Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. DLC-ket nem lehet kiszedni. Nem használod õket, ha nem kellenek.
3. Nem értem ezt a kódos dolgot..
[merlinw.org]
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Hogyan lehet úgy kitörölni egy játékot hogy miután újrateszed ne állítsa vissza a felhõbõl a régi állást ?
Hogyan tudok dlc-ket kiszedni egy játékból mondjuk nekem a Saints Row the Thirdel van gondom hogy ne állítsa vissza a régi állást ?
Lenne kérdésem még a Saints Row the Thirdel kapcsolatba is mert a játék fórum részen nem válaszol senki.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom kiszedni a kódokat ha nincs autosavem mert véletlen töröltem és kóddal mentettem el ?
Fontos lenne mert a kódok miatt nem adja meg a archimenteket.
Aki tud légyszi írjatok nekem ide :
[email protected]
Elõre is köszönöm.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
na ez már elõfordulhat...csak ugye itt is megkérdõjelezhetõ hogy nem egyszerûbb apucinak az adott 10-15 euros játékot megvennie a gép elé ülve minthogy ad 20-50 eurot a fiának és bazd csak el amíg van....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy én sem értem. Ha csak az nem, hogy ezt lehet ajándékozni, vagy mondjuk apuci vesz a kölöknek (akinek nincs bankkártyája) egy ilyen feltöltõt, és azt adott idõre beosztja magának a gyerek. Vagy valami ilyesmi.
Mikor otthonról beütöd a bankkarid és megveszed ami kell és csak annyit költesz amennyit akkor akarsz.... Ezt nem értem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudtommal ADDIG KELLETT CSATLAKOZNI. A játékot hónap végén adják.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt hittem van rá valami más kiút is, akkor leszedem, és ráfrissítek manuálisan!
Köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az lenne a kérdésem, hogy az amd automatikus frissitést valamikor januárban leállítottam, de még most is a listában van, mert nemlelem a törlés gombot, és alul mutatja a sárga töltés szintet, nem lehet ezt valahogy törölni vagy kikapcsolni?
Engem zavar!😊
Köszi
Ha megfogalmazol egy bejelentést, akkor kirakom a csoportfalra. Ez mindenkire érvényes.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Talán azért nem kaptam, mert nincsenek vásárolt játékaim...(?)