Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daily deal-bõl is hasonló a felállás! Mindent tudok szerezni (árat kérdezzetek), de 18 órára már jelentkeznem kell az orosznál, hogy ne csússzunk le az akcióról.
UI.: Skyrim különösen ajánlott 6200-ért.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Skyrim meg Max 3 is már most van 3x-szor akciózva !
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugye eltolódás van a szavazásoknál, a mostani szavazás kb 17:00-kor indult!
DE!
A napokat 19:00-tól számolják, vagyis aki a mostani szavazásra 17:00-19:00 között voksolt annak várnia kell mert lesz még 2 szavazáás....
Aki meg 19:00után annak már ugye a holnap-ra, vagyis mára adta meg így lehetséges ez a kinek van-kinek nincs...
Meg is kérdezhetitek, de lefogadom hogy akinek megvan mindenki ma 19:00 után szavazott 1-et!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
C4nn1b4l 12 Jul 2012 7:30pm és megkapta. Fene sem érti.
[merlinw.org]
Most arra ami most jár le vagy az ezelõttire?
Steam Nyári Vásár 2012
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nálam ez-az idõpont: Feloldva: 13 Jul 2012 5:35am
Megadta ahogy szavaztál? vagy utána várnod kellett?
Vote 1:
-------
Batman Arkham City
Saint Row 3 (win)
The Witcher 2
Vote 2:
-------
Magika
Trine 2 (win)
Limbo
Vote 3:
-------
Brink
Ghost Recon Advanced Warfighter2 (win)
Stronghold 3
Vote 4:
-------
Darkness 2
Assassins Creed Revelation (win)
Rage
Vote 5:
-------
Fear 3
Metro 2033
Bioshock 2 (win)
Vote 6:
-------
Super Meat Boy
Plans vs Zombies (win)
Qube
Vote 7:
-------
Left4Dead 2 (win)
HL 2
Portal 2
Vote 8:
-------
Amnesia: The Dark Descent
Alan Wake
L.A. Noire (win)
Vote 9:
-------
Tiny and Big: Grandpa's Leftovers
Quantum Conundrum
Grimmrock (win)
Vote 10:
-------
Terraria
Dungeon Deffenders
Bastion (win)
Vote 11:
-------
Grand Theft Auto 4
Just Cause 2
Dead Space 2 (win)
Vote 12:
--------
Star Wars Force Unleashed 2
Red Faction Guerilla (win)
Jagged Alliance BiA
Vote 13:
--------
Lara Croft GoL
BG&E
Mirrors Edge (win)
Vote 14:
--------
Skyrim (win)
MW3
Deus Ex HR
Vote 15:
--------
Witcher
Risen
Batman AC (win)
Vote 16:
--------
Sanctum (win)
EyE
Krater
Vote 17:
--------
Far Cry 2
Oblivion
Torchlight (win)
Vote 18:
--------
Driver San Fransisco
NFS Hot Pursuit (win)
TDU 2
Vote 19:
--------
Cities XL 2012
Sim City 4 (win)
Anno 2070
Vote 20:
--------
PayDay The Heist
Darkness 2
Fable 3 (win)
Vote 21:
--------
Puzzle Agent 2
The Next Gig Thing
The Longest Journey (win)
Vote 22:
--------
Space Marine
Total War Shogun 2
Dead Island (win)
Vote 23:
--------
The Walking Dead (win)
Killing Floor
Space Pirates and Zombies
Vote 24:
--------
Splinter Cell Conviction (win)
Demigod
The Last Remnant
Vote 25:
--------
Two Worlds 2
Risen (win)
Divinity 2
Vote 26:
--------
MW3
Unreal 3 Black
Borderlands (win)
Vote 27:
--------
Rayman Origins (win)
Warlock
Orc Must Die
Vote 28:
--------
Age of Empires 3 Complete (win)
Heroes IV
King's Bounty
Vote 29:
--------
Dungeon Siege 3
Star Wars KTOR (win)
ys Origin
Vote 30:
--------
Galactic Civilizations II (win)
Wargame
Crusader Kings II
Vote 31:
--------
Mirrors Edge
LA Noire
Just Cause 2
Mert ugye elõbb van szavazás váltás....Csakhogy nem lehet még 1 szavazás mert annak a nyertesének is kéne idõ amig reflektorban lenne, szóval vagy csúsznak vagy az uccsó nyertes sokkal tovább marad a porondon majd.
Amúgy én sem értem ezt a 2 óra difit.
Support tudna ebben segíteni?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ahogy lentebb írtam, ma kaptam vissza ellopott accountomat. Most vettem észre hogy a játékaim között ott van a DotA 2. Na most ezt vagy megnyertem Steamgifts-en, vagy a Valve küldte random vagy aki ellopta volt olyan hülye és beregisztrálta a fiókomra😄D
Nem tudom melyik lehet, de legalább jól jártam😄
Amúgy 2 Dota 2 van, az egyik maga a játék (ami ingyenes lesz nem?) a másik meg Dota 2 Test. Mi a különbség? Mint a CSS Beta?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nekem már bevillant a 20 szavazós acsi 😄
Remélem a közösségi rész is meg lesz...
Ha az kivillan na majd akkor. 😊
Várok még az utolsó akciózásra hátha lesz valami finomság, ha nem akkor beszerzem tüstént ezt a DLC-t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.