Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az, hogy szokott vita lenni meg offolás szintén valid dolog de amig ez a topiklátogatók 90%-át nem zavarja addig megy kultúrált keretek között.
Nyugodtan bejöhet innen bárki beszélgetni. Felvételre a csoportba majd csak akkor kerül, ha kiérdemli. Így egyeztünk meg annó.
És félreértés ne essék NEM az ÉN topikom. Én ott csak egy lakó vagyok...
A haverjaimat úgy értettem, hogy SG-s haverok akikkel beszélgetünk. Eddig kábé szerintem 1 emberrel találkoztam az SG-rõl, de õ nem is jár abba a topikba, szóval nem olyan haverok, amire te gondolsz (iskolás debilkedés (ebbõl 10 éve kinõttem)).
Þór vígi þessi rúnar
"hogy ez saját csoport," ott elírtam véletlen, az* akart lenni.
"hogy inkább haveroknak adom a játékokat"- ezt a részt nem értem, játékosok fórumában van a topik, nem pedig a saját részen ahol carlos haverjai néven, ezért nem értem, hogy akkor miért nyilt részen ahova mindenkinek joga van hozzászólni és akár jelentkezni a csoportba.
Miért nem csináljátok zártra?
Nem kötekedni akarok tényleg, csak egyszerûen nem értem ezt így.
"Csatlakozz az SG Steam közösséghez! " szól a bannerban. Ide is toltam be legalább 3 játékot. De ha ez is "saját csoport" akkor igazad van és nem szóltam.
Amúgy bocs, hogy inkább haveroknak adom a játékokat, mint johnny-nak idaho-ból vagy Csieng Szuan-nak Xiaoting-bõl.
Þór vígi þessi rúnar
tehát nem mindig jön be a dolog,de 10 perc kattintgatásért megéri:
enyém
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy ne csak off legyen, én kb 1hete nyertem egy indie gala 9et😊 ráadásul megkaptam a késõbbi +2játékot is a happy hour miatt
#11520 Itt is köszönöm a lehetõséget😊
[merlinw.org]
De nem is izgat a dolog mert nem vagyok rászorulva arra hogy ingyen kapjak játékot,ami érdekel azt úgy is megveszem eredetibe és kész,mert megtehetem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kábé leszarom, hogy 1 vagy 50 ember jelentkezik. Itt is meg volt hirdetve szerintem jópár, ha nem jelentkeztetek rá, akkor nem én vagyok a hülye.
Þór vígi þessi rúnar
kkthxbye!
Þór vígi þessi rúnar
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Te is fiam, Bluetooth?
steamgift profile
Þór vígi þessi rúnar
link steamgift
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=99580155
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
+2 dlc +2 developer (: (- :
[merlinw.org]
Annyiban nõ az esélyem, hogy feltételhez kötött felajánlásokra is jelentkezhetek.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Steamgifts profilom
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
van valami stratégiád?
kemény 7 hónapos kitartó Xelgetés után,
kemény 1300 játékliciten túl, végre rám lesett a szerencse steamgiften és besöpörtem egy indie bundle 3 as csomagot.
ez a második megnyert csomag a listámon.
ha jól láttam 7 db játékot jelent ez.
Next PC upgrade: 2022
amúgy szívesen megnézném azt a kínai ingyen szállítós oldalt 😊 (komolyan mondom, szétnéznék rajta 😊)
Nem minden országnak Magyaroszág a neve ahol csak tehetik ellopják a pénzed!
Next PC upgrade: 2022
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Tud valaki olcsón Mafia II-t Steam-re?
Alap játék is elég DLC-ket meg apránként megveszem hozzá.
vagyis hétfõn még igen, csak nem tudom mikor jár le pontosan az ingyen hétvége...