Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én a két TWnek örülénék a legjobban 😊)
Hacker Evolution
Rig 'N Roll
Space Rangers
Reign: Conflicts of Nations
Theatre of War 2: Africa 1943
[merlinw.org]
Skyrimet csak venni nem tudunk Steam store-ból de kódot aktiválni lehet, kivéve orosz kódot.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Most frissítette magát automatikusan a steam és lenne egy gondom. Az AVG a bin\nattypeprobe.dll fájlt trójai vírusnak érzékeli és a steam nem hajlandó elindulni.
Ajánlatom: Egy Minecraft és egy Portal játék.
Ha valakinek ez megfelel, jelentkezzen😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MerlinW:
Na ez nekem új 😊. Bár én nem bánom, hogy a Steam mappában vannak a játékok, legyenek csak egy helyen. Akkor is oda telepíteném.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
[merlinw.org]
(Bocs, de nem tudtam kihagyni.)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
elsõ napom steamen.
War. War never changes...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerintem mindenki az XCOM ufo demót tölti onnan, mert csak ott elérhetõ és 6 giga!
😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a játékok listában elvileg kiírja melyikre jött update.Én körbekérdeztem haveroktól mire jött update és lefuttattam egy ellenõrzést.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A letöltés alatt lévõ játék elég egyértelmû, hiszen én indítottam el. Ellenben, azt nem tudom, mi van megállítva (én ugyanis semmit nem indítottam el pluszban és így nem is állítottam meg semmit).

Ma nézem a tárgytárolót és ez lett belõlle de hogy.
"Railworks 3: TS2012
Steam
Ajándék
8 elemet tartalmaz: Train Simulator 2013, European Community Asset Pack , Great Western Main Line Add-On, Somerset & Dorset Railway Add-On, East Coast Main Line Add-On, Ruhr-Sieg Line Add-On, US Community Asset Pack , Cajon Pass Add-On"
Valakinek van erre ötlete.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A steames verziónak a kiadója a 38 Studios, õk fejlesztették a játékot, idõközben csõdbementek.
Tehát ha lenne is folytatása, akkor nagy valószínûséggel az EA égisze alól kerülne ki, és nagyvalószínûséggel nem kapna steames terjesztést, ugyanúgy ahogy Dead Space 3 és Crysis 3 sem kapott. Az EA az Origint részesíti elõnyben lévén saját termék ugyanarra jó mint a steam, ezért hanyagolják újabban a steamet.
Én megvenném GMGrõl, és várnák amazonon egy ilyen akcióra.
Tehát steamessel nem menne, még a DLC sem.
Egyébként itt az Originen aktiválható játékok listája. Gondolom javában retail. Furcsa, de a Steames Crysis Warhead-et szó nélkül tudtam aktiválni, pedig nincs a listán.