Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Szokták néha. Vannak kiadók/fejlesztõk, akik bizonyos idõszakokban nem engedik, hogy ott legyen a játékuk, illetve ha a moderátor úgy tartja jónak, bármikor törölheti. Ez le is van írva a FAQ-ban. Hogy milyen alapon? Nos, a saját non-profit oldalukon azt csinálnak amit akarnak😊

Nekem is töröltek már felajánlást. Az esetek 90%-ban ha fut valamilyen bundle akció (kb 10 aktív van), akkor érthetõ okokból nem szabad ajándékozni. A maradék 10% pedig a kulcsos dolog. Steamgifts elsõsorban ellenõrizhetõ és megbízható Steam tárolóban levõ játékok felajánlását támogatja.

[merlinw.org]

DarkSector
Még egy PC-s RDR?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kevés <#szomoru2>

max payne 3 + half-life 3

DOTA 2 érdekel itt valakit? Ha igen, PM-ben jöhet az ajánlat érte 😊

Egy kis segítséget kérnék. Tegnap felraktam két játékot steamgifts-re, egy Depths of Peril és egy Critical Mass steam-en aktiválható kulcsot. Ma 15 órakor járt (volna) le mindkettõ, de most mikor lépek be, hogy kiküldjem a nyertesnek a kulcsot, a Critical Mass ajándékozásom eltûnt! Ezt most hogy??? Törölte volna valami moderátor? Milyen alapon és miért nem értesítenek róla??

Igazából inkább amiatt parázom, nehogy letiltsanak steamgifts-rõl amiatt, hogy nem küldtem ki a nyertesnek a kódot... dehát egyszerûen nem találom a felajánlásomat... 😞

Optimus Prime
Kösz az infót. Egyébként tényleg ugyanazok az emberek készítették, mint a Scrapland-et is?

Újabb bundle a Groupees-tól: Build A Bundle

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ha mindent egy helyen veszel meg, akkor nem lesz gond vele. steamen nem fogsz tudni DLC-t venni ha az alapjáték máshonnan van meg.

ollie
A Steam-es Alice változat is használ EA fiókot, így nem lehet még egyszer aktiválni Originben.

Optimus Prime
Egy kis intel. Itt van pár Steames fórum a különbözõ online shopok Steames címeirõl:

GreenManGaming SteamWorks címek
Gamer's Gate SteamWorks címek
Amazon SteamWorks címek

A daily deales Alice: Madness Returns játék is aktiválható Originen is? Mint a DS2, Crysis 2, ME2, stb.? Ha igen, valakinek nincs egy felesleges kulcsa? Csak mert tudom sokan utálják az Origint.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Na jó akkor ha a Gamersgate-es warbandet veszem meg, azt nem tudom hozzáadni a steam-es játékaimhoz. De akkor a steamrõl letöltött DLC se fog müködni ezzel a warbanddel? Mostmár teljesen össze vagyok zavarodva. Vicc h a steamen 15 euro vmi az amazonon meg mondjuk 6 dollár. Ugyanaz az árú elvileg....
Ha a gamersgate-es verziót megveszem ahhoz máshonnan kell majd a DLC-t is megvennem?

Vigyázz, mert a Gamersgate-es Mount&Blade-ek nem Steamesek!
Itt tudod ellenõrizni, hogy van-e valamilyen akció különbözõ oldalakon, de arra figyelni kell, hogy a Steamworks jel ott legyen a kívánt játéknál (ezt megkönnyebbíti egy szûrõ a jobb oldali oszlopban).
MerlinW
Változó, a kiadók mondják meg meddig akciózhatják a termékeiket.

[merlinw.org]

Remek köszönöm az infót. Még annyi h a gamersgate-nél meddig szokott leértékelve lenni a cucc? csak mert pont nincs a számlámon pénz mint kiderült, bankok meg csak holnap nyitnak 😞. Ezek 24 órás akciók?

lostprophet
Mikor töltötted le Steamen a teljes játékot? Mert ugye olyankor mindig a legfrissebb verzió jön le.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

gamersgate oldalán meg tudod venni pl

Aham. Szóval ha veszek egy dobozos warband-et, ahhoz nem tudom megvenni a DLC-t steamen mert a warband az nem steames?

MerlinW
Vannak dobozos kulcsok, vannak Desura, Origin, Steam és egyéb kulcsok. Minden szerzõdött disztributor kap kulcsokat. Értelemszerûen mindegyik sajátot kap, tehát pl Steam-re csak Steam kulcsos játékot lehet regisztrálni.

[merlinw.org]

Dj Tommy
Ha pl amazonon akarsz venni játékot, akkor nézd meg a leírást és ilyen írás keress az adott játéknál:
Additional Information
Steam client required for installation.
vagy
Requires Steam account for game installation and activation.

Amelyik játékokhoz ez van írva, azokat fogod tudni aktiválni steamen keresztül.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

De nem tudom a steamen hozzá adni? Vagy csak steamen vett cuccokkal tudom használni a steamet?

grebber
Azt ne amazonról vedd ugyanis az nem steam-es!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Engem egy mount &blade warband érdekelne és esetleg egy hozzá tartozó napoleonic war DLC. Ezeket hogy tudnám megvenni az amazonon és használni is?. Csak mert ott 20 dollárba kerül a 2 együtt, európában meg 25 euró amit találtam és azért ez nem mindegy. Vki tud segíteni?

wesker24
Ok semmi gond az ilyen Manager játékokban nem vagyok otthon !
grebber
Ne hülyitsed már! Nem egy játékot veszünk magyarok innen pl ezt a footbal it megvettem havernak aktiváltam nincs semmi baja!

A dead island na az pl vpn es de ez a manager NEM!

wesker24
Ez nálad felejtõs mivel nem fogod tudni használni magyar IP-vel csakis USA VPN.en keresztül tudnád csak használni !
gneoka
és ez steames?

ez nem gond?
Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

mármint csinálok én uj fiókot usa adressel de nem fogják utánna elvenni tõlem?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

grebber
Football Manager 2012 $7.49 Amazonon most akció!

gneoka
van valakinek esetleg eladó football manager 2012 -je?
(mondjuk a karácsonyi akcióról ajándék amit nem használ ? 😊

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Norberto065
Szevasztok !

Saints Row The Third játékot miért nem frissíti a Steam ?
Eredeti a játék és a readme file szerint :

az utolsó update 2011 október 18án volt

Read me v1.0

A hivatalos oldalon azt írják hogy ebbe az évbe is volt hozzá frissités.

lostprophet
És nyugodtan használjátok hozzá a magyarításomat <#idiota>

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Papa01
Köszi szépen a linket! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dj Tommy
Itt még meg tudod venni olcsón.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Papa01
Ehh, sajnos én lemaradtam róla.. No, sebaj, majd legközelebb! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jim Morrison
nekem is megvehetné valaki<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Úgy-úgy Urak... én nem akartam megvenni, nem vonzanak az ilyen játékok, de ennyiért a hülyének is megéri, hátmég nekem! 😄

www.smart-bus.hu

Optimus Prime
Én majd egy éve vettem ennyiért. Jó vétel volt, szinte már lopás.

FZoleee
azt már csak az nem vette meg, aki nem akarta...😄
Dj Tommy
És -75% off, a Red Orchestra 2 árából május 28-ig.

2,49 ajró a Metro2033...

www.smart-bus.hu

lostprophet
Nincs valakinek Kingdoms of Amalur giftje, szívesen megszabadítanám tõle pénzért 😄

Zomil
jobban örültem volna ha most nem kell költenem rá, ne prosodjanak ott az inventory-ban a cuccok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Értelek én, de hát nem mindeniknek egyezik az ízlése😊 Ha lenne TL2-õm, én sem cserélném a felsoroltakra. Nem azért mert nem jó ajánlat, hanem mert nem érdekelnek😊 Ez van, próbálkozz tovább😊

Eredeti topikban a 4pakk dolog nem megy?

[merlinw.org]

Zomil
Azon probálkozom...csak sajnos senkit nem érdekelnek a játékok...pedig sztem az Archon önmagában megérne egy torchlight 2-öt...csakhát nincs szarrá hypolva és kevesen ismerik, ezért az eszmei értéke kicsi...
Pedig árban még drágább is...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
SteamTrades-en gyorsabban lebizniszeled (fejlécben a link)

[merlinw.org]

Zomil
Sziasztok!
Bocsi nem nagyon tudom szokás-e ilyet ide betenni.
Ezeket adnám: Achron + Grid + The Wonderful End of the World + Patrician IV - Steam Special Edition
egy torchlight 2-ért.

new game?

Norberto065
A játékon belül van egy rész ahova belehet írni a kódokat és én úgy mentettem el hogy benne vannak a kódok és sehogy se lehet kiszedni a kódokat és ha kóddal játszol akkor a steames dolgok nem aktiválódnak hiába csinálod meg.
Sajna a Dlck benne vannak a játékba mint misszió vagy fegyver.

( Saints Row the Third )

kifli
kitörölheted, de nem tudsz mit tenni, kapsz egyet a library-be, egyet meg giftnek 😊

Mivel szeretem az adott játékot így tényleg megérte 😛
TheGrinder
Ha szereted az adott játékot, akkor mindenképpen megérte. 😊 Amúgy meddig lesz elérhetõ a cs:go beta? Addig, ameddig a teljes játék meg nem jelenik? Ja és mi alapján osztogatják? Nekem is kellene, és elcserélném én is, mert betával kitörölhetem a...

kifli
azzal nem szívesen játszanék 😄

Viszont most vette meg egy srác tõlem, egy gtr evot vett cserébe érte (kérhettem volna bármit ebben az árkategóriában). 15euro nem rossz ár érte 😄 (tudom boltba olcsóbb lett volna, de jobb ez így steamen nekem..)