Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nem csak lenne.

Akinek Skyrim kell az 4 elõtt jelezze és utaljon (4-re esek haza és 5-ig tart a sale)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Délután tudok neked venni, vegyél fel steamen: ratgab néven vagyok (avatar egy robotpatkány fehér háttér elõtt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs VPN! Megkapod, aktiválod, letöltöd játszol (Angolul).

Skyrim Sale újra indul az akcióval:

Továbbra is 6200 Ft
Dungeon Siege Compelete 1680 Ft
RAge 3000 Ft továbbra is
AC complete 8900 Ft
Civilization complete 4800 Ft
Civilization 5 Complete 1500
Civilization 5 sima 1200 Ft

Minden régizár nélküli!!!!!

Kérésre továbbra is mondok árakat, immáron napközben is jobban érek rá (vásárlás csak 16h után megy).

Botond
Az már megvan, kösz az infót. 😊
Tinman
A Scratches Director's Cut-ot (2.49 Euro) cserélném Dear Esther-re (1.74 Euro).

P.ü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dungeon Seige III lenne a negyedik

wesker24
Az a baj hogy még oroszba se tudom megnézni mert náluk se elérhetõ !
Botond
Jajj, titok flash slae már megint. Mi ezez most? Mindig megörülök titkos salenél, hátha settlers7 az (sima nem kapható nálunk, csak a deluxe), de megint nem az. :s
DarkSector
Kömény:

Skyrim
MW3
Deus Ex HR

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jólvan ezesetben akkor én is szeretnélek megkérni egy vásárlásra ..😉 itt privátban vagy steamen egyeztetnél inkább?

DarkSector
nem.
mivel nem is tudják...a necces max az lehet ha vpn-rõl aktiválod, de még ott is 100000-bõl ha 1-el van gond, de az is olyan hogy visszakapod az accodat csak az a játék törlödik.
De ha gift illetve trade ként kapod akkor az ég világon semmi gond nem lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és ezért ki sem tilthatnak? 7 év alatt sok pénzem van benn nem akarom kockáztatni..

Rage

DarkSector
Most azon tanakodom hogy ti mirõl beszéltek Rage vagy az AC pack? 😄

Nem gáz, simán regisztrálták a tulajok (mindig megvárom, sõt kérem õket, hogy nézzék meg minden oké-e).

Elégedett vevõ a legjobb vevõ.

Ha nekem akartad (ratgab nem = Ratbag-el), akkor term. akció lejártáig dönthetsz.

Fontos: Paypal-al fizetsz vagy elõre utalsz, mert totál kifogytam a zsébõl ,nem tudok már megelõlegezni semmit.

Most adtam el 2-t.

Lunki88
Ennél se gáz ha oroszoktól veszed?
Optimus Prime
Nem tudja valaki egy EU-s Metro 2033 tradelek egy US Call of Juarezre mûködni fog... mindkettõnknek?
Eme trade mindkét fél számára elõnyös lenne. A játék nem régiózáras, csak egy Steam regisztrációs hiba végett ott olcsóbb akcióban - meg amúgy is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Meddig dönthetem el hogy kell -e?

Dj Tommy
Most látom, hogy a F.E.A.R Collection is jó árban van, szerintem<#integet2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Eddig a cd-galaxisnál volt de ahogy látom már nincs náluk... remek

RatBaG
hol 4k?

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Én nem lebasztalak, csak mondtam hogy szerintem ez kool, 1000ft ilyen kis összegnél eléggé mérvadó...😄

Hárman basznak le mert mondok valamit... KÖSZ!

ollie
Akkor vedd meg a dobozost.

DarkSector
Nem akció, akkor mennyivel legyen kevesebb?
Legtöbb esetben dobozos szokott olcsóbb lenni.

Hát pedig 66%-ra le van árazva, szóval azért csak akció az....XD

Anarchys...

3ért nekem se kell.. 4k dobozosan -1k az nem akció :/

Optimus Prime
Az még Anarchys? Mondjuk nekem most mindegy, csak kíváncsi vagyok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

3000 tõlem a rage.

AC complete pack 8900

-66%

Te is fiam, Bluetooth?

rage pedig érdekelne hány százalékos?

IMYke2.0.0.0
Makszi riszpekt. Rockstar + GTA 4 szégyellje magát!
Már a Saints Row 2 is, de a 3. abszolút fentrõl néz le a többi sandboxra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
RAGE.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Na, ma milyen akcióból vagyunk kizárva?
Prince23
Nem 😄 GTA 4-re értem, elírtam xd

<#taps><#worship>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lalakov
Megfogadtam, ha bejön az amire ma gondoltam, akkor ajándékozok egyet. Szóval csak az Sg csoport tagjainak felajánlottam egy Fallout: New Vegas Ultimate Edition-t. 5 napotok van rá.
Optimus Prime
Te már a GTA5-tel is játszottál? 😄

Más. Mennyi az oroszoknál a Sniper: Ghost Warrior?

Prince23
Ráadásul az irányítása is sokkal kézhez állóbb, mint a GTA 5-nek, Sokszor amiatt törlöm le a játékot állandóan 😄 Katasztrófális, amit a R* ott mûvelt a PC porttal!

Prince23
meg hát 😊

Amúgy reggel mik voltak a Flash akcióban?

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
GTA alázó játék. Piszok jó küldetések vannak, ezerszer több lehetõség, hangulatosabb, stb.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Szerintem karakter függõ. Nekem ingyen nem kéne. Max a TRON-os rész miatt, egy barátom mutatta a gameplayt, azt hittem az egész játék olyan, majd közölt: nem. 😞

MerlinW
Mondhatni kötelezõ anyag😊

[merlinw.org]

Tinman
CSERE!

Scratches - Director's Cut kalandjáték

Kép

Bármit meghallgatok! P.ü.!

DarkSector
üdv
it vagy? gyere pls steam-re