Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még szép ez nem kérdés nagyon is megéri az árát !
ez a saints row 3 megéri a pénzét?

Ma 22 órakkor bezár a bazár. Aki akar rendelni addig tegye meg. Holnaptól csak délutánonként vagyok fent 16h után.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Tudom viccnek irtam hogy még hasznot is szerzek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Steamen 18,13 😊
Nagyon jó tanács! Kösz a kiegészítést! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
nálam 21 euroért lehet venni a 24 euro-s packot... akciósan 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Saints rownál ha vki összes dlct akar, ne a packot vegye 25ért, hanem válogassa össze a dlc csomagokat (alapjátékkal együtt 9 item lesz a kosárban, ha jól csináljátok), és akkor csak 18,13 euró.
Mai árak:
Walking dead 3120
Darkness II 1920
Mount and Blade Collection 2000 Ft
Saints row-t itthonról vegyétek, mert nem olcsóbb.

Többi számomra elég érdektelen, de kérésre írok árat.

Botond
Igen, de hol megjegyzi hol nem. Most megint tudok szavazni, elõbb is volt, hogy tudtam, aztán jelölte, hogy szavaztam, aztán megint nem. Bugos ez most nagyon.
Nincs mit. <#smile>

w77d
köszi

19h

Na mindjárt kapunk 11 újabb ajánlatot.

w77d
hány órakor frissítik a napi akciókat?

Sokadjára nekem is sikerült végre.

Botond
Igen, elõbb írt fórumon egy valves, hogy fixeltek vmit. Most már nekem is sikerült.
bon
Nekem most már jó, korábban nem ment.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

TheGrinder
Nem.

Botond
Nem tudok szavazni, nektek megy?
MerlinW
1. írj a staffnak, hogy problémád van.
2. térj át normális fiókra (gmail, hotmail, yahoo mail)

[merlinw.org]

Optimus Prime
A VGA-m jó neki, szerinte 5692 MB-os, de a CPU nem elég vagy nem ismeri fel.
Sose bíztam én ebbe. a FEAR 3 se mehetne szerinte, oszt az fut maxon. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Elég nagy problémám van. Kb. 1 hete nem tudok belépni freemail-be. Mindig azt az üzit kapom, h Hibás jelszó vagy felhasználónév. Azonban biztos nem rossz, mert automatikusan megjegyzi a böngészõ a jelszót; próbáltam manuálisan beírni úgy sem jó; nem is felejtettem el a jelszót, mivel évek óta használom és nem is változtattam meg. Más fiókba be tudok lépni és ebbe a fiókba más géprõl se tudok belépni. Tudom, h ratyi a freemail és mostanában inkább gmail fiókot használok, de a freemail fiókra van felregisztrálva a Steam fiókom. Ma újra kellett raknom a Steamet és nem birom megnézni a kódot, amit a Steam Guard küld és nem tudok bejelentkezni Steam-be. Szal magyarán mondva nem férek hozzá a rohadt, pénzen vett játékaimhoz. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van valami megoldás? Vagy ennek annyi?
Cirka 2 óra van a Civ-bõl és La noire-ból, batmanbõl, akinek kell még msot szóljon!

Emlékeztetõül Civ 5 Goty 1500 Ft
Batman Arkham city 2200 Ft
Batman Arkham Asylum 1440 FT
La noire complete 1680Ftr

Rowlend
Kane and lynch 2-t és Supreme commander 2-t cserélnék Dead islandre, ha esetleg lenne valakinek egy felesleges példány <#kacsint>

GET OVER HERE!

plu604
Nem tudom megmondani. Az enyém ilyen, ezen jól fut:

gigabyte Gap35d3 alaplap
core 2quad q6600 2,4 ghz
3 gb ddr 2 1000 mhz (pontosan most nincs kedvem kiírni)
Ati 5770 soc gigabyte vga 1 gb

Optimus Prime
Az én gépem bírná az LA Noire-t?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ott sem.

Lunki88
Batman AC-hoz tudsz Harley Quinn dlc-t szerezni? Mert nálunk az nem elérhetõ...
Szabi84
Azt hittem ez GOTY kiadás de olyan még nincs, inkább várok még.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

LA noire magyarítás elvileg augusztussal készül el, vagy valahogy így hallottam.

AKi akar venni valamit az húzzon bele, mert csak estig vannak ilyen jó árak ( holnaptól meg melózom, szóval nem leszek nagyon gépnél csak este).

Készül hozzá!

Volt leárazva, de nem volt ennyiért (én 2400-ért vettem még akkor ugyaninnen)!

3600

Szabi84
Õõ ehhez várható magyarítás kicsit sok nekem már ebben az angol! Ja és a Batman Arkham City volt már leárazva? Most 66°%

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

GTA complete pack mennyibe fájna?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

LA noire complete 1680 Ft

VPN nélkül, region free, tõlem vehetõ játékok jelenlegi akció alapján:

La noire 1440 FT
Civ5 Goty 1500FT
Batman AC 2200 Ft
Batman AA 1440 Ft

Skyrim 6200 Ft továbbra is.

Egyébként ott van az csak hülye a steam.

4. a Batman, amit tudok venni úgyanúgy, mint Skyrimet. Körülbelül 2200 Ft, de még az orosz mondja rá a végszót. De ennyi lesz majdnem 100 %.

bon
Régió függõ

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
Flashsale lement 4db-ról 3-ra...
Nincs mit! Én se voltam benne biztos, de tényleg mûködik.

Lunki88
Hát ez új dolog nekem. Kösz az infót!
wesker24
Ez igy van nálam is pöccre indult a Skyrim !
DarkSector
Hát egyébb ötletet is meghallgatok ez csak induló...hogy ez van most.

Wesker is Skyrimet vett ugyanígy egyébként.

wesker24
Ratgab most játszik a Skyrimhez ugy hogy az elmélet megdölt !

VPN csak a kulcs akitváláshoz kell !
Tehát giftként kell kapnod a cuccot és no problémó!

Hát ezt most magyarázd az oroszból vett skyrimemnek, ami pöccre indul mindenféle vpn-ezés nélkül (leért az elõbb indítottam). <#smile>

Az a lényeg, hogy ha steamtradesen (steam trades felületén) keresztül kapsz egy játékot, akkor az mentesül a régiózár alól.

Ezt most már én is megerõsíthetem! És Wesker kolléga is megerõsítheti a dolgot!

Tehát ismétlem steames leárazásban szereplõ Skyrimet tudok adni bárkinek 6200 Ft-ért. 1000 %-ig mûködõképes, angol, legális, nem vpn-es, aktiválod, töltöd és megy!!!!!