Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Sajnos support.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
hmmmm.... a listába nincs semmi, aminek nem kéne ott lenni... a valve mégis megkopasztott több, mint 20ezerrel... ezt hol kéne jelentenem?

DarkSector
Amúgy a bankkártya a létezõ legidiótább dolog a világon!!!
MINDEN ADAT A VÁSÁRLÁSHOZ RAJTA VAN A KÁRTYÁN....

EZ MEKORA LOL ELHAGYOD A KARIT VAGY ELÖL HAGYOD EGY ISMERÕS NEM KELL TÖBB CSAK MOBILTELÓVAL LEFÉNYKÉPEZI MINDKÉT OLDALT ÉS ENNYI....VISZLÁT LÓVÉ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én soha nem hagyom benne.
Inkább begépelem ahányszor vásárolok.
Vagy írjátok be, de utána ha sokat levásároltatok és úgy érzitek nem kell már szedjétek ki! (ez nem rád vonatkozik)

Botond
Ja és mondjuk kártya adatot tárolni steamben, hát minimum nem okos. Hacsak nem vásárolsz naponta, akkor szerintem nem nagy cucc havi 1x begépelni az adatait. Én pl csak nyári-téli sale alatt szoktam benne hagyni, utána törlöm.
DarkSector
Ott a pont.

DarkSector
Érdekes, amúgy e-mail-edre kapsz elsámolást.
Vagy ha ott nem, akkor weboldalon valahol meg lehet nézni a vásárlásokat.
Mindjárt megnézem neked hol.

Addig nézd meg e-mail-eket.

Botond
Steam kliensbe jobb felsõ sarokban ott az account neved, ha arra klickelsz egybõl a vásárlások történetedhez jutsz, plusz ugye kapsz emailben is számlát, hogy mikor mit vettél.
w77d
gyerekek valahol le lehet ellenõrizni a steames vásárlásokat a profilomban? csak ma amíg dolgoztam a valve 6x emelt le ilyen 4-5 ezres tételt... az fasza, ha valaki feltörte az accomat és a tudtom nélkül giftelget magának..

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszöntem szépen.

IMYke2.0.0.0
Virustotal re-analízis - a saját STEAM.exe-m
Nálam is piros a "TrendMicro-HouseCall".
Szerintem, gügye az a program.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most például megy a STEAM-kliens, de az Avast Free nem szólt miatta.
De lefuttattam közvetlenül az exe-n is:

Sziasztok.Csak egy kérdés:ma lefuttattam a Virustotal-on a Steam.exe-t.TrendMicro-HouseCall TROJ_GEN.F47V0723 Ezt találta,ez az egy víruskergetõ benne.Nyugtassatok meg,hogy ez fals pozitiv és nálatok is ez az eredmény.....

5 ercsit talán megér,többet nem.Amúgy szép a grafja is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Törölt felhasználó
a dirt 1 volt rallys 😞
szerintem ugy kb a fele rally. (de a pályák ugyanazok)
Nem lebeszélni akarlak, mert nekem ez a rész tetszik legjobban. 😄
csak azért 70%-nál már én is megunom hogy 6-szor megyem ugyanazt a 3 körös versenyt ugyanazon a pályán.
Szûkítsük a kört! Engem ezek a versenyes baromságok kevésbé érdekelnek egy rally-s programban.

Klasszikus rally-s idõre menõ versenyszámokból mennyi van ebben a részben?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy Dirt 2-vel majdnem elcsábultam tegnap.... Megérné egyébként?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem

Laza
Be lehet állítani valahol, hogy küldjön emailt az akciós ajánlatokról?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Áhhhááá - jó kis script 😊

MerlinW
Itt a topikfejlécben is nézegetheted a napi akciókat😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Bár, sûrûn nem nézegetem a STEAM ajánlatait, akkor majd félszemmel be-belesek oda is 😊

MerlinW
Év közben is rendszeres tagja a napi ajánlatnak😊

[merlinw.org]

MerlinW
Tudom, Azt mondom, hogy rendszeresen akciózzák a Gold-ot, és olyankor 2-2,5€-t kérnek érte.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Karácsonykor, remélem, bezsebelhetõ lesz 😊

700 ft-ért vettem meg a goldot leárazáskor szóval szerintem várd meg

IMYke2.0.0.0
Hát, most ugye 9.99€ a GOLD csomag... ~2.900 Ft.

MerlinW
TQ-t általában az immortal Throne-al együtt adják 2€ környékén.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Á, értem! 😊

Nem ez a lényeg, hanem, hogy ezek nem voltak külön deal keretében leárazva és szerintem az elkövetkezendõ hónapban biztosra veszem, hogy lesznek.

IMYke2.0.0.0
Titan Quest-et - tudtommal - nem szabad egymagában megvenni. Kell hozzá a kiegészítõ is a teljes pompához, élményhez.

Brothers in arms, Titan quest, First Templar, Cursed Crusade a tippjeim erre a hétre.

Optimus Prime
Én is mehetnék, de megvenni akkor se tudnám.
Kíváncsi vagyok így sale után milyen akciók jönnek. Pár cím újfent kimaradt az erõsebb akciókból.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#nevetes1>

Na csak elmentem ebben a rohadt esõben a bankba, h meg bírjam venni a Jade Empiret. 😄
Laza
Vicces 1080p-ben nyomni a DD-t 😊 A karakterlap meg az inv végig nyitva van letéve a képernyõ sarkába, és még így is óriási területet látok egyszerre 😊

Annyi a gáz, hogy 'error 8'-at dob ha d3D-al akarom indítani, így csak szoftveresen megy 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

berczely
Megvettem a Saints Row III-at.
Játszottam vele 1 órácskát. Majd most is indítanám, de a játék betöltéskor egyszerûen kilép! Leellenõriztettem a fájlokat és azt írta 4 hibás és újra le lesz töltve? Mikor? Nem változott semmi kidob ugyan ugy!

NEEEEEE! Vége lett a Summer Sale-nek, elköltöttem az összes zsét a kártyáról, erre Jade Empire 3.74 euró....
grebber
Valve-nak lett jó az egyidejüleg online userek számának növelésére hogy majd lehessen mellett verni semmi másra!

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Egyenlõre még semmire, de az a gyanúm, így is marad<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
nna vége a sale-nek? a szavazásos gyûjtögetõs cucc mire lett jó? aki kimaxolta kapott valamit? én csak 19-szer szavaztam :S

Laza
Valahogy elkerülte a figyelmem 😊

Botond
Végig -33% volt. 😄
Laza
Na, nézem már vége a nagy nyári kavalkádnak, erre megjelenik a fõképernyõn a Divine Divinity 4.99 eur-ért .... instant buy 😊

A Steames videója is jó lett 😊

DarkSector
LA Noire annyira nem értékes mint bármely más játék, minden volt már akcióban, amúgy a sima 5 dollárt ér, a complete 7.5-et.

DarkSector
Miaz hogy nem megy? lofaszt nem megy, csak kis felbontáson kompromisszumokkal.
Nehogy már ne menjenek azok a játékok.

Nyugodtan játzshatsz velük. Fõleg a Hydrophobia.

Melyik bendzsa mondta ezt?

Fabio Capello
szûkösen, de szerintem el tudja futtatni, de ne számíts csúcsgrafikára 😄

Amúgy az LA Noirenak sajnos nem igazán van csereértéke, túl sokszor volt túl jó akcióban.

Optimus Prime
Ha-ha. Steam fórum se kapok választ. Úgy értem, nem létezik senki nem kísérletezett, hogy mivel fut? Nekem anno nem ajánlották a FEAR 3-at, Metro 2033-at, AVP-t, Hydrophobia-t mert úgyse megy.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
elindulna az biztos.