Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Nekem még mindig van három Red Orchestra 2 guest passom (3 nap), ha kell valakinek, PM.

Ugyanakkor, ha valakinek van Arma II+OA, azt ne tartsa vissza 😛

Aha.

Tehát ennyire kevesen játsszák, hogy ingyér osztogatják? 😊

tototto
akinek megvolt a játék, kapott egy giftet steamen

Mi ez a rengeteg Nuclear Dawn steamgifts-en?

Optimus Prime
Mert sokan nem szeretnek egy kódot venni tokban. Én mindig beaktiválom a kódot Steamen/Originen aztán letöltöm. Így eleve a legfrissebb verzió jön és nincs szarakodás a patcheléssel.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

elvileg arról át kéne másolnia az adatokat és azt frissíteni

LeonSilver
De akkor a hülye DVD-n minek van rajta a szoftver? Egyáltalán, miért árulják DVD-n??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ollie
nem lehet patchelés nélkül elindítani, csak ha már telepítve lett volna a patch megjelenése elõtt és azóta offline módban használnád a steamet.

LeonSilver
Hali!

Van egy szoftverem, ami ugyan "dobozos" de mivel maga a szoftver steames, ezért installnál elkezdi letölteni a cuccot (ez egyébként a Cliffs of Dover).

Meg tudom azt csinálni, hogy ne töltse le hanem a DVD-rõl telepítse a szoftvert??
Próbáltam, hogy a telepítés idejére megszüntettem a netet, de így nem települt fel a cucc, mondván net kell neki.
A szoftver eredeti, nem krekk miatt kellene hanem azért, hogy megnézzem az eredeti kiadás, peccsek nélkül hogyan fut és milyen grafikailag. Ezt ugye steames letöltésnél nem tudom megnézni, mert mindig a legfrissebbet tölti le nekem.

dankesün 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

MerlinW
Örülök, hogy sikerült megfognod a mondat lényegét...<#rolleyes>

[merlinw.org]

Botond
Ennyi erõvel megvenni és letölteni a warezt is ugyanaz, mert végeredményben hozzájutsz a játékhoz ígyis úgyis. Szóval a kettõ nem ugyanaz, mert az egyiknél elõre fizetsz, a másiknál, meg csak befoglalsz egy példányt, és steamen csak az elõrefizetõs verzió van, szóval ott csak prepurchaseolni lehet.
MerlinW
pre purchase == preorder😊
Az egyetlen különbség, hogy preorder esetében akkor fizetsz, ha megjelenik, míg pre purchase esetében elõre fizetsz. Ettõl függetlenül a lényege ugyanaz. Kedvezményesen vagy plusz ajándékokkal vásárolhatsz zsákbamacskát😊

[merlinw.org]

lostprophet
Steamen egy és ugyanaz, fizetned mindenképp kell, de általában ilyenkor jár valami kis plusz az elõrendelõknek (Torchlight 2 elõrendelésnél megkapja az ember az elsõ részét is), és bekerül a játéklistádba is a pre-order játék.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

nálama magyarul elõvásárlás volt, angolra tettem és pre purchase lett
MerlinW
steamen szerintem nincs olyan írás, hogy pre order, az csak bolti foglalást jelent, amikor még nem fizetsz, a purchasek vannak ,amivel elõvásárlod.
MerlinW
Olcsóbb.

[merlinw.org]

dalmar
Sziasztok a pre order-es vásárlás mit jelent?Mi a különbség a pre purchase-tõl?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

jackoneill90
Ingyen half life-ot.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Optimus Prime
És nem Steames.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

This title is available for purchase in the United Kingdom.

Prince23
Gamefly-on az LA Noire 6 font

Optimus Prime
Esetleg majd ez az orosz ismerõsöd - habár nekem is van - megvenné majd nekem azt a ritka 3. Mafia II DLC-t? 😊 Persze ha végre meglesz az alapjáték is.

Biztos Summer Sale, ez már tradíció. Kíváncsi vagyok most mit kell majd gyûjteni. Limonádét? Napszemüveget?
Én TFU meg Spice Marine sale-rõl álmodok. Bár ez reális és a 75% sale se kizárt.

grebber
Sajnos nekem nincs ilyen ismerõsöm pedig steam-re kéne mint egy falat kenyér!

Next PC upgrade: 2022

ollie
Én pont ennyiért vettem az LA Noire Complete-t (egész pontosan 6 USD-ért), mert annyiba került Oroszországban leárazva Karácsonykor. Egy orosz ismerõsöm vette meg nekem.

tototto
passz nekem jó firefoxban, csak az avatarok hiánya nem tetszik

IMYke2.0.0.0
Ez a topik miért írhja azt, hgy nem vagyok bejelentkezve? És miért nem látom a szövegbeviteli mezõt sem?

Amúgy vakon gépelve: igen, tudom, hogy csak álom - de azért neveztem álomnak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
az tényleg csak álom 😊

IMYke2.0.0.0
Az én álmom: Saints's Row The Third + ALL DLC - 10 euróért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Álmom:

Splinter Cell Conviction és LA Noire Complete 4,99-ért !<#banplz> Többet nem akarok <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Botond
Az lenne a legjobb, ötödikén van fizu 😊
MerlinW
Lesz., legkésõbb a július 4.-i héten.

[merlinw.org]

Botond
Idén vajon lesz summer camp? Tavaly júni 30al indult.
zotya10002
Sziasztok!!

Nincs esetleg valakinek felesleges Cod black ops játéka vagy kedvezmény kuponja??
Ez hiányzik a gyûjteménybõl!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Én is már 16 napja várok a nyereményemre de már szerintem meg se kapom pedig már azt is bejelöltem hogy nem kaptam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RoboKutya78
Mivel sajna munka nélkül vagyok ráérek bökdösni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nem jó órabér

RoboKutya78
Nekem szerintem baromi nagy mákom volt ezen az oldalon a regisztrálást követõ héten esett egy X3 Terran conflikt pack amibe volt a teljes játék meg a kiejeik
Sajna azóta semmi se esett pedig elvileg ha jól olvasom 572 játékra voksoltam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

totyak
Nem fosok, de azért kösz az infót.

totyak
Igen, arra én is gondoltam, hogy spamnak érzékeli, de nem. Egyébként gmail.
Angol az emberke, tehát annyira nincs messze.

Akkor marad a várakozás, hátha összefutunk steam-en, csak én nem szoktam sokat játszani, lehet mindig elkerüljük egymást.

2 hete van elküldeni ne fossál

RoboKutya78
Miután a mailt elfogadtad akkor igen.
Vigyázz nem tudom milyen mailed van elõferdülhet, hogy levélszemétnek sorolja a fiókod és ott találod meg a levelet. Mivel az is lehet hogy a föld másik oldalán él a srác ezért valószínû a leveles megoldás.

totyak
Ok, semmi már megvan. Nincs cd kulcs odaírva.
Emilben sem jött, tehát személyesen akarja küldeni.

Ha írok neki, hogy küldje el emilben, akkor a tárgytárolóba fog kerülni, tehát ott kell keresnem?

totyak
Most ez lehet buta kérdés, de hol találom ezt a megnyert tételek menüt?
E-mail-ban biztos nem küldte el, mert azt észrevenném a leveleim között, meg gondolom nem véletlenül vett fel barátnak. Biztos személyesen akarja átküldeni giftként. De ennek nem tudom mi értelme van, mert õt nem lehet elérni.

MerlinW
CD kulcs a Steamgifts profilodba kerülhet (megnyert tételek menü), vagy email-ben küldi. Ha játékról van szó, akkor steam tárolódba kerül.

Ha nem küldi el az ajándékot, akkor kirakják a szûrét, te pedig így jártál, senki sem fog kárpótolni. Pech.
(jogilag senki sem kötelez senkit semmire SGift esetében, miután nonprofit)

[merlinw.org]

totyak
Mi van olyankor, ha nyertem valamit Steamgifts-en, a nyeremény leírásnál oda írta a játék felajánlója, hogy gift formájában van a játék, fel is vett steam-en a barátlistájára (el is fogadtam), de már egy napja nem lépett be steam-re?

Lejár a nyeremény?
Nem tudja elküldeni e-mailben, esetleg írjak neki?
Ha el tudja, akkor az a tárgytárolóba kerül vagy rögtön a könyvtárba?

Adjatok tanácsot!

RoboKutya78
Oks erre gondoltam köszi

MerlinW
Ha egy kulcson van minden (ala Humble) akkor elveszik ami megvan - nem kapod meg még egyszer. Indiegala minden játékhoz külön kulcsot ad, ott nincs miért aggódni.

[merlinw.org]

DarkSector
Kicsit pontosabban a kérdés mi is? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"