Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetséges hogy a Steam csak a Sainst row the third játékot nem frissíti ?
kijött már hozzá 3 javítás de nem kaptam meg õket szerintem..
Eredeti a játék.
Aki tud segítsen. Elõre is köszönöm.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- Added warning message for users on XP SP1 or lower, support will be dropped August 31th 2012.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MerlinW: a steam nickem: i2k2012 - Bocs, hogy csak most szólok, s azt sem tudom, hogy jól tettem-e, hogy itt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És egyben itt hívnám fel a figyelmet, hogy vegyétek komolyan a szabályzat "Submitting Bundles" pontját! 😊 Amiatt volt a ban, mert darabonként raktam föl bundle-ökbõl származó játékokat...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Google 0 találat is bizonyítja😊
[merlinw.org]
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kb 1 hét elteltével úgyis észreveszik moderátorok hogy nem váltottad át a visszajelzõt YES-re...
Szóval ez nem megy gyorsan. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Egy accountom van, sose készítettem másikat és ez lett volna az elsõ gém amit regiztem volna.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Gondoltam hogy a régi, fiókban lapuló Half Life 1-et beregisztrálom Steamen. Azt írja hogy a kódot már aktiválták más accounton. Régebben néztem egy listát hogy mely játékok regizhetõek be. ott volt a HL1 is ugyan olyan termék kulcs kinézettel amelyen nekem is van.
Most ilyenkor mi a tök van?<#zavart2>#zavart2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Depths of Peril ugyanúgy indie bundle-bõl származó kulcs volt, de azt mégsem törölték. Na mindegy, nem izgat, majd feldobom itt SG fórumon, hátha kell valakinek 😊