Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem pl Dragon Age Origins Ultimate változathoz kellett elindítani a játék letöltését (aztán szüneteltettem és töröltem) hogy megtudjam nézni a CD-kulcsát, amit az originbe is beregisztráltam.
Én amazonról venném ha leárazzák, mondjuk nemszoktak külön DLC-ket leárazni, de $9 olcsóbb mint €9. Vagy másik lehetõség, kivárni egy 75%-os leárazást a Collectionre steamen. Gondolom steames verzió kódja is regisztrálható Originen mint a Dragon Age meg a Crysis 2, vagy még valamelyik Dead Space rész is.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Mindenképp úgy érdemes megvenni a játékot, hogy a 2 sztori DLC is mellette van!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk így se lenne olcsóbb mint most GMG-n a -20%-os kóddal (10.01 €😉.
Már csak az a kérdés hogy a DLC-ket érdemes-e beszerezni hozzá majd egy amazonos leárazásban (ha egyáltalán áraznak le DLC-ket külön, mert $ 9.99 mindkettõ.)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sokan panaszkodtak is korábban, egy-egy játék ingyenes hétvégéje után - ezért vettem a bátorságot, és hozakodtam elõ a témával. Remélem, még idõben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(a képemen a felsõ 5 játék cím)
akkor nem tudod megvenni a STEAM-en, és nem tudod megnyerni a Steamgifts-en.
Þór vígi þessi rúnar
Céges gépen logout és exit a steam kliensben.
Az itthonin login. Ekkor jött a nem találja a szervert. Aztán ráfeszültem a retry-ra. Aztán egy olyan 2 perc molyolás után bejött és ott volt.
Þór vígi þessi rúnar
Steam having trouble connecting to the Steam servers...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként a supportot itt éred el. Regisztrálnod kell egy külön support accot és írhatsz nekik.
A honlapon látszik a játék. A céges gépen lévõ kliensen is látszik a játék. Az itthoni kliensen nem jelenik meg.
Þór vígi þessi rúnar
Céges gépem megvettem a torchlight 2-t. Az accountomon rajtavan (weblap (steampowered.com)) de az itthoni kliensemen nincs rajta. Hogy lehet frissiteni a listát, hogy megjelenjen és itthon elkezdhessem letölteni?
Þór vígi þessi rúnar
Mindig ilyenkor, megint marad a Mafia II. Mindegy, a TRON 2.0-ra 5 évet vadásztam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[merlinw.org]
Köszönöm.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egész jó a felhozatal, Broken Sword trilógia és még jön pár új unlock cím.