Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Steamen is jó lenne ha szét lehetne szórni a játékokat.
Pl a Tesco-ban 900 Ft-ért vett fóliás Bioshock még mindig bontatlan, pedig már vagy 2 éve vettem ... de minek ... vérszemet kaptam 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Apropó, akinek kell Fallout 3 Game of The year Bontatlan (fóliás), Dobozos kiadás (angol) az keressen meg. Van egy eladó! Árban rugalmas vagyok, csak vigye el valaki (azért 2500 alatt nem adom :-D)
Eladás oka: Bethesda-s játékaim 75%-a steamen megvan (Oblivion Goty, Skyrim (mostani szerzemény), Fallout New Vegas Ultimate edition, most már Fallout 3 Goty is ,tehát nincs rá szükségem).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ráment egy gamepad-om de sztem jó kis játék 😄D idegesítõ.. de jó kis játék 😄D
Egyébként a vásárolt/játszott arányt nézve én is nagyon rosszul állok, de ez betudható annak, hogy sokszor a virágboltit játszom végig, és utána döntök úgy, hogy ez nekem kell, tiszteletbõl, meg mert még tuti fogok vele játszani. De olyan játékom is van rengeteg, amirõl tudom, hogy ott a helye a gyûjteményemben, de még idõ híján nem játszottam vele - de ami késik nem múlik. Szerintem nem rossz módszer az, hogy nagy akciók alkalmával az ember elõre bevásárol bagóért...
S bár utálom ezt a jövõképet, de sajnos eljõ az az idõ, amikor már én is azon fogok morfondírozni, hogy hol hirdetem meg a féltve õrzött dobozosaimat. Sokuk még felbontva, végigjátszva sincs 😞)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
MINDIG elsõ a számla, elsõ a kaja, csak aztán szórakozunk (az már, hogy valaki elissza, eldrogozza, elkurvázza, vagy elkölti steamen részlet kérdés! Egyik sem létszükséglet! Mind luxus!), ha jut rá! Fordítva sohase csináljátok, az már függõség!!!!
Én is dobozpárti voltam sokáig (Imy is tudja). De a steam kényelme levett a lábamról és mára már porfogónak érzem a dobozt. Eltörhet, elázhat, dvd elromolhat, papír elszakad, mûanyag eltörik, de a digitális tartalom addig ott van, amíg van szerverek a világon (vagy nem Bannolják az embert....XD)
1-2 darabot bánok csak (1-2 indy filléres játék), de a többitõl meg nem válnék!
Régen egy idõben vettem a DVD filmeket, de csak azokat amikrõl tudtam, hogy bármikor meg tudom nézni. De egy bizonyos mennyiség után megálltam. Haveromnak 2 szekrénye is tele van, mindent megvett, amire csak futotta ... most meg ott rohad 😊
De mint mondtam, mindenki arra költi a betevõt, amire akarja 😊
Nekem így néz ki a topp játékkal eltöltött idõm (130 saját játék mellett):
1. Forsaken World 91 óra
2. Team Fortress 2 70 óra körül, most fejbõl nem tudom
3. Just Cause 2 60 óra (!!!!!!) Szerintem ez igen sok mindent elárul a játékról. És tuti lesz még pár végigjátszásom vele!
4. Talán a Saints Row 3 a maga 35 órájával.
Tudod ez már gyûjtõ szenvedély. A jó játékokat akkor is megvesszük, ha nem azonnal rohanunk letölteni.
Ez valahol sok esetben kompenzáció a bennük boldogan eltöltött órákkal, amit a warez verzió okozott (legalábbis nálam).
Aztán azt is valószínûnek tartom, hogy azért vesszük ezeket, hogy na majd egyszer akkor (mivel ezek általában több részbõl álló mûvek) nekiülünk és szépen újra végigvisszük.
Vagy: azért veszi meg olcsón, mert késõbb, tudja, drágább lesz, vagy elérhetetlen (a számára), és a LEHETÕSÉG így mindig adott lesz arra, hogy játsszon vele.
Ne mondd, hogy neked nincs olyan filmed, játékod, könyved (bármid), amit nem vettél meg ilyen apropóból, hogy sokáig ott porosodjon a tulajdonodban!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha másképpen nézzük, akkor a 248 játékból kb 30 játék az, amivel értékelhetõen töltött idõt.
Nem minõsítem, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja ... de valószínûleg nem Õ az egyetlen, aki a sok akciózás alkalmával vérszemet kap, azt hiszi mekkora üzletet köt, miközben pont hogy az ablakon vágja ki a pénzt.
Ugyan a GTA3, GTA:VC, GTA:SA megvannak PS2-re, a GTA4 megvan X360-ra és PC-re (dobozos), de akkor is megérte, már csak a kiegészítõ miatt, meg hogy a régiek így megvannak PC-re is 😄
Kötelezõ vétel!
http://steamcommunity.com/id/C4nn1b4l/
Elõre is köszönöm!
Gyuszopapa: Na ugye hogy érdemes várni (TDU 2 lesz remélem az akciós mert engem is érdekelne)!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Te is fiam, Bluetooth?
Bár szerintem a múltkori (a májusi ubisoft napokon) akciózásban is ennyi volt. Akkor szereztem be az 1-2-t. (bár az elsõ része valamiért nem hajlandó mûködni. )
/szarkazmus
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Black ops 6000 Ft (Collection 12000 FT)
DLC-k darabja 3120 Ft)
Többit max kérdésre, most nincs kedvem kiszámolgatni.
[merlinw.org]
Könnyen ijeszthetõ vagy 😊
Jó lesz így Fõnök (Fabio Capello)? XD
Inkább egy sonkásszendvics és egy kávé. 😄