Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Van 100 dollárnyi játékod az accountodon?

[merlinw.org]

Curze
Azt már próbáltam sajnos. Az legalább a játékaimat és a kívánságlistámat látja, de egyetlen csoportot sem hoz. (Így az sg.hu-t sem)

MerlinW
Steamgifts - Account - Sync Account?

[merlinw.org]

Curze
Az mitõl lehet, hogy a steamgifts szerint egyetlen csoportban sem vagyok benne, a steamcalculator szerint meg még játékaim sincsenek, de legalább 1970.01.01 óta steam tag vagyok....

Minden public a steam profilomban.

Ma meg már bírjuk együtt csinálni a küldiket. Ki érti ezt? 😄
MerlinW
Steam profil linket kérek.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Hm, erre biztos nem sokan neveznek. Kaphatok én is egy meghívót a csoportba?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lalakov
Köszönet a játékokért.<#vigyor2>
IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hali! lenne egy kis problémám (ez mind counter strike 1.6-ba), múltkor felvettem havert buddy-ba (lehet hogy 1 kicsit paranoia) és azután ez történt: Belépek a játékba 15-17-es ping megyek egyszer csak 600-ra felpattan és meg is ragad ott 10-20 másodpercig utána ha nem mozgok szépen leereszkedik, viszont ha csak spectate-be állok akkor semmi gond sincs ha másokat nézek, akár nézhetném egész nap, de ha beállok akkor viszont beüt a gebasz. Nem tudom mi lehet a probléma. valakinek valami tipp, vagy esetleg megoldás??? / WIFI- nincs, torrent nincs minden lekapcsolva (kivéve vírusírtó) /
MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Átnevezed a Steam könyvtárat, telepítesz egy Steam-et ugyanoda.
Törlöd az új Steam mappát, visszanevezed a régit. Ennyi.

Így a nem cloud-os mentéseid, beállításaid is megmaradnak.

[merlinw.org]

Fabio Capello
a steam legyen ugyanúgy a D meghajtóra telepítve, és az elsõ játék elõtt verify-old a játékot Steamen keresztül, akkor rááll az új rendszerre és rendben lesz.

SirAlo
Ha D-re van feltelepitve a steam es a jatekok, ujratelepitem a Windowst ugy hogy a D parcio megmaradjon, tudom letoltes nelkul jatszani a jatekokat? Ha igen akkor hogyan ? ujbol feltelepitem a steamet ugyanoda ahol volt elotte?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Greenman Gaming-en megvásárolható a Dawnguard EU-s Steam kulcs € 19.99-ért.
ollie
Valakinek kell Borderlands 2 elõrendelés 8000 HUF-ért? Már meg van véve, így amint megérkezik az utalás, megy a játék (gamersgate-en, de persze Steam-es). Ha érdekel, dobj egy pü-t.

MerlinW
Azt nem, de ott az ingyenes Quake Live.

[merlinw.org]

vajon azt meg jatszak online? gondolkodtam, hogy megvegyem -e, de annyi jatekom van...

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

MerlinW
Mert QuakeCon van.

[merlinw.org]

grebber
Mert tökmindegy ha olcso olyan is megveszi aki nem is játszik vele vagy már megvan dobozosba.

Olcsón a szart is veszik az e,berek ez tény! (Bár itt a doom 3 az nem szar nagyon jó game)

Next PC upgrade: 2022

Szabi84
de most a doom leaárazást minek csinálják ha most adják újra?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MerlinW
Fut, csak kell hozzá ez+az.

[merlinw.org]

grebber
Be van pipálva! Akkor lehet kicsit lassan pörög a rendszer!

Fabio Capello
Csak akkor számolja el, ha az akinek adtad, szintén bepipálta, hogy megkapta a giftet.

grebber
Steamgiftsen ez a contributoros dolog az nem akkor lesz elérhetõ ha ajánlok fel játékot én is sorsolásra?

Mert már van 10 dollár értékben de mindig nem enged be pedig 10 dollár alatti a cucc.

lalakov
A Doom 3 nem fut W7-en?<#shakehead>
lalakov
Bár ez sem az én játékom, de köszönet érte. <#worship><#worship>
Optimus Prime
Neeem! 1 éve várom, hogy 75% off legyen a Quake IV és pont most....! Nem igaz. 😞

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

w77d
Laza
Ebbe a városba juss el, van amikor itt kezd a játék. A kezdéstõl nem messze a vagonban mindig van fejsze, azzal már könnyebb elindulni 😊

map

A többit a topicjában 😊

sg topic

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MarkBlade
Igen az 😊) csak gondoltam megnézem az alapot is. Csak jön ez a hiba. Az arrowhead megy rendesen.. aszem ebbõl akkor support lesz. Egyébként én is halok még..😞
Laza
Nyomtál mindkettõn egy elsõ indítást külön? Azt kell ... e nélkül nekem is ezt nyomta.

Csak nem DayZ? Kiba jóó, de nehéz elindítani egy karit ... nekem az 5. most tele van cuccal, de az elsõ 4 üres táskával halt, odáig sem jutottam hogy legalább egy fejszét találjak ... az nagyon kell a túléléshez 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
2008 óta átmeneti😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az alapjátkot felejtsd el. IT tartalmazza az alapot is, sokkal több fícsörrel. IT-t indítsd mindig.

[merlinw.org]

MarkBlade
Kérdés. Vettem Arma2 meg kiegett. De az alap bad key hiba miatt nem indul. A kieg megy rendesen. Létezik hogy steamen rossz keyt adnak?
IMYke2.0.0.0
Nekem nem, de korábban már beszélgettünk errõl itt a topikban. Az Avast paranoiás - de azért nem árt feltölteni ellenõrzésre a Virustotalra....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Igen átmeneti Avast hiba !

Tedd a kivtélek közé a teljes steam mappát és nem lesz gond !
Laza
Tegnap este még tök jól ment, most meg frissítene és ilyen hibát dob a Steam, azaz a vírusirtó.
Valakinek hasonló volt már?

kép

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship>

w77d
IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#papakacsint>

wesker24
Ez érdekes nekem sose volt ilyen az IT-ben !
Vagy azt, h "This quest cannot be completed in multiplayer". Vagy valami hasonlót 😄
Hm, ez érdekes. Azonban én az alapjátékról beszélek, nem az Immortal Throne-ról. Azt írja a fõküldinél, h "this quest is not avaliable in mutliplayer".
http://steamcommunity.com/profiles/76561198046997811/
lostprophet
Köszi szépen, kaptam tõled.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
A profilodat linkeld.

[merlinw.org]

vandernoi néven vagyok fenn 😊
Hi én is örülnék egy meghívónak 😄