Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor, ha valakinek van Arma II+OA, azt ne tartsa vissza 😛
Tehát ennyire kevesen játsszák, hogy ingyér osztogatják? 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van egy szoftverem, ami ugyan "dobozos" de mivel maga a szoftver steames, ezért installnál elkezdi letölteni a cuccot (ez egyébként a Cliffs of Dover).
Meg tudom azt csinálni, hogy ne töltse le hanem a DVD-rõl telepítse a szoftvert??
Próbáltam, hogy a telepítés idejére megszüntettem a netet, de így nem települt fel a cucc, mondván net kell neki.
A szoftver eredeti, nem krekk miatt kellene hanem azért, hogy megnézzem az eredeti kiadás, peccsek nélkül hogyan fut és milyen grafikailag. Ezt ugye steames letöltésnél nem tudom megnézni, mert mindig a legfrissebbet tölti le nekem.
dankesün 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az egyetlen különbség, hogy preorder esetében akkor fizetsz, ha megjelenik, míg pre purchase esetében elõre fizetsz. Ettõl függetlenül a lényege ugyanaz. Kedvezményesen vagy plusz ajándékokkal vásárolhatsz zsákbamacskát😊
[merlinw.org]
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Csak egy példa, de nézd meg az áruház vagy a topikfejléc elõkészületben menüpontját😊
[merlinw.org]
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Biztos Summer Sale, ez már tradíció. Kíváncsi vagyok most mit kell majd gyûjteni. Limonádét? Napszemüveget?
Én TFU meg Spice Marine sale-rõl álmodok. Bár ez reális és a 75% sale se kizárt.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy vakon gépelve: igen, tudom, hogy csak álom - de azért neveztem álomnak 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Splinter Cell Conviction és LA Noire Complete 4,99-ért !<#banplz>#banplz> Többet nem akarok <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Nincs esetleg valakinek felesleges Cod black ops játéka vagy kedvezmény kuponja??
Ez hiányzik a gyûjteménybõl!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Sajna azóta semmi se esett pedig elvileg ha jól olvasom 572 játékra voksoltam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Angol az emberke, tehát annyira nincs messze.
Akkor marad a várakozás, hátha összefutunk steam-en, csak én nem szoktam sokat játszani, lehet mindig elkerüljük egymást.
Vigyázz nem tudom milyen mailed van elõferdülhet, hogy levélszemétnek sorolja a fiókod és ott találod meg a levelet. Mivel az is lehet hogy a föld másik oldalán él a srác ezért valószínû a leveles megoldás.
Emilben sem jött, tehát személyesen akarja küldeni.
Ha írok neki, hogy küldje el emilben, akkor a tárgytárolóba fog kerülni, tehát ott kell keresnem?
E-mail-ban biztos nem küldte el, mert azt észrevenném a leveleim között, meg gondolom nem véletlenül vett fel barátnak. Biztos személyesen akarja átküldeni giftként. De ennek nem tudom mi értelme van, mert õt nem lehet elérni.
Ha nem küldi el az ajándékot, akkor kirakják a szûrét, te pedig így jártál, senki sem fog kárpótolni. Pech.
(jogilag senki sem kötelez senkit semmire SGift esetében, miután nonprofit)
[merlinw.org]
Lejár a nyeremény?
Nem tudja elküldeni e-mailben, esetleg írjak neki?
Ha el tudja, akkor az a tárgytárolóba kerül vagy rögtön a könyvtárba?
Adjatok tanácsot!
[merlinw.org]