Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
:S hát ez nem jó hír...

wesker24
Azt csak accal együtt tudnád eladni de az meg eleve tiltott dolog !

Amugy a játékot le lehet venni accról de csak ugy ha törlik !
rambuu
Hali.
Érdekelne hogy egy játékot le lehet venni valahogy a steam accról?
Mert el akarnám adni a Call of Duty Black Ops-omat!

Prince23
Ha valaki lemaradt volna róla:

lalakov
Mennyi játék felajánlás. <#worship>
Prince23
Emeljük a tétet.
tutituti
Hú engem érdekelne!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ha valakit érdekel ilyesmi, akkor tessék kattintani 😊
DarkSector
Érdekes.
Csináltam Steam-en képernyõmentéseket, és kilépve a játékból nem jött be a kis ablak hogy töltsem fel õket.
Ez valami ideiglenes hiba?<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Te egy egy hetet nem húznál le az én helyemben. Amíg nem voltál lent nem tudod milyen. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

w77d
amúgy még mindig ezen a " Lehet a gazdagok a kevesebbet fizetik?" kérdésen pislogok... ez egy igazán jellemzõ hozzáállás itt nálunk. Nem tájékozódunk, de azért rohadjon meg, akinek többje van....

Laza
A PP csak akkor számít drágának, ha Te adsz el és azon keresztül fizetnek neked. Vásárláskor Téged nem ér 'kár' 😊

Ha már oda fizetnek neked, akkor kb 15% a sarc. Mondjuk a felhasználástól függõen ez a kényelem és biztonság megér ennyit. Nem véletlenül használják nagyon sokan (pl Ebay-en).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Paypal azért drágább, mert ott realizálódik a haszna. End of Story. Átváltásokból tartják õk fent magukat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Arról nem is beszélve, hogy ha az eladási árat fizetnénk is 278-280 lenne.

[merlinw.org]

w77d
középárfolyamot fizetsz nyugi, nem fizethetsz mást

Optimus Prime
Csak mi nem a középárfolyamot fizetjük. Legalábbis én nem. Lehet a gazdagok a kevesebbet fizetik? Vagy a Paypalban van rossz konverziós beállítás?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Laza
omg ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Itt is lehet követni:
napiárfolyam.hu

[merlinw.org]

MerlinW
Említettem már, hogy a fejlécben a 277 az a hivatalos középárfolyam, amit egy script automatikusan húz be egy bank oldaláról. Annál az értéknél max a vételi ár lehet alacsonyabb, de az minket ez esetben hidegen hagy😊

[merlinw.org]

Fpocok
Jelenleg 277 alatt van. Szóval mi a faszról beszélsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Te pedig olvasgass, hallgass híreket, mielõtt... butaságokat beszélsz.

[merlinw.org]

MerlinW
A középárfolyamot szedi a szkript, hirtelen nem tudom melyik bank oldaláról. A lényeg, hogy óránként frissülõ hiteles adat van a fejlécben, nem én találom ki.

Ma du. ~3-ig volt 276,8Ft a középárfolyam, 3 óra után ugrott 277-re. (278Ft az eladási ár, 276Ft a vételi)

[merlinw.org]

w77d
igaz nem jó, mert jelenleg 276 forint az euró

Optimus Prime
Inkább az eurós árfolyamot tennéd helyre. 277 Ft?! Ennyi az elmúlt fél évben egyszer se m volt, de 290 alá se esett.

Neked van Jagged Alliance-d? Vagy azt akarsz szerezni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Köszönetképp, egy The Binding of Isaac-et elfogadok.<#nevetes1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

totyak
Óóóóó, így már sikerült, nagyon köszönöm. Csak beírtam a nickemet és már jó is.
Nem is gondoltam,hogy ennyit ér az accom, dúrvaaaaa.

Dj Tommy
Steam->Közösség->Profil->Saját Profil szerkesztése->Egyedi URL itt tudod beállítani

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

totyak
Mi ez a custom url? Csak mert nekem sem mutat semmit a kalkulátor és kíváncsi lennék.

lostprophet
Jagged Alliance: Back in Actiont cserélnék Risen 1-re vagy Oblivion GOTY-ra.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Szerintem nagyon jó volt... egyetlen gondom az volt, hogy ha idejöttem, és akartam volna továbbmenni, akkor e legördülõ sávban nem láttam rendesen a neveket... fehér meg szürke volt minden. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Nekem is, de sokan panaszkodtak eddig is, illetve ma is 4-en. Úgyhogy ez van.

[merlinw.org]

zorrobomber
<#eljen>

Nekem tetszett a régi <#crazya>
MerlinW
Közkívánatra megsemmisítettem a topikdizájnt....

[merlinw.org]

Nálam ugyanez volt. Pedig a leírás szerint a számmal is mûködnie kellene, mindegy ezzel a custom url-el egyszerûbb is.
Curze
Na csak sikerült megoldani! Köszönöm a segítséget!
Én mindig azt a 17 jegyû számot másoltam be a steamcalculatorba. És arra nem adott ki semmit.
De csináltam egy custom url-t és azzal már tökéletesen mûködik!
Köszönöm szépen még egyszer! <#wave>

Curze
A steamcalculatort csak nem tudom mûködésre bírni. Pedig minden publikusra van állítva. 😞
Legalább a steamgifts az megy.

Optimus Prime
Alien Breed trilógia csak 1 napig 75% off a GMG-n!

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Steamcalculator is csak úgy mûködik, ha a tárgytárolód nem privát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Curze
Ez mûködött, köszönöm szépen! <#worship>
A steamgifts most már megy szépen. <#taps> A steamcalculator azonban továbbra is a nagy semmit mutatja. <#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Lépj be újra a profilodra - állíts be mindent az alsó opcióra, "Save", majd a másik fülön klikkelj a Sync now-ra! Várj... várj... várj..., Ctrl + F5 és jónak kell lennie!
Ezután nyugodtan PRIVÁTRA állíthatsz mindent a profilod alatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN
Nekem múltkor ötödjére sikerült, igaz nekem privát volt, de míg felfogta hogy publikus lett... .😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Curze
Azt írja:
"If you would like to force a refresh, please switch to a public Steam profile."

Nem értem, hiszen public minden. Mindig is az volt... 😞

wesker24
Nálam is ez volt a türelem steamgifts-et terem ! 😄
Curze
Várok egy kicsit akkor. Hátha jó lesz.

wesker24
A steamgifts néha lassan dolgozza fel az adatokat nekem is ez volt azt amikor synceltem késöbb 1-2 óra mulva már teljesen jó volt !
Curze
Bõven fölötte vagyok. 😞