Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
a zárt csoportot én is támogatnám!
Az oldalon a STEAM-tagok a megunt, vagy direkt e célból vásárolt játékaikat sorsolásra ajánlják és megadják, hogy mennyi pontot kell rátenned azért, hogy részt vehess az adott játékért tartó játékban.
Amikor lejár az idõ, az oldal random-generátora kidob egy nyertest.
Érdemes mindig elosztogatni a 300 pontot, hogy nagyobb eséllyel nyerhess.
A "Contributor $xxx" jelzéses játékokért csak akkor indulhatsz, ha a dollár jel mögötti összegben már sikeresen felajánlottál és átadtál játékokat másoknak.
Az ingyenes, azaz jelzés nélküli játékokra érdemes licitálni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pedig kifejezetten közületek akartam odaadni valakinek... Nem is értem, mit keresnek külföldiek az SG.hu csoportban... 😞
[merlinw.org]
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
De azt meg kell hagyni az engine jól optimalizált az még egy pozitívum.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[merlinw.org]
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
#9599 de mi nem jelentjük most fel ezért, tudják ellenõrizni?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Félre ne érts! Én nem lennék ellene, de ez a szabály a Steamgift-en.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Tegnap megrendeltem a CS:S-t dobozosan már régóta vágytam rá, közben elkezdett érdekelni ez a steamgiftes téma is és ezért reggel néztem, hogy hogy lehetne belépni.Azt írta kell minimum $50 értékû account ahhoz hogy használhassam, akkor volt $29 értékûm.Mivel már megérkezett a CS:S gyorsan beregiztem steamre így lett az accountom $59 erre kiírja a steamgift, hogy $100-os account kell.
Most akkor pár órával ezelõtt megváltoztatták a szükséges értéket? :/
(És egy darabig be van fejezve az ajándékozás 😛)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A Saints Row 3 nyerése esetén nem is tudom mit csinálnék... az biztos, hogy ordítva örülnék 😊
Hooooopppá!
Megnéztem az e-mailt
Indigónak köszönet a lehetõségért!
Mi a dolgom?
[merlinw.org]
Így nézétek meg hogy milyen verzió fut nálam :
http://www38.zippyshare.com/v/49406256/file.html