Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
a számlámról mikor fog pénzt levonni? ha megnyerte valaki? vagy hogy megy ez?

w77d
tehát ez így elvileg jó?

IMYke2.0.0.0
"Creating the giveaway:

After you have purchased a game and stored it in your inventory, click the Create a Giveaway link.
Fill out all of the important stuff and click "Create your giveaway" at the bottom of the page.
Confirm all of the info, and click the "Confirmed" button at the bottom.
Wait until your giveaway ends. Go post on the forums or in chat; be friendly."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ez a steamgifts hogy mûködik? Valaki leírná lépésrõl lépésre, hogy mit kell csinálnom, hogy felajánlást csináljak az sg.hu-nak?

IMYke2.0.0.0
Itt is köszönöm s felajánlást, a nemes gesztust. <#worship>

hú köszönöm ennek tudnék örülni 😄

Dj Tommy
Elsõ felajánlásom Scratches - Director's Cut Giveaway csak az SG.hu csoport tagjainak!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Bizony nem.

lalakov
Nem. <#shakehead>
Nálatok se mûxik most a steamgifts?
lalakov
Köszönöm. 😊
Optimus Prime
Esetleg valami olcsó játékot tudtok venni és máris nem vagytok free tagok. Kapásból a Fortix-ot olvastam 0,99 euró. Mann Co.-ba azt hiszem csak Wallettel lehet vásárolni, de oda a min összeg 5 euró,

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lalakov
Akkor ezért nem tudtam felvenni egyik barátom. Már azt hittem csak szívat azzal, hogy belépett. 😊 Steamgiften keresztül tudok játékot adni neki vagy az sem mûködik amíg nincsen egy játéka sem?
TheGrinder
Eredeti játéknak kell a Steamen lennie, mielõtt fel tudnál valakit venni. Ha a barátodnak van játék az accountján, akkor õ vegyen fel, neked meg csak vissza kell igazolni.

Sziasztok!
Barátot szeretnék felvenni a steamba, de nem megy. Nincs játék beregizve a fiókra blabla bla. Van erre megoldás, vagy valami eredetit bekell regisztrálnom?
Optimus Prime
#10063: nálam akkor volt vele gond, ha nem Adminként indítottam el, legalább egyszer!. Más nem tudom mi baja lehet. Esetleg frissebb VGA-PhysX driver.

#10064: szimplán új vagy lusta tag. Egyszerûen nem állított be még semmit a profilján. Ennek a másik véglete, ha van belõtt profilja, de privát.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok.Ha rámegyek egy barátra akkor ezt irja ki:

Ez a felhasználó még nem állította be Steam közösségi profilját.
Ha a felhasználó az ismerõsöd, bátorítsd, hogy állítsa be profilját, és vegyen részt a játékban!

mit kell csinálnia az illetõnek?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SirAlo
Letoltottem az Alliance of Valiant Arms ingyenes jatekot , inditom , de nem indul, semmi nem tortenik😞 nalam van a problema? Nah kozbe vartam eleg sokat es elougrott egy ablak: Filed to download XML file , please launch the REACTOR again (4) , de hiaba inditom ujra sok varakozas utan ezt kiirja😞 vagy a jatek szerverrel van valami ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Optimus Prime
Igen, új és módosított EULA. Fórumon vesézték is, kétlem, hogy bárkinek volt türelme elolvasni, így "I agree" oszt kész. Senki nem merte kipróbálni a másik lehetõséget.<#zavart1>

nem kamu 1837/5 😄

grebber
Nekem is ,leokéztam mindent azt kész!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nektek nem írt ki valami eulát, amikor elindult a program ma? Nekem feldobott valamit...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Rábökés nélkül sosem nyernék így ahogy van pontom már szorom is el!

mooo
Én már 4X nyertem!
lalakov
Fél év? 2010?? Te mindenre ráböksz?<#vigyor2> Én fél év alatt csak 133-nál járok.
grebber
Fél éve próbálkozom : 2010/3 az arányom nem a legjobb de több mint a semmi!

lalakov
Azért a lottónál jobb, itt ingyen van a szelvény.<#kacsint>
SirAlo
523-nal tartok😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

MerlinW
Többen is nyertek, én is egyszer (az 1000 próbálkozásból). Olyan ez, mint a lottó. Türelem és kattintgatás😊

[merlinw.org]

SirAlo
Ezzel a Steamgifts-el nyert innen mar valaki? Mert en mar nagyon regota probalkozok de semmit se sikerult nyerjek, kezdem azthinni hogy kamu az egesz😞

Optimus Prime
Aktuális Indie bundle-k:

Indie Gala 7

The July Jublee Bundle

Build-A-Bundle 2

Akit érdekel hol tájékozódhat mindig a friss bunle-krõl: fórum. És Steam group.

Külföldön Gamestop üzletekben lehet kapni ilyen kuponokat bizonyos összegben (5 $ Steam wallet, 10$, 25 $), valószínûleg ilyet szeretnének cserébe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Látod ez jó kérdés😊

[merlinw.org]

rambuu
haliho.
CS GO beta meghivója van valakinek véletlen?
Érdekelne 1 ha megtudunk egyezni.

tototto
De akkor pl steamtradesen miért írják offerbe ha nem lehet hogy pl 5euro steamwallet ha nem kivitelezhetõ?

MerlinW
Nem. Tiltják a törvények.

[merlinw.org]

tototto
Olyat lehet csinálni hogy a saját steam walletembõl eltradelek másnak (másik account steam walletjába) pénzt?

Fabio Capello
várd csak meg amíg kijön a Blands 2, garantálom a 75%-os akcióját az elsõ résznek 😄

Botond
Tartottam az ígéretem, megint akciós lett borderlans, szal behúztam, hátha mostmár nem árazzák le többet. 😄
Egyik havernak megvan majd megpróbálom rugdosni kicsit installálja fel hamár megvan neki 1 éve 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lalakov
Köszönöm. <#worship>
MerlinW
kulcsokat tudsz csak adni, tárolóba nem tudod tenni õket. A nyertes mail címét ki fogja írni a SGift, arra kell küldened a nyereményt.

[merlinw.org]

lalakov
Köszönöm. <#worship> Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ezekhez kulcsokat kaptam. Ezeket kell elküldenem a nyertesnek vagy ha beregisztrálom ezeket akkor bekerülnek a tárgytárolómba(minden játékból van már saját példányom is)?
MerlinW
Igen, de csak miután vége az adott bundle-nek.

[merlinw.org]

lalakov
A The Be Mine-ban vett játékokat(Xotic, Beep, stb.) El lehet Steamgiftsen egyenként ajándékozni?
IMYke2.0.0.0
Biztosan nem - eszméletlen, miket bele nem tettek a készítõk!
Egyedül és kooperatívban is nagyon jó móka, mind az alapjáték, mind a 4 DLC.

Akkor nem fogok benne csalódni ezért a pénzért 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Ja, és természetesen: videók, szinkronok, új zenék stb.
A méretet ez is magyarázza.

IMYke2.0.0.0
A 4 DLC nem a szokványos "pár ruha, néhány fegyver" cucc.
Nem egy játék is megirigyelhetné a beléjük fektetett ötlet-parádét.