Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hogy ne lehetne? Tavaly 4-en játszottuk végig az Immortal-t.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Vagy kaptál mástól, vagy Tõlem - én mindenesetre kattintottam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Meg tudna valaki hívni engem is SG csoportba, ha megkérem? 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Dj Tommy
Ha lehet kérni, akkor egy The Binding of Isaac giveaway jól jönne.<#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
ide is beírom, nehogy azt higgye valaki, hogy szarok az egészre:

na gyerekek én nemsokára lelépek egy kis kötelezõ ivászatra spanokkal, így nem tudom megvárni a steamgifts eredményeket, de biztosítom mindkét nyertest, hogy holnap az elsõ dolgom lesz küldeni a játékokat + holnap is indítok még asszem gifteket.

lalakov
Nem semmi vagy.<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
Itt is: <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
Ez a Titan Quest egész jó móka co-opban. Jó kis oldschool 'fílingje" van. A Sacred-re emlékeztet. Hogy én azt mennyit nyomtam! Egyedül az fura megoldás és nem tetszik benne, h a fõküldiket nem lehet nyomni multiban. :S
Hát én is ennek probálok utána járni én úgy tudom ha ajándékként van véve akkor nincs korlátozás semmilyen régióra. Az a baj nekem nincs ilyen cimbim 😞 ( most probálok keresni valakit 😊 nekem a quake bundle kéne
A nállam elérhetõ Gamefly kliensben 9.74 font-ért megvehetném,de ha az angol cimbimmel tudnék beszélni õ megvehetné a steamen ajándékba nekem. Ez lehetséges?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

6.5font ott megnézni meg lehet de vásáni már nem esküszöm felgyújtom ezt az országot a baromságai miatt orszoknak elérhetõ nekünk meg nem:S
Angliában elérhetõ szerintetek a Rage akció?Mert pl. a Gamefly-on 5 font de csak angolok vehetik meg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hello
Nemtom idetartozik-é (gondolom inkább a Tradebe😄). De nem tudna valaki szerezni nekem egy quake con bundle packot. Már ha ajándékként küldve tényleg mükszik a regióban 😊(ezt nem tudom felfogni mért kell egy digitális boltnál megcsinálni 😞)
steam nick: vandernoi
Üdv: ZOli
w77d
én most küldtem el neki 10 perce....

Fpocok
Ilyenkor mikör jön az email? Már elment a nyertesnek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
Imi hidd el, én örülnék a legjobban 😄

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy hamarosan (5 óra múlva! Brühhühühüh), nekem jön majd egy e-mail Tõled, hogy nyertem 😊

w77d
Nnna az MDK2 HD elment a szerencsés nyertesnek! Gratula!

Ha esetleg, netalán, véletlenül megnyerek egy olyan játékot steamgifts-en, amit Steamen nem lehet megvenni nálam/nálatok (álá "not avaliable in your region" - pontosabban mutatva ki se mutatja a Store-ban), akkor attól még azt ugye giftként meg tudom kapni?
lalakov
Szuper, hatalmas köszönet. <#worship>

Csak a Steamgifts menne már.
w77d
újabb cuccot raktam fel: bulletstorm

Igen. Már bent is vok a csoportban. Köszönöm a meghívót.
IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, már kaptál meghívót...

MerlinW
Nem kell hozzá adminisztrátornak lenned.

[merlinw.org]

Fabio Capello
Megtenném, de már nem vagyok adminisztrátor 😛

Valaki be tudna hívni az sg csoportba? Köszi.
az alapjáték megvan, de akkor dlc ügyben még kereslek 😉 nem mostanában kicsit még kiheverem a nyári vásárt 😄 de akkor tudom kit kell keresni 😄

Mindkettõt meg tudom neked venni oroszból, ha kell! Nekem is oroszból van Skyrimem. DLC-n még gondokodom... 3000 Ft egy picit sok érte.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mocskos bethesda... skyrim nem elérhetõ vedd meg cd-n! ja csak a dlc se elérhetõ akkor azt h vegyem meg ha nem adja ki dobozosan? ilyen hülye üzletpolitikát... nekem kell kínlódni h pénzük legyen... nagyon felhúztak ma ezzel :/

wesker24
Van akció Augusztus 2-5 -ig Quakecon Weekend van ! Csak nem nálunk !

Mai akcióban az Elders Scrolls sorozat van !

Morrowind GOTY Oblivion GOTY Skyrim+Dawnguard akció van !
Optimus Prime
Quakecon van, de valamiért nem látni, de sok id-Bethesda cím 25% off van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Quekecon / Bethesda hétvége van... most jelent meg a skyrim dlc-je ami nálunk nem elérhetõ.. ez is benn van a csomagban ami a hétvégi akció ha jól tudom és ezért nem jelenik meg.

Prince23
Hétvégi akció hogyhogy nincs steamen?

MerlinW
Nem, semmit.

[merlinw.org]

Azért gondoltam csak,mert kiírja,hogy duplikált kulcs,és fiók felderítése.Tehát akkor semmit sem lehet tenni?
Mondjuk a régit megszüntetni etc,.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fabio Capello
nem, játékokat nem lehet egyik accountról a másikra átrakni.

Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy régebbi accom,amin van játék.Csináltam egy másikat,egy újat és erre szeretném átrakni a cuccot-kulcsok megvannak.Meg lehet ezt valahogy oldani?
Köszi.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MerlinW
Megkapod e-mail-ben a nyertes mail címét. Valamint asszem megjelenik a felajánlások menüben is, ahhol be kell majd pipálnod az "elküldtem" boxot.

[merlinw.org]

MerlinW
Mert SGifts-nek semmi köze a Steam-hez. A Steam Connect-et használja engedéllyel, ennyi. A tárolód pedig nem lekérdezhetõ adat biztonsági okokból.

[merlinw.org]

w77d
és amint megnyeri valaki, akkor megkapom, hogy hova kell giftelnem?

MerlinW
Jó persze. Nem lehet elrontani.

[merlinw.org]

ez nem hivatalos oldal.

w77d
de gyerekek arra válaszoljatok: a link, amit betettem az jó? így kell kinéznie? ez mûködni fog?

w77d
amúgy akkor a giftelhetõ játékok közül miért nem csak azt tudom választani, ami már nálam van? elég gyengus így a rendszer...

MerlinW
Nem jelzik, mert logikus😊

[merlinw.org]

w77d
ezt úgy nem jelezték sehol, de jó tudni... most gyorsan megvettem és ott van...

w77d
na most gyorsan megvettem és ott van a tárolómban.. de a kiírás jó? vagy elcsesztem valamit?

Fabio Capello
ez nem autobuy rendszer, a játéknak nálad KELL lennie amikor megcsinálod a giveawayt, különben akár ki is tilthatnak az oldalról.

MerlinW
Soha. Meg kell venned a játékot, betenni a tárolódba és utána felajánlani. Vagy akkor megvenni, ha valaki megnyerte, de ezt nagyon nem szeretik, ha kiderül.

[merlinw.org]