Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Mondjuk Én megannyi dobozos játékot elajándékoztam, amibõl valahogy több is összejött vagy tudtam, hogy sohasem fogok vele játszani (pl BF2-bõl volt sima, Deluxe meg Completed, mind fillérekért, csak ugye az idõvonal miatt pl az alapból volt 3 kulcsom is ... vagy pl most a GTA4, amibõl van dobozos és Steames is ... a dobozos kulcsát már oda is adtam haveromnak).
A Steamen is jó lenne ha szét lehetne szórni a játékokat.

Pl a Tesco-ban 900 Ft-ért vett fóliás Bioshock még mindig bontatlan, pedig már vagy 2 éve vettem ... de minek ... vérszemet kaptam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mondjuk ez ismerõs: 2 éve vett Dragon Age Ultimate Edition-öm még mindig fóliás állapotban várja a csodát.

Apropó, akinek kell Fallout 3 Game of The year Bontatlan (fóliás), Dobozos kiadás (angol) az keressen meg. Van egy eladó! Árban rugalmas vagyok, csak vigye el valaki (azért 2500 alatt nem adom :-D)

Eladás oka: Bethesda-s játékaim 75%-a steamen megvan (Oblivion Goty, Skyrim (mostani szerzemény), Fallout New Vegas Ultimate edition, most már Fallout 3 Goty is ,tehát nincs rá szükségem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ennyit a Húsfiúról 😄D
ráment egy gamepad-om de sztem jó kis játék 😄D idegesítõ.. de jó kis játék 😄D

Nekem is van ilyen "lomtáram", csak nálam Z-nek hívják, hogy leghátul legyen, és mindig csukva van 😄 De amúgy én sem válnék meg a megvásárolt játékaiim 99%-ától, a maradék meg elfér ott rejtetten, olyan, mintha ott sem lenn 😊

Egyébként a vásárolt/játszott arányt nézve én is nagyon rosszul állok, de ez betudható annak, hogy sokszor a virágboltit játszom végig, és utána döntök úgy, hogy ez nekem kell, tiszteletbõl, meg mert még tuti fogok vele játszani. De olyan játékom is van rengeteg, amirõl tudom, hogy ott a helye a gyûjteményemben, de még idõ híján nem játszottam vele - de ami késik nem múlik. Szerintem nem rossz módszer az, hogy nagy akciók alkalmával az ember elõre bevásárol bagóért...

IMYke2.0.0.0
Nekem még a dobozos játékok a favoritjaim, de a Saints Row 3-at egyszerûen másképp nem lehetett beszerezni, csak STEAM-en, úgy, olyan egységesen, ahogy.
S bár utálom ezt a jövõképet, de sajnos eljõ az az idõ, amikor már én is azon fogok morfondírozni, hogy hol hirdetem meg a féltve õrzött dobozosaimat. Sokuk még felbontva, végigjátszva sincs 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

El lehet rejteni, hogy ne is lásd (lomtár kategória, amit érdekes módon én nem használok, pedig a Super Meat Boy-t szívesen bevágnám oda... Lehet meg is teszem!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Laza
Régen Én is gondolkodtam így, aztán szép lassan rájöttem, hogy az idõ múlásával idõm az egyre kevesebb, pótolni való pedig egyre több lesz ... most is csak 2011-rõl fel tudnék sorolni jó pár címet, amit be kellene pótolnom. Szerintem legközelebb majd nyugdíjas koromban lesz idõm nagyobb idõintervallumban visszanyúlni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na itt van a kulcsszó! Betevõt betesszük a helyére, abból nincs játékvásárlás!!!!!

MINDIG elsõ a számla, elsõ a kaja, csak aztán szórakozunk (az már, hogy valaki elissza, eldrogozza, elkurvázza, vagy elkölti steamen részlet kérdés! Egyik sem létszükséglet! Mind luxus!), ha jut rá! Fordítva sohase csináljátok, az már függõség!!!!

Én is dobozpárti voltam sokáig (Imy is tudja). De a steam kényelme levett a lábamról és mára már porfogónak érzem a dobozt. Eltörhet, elázhat, dvd elromolhat, papír elszakad, mûanyag eltörik, de a digitális tartalom addig ott van, amíg van szerverek a világon (vagy nem Bannolják az embert....XD)

Okay hát ezekután másra nézni se merek 😄 azért jó lenne ha el leehtne távolítani pár játékot elajándékozni vagy csak törölni amik iylen indie csomagba voltak és nem szeretek szerintem rontják a gyûjteményem minõségét... de erre való a lomtár kategóriám ^^

Kivágott pénzre: Ha most azt mondanák, hogy választási lehetõségem van, vagy marad ugyanígy az accountom vagy visszakapom a pénzem (nem a valós összeget /többnyire akcióban vettem mindent/, amit fizettem, hanem a rendes/teljes árát a játékoknak), de a steames játékaimat elvennék, akkor szemrebbenés nélkül azt mondanám, hogy kösz nem, maradjon az acc. inkább.

1-2 darabot bánok csak (1-2 indy filléres játék), de a többitõl meg nem válnék!

Laza
Van, de nem ilyen mennyiségben. Azért erre mindig figyeltem. Na meg nem digitálisan, roskadozzon a polc 😊
Régen egy idõben vettem a DVD filmeket, de csak azokat amikrõl tudtam, hogy bármikor meg tudom nézni. De egy bizonyos mennyiség után megálltam. Haveromnak 2 szekrénye is tele van, mindent megvett, amire csak futotta ... most meg ott rohad 😊
De mint mondtam, mindenki arra költi a betevõt, amire akarja 😊

Te most Rage-lsz remélhetõleg 30 órát...XD

Teljesen egyetértek!

Nekem így néz ki a topp játékkal eltöltött idõm (130 saját játék mellett):
1. Forsaken World 91 óra
2. Team Fortress 2 70 óra körül, most fejbõl nem tudom
3. Just Cause 2 60 óra (!!!!!!) Szerintem ez igen sok mindent elárul a játékról. És tuti lesz még pár végigjátszásom vele!
4. Talán a Saints Row 3 a maga 35 órájával.

szóról szóra igaz rám is... szóról szóra

Most akartam írni, hogy könyvem nincs, ami nem olvastam, pedig ez sem igaz. Van egy sorozat, amit csak azért vettem meg, mert korábban olvastam és a könyvtáramban akartam tudni (igaz, hogy baromi drága volt darabja is).

Nagyon magamra ismerek! 130 játékomból kb. ha 10 volt telepítve! És mivel játszok rendszeresen? Hát ingyenes MMO-val...XD (WOT).

Tudod ez már gyûjtõ szenvedély. A jó játékokat akkor is megvesszük, ha nem azonnal rohanunk letölteni.
Ez valahol sok esetben kompenzáció a bennük boldogan eltöltött órákkal, amit a warez verzió okozott (legalábbis nálam).

Aztán azt is valószínûnek tartom, hogy azért vesszük ezeket, hogy na majd egyszer akkor (mivel ezek általában több részbõl álló mûvek) nekiülünk és szépen újra végigvisszük.

Prince23
Ugyan ez elmondható a Saints Row 3-rõl is, sõt!

Meg talán a Just Cause 2-rõl is.

IMYke2.0.0.0
"miközben pont hogy az ablakon vágja ki a pénzt."

Vagy: azért veszi meg olcsón, mert késõbb, tudja, drágább lesz, vagy elérhetetlen (a számára), és a LEHETÕSÉG így mindig adott lesz arra, hogy játsszon vele.

Ne mondd, hogy neked nincs olyan filmed, játékod, könyved (bármid), amit nem vettél meg ilyen apropóból, hogy sokáig ott porosodjon a tulajdonodban!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyetértek! 2000 Ft-ért minden igazi gamernek a steam fiókjában a helye!

Laza
De mondjuk ha megnézed, akkor abból a mennyiségbõl 10 játék használata van 40 óra felett, 15 db 10 - 40 óra között, 9 db 2 - 10 óra között, 13 db 1 - 2 óra játékidõ között, kb 20 1 óra alatt, és a többi kb 180 db játék még egyszer sem volt elindítva.

Ha másképpen nézzük, akkor a 248 játékból kb 30 játék az, amivel értékelhetõen töltött idõt.

Nem minõsítem, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja ... de valószínûleg nem Õ az egyetlen, aki a sok akciózás alkalmával vérszemet kap, azt hiszi mekkora üzletet köt, miközben pont hogy az ablakon vágja ki a pénzt.

Laza
Ez a csomag volt már karácsonykor is, még akkor megvettem 😊

Ugyan a GTA3, GTA:VC, GTA:SA megvannak PS2-re, a GTA4 megvan X360-ra és PC-re (dobozos), de akkor is megérte, már csak a kiegészítõ miatt, meg hogy a régiek így megvannak PC-re is 😄

Kötelezõ vétel!

ajj nem linkelve tettem be.. akkor azért úgyis : Profil

nekem is betennéd?
http://steamcommunity.com/id/C4nn1b4l/

Elõre is köszönöm!

248 játék? Az igen 😄
wesker24
Én is kérném akkor már !

Én is kérem: Profil

Te is fiam, Bluetooth?

Erre tetszik gondolni?
MerlinW
Steamprofil linket kérnék.

[merlinw.org]

Tegnap óta elég érdekes dolgokat produkál a steam mindenkinek. Majd Sale után helyrerázódnak a dolgok (valahogy most már kezdem várni a végét).

Gyuszopapa: Na ugye hogy érdemes várni (TDU 2 lesz remélem az akciós mert engem is érdekelne)!

lostprophet
Az ilyesmi sajnos nem lehetséges.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Elnézést, h immár a 4. üzenetemet írom, de lenne egy kérdésem. Szóval. Van 2 steam profilom. Hogy miért, azt magam se tudom már megmondani. Az egyiktõl meg szeretnék szabadulni. Megoldható valahogy, h átadjam a játékokat az egyik profilomból a másikba?
Közben rájöttem. A másik verzió gondolom Mac-re van 😊. Ja és még valami. Lenne olyan kedves a házigazda, h beírja a Steam nick-hez nekem, h: rastafunrise86?
Ez érdekes. A GTA 3, San Andreas, VIce City 2x szerepel a könyvtáramban. Mindegyiknél csak az egyiket lehet telepíteni, a másiknál meg azt írja, h "not avaliable on your current platform". <#fejvakaras>
7.5 euróért megvettem az összes eddig megjelent GTA-t. Beszarok. Komolyan mondom 😄
Aktivációra már nem emlékszem, hogy ahhoz mennyire kell net, de játszani lehet vele offline módban is, most próbáltam ki neked.

Te is fiam, Bluetooth?

Én se tudok olcsóbban! Vedd nyugodtan!

Törölt felhasználó
AC Brotherhood deluxot érdemes megvenni 7,5 euroért? Esetleg tud valaki olcsóbbat?
Bár szerintem a múltkori (a májusi ubisoft napokon) akciózásban is ennyi volt. Akkor szereztem be az 1-2-t. (bár az elsõ része valamiért nem hajlandó mûködni. )
Optimus Prime
A francba megint COD akció van és nincs pénzem rá!

/szarkazmus

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Binary Domain 1920 FT nálam
Black ops 6000 Ft (Collection 12000 FT)
DLC-k darabja 3120 Ft)

Többit max kérdésre, most nincs kedvem kiszámolgatni.

MerlinW
De. Le van terhelve az egész. Skyrim, COD akciók voltak/vannak, mindenki kattintgat ezerrel.

[merlinw.org]

Botond
Nektek nem döglõdik a steam kliensetek?
Nagyon szépen köszönöm nagyságos Nav Hivatalnok úr, hálám örökké üldözni fogja (csak utol ne érje....<#eplus2>)

Fabio Capello
egye fene, áldásomat adom, de többet meg ne lássam! 😄

IMYke2.0.0.0
😊))
Könnyen ijeszthetõ vagy 😊

Úgy betojtam, hogy elírtam az árat! 3900 Ft

Sniper V2 4000k nálam... Számlával, Átvételi elismervénnyel (árában benne van kedves NAv ellenõrünknek pár kávé és sonkás szendvics....XD).

Jó lesz így Fõnök (Fabio Capello)? XD

IMYke2.0.0.0
Anyagi javakért szinte bármit 😊

Részben én is az vagyok, így bátran állíthatom, hogy igen....XD

Fabio Capello
Node kérlek, azt hiszed, mi bürokraták megvesztegethetõek vagyunk holmi játékokért?

Inkább egy sonkásszendvics és egy kávé. 😄

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#nevetes1>