Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fail és fail. Mindegy, úgyse emlékszem miért is haboztam mikor 1 euró volt a Lead and Gold.

Hello, új vagyok még a steamen, de szeretnék csatlakozni a csoportba, nem tudom kinek kell privátozni ezért ide linkelem a profilom és remélem, hogy valaki bevesz a csoportba... STEAM profilom
grebber
Aki esetleg tervezi indiegala 10 vételét akkor összebeszélhetünk.
Happy hourba lesz nekem fullos pak de abból nekem csak az East India Company és a Knights of Honor kell a többit bottal se piszkálnám!

Akit a többi érdekel privátba írhat és megbeszéljük!

Next PC upgrade: 2022

átlag felett kell érte, 2 hétig tart (15 napig)

A Lead and Gold-ért mennyit kell fizetni? Nem túl egyértelmû most az ábra. :S
Ja, és meddig tart? Miért nme lehet a normális nap-óra-perc számláló?

Megjelent az Indie Gala X. szerintem egész jóra sikerült! sajna nekem csak az elven legacy kellene és persze, h a drágább részben van 😄

Köszi!

Írtam privit.

Ha raer estig, meg tudom venni neked.

off

Sziasztok!

Esetleg akinek meg van a Zombie Driver sima verziója az most megtudja venni féláron a Zombie Driver HD verziót. Na ez érdekelne engem😊
Ha valaki megvenné és ajándékba elküldi én utalnám az árát.

Valakinek nincs véletlen egy BeMine 5 bta ($5) gift linkje? Tudnék érte adni Indie Gala 9 bta-t.
IMYke2.0.0.0
Én végigjátszottam. S az achik miatt, valamint az élmény okán, megtenném újra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Itt is nagy hála a felajánlásért! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Panzeradler
Köszönjük, anno boxon játszottam, nagyon jó kis játék.
PC-n sajnos ritkaság a hack'n'slash, de néha megjelenik rá 1-2 cím. Ezek közé tartozik a Darksiders, ami már csak emiatt is említést érdemel, de ugyanakkor egy remek játék is. Ha valaki azt a bûnt elkövette, h nem játszotta volna esetleg, az csatlakozzon a giveaway-hez, de nagyon gyorsan!

Köszönöm

MerlinW
Ide regisztrálsz, nyitsz egy support ticket-et és leírod a problémádat benne.

[merlinw.org]

Üdv, tudtok adni egy email címet amin lehet írni a steam-nek?

Szabi
ha 26ból sõt 18ból se vagyok benne a 3ba, akkor 3ezerbõl 1-nek lenni kifejezetten esélyes 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
a héten vettem meg, de azért köszi a felajánlást 😄

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Ariel verzusz Vibrátor

Rip
Sziasztok,

Van egy újság mellé adott DOTA2 kódom.
Szívesen elcserélem valamire, ha valakinek kellene.

http://steamcommunity.com/id/derivezero

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nem akciokbol szarmaznak a kulcsok
lalakov
Nem semmi. 😊 Ha nem lenne meg jelentkeznék.
megszabad kérdezni, hogy honnan voltak a shogun-ok? (: ha valamerre volt valami jóféle leárazás lehet beruházok rá, hamár megnyerni nem sikerült.. (:

Sok sikert hozzá 😊
Szabi
<#worship>

jetblack
Koszi szemeztem vele hogy megveszem de a fizum az utamba allt <#idiota>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

soo277
Big thx

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

3 darab Total War: SHOGUN 2 a SG.hu csoport tagjainak
http://www.steamgifts.com/giveaway/PQykq/total-war-shogun-2

Sok sikert !
Szabi
nekem eddig 114/0 két nap alatt 😄

Mardel
Már láttam olyat steamgiftsen magyar group-os sorsolásnál, hogy 3-ra jelentkezett a srác és egyszerre volt vége, 2-t nyert egy idõben.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Jim Morrison
Jó lett ez, hogy be lehet húzni itemeket chat ablakba, csak sajnos még bugos kicsit 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha volt is ilyen, akkor már nincs. Többször is nyerhetsz akár 1 napon belül is.
Az nem a PlayBlinken van ?
En mar nyertem 2x egy nap .
lostprophet
Valahol mintha olvastam volna, hogy ha nyersz SteamGiftsen, utána három napig nem nyerhetsz a szabályok szerint sehol (mármint nem sorsol ki három napig téged az oldal). Vagy azt már eltörölték?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lalakov
Köszi. 😊
Ahogy mondod. Jelentkezhetsz es nyerhetsz naponta akar tobbszor is.
lalakov
Minden sorsolás különálló Steam Giftsen, ugye? Ha nyerek valamit akkor az nem befolyásolja a következõ sorsolásokat?
dúrván jó ajánlat az a giga pack :/ kár h össz vissz 2 régebbi játék nincs meg belõle .. a just cause 1 meg a supreme commander... ha esetleg valaki megvenné és azok nem kellenének szóljon megegyezünk (:

Szabi
<#eljen>

Szabi
most újra elérhetõ a gigacsomag

Mardel
Ha minden igaz sikerült megoldanom.

USA VPN új email cím, új amazon account, kártyán névsorrend csere ékezetekkel, új szállítási cím (egy hotel címe).

Vettem egy olcsó játékot, levonta akártyámról az összeget, és utána be tudtam lépni, nem tiltott ki.[/spoiler]

Mardel
Igen amazon.

Amazonról lehet venni digitális játékokat, mert ott nincs házhozszálíltás, csak egy fake usa szállítási cím kell.

Az mindegy, hogy a bankkártya nem usa-ból van.

Rengetegen így várásolnak amazonról.

Viszont nekem az volt a gond, hogy megjegyezte a kártyám adatait az accounthoz, és le is tiltotta a fiókom.

A kérdés az, hogy új kártyánál is letiltódik-e egy új amazon account?

Ez amazonon fordult elõ veled? Furcsa és veszélyes. Elvileg a bakkártya adatairól tudják, hogy milyen országból vagy. Én az ME zenéjét próbáltam venni US store-ból, de látta hogy a kártyám nem US címrõl van. Paypalon nem volt türelmem kijátszani.

Más. SG-s csoport King's Bounty: The Legend. Nem tudok linkelni se szép logót beszúrni, úgyhogy:
http://www.steamgifts.com/giveaway/dna42/kings-bounty-the-legend

Mardel
Egyébként ez a tiltogatás kicsit spártai módszer, mert emailben nem lehet elküldeni a kért adatokat csakis faxon.

A másik, meg az hogy nem a vásárlásból tiltanak ki, hanem z belépésed blokkolják hiába változtatsz jelszót nem enged belépni.

Csak ha én már megvettem valamit akkor õk miért tiltják meg az ahhoz való hozzáférést, ez egyáltalán nem ütközik semmilyen jogi dologba?

Mardel
Mûködik és a packban lévõ játékok mind steamesek.

Én is iylet szerettem volna venni, csak pár játékot már amazonon vettem és nem gondotlam hogy kapok belõle mégegyet.

Ezért csináltam új accountot új usa addressel, de letiltották.

Mostmár a rég iaccomat is letiltották amivel eddig vásároltam.

Faxot nem fogok nekik küldeni, mert úgyse oldanák fel, lévén hogy magyar címem van nem USA.

Próbáltam másik accountot csinálni másik USA címmel és kártyán szereplõ név sorrendjét megváltoztattam angolosra, egy kis tételû (1$-os DLC-t) vettem vele, elfogadt,a tõlem le is vonta, aztán rá 1 percre zárolták az új amazon accountot is.

Kérdés hogy mi alapján ellenõriznek név és az utolsó 4 kártyaszám?

Mert tervezem, hogy váltok unicreditrõl budapest bankra, csak ha új kártyával próbálom megint letiltanak-e.
"Greetings from Amazon.com.

Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s), including order #XXX-XXXXX-XXXXX. To avoid cancellation of your order(s), we request that you fax us a copy of the billing statement associated with the debit or credit card provided as payment. Our fax number is 001-206-266-1838 when faxing from outside the US, or 206-266-1838 from within the US. This statement should include the following information:

* Name as it appears on your credit or debit card
* Address on file with the card issuer
* The customer service phone number for your financial institution

On your fax, please provide the email address used when placing your order and the order number you received in your email confirmation."

Szabi
mai akció, de már nem is elérhetõ, ehh... 😄

http://www.amazon.com/dp/B009PNLAAW/

Absolutely Great Square Pack includes the following games:

Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC
Hitman: Blood Money
Just Cause 2
Just Cause
Supreme Commander 2
The Last Remnant