Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Még egy kérdés az IndieGala csomagokkal kapcsolatban
Mi történik azzal a játékkal ami megvan és szerepel a csomagban?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ok köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Akkor valszeg nem Steam kulcsot kapsz, hanem IndieGala linket. Bízd a felajánálóra, meg fogsz kapni mindent.

[merlinw.org]

RoboKutya78
és az fog mindent tartalmazni? és a nem steames részei mert ha jól olvastam a leírásaikat némelyik tartalmaz nem steames alkalmazásokat is.Vagy rosszul láttam?

MerlinW
Kapsz egy Steam kulcsot e-mail-ben, vagy a gifts profilodba. Ennyi.

[merlinw.org]

RoboKutya78
srácok segítség kellene prive esetleg, ha valaki megírná mit hogyan kell csinálni ha ne adj isten <#awink> SteamGiften IndiGala cuccost nyernék

DarkSector
Géped HD felbontáson egy LOW+ grafikát max elbírna így a konfigod alapján, vagy lehet csak LOW grafot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Szerintem menni fog, bár le kell majd venned a grafikát.

Amúgy nagyon jó játék, a tavalyi év RPG-je számomra.

Optimus Prime
Square Enix akció a GMG-n. Deus Ex, Just Cause, Hitman szériák 50-75%-os leárazáson.

Van credit az új Deus Ex-re. Érdemes megvennem? Úgy értem a gépem elbírja? Igaz, a Binary Domain demója is megy maxon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lostprophet
www.indiegala.com

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Mik vannak abban az Indi Gala-ban?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Optimus Prime
Bár Steamen is írtam, de itt is megkérdezem. Egy Sniper elite + Indie Gala nem érdekel valakit egy Velvet Assassin-ért?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

feltenni azt teszel fel amit akarsz, csak viseld a következményeket. oldal alján FAQ linkben van szabályzat.

lostprophet
Ez csak azért furcsa, mert most nézelõdök Steamgiftsen, és erre akadtam:

http://www.steamgifts.com/user/Alazam

IndieGala 5 még fut és pont ezeket a játékokat tartalmazza 😊

Egyébként próbáltam giveawayt csinálni, de IndieGala 5 még nincs benne.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

fery02
Pl id pack-ot vettem anno akciósan, de nem minden kell belõle.
Meg aztán indie pack akciók ugye: sok játékot, ami érdekel beregisztrálom, de nagy részükkel csak pár órát játszok, aszt jóéjszakát. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem lehet. Úgy van, ahogy gosumofo mondja. Engem bannoltak emiatt korábban. Support megszánt, feloldották a bant, de nem éri meg kockáztatni - pedig ahogy nézem, rengetegen próbálkoznak...

csak a bundlet egyben lehet felrakni, és nem csak a steam kulcsát hanem az oldalt amin a kulcsok vannak.

lostprophet
"Please do not submit games from bundles while they are on sale to avoid confusion."

Szóval, ha már lejár a bundle ideje, lehet felrakni külön-külön a csomagokból?

Optimus Prime
A GMG-n van ilyen, persze a SteamWorks címek ott is véglegesek.

Botond
Hogy szaporodtak fel? 😊
Jaka923
Ez a HL3 érkezését jelzi, mint tavaly a Portal 2-ét.

újra akcióban a Potato sack 😊

RoboKutya78
Valószínû tiltja valamilyen kereskedelmi szabályzat ezt a lehetõséget mert lehet már rég megoldották volna

fery02
Az lenne a jó, hogy ha már beregisztrált játékokat is el lehetne ajándékozni Steamgifts-en, úgy még használnám is.
Ugyanis nagyon sok felesleges játék felszaporodott már az acc-omon, amik egyáltalán nem érdekelnek és csak vannak ott. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fabio Capello
elvileg nincsen köze a felajánlásnak a nyerési esélyhez.

RoboKutya78
Tényleg ezen a steam giften, ha esetleg felajánlanék játékokat nõne a nyerési esélyem, vagy semmi köze a kettõnek egymáshoz? Illetve igen jó ötlet ez a felajánlási qvóta amit egyesek használnak csak ne terjedjen el rossz szokásként mert tényleg fel kell ajánlanom valamit rajta😊
Igaz én szerencsésnek mondhatom magam mert a regisztrációm utáni prá hétre egy elég komoly csomag esett az ölembe😊 ez lassan 4 hónapja volt és azóta szinte semmi még a dlck se jönnek be pedig ott ha 500 jelentkezõ esik rá valamire az már nagy szám.

RoboKutya78
Lesd meg a játéklistáját, ha beaktiválta ott kell lennie, ha meg nem akkor valószínû tovább adta. Ha meg bent van a listájában akkor még nem szinkronizálta a fiókját. Ha tovább adta lehet jelenteni vagy nem tudom mit szoktak csinálni ilyen esetben.

Botond
Nálam is így van a legutóbbi kliens frissítés óta. Majd fixelik.
wollnerd
Sziasztok!
Nálam kb. 1-1,5 hete az automatikusan induló steam (a rendszerindításkor) mindig azt mondja hogy nem sikerült az automatikus bejelentkezésem a kiszolgáló vagy a Steam hibája miatt. De amikor másodszor próbálkozom, akkor sikerül bejelentkeznem. Ez másnál is így van? Sztem inkább nálam van a hiba, azért mert késõbb csatlakozik a gépem a internetkiszolgálóhoz, mint a Steam. Hol tudom beállítani a windowsban hogy kicsit késõbb induljon a Steam? win7-em van.
THX!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

g

mert aki már rájött hogy egy értelmetlen faszság ott kattintkatni naponta perceket azt zavarja

Botond
Na paradox hétvége nem is volt vészes, 40 €-ban megállt. 😊
minek neki külön nem értem mikor itt is alig van élet

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

y u no use steamgifts topic?

Elvileg 7 napon belül át kell hogy adja a nyereményt. Szerintem jelentsd nyugodtan.

Amúgy tegnap vettem észre, hogy 20$-al kevesebb a felajánlásom, mint eddig volt. Mi a fene lehet, hát megnéztem az eddig feldobott játékokat, és látom, hogy a legelsõ nyertesemnél az van, hogy "Gifts Not Received"... Holott már vagy két hete visszajelezte, hogy igen, megkapta... Akkor most mi van, mit görénykedik???

MerlinW
Atagok 99%-a SG-s. A francia tag is magyar (meg is köszönte magyarul Steamgifts-en). Sokan laknak külföldön, kapásból fel tudnék sorolni majdnem 10 fórumtársat is.

[merlinw.org]

Más.10 napja nyertem a steamgifts-en egy játékot azóta semmi hír sem e-mail se egyéb,ilyenkor mi a teendõ.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mi a fenének nem zárjátok be privátba az SG group-ot,mindent a nem odatartozok visznek el.
Lehet raknék én is fel valamit de így nem rakok addig semmitse,mert azt szeretném ha tényleg az nyerné aki oda való.

Az utóbbi napok nem megszokottak. Most a steamgifts évforduló miatt szórják be az ajándék játékokat. Reggel elköltök 250 pontot és este már megint 300 van. De általában nem ilyen mértékben adja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

mooo
Ahogy nézem valami francia gyerek nyerte...steam csoportok: 318...OK
DarkSector
Régen egy kártyajátékot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nyertél már valamit?

DarkSector
Jah én is...de érdekel több is engem csak már megvettem õket. 😄

nekem kb ezek szoktak lenni amik hiányoznak:

Darksiders
Dead Space
Dead Space 2
Maffia 2
Deus Ex
Crysis 2
Borderlands
Assassins Creed 1-2-3-4

asszem ezeket szoktam figyelni...ja meg ha éppen van akkor:

Resident Evil 5
Silent Hill Homecomming (de ezek ritkák)

aham, köszi szépen 😊 4-5 van kb. ami most érdekel, azokra teszegetek. aztán egyszer hátha beadja.

DarkSector
Nem...az új felajánlások adnak csak pontot...

nézzétek meg, kb 180-200 volt 1 honapja, most majdnem 600 felajánlás van...

DarkSector
Igen ez kb 1 hónapja van a Distributor-ok miatt
Régen szar volt.
Meg a sok ingyenes vagy majdnem ingyenes Indie szarok miatt...ez nekünk csak jó.

Vagyis ha neked megvan az indie 3 pl és 40-en azt teszik fel akkor mondjuk neked adnak ezzel 100pontot, amit te másra tudsz költeni...és ahogy gyülik a steam-en a játékaid annál kevesebbre kell/tudsz majd voksolni...

én már csak 6-7 cimre szoktam kb azok nincsenek meg és azok érdekelnek... 😊
Így jobb mert mindig van tartaléák pontom a jo játékokhoz...😛

IMYke2.0.0.0
Igen, minden nap visszatöltõdik, ahogy lejárnak a játékokra tett ajánlatok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

steamgifts-en ilyen sûrûn kap az ember pontot? napról napra több van, már el se tudom "költeni"

IMYke2.0.0.0
Köszi - én indultam is érte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cities in Motion gift. Sok sikert mindenkinek.

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG