl nekem újabb van fent!
Azt hittem van rá valami más kiút is, akkor leszedem, és ráfrissítek manuálisan!
Köszi!

MerlinW
Töröld a játékot, vagy hagyd, hogy befejezze.

[merlinw.org]

mooo
9438-ba ott a bejelentés...mit fogalmazzak rajta nem értem <#nemtudom>
fery02
*nem ide.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Hatalmas megtiszteltetés! 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ajem kisa
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy az amd automatikus frissitést valamikor januárban leállítottam, de még most is a listában van, mert nemlelem a törlés gombot, és alul mutatja a sárga töltés szintet, nem lehet ezt valahogy törölni vagy kikapcsolni?
Engem zavar!😊
Köszi

MerlinW
<#eljen>

Ha megfogalmazol egy bejelentést, akkor kirakom a csoportfalra. Ez mindenkire érvényes.

[merlinw.org]

ollie
Saints Row: The Third - 14.98 EUR (Steam-es)

Saints Row 2 - 2.09 GBP (Steam-es)

mooo
Post Apocalyptic Mayhem giveaway steamgiften SG Groupnak...good luck!
IMYke2.0.0.0
Amúgy csak a szerencsétlenségem miatt siránkozok - semmiben sincs szerencsém. De tényleg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rendkívüli módon jól esik a felajánlásod, és köszönöm is szépen, de én nem vagyok fizetõképes vásárlója a STEAM-nek , így egy a kupont aktívan felhasználni képes játékosnak kellene megkapnia.
Szerintem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Írj rám Steam-en és neked adom a kuponomat.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A fenébe... semmiben sincs szerencsém:

Az inventory-dban: fölül a levél ikon -> inventory menüpont. Nem tudom egyébként, mi alapján osztogatják.

IMYke2.0.0.0
Értem 😊

Steam is a telepítõ csomagot tölti le 😊

IMYke2.0.0.0
Az ilyesmit hol kellene látnom?
Talán azért nem kaptam, mert nincsenek vásárolt játékaim...(?)

Most nézem, én is kaptam -50%-os King Arthur II kupont

IMYke2.0.0.0
Én jobb szeretem a teljes telepítõ csomagot KÜLÖN letölteni, eltenni rosszabb idõkre.

Teljesen. Miért ne lenne az?