Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol abbahagytam erre nekiáll tölteni 5 gigát -.-"
Amúgy nem gondoltam volna hogy a DLC-k kiteszik az alap játék méretét.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Lehetoleg aranylag "olcson" tudtok-e valahonnan, valakitol?
Thx.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
1-2 napon belul biztos javitjak, addig az allando vedelemnel / kizarasok-nal be kell kattintani a steam-et, hogy ne ellenorizze.
Avast forum
Steam forum
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Elindítottam reggel a Steam-t és update-olni akart, majd az avast 99%-nál blokkolt egy dll fájlt mint ami vírusos... ez most vakriasztás volt vagy komoly? Merjem kikapcsolni a vírusírtót és úgy indítsam a steam-et?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
[merlinw.org]
Link
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Hétvégén csináltam egy vírus ellenõrzést, és az Avast megjelölte a SteamServices.exe-t, mint Maleware-rel fertõzött cuccot. Ment a karanténba. Próbáltam az insteller-rel újratelepíteni (repair) a Steam-et, ez elvileg sikerült. De mikor indul a Steam egybõl beszól az Avast, hogy fertõzött a fájl. Téves riasztás? Mire való ez a fájl egyébként, nélküle is mûködõképesnek tûnik egyébként a kliens.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Akkor itt én vagyok az egyetlen proletár tag. Hogy tûrnek meg?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
[merlinw.org]
Kb 2 perc alatt 0-24-ben lehet kártyák között ingyen átrakni manit (fõleg ha elmented az OTP oldalán a tranzakciót, és mindig csak az összeget írod át).
Aztán egyszer megpróbálták lerántani 300.000-el Svédországból, 3 perc múlva hívott az OTP, hogy próbálkozás volt, mondtam tiltsák le, utána 2 perccel már hiába próbálták csak 600Ft-nak megfelelõ értékben lerántani, nem sikerült. Szóval az OTP-s support is elég jó.
Azóta már PayPal alá van beregelve (online fizetõs bankkártyát is belehet tenni), így eleve nem kell a számokat megjegyeznem, és villám gyorsan tudok vele vásárolni (csak felhasználónév, jelszó kell), és nem kell 200 oldalon megadni a kártyainfókat, azt kizárólag a PP kezeli.
És ha jól tudom PP-nél x ideig vissza lehet vonni tranzakciót, szóval ha valaki próbálkozik, akkor le tudod állítani ... de ebben nem vagyok biztos, nem fordult még elõ 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Te is fiam, Bluetooth?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
OTP-nél NET csomagnak hívják asszem, 250Ft a havidíja, jár hozzá egy MasterCard és egy virtuális MasterCard (ez nem fizikai, csak adatok) külön számlaszámmal, kártyaadatokkal.
[merlinw.org]
Mivel hogy meghívásos lett az SG group, felvennél?
http://steamcommunity.com/id/zzen
Amúgy mégis hogy lehet a CVC-t megváltoztatni?
[merlinw.org]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"