Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A DA Ultimate-nél én is azt csináltam, h megvettem Steamen, utána meg beregisztráltam Originen. Azonban ehhez nem kell elkezdeni tölteni, vagy ilyesmi, mivel a Steamen a játékra kattintva a jobb oldalon van egy cd kulcs felirat, amire kattintva meg lehet nézni a kulcsot. Szóval ha esetleg a KoAR dlc-i igényelnek kulcsot, akkor meg tudnám ott venni és a kulccsal beregisztrálni Originre.
Mardel
Nem lenne esélytelen, ha a CD kulcsokat feltelepítés nélkül megtudnád nézni.
Nekem pl Dragon Age Origins Ultimate változathoz kellett elindítani a játék letöltését (aztán szüneteltettem és töröltem) hogy megtudjam nézni a CD-kulcsát, amit az originbe is beregisztráltam.

Én amazonról venném ha leárazzák, mondjuk nemszoktak külön DLC-ket leárazni, de $9 olcsóbb mint €9. Vagy másik lehetõség, kivárni egy 75%-os leárazást a Collectionre steamen. Gondolom steames verzió kódja is regisztrálható Originen mint a Dragon Age meg a Crysis 2, vagy még valamelyik Dead Space rész is.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Gondolom esélytelen megvalósítani azt, h GMG-n megvehetõ Origines verzióhoz aztán Steamen vegyem meg a dlc-ket.
IMYke2.0.0.0
"Kingdoms of Amalur: Reckoning" DLC-k után a legjobbak, legtartalmasabbak a piacon.
Mindenképp úgy érdemes megvenni a játékot, hogy a 2 sztori DLC is mellette van!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Gondolom nem sok esély van rá, hogy még idén steamen kap -75%-ot.

Mondjuk így se lenne olcsóbb mint most GMG-n a -20%-os kóddal (10.01 €😉.

Már csak az a kérdés hogy a DLC-ket érdemes-e beszerezni hozzá majd egy amazonos leárazásban (ha egyáltalán áraznak le DLC-ket külön, mert $ 9.99 mindkettõ.)

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Optimus Prime
Bár egyáltalán nem illik ebbe a topicba - az Originest meg nem sokan nézik - A Reckoning most ~12 euró a GMG-n, igaz csak Origin aktiválható.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Hm, ezt jó tudni. Én azért is szoktam törölni a weekend vége elõtt, mert utána eltûnik a Steambõl és nem lehet rendesen uninstalálni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Pontossan

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Bizony, az. 😞

Sokan panaszkodtak is korábban, egy-egy játék ingyenes hétvégéje után - ezért vettem a bátorságot, és hozakodtam elõ a témával. Remélem, még idõben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ez azért elég nagy bug.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Hû, erre nem is tudom mit mondjak, õszintén. Kicsit meglepõdtem, hogy létezik ilyen hiba a Steamben.

IMYke2.0.0.0
Amennyiben nem távolítod el a STEAM könyvtárából a játék maradványait, illetve benne marad az utoljára játszott játékok listájában,

(a képemen a felsõ 5 játék cím)

akkor nem tudod megvenni a STEAM-en, és nem tudod megnyerni a Steamgifts-en.

Jani21
Kifejtenéd ezt bõvebben?

IMYke2.0.0.0
Free Weekend vége elõtt ne felejtsétek el eltávolítani a STEAM-bõl a játékot, mert késõbb - ha meg akarjátok majd venni, vagy nyerni - bajban lehettek...

Jani21
Nem ez volt a gond. Volt egy felugró reklám kedd vagy szerda környékén, hogy free weekend lesz töltsd le elõre a játékot. Na ebbõl nem lett semmi, nem mûködött a pre-load, amire sokan panaszkodtak is. Tegnap este sem lehetett tölteni mikor megjelent a fõoldalon a szöveg, pedig a Steamet is újraindítottam párszor és ahogy mondod nem is látszódott a library-ban sem. Nem tudom mikor oldották meg a dolgot, ma mikor gép elé kerültem szerencsére már jó volt.

Optimus Prime
Egy Steam restart kell ilyenkor. Másképp nem tölt és nem látszik a library-ben se.

Jani21
Na végre lehet tölteni! Kár, hogy az ígérettel szemben nem volt pre-load, még tegnap sem ment a letöltés mikor már a fõoldalon is nagyban hirdették a free weekendet.

Optimus Prime
Aki esetleg még nem tudná: Saints Row: The Third free weekened van!

Optimus Prime
Szerintem akkor is ez kavarhatott be. Logout mindig itt is, ott is. Úgy tuti nem lesz ilyen bajod. Meg persze Steam/Windows restart.

Carlos
Nem ment párhuzamosan kettõ. A céges gépen be voltam jelentkezve de az app nem futott.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Egyszerre két gépen voltál Steamre bejelentkezve?

Carlos
Amit csináltam:
Céges gépen logout és exit a steam kliensben.
Az itthonin login. Ekkor jött a nem találja a szervert. Aztán ráfeszültem a retry-ra. Aztán egy olyan 2 perc molyolás után bejött és ott volt.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Lehet kellett az a gép újraindítás. Mindegy, legalább már megy.

Jani21
Ez amolyan korábbi jellemzõ átlagérték (3-5 munkanap), azóta már fejlõdtek 1-2 napra. Egyébként nekem is 1-2 napon belül válaszoltak. Az már más kérdés, hogy elsõre totál irreleváns dolgot csináltak, el sem olvasták a levelem 😊

Carlos
MEGJÖTTTT!!!!
Háááát ez nehéz szülés volt...
Nemtom, valahogy beakadt.

Þór vígi þessi rúnar

3 munkanap? Nekem eddig mindig 1 napon belül válaszoltak. Na jó. Az a mindig 2 alkalom volt. Azonban akkor is 1 napon belül válaszoltak. 😊
Carlos
Na fasza, gép restart után már a steam-be se tudok belépni:
Steam having trouble connecting to the Steam servers...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A gáz az, hogy a céges gépemen lévõ kliensben ott vigyorog a library listában, le is tölthetném. Az itthoni kliens nem látja.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Nem vagy egyedül. A fórumon/game hubon mást is találtam, akinek nem jelenik meg a listában. Szerintem korai írni a supportnak, mivel 3 munkanap alatt válaszolnak. Amennyiben ez nem egyedi hiba, akkor gondolom kijavítják mihamarabb.

Egyébként a supportot itt éred el. Regisztrálnod kell egy külön support accot és írhatsz nekik.

Carlos
Hova kell irni a supportnak?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen. De valahogy itt valami kavarás van.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Elvileg arra a gombra kattintva elõ kéne ugrania a telepítõnek. Most próbáltam ki egy játékon.

Carlos
Nem történik semmi (még nincs installva)... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Még eszembe jutott egy ötlet: a Steamben a Store fülön keresd meg a Torchlight 2 adatlapját. Mivel megvan neked, az adatlapján meg kell jelennie egy olyan szövegnek egy zöld sávban, hogy "You already own Torchlight 2" mellette pedig Play Now gomb. Kattints a gombra.

Jani21
Egész véletlenül nincs úgy beállítva a Steamed, hogy csak a telepített játékokat/kedvenceket stb. mutassa?

Carlos
Nem jött be. Ugyanúgy nincs a library listában. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kipróbálom köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
A Steam gyökerében lévõ Clientregistry.blob fájl törlését vagy átnevezését (pl. .old-ra) szokták ajánlani Steames probléma esetén. Lehet megér egy próbát. Elõtte lépj ki Steambõl és a törlés után indítsd el újra.

Carlos
Ha az itthoni kliensen nyomok accounts detail-t akkor ezt látom:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Volt, login logout is volt.
A honlapon látszik a játék. A céges gépen lévõ kliensen is látszik a játék. Az itthoni kliensen nem jelenik meg.

Þór vígi þessi rúnar

Jani21
Steam újraindítás volt? A Steamen belül is látszik az accodon a játék (jobb felsõ sarok account details)?

Carlos
Bajom van.
Céges gépem megvettem a torchlight 2-t. Az accountomon rajtavan (weblap (steampowered.com)) de az itthoni kliensemen nincs rajta. Hogy lehet frissiteni a listát, hogy megjelenjen és itthon elkezdhessem letölteni?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Optimus Prime
GMG-n 2K sale van, sok cím 60-75%-os leárazáson. Plusz van még egy 20%-os voucher is: GMG20-27J4Z-8NXHO

Mindig ilyenkor, megint marad a Mafia II. Mindegy, a TRON 2.0-ra 5 évet vadásztam.

RoboKutya78
köszke

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Rákattintasz a fizetésre (bankkártya, paypal, google checkout, amelyik szimpatikus), majd megadod a kártyaadataidat. Ha van gmail-es címed a google checkout a leggyorsabb és legolcsóbb.

[merlinw.org]

RoboKutya78
Skacok valaki világosítson fel hogyan kell az indy oldalán vásárolgatni ha lehet priviben
Köszönöm.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

grebber
Majd happy hourban a szokásos 500ftért megvesszük.

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Indie Gala 9
Egész jó a felhozatal, Broken Sword trilógia és még jön pár új unlock cím.

artschi
megvéve 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!