Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg még a TWkhez a TW Kingdoms (1,24eu), az együtt 6,24eu 😊

hát azért egy kicsit komolyabb játékokra gondoltam, lehet pl. a mostani akciósok közül egy Medieval 2 + TW Battles: Shogun (5,48eu), vagy esetleg egy Hearts of Iron 3 Collection(7,49eu). Az általam kínált Nexuiz meg 9.99eu, szóval szerintem mindenképpen jó üzlet 😊

(én a két TWnek örülénék a legjobban 😊)

MerlinW
Ezeket tudom ajánlani érte:
Hacker Evolution
Rig 'N Roll
Space Rangers
Reign: Conflicts of Nations
Theatre of War 2: Africa 1943

[merlinw.org]

Mardel
Nem.
Skyrimet csak venni nem tudunk Steam store-ból de kódot aktiválni lehet, kivéve orosz kódot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Azt akarom kérdezni hogy van ugye ez a régiózár pl a Skyrim -ra is.Na ha most én megveszem mondjuk dobozosan vagy mondjuk csak a cd kulcsot és mondjuk beregelem steamen akkor ugye nem fognak bannolni?
Van egy Nexuiz giftem, valaki valamire nem cserélne? 😊

lalakov
Nekem is AVG van és nem szólt. 😊
MerlinW
Fals alarm, tedd kivételek közé, vagy használj normális vírusirtót😊

[merlinw.org]

Helló!
Most frissítette magát automatikusan a steam és lenne egy gondom. Az AVG a bin\nattypeprobe.dll fájlt trójai vírusnak érzékeli és a steam nem hajlandó elindulni.
Torchlight 2-t vennék!
Ajánlatom: Egy Minecraft és egy Portal játék.
Ha valakinek ez megfelel, jelentkezzen😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jani21
Nem mondod? <#vigyor2>

MerlinW:
Na ez nekem új 😊. Bár én nem bánom, hogy a Steam mappában vannak a játékok, legyenek csak egy helyen. Akkor is oda telepíteném.

mi volt a gond a videoval MerlinW ? 😄

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Prince23
Be lehet.

kifli
sajna nem minden játéknál 😞
MerlinW
Egy ideje Steam is felajánlja játék telepítésekor hogy hova szeretnéd telepíteni (Choose drive to install).

[merlinw.org]

Optimus Prime
Az Origin-be be lehet állítani hova akarsz játékot telepíteni.<#buck>

(Bocs, de nem tudtam kihagyni.)

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jani21
Sejthetõ volt 😊. Elég gyakran belefutnak ebbe az új felhasználók.

oké. már átírtam a regeditben 😄

elsõ napom steamen.

War. War never changes...

Jani21
Sehogy, nem oda kell telepíteni. A Steam jelenleg csak a saját mappájába tölt, illetve telepít.

hogy tudom beállítani hogy a steam NE a C meghajtóra töltsön?

megy

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Optimus Prime
Böngészõbõl nézve másnak is az US árak jönnek be?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jim Morrison
így viszont én dolgozhatok, nincs mi lekössön<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nincs steam😄

szerintem mindenki az XCOM ufo demót tölti onnan, mert csak ott elérhetõ és 6 giga!

😄

Én is ezt mondom.
Fpocok
Faxom steam. Most nem tudok játszani :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
Megnyugodtam, nekem sem megy, azt hittem azért mert sleep modeból jöttem vissza... de gép resi után sinsc kapcsolat :s

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Üdv! Valaki valamit tud meddig nem lesz elérhetõ a steam? Egy kicsit kezd már elegem lenni, hogy egy héten 2-szer ülök le elé, hogy játsszak, és vagy laggol a játék, vagy nincs kapcsolat.
IMYke2.0.0.0
Ehh - inkább kiléptem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem sem bazzer - és éppen játszom. Így nem menti el az eredményeimet?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
nope.
sajnos.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

soo277
Hy
Nektek meg STEAM?????

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

tutituti
tf2 csinálta ezt nekem.
a játékok listában elvileg kiírja melyikre jött update.Én körbekérdeztem haveroktól mire jött update és lefuttattam egy ellenõrzést.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Akkor a könyvtárnál a minden játék fülön, válaszd ki a letöltéseket (nekem Magyar nyelvû, így nem tudom angolul mit ír). 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Elhiheted - klikkeltem. S mivel semmi sem történt, ezért tettem fel a kérdést is... <#vigyor5>

Klikk arra a kis szövegre (ami a képen látható), és megtudod. 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Hogy tudhatom meg, hogy mi van leállítva?

A letöltés alatt lévõ játék elég egyértelmû, hiszen én indítottam el. Ellenben, azt nem tudom, mi van megállítva (én ugyanis semmit nem indítottam el pluszban és így nem is állítottam meg semmit).

Fabio Capello
örülj neki 😊 😛 Én is örülnék, ha random játékok kerülnének az inventorymba 😄

Mondd ki nyugotdtan, szarabb lett, sokkal.
Volt egy Train Simulator 2012 a tárgytárolómban csak maga az alapjáték.
Ma nézem a tárgytárolót és ez lett belõlle de hogy.

"Railworks 3: TS2012

Steam
Ajándék
8 elemet tartalmaz: Train Simulator 2013, European Community Asset Pack , Great Western Main Line Add-On, Somerset & Dorset Railway Add-On, East Coast Main Line Add-On, Ruhr-Sieg Line Add-On, US Community Asset Pack , Cajon Pass Add-On"

Valakinek van erre ötlete.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Megvettem a Dragon Age 2-t. Igaz, h közel sem lett olyan jó, mint az elsõ része, de azért ennyit megért.
Mardel
Meg is van a miért, hogy nem.
A steames verziónak a kiadója a 38 Studios, õk fejlesztették a játékot, idõközben csõdbementek.

Tehát ha lenne is folytatása, akkor nagy valószínûséggel az EA égisze alól kerülne ki, és nagyvalószínûséggel nem kapna steames terjesztést, ugyanúgy ahogy Dead Space 3 és Crysis 3 sem kapott. Az EA az Origint részesíti elõnyben lévén saját termék ugyanarra jó mint a steam, ezért hanyagolják újabban a steamet.

Én megvenném GMGrõl, és várnák amazonon egy ilyen akcióra.

Mardel
Viszont a listán ott van: Kingdoms of Amalur: Reckoning (Non-Steam).

Tehát steamessel nem menne, még a DLC sem.

része*
A Mass Effect elsõ részen sincs a listán és tudtam aktiválni.Pontosabban elküldtem a supportnak a kulcsomat és aktiválták nekem.
MerlinW
ME-nél nem mûködik, mert egyáltalán nincs kucs hozzá.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Így lehet megtalálni a Cd kulcsát. Azt hiszem Mirror's Edge-nél is mûködik.
Egyébként itt az Originen aktiválható játékok listája. Gondolom javában retail. Furcsa, de a Steames Crysis Warhead-et szó nélkül tudtam aktiválni, pedig nincs a listán.

Milyen trükk? 😊 Megvan a Mirror's Edge és a Dead Space is Steamen, de minkettõt szeretném Originen is regisztrálni.
Optimus Prime
Nem mindegyik EA játéknál van ott a kulcs és nem is mind regisztrálható. Mirror's Edge és Dead Space-nek nincsen kulcsa, arra van egy trükk. Crysis nem regelhetõ és ha jól tudom a Reckoning sem.