Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danyi2
Köszönöm! Ezt már megkaptam!

Steam: zboard25

wesker24
Universe Sandbox már volt Tomb Raider Legend szintén már volt akcióban de Splinter Cell asszem még nem volt akcióban !
Jó lenne már egy Splinter Cell és Tomb Raider akció!(+Universe Sandbox max 2 euróért 😊
Vagy már volt?

Dj Tommy
Küldtem újra, azt megkaptad?<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

danyi2
Köszi de nem kaptam meg!

Dj Tommy
Ha minden igaz, én küldtem egy meghívást.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

danyi2
Kaphatnék egy meghívót a Steam SG Groupba?
Profilom

A Beyond Divinity free a GMG-n.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Optimus Prime
Hogy igénytelenek? Nekem az isten tudja hány éves elsõ NFS demója tetszett, nem ez az Underground-os szarság. Éjszaka, dögös csajok, neo fények, underground versenyek.
Bár lehet az a bajom, hogy az autókat és vezetést gyûlöltem meg két életre. Számomra a COJ vagy a BioShock is simán üti.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ahogy neztem ami lehet Community Sale-ben az valoszinuleg lesz(van,volt) Daily vagy Flash Deal-ben, szoval asszem attol nem kell felni hogy kimarad.

Meg csomo EA jatek is volt Deal-ben szoval van remeny Dragon Age-re is.
IMYke2.0.0.0
Oblivion-nak én is jobban örültem volna - de ami késik az jön 😊 - a Torchlight már megvan .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mar az mindent elarul hogy a Torchlight nyert Oblivionnal szemben.

Minden masodik nap -75-50% aron van a Torchlght de azert megszavazzak, nem rossz jatek de azert ez mar tulzas.
Még csak nem is The Run, hanem az az elõtti. TDU2 meg szerintem lesz daily dealben, még van 5 nap hátra. Pl elsõ szavazásnál sem a Batman AC nyert, aztán volt már Flash Sales-ben is.

Te is fiam, Bluetooth?

IMYke2.0.0.0
Elég sok mindent elárul a STEAM-használó játékosokról az, hogy a Need For Speed The Run nyert... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is azt néztem hogy a NFS nyert pedig nem nagy durranás.TDU-t vártam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Panzeradler
Most komoly, hogy NFS nyert?... ratgab Te tudsz TDU2-t szerezni, ha igen mennyiért?
Hát nyiss egyet és hívj meg ilyeneket.

IMYke2.0.0.0
A felajánlást én is köszönöm, de nincs meg még az alapjáték sem 😞

RoboKutya78
Utolsó óra lehet próbálkozni akinek kell annak hajrá (8 jelentkezõ eddig)
http://www.steamgifts.com/giveaway/6sa9U/beat-hazard-itunes-m4a-file-support

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
elitizmus akart lenni...

IMYke2.0.0.0
Kétségtelen, hogy vannak elõnyei az lelitizmusnak, de nem túl jó megoldás - ezt azért már meg kellett volna, hogy tanulja az emberiség...
Belterjes lenne.

Ráadásul, én helybõl ki is esnék 😊

És én a 130 játékommal?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És még engem hívnak kockának....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Bullshit.

[merlinw.org]

Prince23
Lenne pár ötletem a steames groupok meghívása kapcsán:

Legalább 150 steames játék tulajdonosa legyen az illetõ
Legalább 100 órát játsszon a steamen

Mer van olyan aki csak 8 játékkal rendelkezik 😄 az nem méltó a csoportba

Igen,köszönöm 😊

Prince23
TOP játékok nálam

COD MW 2 multi - 590 óra
Left 4 Dead - 361
Black Ops multi - 158
Left 4 Dead 2 - 154
Assassins Creed Revelatinos - 117
Deus EX: HR - 106.5 óra (istentelenül elégedett vagyok ezzel a játékkal!!)
TDU 2 - 104.7
Assassins Creed Brotherhood - 102.7
The Witcher 2 - 90.6
AC 2 - 85.3
BRINK - 73.7
Dead Island - 70
Killing Floor - 62
Sniper Elite v2 - 46
COD MW 3 - 44.6 (hatalmas nagy csalódás a játék!!!)
Batman AC: 42.7
Batman AA - 42.1
Black Ops - 41.3
Saints Row 3 - 27.8 óra

😄

megtörtént (:

Valaki meghívna a Steam SG Groupba?LINK
Ja és van nálam egy cserélhetõ HL1 😊

még érdekelne is ha nem lenne meg csak az alap gta IV 😄

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

Laza
Érdekesek ezek a GTA akciók 😊

GTA4 - 7,49 eur
GTA4 Completed (GTA4 + kiegek) - 8,74 eur
GTA Completed (GTA, GTA2, GTA3, GTA:VC, GTA:SA, GTA4, GTA4:SfLC) - 7,49 eur

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mondjuk ez a játék szerencsére pont nem igényelt erõmûvet. Anno egy Core2Duo 2,6Ghz + 8800GT párossal is tökéletesen és gyönyörûen futott.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Engem csak azt tart vissza, hogy a gép - ráadásul nem is az enyém - mirõl netezek egy õskövület, és XP van rajta.
Otthon meg ugye nincs netem, de van egy Win7-es és iciri-picirit erõsebb PC...
😞

Laza
Ááá, most látom, hogy még 4 órán keresztül Just Cause 2 5 euró ... vérszemet kaptam !!! Meg is vettem 😄

Ráadásul már lassan kijön a multi mod, már vége a nagy tesztidõszaknak.

Emlékszem elsõ (és utolsó) audió cd-met kölcsönadtam és mit ad Isten darabokban kaptam vissza. 10 éve történt és 4000 Ft-omba volt az a cd. Azóta audiót nem is vettem többet.

Laza
Mondjuk amire büszke vagyok, hogy az összes játékom lemeze olyan, mintha most gyártották volna. A 10 éves PS2-es lemezeken sem találsz hajszálkarcot, pedig pörögtek rendesen. Nálam régen igénytelenségi mérce volt a karcos lemez ... egyik haveromnál akkoriban a földön hevertek a játékdobozok fél kiló porral, nyitva, meg a lemezek a szõnyegen szanaszét, azóta is Csövi a beceneve 😄

Küzdjé!!! (Fight for you right to collect....XD) De csak Lazán......:-)

Szerintem 4 (vagy több) csoport van:

1. aki gyûjtögeti és majd egyszer (én ide sorolódok)
2. aki azért veszi, mert már tegnap is késõ volt neki, annyira játszana vele... Õ azonnal tölti is
3.Aki megveszi, mert baromi olcsó és majd summer sale után milyen jó áron fogja a sok hülye megvenni, akinek már elfogyott a pénze a sale 2. napján így lemaradt róla!
4. Aki bevásárol olcsón és sale után steamtrades-n elcserélgeti preorder cuccokra, amit vagy dupla áron ad utána, vagy nagy örömmel elrak magának.
5. Aki megveszi és már adja is tovább némi haszonnal (oroszok fõleg, vagy van sok külföldi is, aki hazájában adja tovább).

Ebbõl az 5-bõl igazából 1, aki azonnal tölti is.

Nagy bizniszmeneknél akár 4-5 oldalnyi steames játék is várja tehetõs gazdáját (gondolhatjátok, hogy ennek egy részét steamen olcsón vette, vagy a 48 accountjával karácsonykor szénnel szedte össze), akit rendesen levesz a kedves tulajdonos egy jó nagy összeggel.

nekem azóta hogy unokatesóm eltörte a dobozosBeyond Good and Evil 3. cd-jét ami akkoriban a kedvencem volt... neeeem digitális nagyobb biztonságban van..

Ha már kulcs! FAble 3 GFWL kulcsom is van eladó! Szintén rugalmas vagyok árat tekintve (1500-ért viheti, akinek kell), coopolni lehet vele, csak kell hozzá letölteni egy FAble 3-at ,de simán megy utána!

Vérszem ismerõs...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Kevés olyan "trendi", népszerû játék van, amivel akkor sem játszanék, ha AK-47-est tartanának a fejemhez...
A "Super Meat Boy" közéjük tartozik.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nálam több ilyen sorozat is van 😊

IMYke2.0.0.0
😊)))))))))))))))

Nekem nincs hozzá idegrendszerem, törni-zúzni meg nem akarok (habár kéne bill-t cserélni lassan.... 😛 )

Laza
Én szeretem nézni a dobozt. Meg a Skyrimhez pólót is kaptam 😄
Mondjuk asszony utálja a szgép asztal feletti polcos csodámat, fullosan tele dobozos játékokkal. Azt állítja, hogy a nappali csúfsága, pedig szerintem pont hogy az ékessége. Már többször bepróbálkozott azzal, hogy ajtót szereljünk rá ... de nem, örüljön annak, hogy engedtem lecserélni valami szebb bútorra, elzárni már nem hagyom 😊

Pár dobozos sorozat nálam ami szent és sérthetetlen:

- Kotor 1-2 Polcon a helye
- Witcher 1-2 Polcon a helye (azért ezek már digitálisban is megvannak 😛 )
- Assassin's Creedek, csak és kizárólag dobozosban (most már ugye Uplayre beírva a kódot ezek is letölthetõek, ettõl függetlenül ragaszkodom a dobozhoz!) és ehhez továbbra is ragaszkodom! Összes AC-ra vevõ vagyok és mind dobozosban lesz meg (valamikor majd digibe is beszerzem ultra olcsó áron azért!)

IMYke2.0.0.0
A Saints Row 3 esetében a DLC-ket már mindenképp digitálisan kell megvenned, letöltened.
Az alapjáték (és a lemezen lévõ, feloldatlan DLC-k) azért még lemezrõl feltelepülhet 😊

Lehet azt dobozban is, de úgyis regelni kell steamre, akkor meg minek a doboz? Ugyanez a Fallout New Vegas is! Ugyanez a Skyrim is! Egy digitális reget igénylõ, majd onnan letölthetõ játéknak fölösleges a doboza, mert utána úgyis csak letölteni fogod!

Azért Dobozos Dragon Age Ultimate-met nem fogom eladni semmiképp (fõleg, hogy a kódja regelhetõ Originra, így az is meglesz digitálisan is!).

Laza
Kíváncsi lennék egy olyan statisztikára, hogy a nagy akciók alkalmával tonnaszám eladott játékok közül mennyi az, amit le sem töltöttek 😊