Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem beszélhetnénk ezt meg hivatalnok úr???? Ingyen játékért nem felejted el, hogy itt jártál????XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Há hogyne adnék! Áfa,Bfa, Cfát mindent fölszámolok, 95 oldalas elismervényt adok....<#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
PSSSSSSSSSZTTTTT!

😄

IMYke2.0.0.0
NAV-hivatalnok vagyol-é? <#ravasz1><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
ratgab, remélem számlát adsz róla, különben csenget majd a ZAPPEH <#idiota> 😄

Oké várok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mármint szerintem igen, lesz leárazva 75%-ra. Most ne vedd még meg azt akartam írni.

Szerintem nem! Tanácsom, hogy várd meg az akciót inkább (van még 5 nap minimum az akcióból!)

IMYke2.0.0.0
Csak nekem rémlik úgy, hogy akció elõtt is ennyi volt az ára? <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lesz TDU2 75%-ba szerinted,vagy most nállad mennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Úgy tûnik, h a Steam-es verzióhoz nincs kulcs, de azért köszi a segítséget 😊
Fenrir
Sajnos van már Borderlands-em minden DLC-vel.

A halál csupán a kezdet...

Titan Quest Gold-ért Borderlands? Árban jó ajánlat!

MerlinW
Mirrors-hoz nem jár kulcs Steam-en.

[merlinw.org]

Azt könyvtáradból is meg tudod nézni: Játékra katt steam-> Library-n belül és jobb oldalt lesznek menük, ott csak katt a cd kulcs nevezetûre és kész.

Asszem az a sale kezdete ota -40%.
Törölt felhasználó
szóval én most itt találtam meg: HKEY-LOCAL MACHINE/Software/Wow6432node/Electronic Arts/EA games/Mirrors edge/ergc rákattintasz kettõt és ki tudod másolni.
Törölt felhasználó
A Mirror's Edge nekem dobozosban volt meg és csak beírtam a kódját Originbe A termékkód beváltásánál.
A Dead space meg steames, és ott ki kellett keresnem a regeditben a kódját, mert nem dobta fel a steam hogy a játék kódja a következõ.... bla bla blát. Ha a Mirrors edgnél esetleg feldobja azt a kis ablakot, akkor csak kimásolod és oda beilleszted, de ha nem akkor keresgélni kell a regeditben.
Elmondanád légyszi hogy lehet beregelni Steam-en vett EA játékot Originen? Konkrétan Mirror's Edge-re gondolok 😊
Tévedni emberi dolog...

MerlinW
Oblivion 40% - 12€
link

[merlinw.org]

Nekem mondod? Egymást is gyilkoltuk már párszor....XD

Obli most van Skyrimmal együtt szerintem.

Ez jó hír! <#eljen> Lehet visszatérek akkor én is kicsit gyilkolászni.

szerintem is belehet.. nekem még a shank-et is engedélyezte

Törölt felhasználó
szerintem be lehet reggelni oda. Nekem a dead space 1-et és a mirrors edge-t sikerült, és azok is EA-s játékok.
MerlinW
Karácsonykor volt akciós mindkettõ. Obliviont 5€-ért DA Ultimate csomagot 15€-ért vettem.

[merlinw.org]

RoboKutya78
hajrá fiuk akinek kell az hajtson rá
sg.hus felajánlásom
http://www.steamgifts.com/giveaway/6sa9U/beat-hazard-itunes-m4a-file-support

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Optimus Prime
A Crysis 2 ennyi? Nem tudja valaki aktiválható Originen? Bár ennyiért is sok, fõleg most, fõleg nekem. Inkább kivárom, míg narancs kiadásba lesz 990-1990 körül a dobozos.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

IMYke2.0.0.0
Az Elders Scroll-oknak én is örülnék! 😊
Nekem a Dragon Age-ek megvannak dobozosban.

Dragon age-et meg megertem hogy nem arazzak le.

Da a masik kettot...
Szerintem rohadt sokan megvennek -75%-kal, es tobbet keresnenek rajta.

Dehat meg van par nap szoval hatha.
Én is Dragon Age Ultimate Edition leárazásra várok. Ha nem lesz 23-áig, akkor megveszem 15 euróért. Nekem annyit is megér.
IMYke2.0.0.0
Szerintem, mindkettõ az "álom" kategóriát erõsíti 😊
Nem hiszem, hogy valaha is megvalósulnak 😊

MerlinW
A népszerûség érzékeny téma AC esetében, mert nem ész nélküli gyilkolás a multi, hanem türelem, kreativitás és figyelem szükséges hozzá. Ezért többnyire a 20 év felettiek játszák. Számomra az egyik legjobb multis élményt adta.

[merlinw.org]

Igazan lehetne mar egy:

Oblivion + Morrowind - 75%

meg egy

Dragon age: Origins -75%
MerlinW
Vannak elegen multiban elhiheted, fõleg most, hogy megint jön egy rakás nyúbi😊
A napokban BH multiban is a megjelenési idõszakot megszégyenítõ sebességgel dobálta a játékosokat a lobby-ba😊 Nyári szünet, olcsó AC, nemtom, de örülök neki😊

[merlinw.org]

4800 körül írtam eredeti topikban is ,de még rá kell kérdeznem délután.

Crysis complete 3200 Ft!

Complete pack nálam 9000 Ft, minden aprósággal, dlc-vel együtt.

Revolution-ben talán még él a multi, de már nem sokan lehetnek szerintem.

IMYke2.0.0.0
ratgab: nekem nincs Paypal-om...
Mennyiért is tudnád megvenni keleti szomszédainktól a "Meridian4 Collection"-t nekem?
Itthonról: 22,99 € = ~6600 Ft.

Durván le van árazva az Assassin's Creed pack. Összesen 30 euróért elvihetõ mind a 4 rész. Azonban még gondolkodok a megvételén, mivel eddig igen durván költekeztem. 😄 Meg tudná mondani nekem valaki, h mennyire jó és mennyire népszerû (szal vannak-e még bõven játékosok) azoknak az Assassin's Creed részeknek a multija, amikben megtalálható eme funkció?
Mármint 3600-ért? Azzal kevertem össze...XD

wesker24
Annyiért már Crysis Collection-t kehet kapni nem hogy Crysis 2-öt ! xD
Bocs, elnéztem az árat csak 2300 Ft!

Nem láttam, hogy kérdezted a crysis-t... megérzés volt :-D

Annyi, hogy send money-> Personal opció-> Gift opcióval kell majd küldeni.
Be kell írni a címzett email címét, beírod az összeget és küldheted is.

Baromi egyszerû.

Annyit még érdemes megjegyezni, hogy van egy átutalási fee, amelyet a vevõnek kell fizetni (3000 Ft-nál ez 200 Ft körül van), de ha veszel mást is akkor ugye már rögtön eloszlik több felé az átutalási fee.

Ha meg azt nézed, hogy megrendelsz valami játékot üzletbõl és minimum 300 Ft a pickpack pont is, akkor meg gyakorlatilag ez még mindig olcsóbb.

Ezt elkerülendõ banki átutalással is küldheted, de mint mondtam azt meg 4 órával elõbb el kell küldeni, hogy ideérjen és lehet hogy a bankod akkor is leemel valami utalási díjat.

Crysis 2 maximum edition 3500 Ft-ba kerül nálam akció alatt.

van paypalom de eddig csak neten vásároltam vele, utalást még nem csináltam vele 😄 õõõõ viszont még crysis 2-re kérnék egy árat ha szabad bár sztem elég lesz Rage

Fontos! Ha nincs paypalod, akkor el kell utalnod az összeget 4 óra elõtt (4 után nem dolgoznak a bankok és nem tudom pénz nélkül megvenni neked a játékot!)

Ha így jó privátban jelezd és küldöm az adatokat!

Tegnap este felvettelek , 4ig dolgozok én is fél, 5 felé érek haza. Elõre is köszönöm!