Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Steamrõl a béta játékokat nem lehet valahogy törölni? Anno toltam a RO2 bétát. Akkor elég gyengusz volt. Szinte játszhatatlan. Most az ingyenes hétvégén játszottam és egész jó lett. Steamgiftsen se tudok a RO2 felajánlásokra jelentkezni, mert RO2 GOTY-nak érzékeli és írja, hogy már megvan a játék. Most nem tudom, hogy, ha megveszem akkor lehet, hogy fel se tudom tenni, mert a steam azt fogja írni, hogy már megvan a játék?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Itt sokkal nagyobb az esély a nyerésre. Egy a párszázhoz vagy néhány ezerhez. Én is már kétszer nyertem 😊 Semmibe nem kerül bejelentkezni, és néha fölnézni, ha már úgy is ott van a gép elõtt az ember.

gondoltam pontokat vagy valami ilyesmit.

ollie
Semmit. nem is értem miért merült ez fel benned. Az egész az ajándékozásról szól.

végülis igaz 😊 és ha te felajánlasz egyet, miután megnyerte valaki mit kapsz?

Hát kb olyan így van de nem értelmetlen.. én pont tegnap nyertem egy renegade ops-ot szóval nagy volt az öröm.. ingyenes nem veszthetsz semmit.. aztán ki tudja lehet szerencséd lesz...

a zárt csoportot én is támogatnám!

köszi. szóval van egy ingyenes felajánlás, akkor ha pont van annyi pontom, akkor bekapcsolódhatok a játékba. errõl lenne szó? mert ez így kicsit olyan mintha lottóznék, semmi értelme kb.

IMYke2.0.0.0
A profilod 300 giftpontot kap idõszakonként visszatöltõdve.
Az oldalon a STEAM-tagok a megunt, vagy direkt e célból vásárolt játékaikat sorsolásra ajánlják és megadják, hogy mennyi pontot kell rátenned azért, hogy részt vehess az adott játékért tartó játékban.
Amikor lejár az idõ, az oldal random-generátora kidob egy nyertest.

Érdemes mindig elosztogatni a 300 pontot, hogy nagyobb eséllyel nyerhess.

A "Contributor $xxx" jelzéses játékokért csak akkor indulhatsz, ha a dollár jel mögötti összegben már sikeresen felajánlottál és átadtál játékokat másoknak.

Az ingyenes, azaz jelzés nélküli játékokra érdemes licitálni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Srácok, ez a steamgifts hogy mûködik? Most regeltem, nem igazán látom még át.

Optimus Prime
Lehet zárt, fix csoport is, hogy csak is azok vehetnek részt benne, akik tagjai a z SG Steam groupnak. És ezzel meg van oldva, hogy bármi jött-ment random tag elvigye a játékot-.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ollie
Tipikus élõsködõ. Gondolom rendszeresen nézegeti a Steam csoportokat, hogy hova tud belépni, hogy minél több sorsolásra tudjon jelentkezni.

IMYke2.0.0.0
Javasolom én is a zárt csoportot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt-a-rohadt! No, ez tényleg bosszantó - mit keres egy orosz a MAGYAR csoportban?!

Szerintem is zárttá kellene tenni! Szerintem nem százas nagyságrendben szeretnének csatlakozni naponta, lehetne kontrollálni, így elkerülhetõek lennének az efféle bosszantó dolgok.

grebber
Mit? Mint mindenki más ingyen játékot!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
én már gondoltam rá hogy vagy le kellene zárni a csoportot meghivósra, és kidobálni a felesleget, vagy egy külön SG Gift topikot lakattal létrehozni...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sajnálom srácok, de a Company of Heroes-t egy orosz gyerek nyerte... <#shakehead><#rinya><#nemtudom>

Pedig kifejezetten közületek akartam odaadni valakinek... Nem is értem, mit keresnek külföldiek az SG.hu csoportban... 😞

MerlinW
Nem, a legidegesítõbb az 1 percen belül újraéledõ fix pontokon elhelyezett ellenfél.

[merlinw.org]

frango
Mikor megjelent a FC2 akkor végigjátszottam. Most a csomagot megvettem és játszottam kicsit a 2-vel. Nem emlékeztem, hogy ennyire gyenge. A legidegesítõbb, hogy, ha nem maximumra állítod az egér érzékenységet, akkor olyan durva mouse accel van benne, hogy ha lassan mozgatod az egeret, akkor a célkereszt meg se moccan😄 Ha maxra felhúzod akkor nincs ez, de oda akkor meg kéne- a játszható érzékenységhez- 200DPI, de annyit nem tudok állítani... Multiba PB-s szerverre se tudtam felmenni. Folyamat kivágott és a pbmár nem is foglalkozni a FC2-vel, mert a listában sincs benne. Szóval a 2 tényleg nem ér meg 1eurot se sajnos...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Az elsõt szerettem a kihívás és a hangulat miatt, a másodikban ez teljesen elveszik. Hiába a jól kinézõ szavanna ha a játékmenet hazavágja :/
De azt meg kell hagyni az engine jól optimalizált az még egy pozitívum.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Botond
Paradox weekend, bah, rablás ez fényes nappal. -.-
MerlinW
Az elsõ Far Cry egyáltalán nem volt rossz, viszont a második az minõsíthetetlen volt. A grafikán kívül SEMMI pozitívuma nincs.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Én az 1-et sose bírtam, a 2 biztos jobb.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

azért ennyit megér szerintem, ennyire nem szar.

Mármint úgyértettem tartalmilag maga a játék nem ér annyit 😊

#9599 de mi nem jelentjük most fel ezért, tudják ellenõrizni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

MerlinW
Tisztában vagyok vele, de lesz*rom😊 Tiltsanak ki, nagyon hidegen hagyna😊

[merlinw.org]

ZTM
Hmmm na mind1 de reggel tényleg csak $50 limitet írt.Bár most egy jó darabig eleszek a CS-vel szóval nem mostanában fog összegyûlni a 100 dénár 😊

Remélem tisztában vagy vele, hogy ha megnyernéd és tovább adnád neki, akkor téged akár ki is tilthatnak (legalábbis ha valaki bejelent). Mivel Steamgift-en nem lehet továbbadni, eladni, vagy elcserélni a megnyert játékokat.
Félre ne érts! Én nem lennék ellene, de ez a szabály a Steamgift-en.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fabio Capello
amióta nem kell meghívás, 100 dollár a belépési limit, hónapok óta így van.

Fpocok
Nem 300Eurós accounttal lehet csak menni oda?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZTM
Gyerekek most ez a steamgift szórakozik velem vagy mi a szösszenet van?
Tegnap megrendeltem a CS:S-t dobozosan már régóta vágytam rá, közben elkezdett érdekelni ez a steamgiftes téma is és ezért reggel néztem, hogy hogy lehetne belépni.Azt írta kell minimum $50 értékû account ahhoz hogy használhassam, akkor volt $29 értékûm.Mivel már megérkezett a CS:S gyorsan beregiztem steamre így lett az accountom $59 erre kiírja a steamgift, hogy $100-os account kell.
Most akkor pár órával ezelõtt megváltoztatták a szükséges értéket? :/

IMYke2.0.0.0
<#law><#law> Meg vagyok illetõdve. Köszi! <#worship>

MerlinW
Rányomtam én is, ha megnyerem, odaadom neked😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Húúúú! Ez rendkívüli jó ajánlat! Amint lesz elég pontom hozzá, én is benevezek rá. 😊

Company of Heroes Complete Pack steamgiften, csak ag SG számára!

(És egy darabig be van fejezve az ajándékozás 😛)

Ilyen másolásvédelem mellett valóban nem. Még mindig nem értem, mi szükség Steam-en a nyavajás securomra??? Akkor már tényleg jobb GOG-on megvenni (fõleg, ha majd ha féláron adják).

Optimus Prime
Megvenném, cserélném, de azóta kijött GOG-on. Inkább azt veszem, mint a Steamest.

Na letelt az 1 hét még mindig semmi hír a nyereményemrõl.Ilyenkor mi van fake volt az egész,és az ilyen mit kap bannolják a steamgifts-rõl?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

1 eurót nem ér

Fary Cry 2 - 2,49 euró!

IMYke2.0.0.0
Nem azt nyertem meg, hanem Indigo játékostársunk által az SG.hu csoportnak Steamgifts-en felajánlott "Nikopol játékot.

A Saints Row 3 nyerése esetén nem is tudom mit csinálnék... az biztos, hogy ordítva örülnék 😊

Fabio Capello
Megnyerted az egyik SR-t?

IMYke2.0.0.0
Közben kiderült.

Hooooopppá!
Megnéztem az e-mailt - a kérdésem tárgytalan!

Indigónak köszönet a lehetõségért!

TheGrinder
Várj. 😄

IMYke2.0.0.0
Ezt kaptam:

Mi a dolgom?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen 😊

MerlinW
Azért a figyelmeztetés, hogy aug. elõtt telepítse mindenki az SP2/3-at ha szeretné, mert azután nem lesz elérhetõ semmilyen windows update XP-hez. Lelövik az XP szervereket.

[merlinw.org]

ha tudsz multiplayerbe csatlakozni akkor friss.

Norberto065
Nem tette be a képet..

Így nézétek meg hogy milyen verzió fut nálam :

http://www38.zippyshare.com/v/49406256/file.html

Norberto065