Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyunk zárt csoport, hiszen mi is SG.hu-sok vagyunk , és tényleg szívesen látunk mindenkit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Panzeradler
Na köszönöm a rendes választ(rosszabbra számítottam), csak ez érdekelt már régebb óta, remélem nem vettétek rossz néven.
IMYke2.0.0.0
Így van. Mindenkit szeretettel várunk beszélgetni. Annak külön örülünk, ha a szabályok betartása mellett, belinkeli a gyûjteményérõl készült képeket, és kulturáltan eldiskurál az aktuális témákról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Azért nem zárt, mert bárki beléphet, aki AKTIVAN képes KULTÚRÁLTAN beszélgetni abban a topikban. Az, hogy ott mit szabad és mit nem a topik házigazdáján múlik.
Az, hogy szokott vita lenni meg offolás szintén valid dolog de amig ez a topiklátogatók 90%-át nem zavarja addig megy kultúrált keretek között.

Nyugodtan bejöhet innen bárki beszélgetni. Felvételre a csoportba majd csak akkor kerül, ha kiérdemli. Így egyeztünk meg annó.

És félreértés ne essék NEM az ÉN topikom. Én ott csak egy lakó vagyok...
A haverjaimat úgy értettem, hogy SG-s haverok akikkel beszélgetünk. Eddig kábé szerintem 1 emberrel találkoztam az SG-rõl, de õ nem is jár abba a topikba, szóval nem olyan haverok, amire te gondolsz (iskolás debilkedés (ebbõl 10 éve kinõttem)).

Þór vígi þessi rúnar

Panzeradler
Látom nem sikerült megfognod a lényeget.

"hogy ez saját csoport," ott elírtam véletlen, az* akart lenni.

"hogy inkább haveroknak adom a játékokat"- ezt a részt nem értem, játékosok fórumában van a topik, nem pedig a saját részen ahol carlos haverjai néven, ezért nem értem, hogy akkor miért nyilt részen ahova mindenkinek joga van hozzászólni és akár jelentkezni a csoportba.
Miért nem csináljátok zártra?
Nem kötekedni akarok tényleg, csak egyszerûen nem értem ezt így.

Carlos
Én nem vagyok felháborodva.
"Csatlakozz az SG Steam közösséghez! " szól a bannerban. Ide is toltam be legalább 3 játékot. De ha ez is "saját csoport" akkor igazad van és nem szóltam.
Amúgy bocs, hogy inkább haveroknak adom a játékokat, mint johnny-nak idaho-ból vagy Csieng Szuan-nak Xiaoting-bõl.

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
cirka 1300nál vagyok és 4 játék(egyik indie gala)
tehát nem mindig jön be a dolog,de 10 perc kattintgatásért megéri:
enyém

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Panzeradler
Részben érthetõ is, csak ne legyen felháborodva ha szóvá teszik, hogy ez saját csoport, mert akárhonnan is nézzem az az, az eredeti játék topik már rég nem arról szól amirõl kellene. Elég nehéz abba a közösségbe bekerülni amikor saját témákban beszélgetnek/offolnak. Félreértés ne essék, nem velük van bajom, vagy éppen a tagságra lenne szükségem. Csak azt nem ebben a formában kellene mûvelniük.

Hogy ne csak off legyen, én kb 1hete nyertem egy indie gala 9et😊 ráadásul megkaptam a késõbbi +2játékot is a happy hour miatt
#11520 Itt is köszönöm a lehetõséget😊
MerlinW
A topiklakók, akik régóta rendszeresen ott társalognak. Szerintem ez érthetõ. Egyébként bármikor létre lehet hozni saját steam csoportot, szedjétek össze egymást és elõttetek a pálya😊

[merlinw.org]

Panzeradler
Azért sg eredeti csoport inkább saját csoport mint a topiké. Kb senki se léphet be oda😉
Ami neked 10 group-os abból csak 1 az SG-s arra jelentkeztem.A többi eredeti játékos group oda nincs tagságom így lehetetlen rá jelentkeznem.
De nem is izgat a dolog mert nem vagyok rászorulva arra hogy ingyen kapjak játékot,ami érdekel azt úgy is megveszem eredetibe és kész,mert megtehetem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Carlos
Ha nem jelentkeznek rá többen, akkor mit csináljak?
Kábé leszarom, hogy 1 vagy 50 ember jelentkezik. Itt is meg volt hirdetve szerintem jópár, ha nem jelentkeztetek rá, akkor nem én vagyok a hülye.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A saját kis csapat az az SG eredeti játékok és az SG.hu csoport.
kkthxbye!

Þór vígi þessi rúnar

Ilyen 1 entry-set azért ne számoljunk már bele mert azt egy hülye is megnyerné.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RoboKutya78
na jó van ha csak a saját kis csapatodban osztogatod a voksaidat az nézhet ki így 😊 ez nem nagy szám.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Én két hete nyertem egy skyrim-et a steamgiften... persze fake volt így sajna nem kaptam meg 😞

Te is fiam, Bluetooth?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

RoboKutya78
hupsz itt van még egyszer.
link steamgift

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

hát én igazából 1 játékot nyertem, annak nagyon örülök 😄
+2 dlc +2 developer (: (- :

MerlinW
lostprophet
Rossz a linked 😊 Profile menübõl másold ki 😊
Annyiban nõ az esélyem, hogy feltételhez kötött felajánlásokra is jelentkezhetek.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

RoboKutya78
én viszont szerencsésebb vagyok mert azért nem vacak játékok potyogtak le eddig.steamgift link

RoboKutya78
és látom te ráadásul még fel is ajánlottál dolgokat ha jól látom😊 pedig ezzel kellene hogy nõjön az esélyed nem?

lostprophet
Én is például csak 2-t nyertem 1046 jelentkezés alatt, de azok is akkor történtek, amikor egyszerre 25000 és 2000 kulcsot sorsoltak ki, azóta semmi 😞
Steamgifts profilom

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

RoboKutya78
ez sokkal jobb átlag mint az enyém hogy hoztad össze?
van valami stratégiád?

Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
ihaaa....
kemény 7 hónapos kitartó Xelgetés után,
kemény 1300 játékliciten túl, végre rám lesett a szerencse steamgiften és besöpörtem egy indie bundle 3 as csomagot.
ez a második megnyert csomag a listámon.
ha jól láttam 7 db játékot jelent ez.

grebber
Pandawill.com. Okostelefonokat táblagépeket és kiegészítõiket lehet rendelni. És kihozták ingyen! Innen vettem a táblagépem!

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Persze függ, hogy mit rendelsz és mennyit egyes esetekben. Az én példámnál maradva a 0,99 font játékonként értendõ (viszont vannak akciós alkalmak, mikor nem számítanak fel postaköltséget), mert mindegyiket külön csomagolva adják fel, amint lehet. Egy másik helyen 2,95 font a postaköltség, viszont ez csomagra vonatkozik és a tömege számít, 1 kg a határ (1 kg-ig akárhány játékot elküldenek neked ezért a pénzért, ami belefér).

szlovákiába, hogyha rendelek angliából, 20 euró, magyarországról rendelek, 10 euró....bár valószínüleg számít a csomag súlya is, ami nálam sosem kicsi, mert ha rendelek, akor azt csakis nagytételben...

amúgy szívesen megnézném azt a kínai ingyen szállítós oldalt 😊 (komolyan mondom, szétnéznék rajta 😊)

grebber
Kinából is van ingyen házhoz szállítás miért lepõdsz meg a 2 fonton.
Nem minden országnak Magyaroszág a neve ahol csak tehetik ellopják a pénzed!

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Nézd meg a "Postage and payment" fül alatt és láthatod, hogy Magyarországra 1,95 font a postaköltség. Azonban vannak angol boltok, amelyek ennél kisebb költségért (0,99 font) vagy olykor ingyen küldik a játékokat.

1,95? angliából? esetleg belföldre, ha a booklinetól rendelek ide szlovákiára a postai 10eu!

Optimus Prime
1.95 a posta, a termék fix áras. 10 £ alatt van.<#rolleyes>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ahhha.... számold még hozzá a postait is, mivel angliában van az kb. 20 euró (a sportsdirekt legalábbis annyiba kerül), plusz ha valaki rálicitál akkor még jóval drágább lesz 😊

Optimus Prime
Fogadjunk? 😊 Mafia II DC ~10 £.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

itt 19eu, ennél olcsóbbat nem garantálom, hogy találsz 😊

G2Play

Optimus Prime
A GMG-n alapból 20 euró, átlag 2 havonta szokott 5 euróért lenni. A másik lehetõség vadászni rá az eBayen.

k0trapali
Szevasztok!

Tud valaki olcsón Mafia II-t Steam-re?
Alap játék is elég DLC-ket meg apránként megveszem hozzá.
nem lenne valakinek kedve engem felvenni az SG Steam közösséghez? tkondor néven vagyok a steamen, elõre is köszönöm 😊

Optimus Prime
A sale, de a free weekend este lejár.

MerlinW
"Az ajánlat hétfõ de. 10-ig (Pacific Time) tart."
Tehát hétfõ este 7-ig.

[merlinw.org]

Magh
Van egy Half Life 2 + Ep1 és Frozen Synapse-em cserére, ha valakit érdekel.

Optimus Prime
Nem igazán éri meg a 14 GB-ot, a BO szerintem jobb volt - meg beléptem egy match és a chatbe ment a "camper! hacker!". Mondom én, akinek 1 pálya tetszett az egészbõl. Amúgy a hétvégi free játékok helyi idõs szerint vasárnap este 9-10-ig élnek.

jackoneill90
Hát akkor kihagyom.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Jani21
Nem. Az ingyenes hétvége alatt lehet letölteni és játszani vele ingyen, a multi részével legalábbis.

nem, az akció csak a hétvégére vonatkozik, hétfõn már pl. nem játszhatsz vele, hacsak nem veszed meg 😊

vagyis hétfõn még igen, csak nem tudom mikor jár le pontosan az ingyen hétvége...

jackoneill90
a cod MW3-t ha most letöltöm, de egy óra múlva letörlöm a géprõl. Akkor egy hónap mûlva is ingyenesen tudom leszedni steamrõl?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.