Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a support kb. szarik bele ahogy elnézem.

Biztos elhagyták a varázspálcájukat, és most azt keresik...

w77d
gyerekek ez a steames videókártya driver frissítés megbízható?

Botond
Kupont nem kapott más csak én?
wantonly
Nos, még délután kiírták a steamgifts profilján, hogy tudnak a problémáról és jelezték a steam supportnak, jelenleg a válaszukra várnak. De a support kb. szarik bele ahogy elnézem.

"Greetings community,

Please note the "cannot connect to host" issue is due to Steam refusing connections from our server. We are waiting on word from Valve to help resolve this issue while we wait on Support for a reply. We apologize for the inconvenience, but there is nothing else that can be done on our end. We appreciate your patience.

-best regards"
IMYke2.0.0.0
Nekem megvannak - a 2, ráadásul egy nagyon baba kiadásban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Engem se enged be a steamgifts. Pedig a STEAM-be be vagyok jelentkezve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Pont most gondolkodom azon, ha elõrendelném a Max Payne 3-at 50 euróért ....😊 -

A két max Payne játék összesen 20 eurót ér, ugyebár

A DLC-k összértéke meg legalább 10 euró

Szóval az 50 euróból ha kivonunk 30-at, az 20 euró, már pedig annak függvényében, hogy meg lesz a két Max játék, sztem megéri.

Ez csak azoknak lenne jó, akiknek nincs meg Max elõzõ kalandjai. nekem pl nincs....

Nekem is ugyanezt írja 😞

TheGrinder
mûködik.

wantonly
Nektek mûködik a steamgifts.com? Bejelentkezéskor "couldn't connect to host" már két napja.

(Tudom, hogy van külön topikja, de a kutya se nézi.)
Botond
indul újra a kupon mizéria, ma kaptam egy 50%os kupont king arthur2re. Május 14-28 között lehet beváltani, ha vkit érdekel esetleg.
Fpocok
sry a nagy képért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

fery02
Na, aki szereti a bug parádét, vegye meg az orion: Dino Beatdown-t! 😄

Van itt minden, mi szem szájnak ingere:
-optimalizálási problémák,
-sok nem mûködõ achievement,
-szerverhez kapcsolódási/létrehozási gondok
-grafika állításra crash-elésre hajlamosság,
-hang problémák,
-falba csúnyán belelógni tudó dínók,
-néha játék közben beragadó támadási hullámok

Tudom, hogy egy kezdõ csapat elsõ játéka, de konkrétan mi vagyunk a béta teszterek. Következõ patch-ig elõ nem veszem, mármint a játékot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Risen 2-nél olyan történt hogy nekem nem ad acsikat a játék?Hiába csinálom meg amiért járna nem ad 😞

Next PC upgrade: 2022

ollie
The Haunted: Hells Reach - 3.38 EUR

Steam-es. Olyasmi, mint a Killing Floor.

MerlinW
Nem kell ismerned az elõzõ kettõt, és DX9 módban el fog futni szerintem.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Azt nem mondtam, hogy olcsó, de megjelenési idejét nézve hamar price cutot kapott, így egy 75%-en már elgondolkoznék. Bár nem tudom a gépem bírná-e és hogy nem kéne ismernem a két elõzõ címet is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Lunki88
Ja ha kicsit keresgél az ember a neten már szinte bagóért lehet kapni.
grebber
Az nagyon drága sajnos! De már máshonnan megvan 1650ft-ért! Mostanában kb mindenhol ennyiért dobálják!

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Én csak azt furcsálom, hogy lenyomták az árát 24 euróra.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

mire gondolsz? nálam mûködik
Fpocok
Mi a tököm van most a Deus Ex3al a steamen? Valaki tudja?

Botond
Kings bountyk darabja 4-5-6 giga nálam.
Botond
bólogatnék én is, de data könyvtárban van 2db 2 gigás, 1 db 1 gigás és vagy fáltucat 0,5 gigás fájl. Az egyik 2 gigás meg az 1 gigás az textures elnevezésû fájlok. Szóval ez ekkora.
Kings Bountynál az egészet le kellett töltenem Witchernél furcsa módon tegnap elkezdte 15 gigától most meg mondom otthagyom szedje le de nézem már 14 giga megvolt egybõl a 15-höz 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Optimus Prime
Igen, valahogy erre céloztam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazva leírni.

Botond
16.254.328.832 byte nálam is.
MerlinW
Valve néha módosít a fájltárolási megoldásokon egyes játékok esetében a könnyebb megosztás, javíthatóság, stb miatt. Ilyenkor a kliens újra letölt pár dolgot. Elõfordul néha.

Azonban attól, hogy 15GB-ot ír, valójában max 1-2GB-ot tölt le ténylegesen. A fájlrendszer módosítása miatt a kliens nem tudja megállapítani a változások valódi méretét, ezért a teljeset írja ki. Ennyi a történet.

[merlinw.org]

<#fejvakaras> de ha te mondod...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ollie
Aliens vs Predator - 3.74 GBP

Steam-es.

Prince23
Nekem is elkezdett tölteni (de szerencsére hamar véget is ér) a witcher 1-et, pedig fent van..:S

Optimus Prime
Képtelenség! Maga a játék nincs akkora és mostanság nem igen patchelték. Egyébként a kiírt adat mennyiség ritkán mérvadó.

witcher 1 update 15 giga? DAFAQ? <#wilting>
nem elég hogy a kings bounty-t is le kellett megint tölteni most meg ezt is

Lunki88
Cserélne velem valaki torchlight 1-et bastion-ra? 😊
Optimus Prime
Nem, a Friends-be való azonnali vagy a Steam indítása utáni belépés és az Offline mode két külön dolog.
Azért nyitom a Library-t, mert ahhoz nem kell net, nem kezd el tölteni, frissíteni. Ha az ikonok is ki vannak kapcsolva még gyorsabb. Persze cirka 1 éves, belassult Windows esetén már mindegy.

Prince23
Ezt nem értem, akkor Offline módban vagy nem? a játékokat is offlineba tolod?

ollie
Total War SHOGUN 2 - 7.49 GBP

Steam-en kell regelni

Optimus Prime
Tudom, de hatékony.

Fpocok
Antiszociális vagy.

Optimus Prime
Én úgy állítom, hogy a Library-t mutassa, ikonok nélkül és ne lépjen be a Friendsbe. Így a leggyorsabb az indítás.

Prince23
Mikor elindítjátok a steamet, nektek is fekete ablak fogad? nem látom az áruházat, csak majd fél perc után :S

nagyon egyszerû, kliensben érdemes, azaz magában a steamben vásárolni
elkéri a kártya számát a címedet, hogy milyen kártya, majd confirm, amivel leokézod és azonnal le is vonja a kártyádról
Helló!
Azt letudnátok írni hogy a steamen való vásárlás banki átutalással hogyan is történik,mit kell tenni?
jAsOn VoOrHeEs
Amazonról egyébként most megvehetõ 7 dollárért ~1500Ft. (steam kulcsos persze)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
jam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Meg az is, hogy US-ban csak 30 $ a Deus Ex. :S

DarkSector
Asszem ez odabasz.
Nézd a leírás ablakban. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
rányomsz a saját avatarodra.
Majd jobbra Saját Profil Szerkesztése

Hol tudom szerkeszteni a profilomat?

http://steamcommunity.com/id/eddy22