Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor már tudom miért tölt megint 5 gigát csak furcsállottam. Mondom kipróbálom borderlandsot úgyis ingyenes erre annyira rákattantam hogy egy goty vásárlás lett a vége és ülnék le játszani mondván folytatom
ahol abbahagytam erre nekiáll tölteni 5 gigát -.-"
Amúgy nem gondoltam volna hogy a DLC-k kiteszik az alap játék méretét.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Borderlands GOTY = 5561 fájl - 12,2 GB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor jó. Elivleg goty kb 10 giga összevissz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince23
A Goty tartalmazza az összes DLC-ket... sztem 2-4 gigával több

a most kipróbálható borderlands és a goty borderlands telepítõ között mennyi a különbség méretben?

Smithwarden
Haveromnak kellene egy DOTA 2 beta kulcs.
Lehetoleg aranylag "olcson" tudtok-e valahonnan, valakitol?
Thx.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Jah pedig már azt hittem hogy átverés, de nem értettem hogy lehet a tárolómban ha átverés. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Serpa
Nm, látom sikerült.

Laza
Az oké, de akkor se tudja más a hozzáférési adatokat. Már régen rossz ha szabadon forog a hozzáférés és limitekkel kell szabályoznom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Ja értem.
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Serpa
Nálam is volt már ilyen, majd megprobáltam pár másodperccel késõbb és hozzáadta.

DarkSector
Tanuljatok ebbõl mielõtt belementek ezekután trade-be.

zzeN
Én KIS-t használok, semmi baj nem volt még vele.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Smithwarden
Sok virusirtot kiprobaltam de maradok az Avastnal, megha becsuszik neha egy ilyen problema, hogy olyan fajlt erzekel ami nem virusos.
1-2 napon belul biztos javitjak, addig az allando vedelemnel / kizarasok-nal be kell kattintani a steam-et, hogy ne ellenorizze.
Avast forum
Steam forum

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Rowlend
Nekem is ugyan ez van, és szintén avastal. Eddig semmi probléma nem volt vele.

GET OVER HERE!

bon
Inkább rakj fel egy normális vírusírót.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Bokafix2
ok, köszi... néha elég hülye

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

berczely
Hol lenne a Steam vírusos úristen! Mit csinál ez az Avast? MSE semmilyen vírust nem jelez!

Bokafix2

Elindítottam reggel a Steam-t és update-olni akart, majd az avast 99%-nál blokkolt egy dll fájlt mint ami vírusos... ez most vakriasztás volt vagy komoly? Merjem kikapcsolni a vírusírtót és úgy indítsam a steam-et?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

MerlinW
Ne használj Magyar mail szolgáltatót. Steam-hez regisztrálj gmail, hotmail vagy yahoo postafiókot.

[merlinw.org]

TheGrinder
Havernak is ugyanez a problémája, nem tudom mi van most a Steammel.

Azt tudom ajánlani, h várj. Majd a support visszaír, h mit tudnak tenni. Kb. 1 napra rá szoktak írni.
lalakov
Csak tudnám miért lehet az egyik GOTY-ot beregisztrálni a másikat meg nem. <#falbav>
GMG-n a Borderlands GOTY csak 4.99 euró és steam-re regisztrálható:
Link

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

berczely
Szar az avast pff

Carmang
Üdv!
Hétvégén csináltam egy vírus ellenõrzést, és az Avast megjelölte a SteamServices.exe-t, mint Maleware-rel fertõzött cuccot. Ment a karanténba. Próbáltam az insteller-rel újratelepíteni (repair) a Steam-et, ez elvileg sikerült. De mikor indul a Steam egybõl beszól az Avast, hogy fertõzött a fájl. Téves riasztás? Mire való ez a fájl egyébként, nélküle is mûködõképesnek tûnik egyébként a kliens.

DarkSector
Borderlands free hétvége.

Tatyla
valaki nem tudja MKB bankot hogy kell megnevezni paypalnal bank hozzáadásánál hogy ne legyen folyamatosan invalid?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Papa01
Igen, én is ezt használom.. hasznos.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

lalakov
A webkártyádhoz kapsz egy külön számlát, amire te teszel át pénzt amikor csak akarsz. A fõ számládhoz semmi köze sincs. Vagyis érdemes csak a vásárlás elõtt áttenni a kívánt összeget, egyébként meg nem kell rajta egy fillérnek sem lennie. Én nagyon szeretem, normál bankkártyám nincs is.
DarkSector
Takarékpont-nál nincs webkártya...:S

Sziasztok! Van egy steam problémám,ha tudtok segítsetek légyszi! Már 3. napja várok egy biztonsági kódra amit az email címemre kellene kapjak! A Steam szerint egy másik géprõl szeretnék bejelentkezni ezért a bizt kód, persze a gép u.a. Irtam a supportnak,újra tettem a gépemre a steamet,a fiókomat megtudom nyitni de játékhoz hogy a steam.exe fusson kéri ezt a kódot amit soha nem kapok meg! Mit tegyek most?? Ha valaki tud légyszi help! Elõre is köszi !
Optimus Prime
Duplapluszjó.
Akkor itt én vagyok az egyetlen proletár tag. Hogy tûrnek meg?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Papa01
De ha virtuális kártyád van, akkor az eredeti kártyádon lévõ összeg is biztonságban van, nem? A virtuális kártyádra állítasz be limitet (De az igazira is lehet napi limitet.), és arról történik a levonás. Be lehet állítani napi limitet, tranzakció számot is.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Jó a PP, csak kicsit sok a tranzakciós díj.
díjtáblázat

[merlinw.org]

Laza
Nekem is OTP-s NET csomagom van, külön Web számlával/kártyával.

Kb 2 perc alatt 0-24-ben lehet kártyák között ingyen átrakni manit (fõleg ha elmented az OTP oldalán a tranzakciót, és mindig csak az összeget írod át).

Aztán egyszer megpróbálták lerántani 300.000-el Svédországból, 3 perc múlva hívott az OTP, hogy próbálkozás volt, mondtam tiltsák le, utána 2 perccel már hiába próbálták csak 600Ft-nak megfelelõ értékben lerántani, nem sikerült. Szóval az OTP-s support is elég jó.

Azóta már PayPal alá van beregelve (online fizetõs bankkártyát is belehet tenni), így eleve nem kell a számokat megjegyeznem, és villám gyorsan tudok vele vásárolni (csak felhasználónév, jelszó kell), és nem kell 200 oldalon megadni a kártyainfókat, azt kizárólag a PP kezeli.

És ha jól tudom PP-nél x ideig vissza lehet vonni tranzakciót, szóval ha valaki próbálkozik, akkor le tudod állítani ... de ebben nem vagyok biztos, nem fordult még elõ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én is paypal-lal szoktam vásárolni, egy fokkal biztonságosabbnak érzem.

Te is fiam, Bluetooth?

Oké.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

zzeN
Köszöntem!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Hülyeséget írtam, nem lehet. A kártya jelszót lehet (a kártyaszám utolsó 3 számjegye), de azt nem mindenhol kérik. A bankkártyára vigyázni kell - ne lehessen lefotózni😊 A webkártyát pedig ajánlom, 1-200Ft-os havi díja van, kényelmes és biztonságos. Kérdezz rá a bankodban.

OTP-nél NET csomagnak hívják asszem, 250Ft a havidíja, jár hozzá egy MasterCard és egy virtuális MasterCard (ez nem fizikai, csak adatok) külön számlaszámmal, kártyaadatokkal.

[merlinw.org]

MerlinW
Ment a meghívó

[merlinw.org]

zzeN
MerlinW:

Mivel hogy meghívásos lett az SG group, felvennél?

http://steamcommunity.com/id/zzen

DarkSector
De az még jobb...mivel nem tárolódik le, és csak te tudod az adatokat.

zzeN
Én szimplán PayPal-al vásárolok. Nem ajánlott?

MerlinW
Ki is írtalak a csoportfalra😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem is van de annak is van CVC.
Amúgy mégis hogy lehet a CVC-t megváltoztatni?

MerlinW
A CVC-t meg tudod változtatni (meg is kell), és máris nem tudnak vele vásárolni. A másik, hogy Online vásárlásra kitalálták a Webkártyát (vagyis egy külön számlát). Nekem is van, és annyit utalok rá, amennyit költeni akarok (2 perces mûvelet)

[merlinw.org]

Steel Storm:Burning Retribution giweaway

Az SG.hu group számára jómagamtól.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
Azért egy dolgozó embernek szokott 20 ezer lenni a számláján ez azért nem egy akkora nagy dolog.

Optimus Prime
Jó neked, ha 20 kilót le tudott gombolni rólad, rólam 2 kilót nem tudna. De nyoma nincs a vásárlási listámban, ahogy lentebb volt említve ott látni mindent! Gift, vásárlás, árak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"