Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az úgy nem rossz. De épp nézem sok cím, amit szeretnék nincs vagy éppen nem Steam-es - vagy PC-s. 😞

Szabi
dollárt, fontot, eurot itt is egyenlõnek veszik és lehet választani mibe akarsz fizetni, AVP 1100ft volt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Hát igen, ezek tényleg erõs árak. Párat leszámítva, mint a FEAR vagy Deus Ex játékok nem éri meg. Steamen sale-eken sokkal jobb ár van.

Mardel
Melyik az a pár?

Nagy része megvan, és olcsóbban vettem, ami meg kellene mind drágább mint más akcióban.

Pl Darksiders II-t lehetett amazonról venni pár napja 18 $-ért .

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
van pár egész jó ajánlat, amik engem érdekelnének mind steam-kódosnak vannak írva
http://getgamesgo.com/specialoffers

Panzeradler
The Ship steamgifts, itt is lehet kapni kulcsot, nem tudom maradt-e még neki, ehhez járt nekem még 2, steamen küldöm majd a nyertesnek.

DarkSector
Rage-hez nem lesz kulcs.
Mivel nem igényel más azonosítást.

Inkább GFWL vagy EA vagy más kötödésû játékoknál kapsz kulcsot.
Ezek fõként multiplayer cuccok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage-hez próbálom kideríteni, gift-ként kaptam, csak van külön telepítõ lemezem is amihez a cd-kulcs már fel volt használva, és ezért akarnám kideríteni.
De ezek szerint akkor nincs hozzárendelve kulcs mert nálam nincs View CD key

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

IMYke2.0.0.0
Csak azon játékoknál van "View CD key", amelyeknek van CD-kódjuk, értelemszerûen 😊
A csomagban vásároltaknak nincs. Tudtommal. De, mások pontosítanak majd.

Saját kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Valamit rosszul csinálsz, vagy olyan játék ami nem cd-kulcsos.
Nem mindegyikhez kell cd-kulcs.

Csak ...amik valami 2. azonosítást igényelnek...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nincs ott ilyen menüpont, ráadásul egyik játékomnál sincs ilyen :/
Tehát akkor sehogy sem tudhatom meg a hozzá tartozó cd-kulcsot?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

IMYke2.0.0.0
Így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschi
jobb klikk a library-ban a játék nevén és view CD-key asszem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Egy játék cd-kulcsát hogyan tudhatom meg steamen belül? Illetve steamgift-eknek van egyáltalán saját cd-kulcsuk?

Köszi

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

MerlinW
Nem kapsz érte contrib pontot.

[merlinw.org]

Mit jelent a csillag a steamgifts-en néhány játéknál a giveaway csináláskor?
grebber
Ha nincs feltüntetve akkor nem!

Next PC upgrade: 2022

Szabi
greenman-es kódot belehet írni vajon steam-be ? 😄

GTA3,VC,SA 2-2euró

Prince23
Olyan néha napján van nekem is, akkor jól van, azt gondoltam h valami net szolgáltatói bug lehet upc-nél.

Lunki88
Nálam is ilyen. Néha még a csatlakozás sem sikerül elsõre a steam profilhoz.
lalakov
Akkor normális 😞 , köszi. 😊
Prince23
Nem, a steam login

lalakov
Mármint a gépé?
Prince23
Nekem a napi elsõ bejelentkezés tart egy percig :S

lalakov
A napi elsõ indításnál kell vagy 1 perc, hogy betöltsön a Steam (áruház), ez normális?
Botond
Hát igen, meg az egyéb kiadás is sok volt ebben a hónapban meg múlt hónapban, lehet kicsit önmérsékletet kellene gyakorolni és megvárni a karácsonyt a risen2+xcom:ufo+anno2070kiegészítõ+heroes6dlc vásárlásokkal. 😊
tutituti
ha a játékélményt vesszük figyelembe akkor megéri!
Viszont az ára miatt lehet én is várnék karácsonyi steam pénztárca sanyargató idõig.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bõdület drága! Én várnék még vele... Nekem is fáj rá a fogam egyébként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Karácsonyig elleszel más játékokkal is 😊
Én is arra az idõszakra idõzítek számos játék vásárlását - Darksiders 1-2, Batman-ek stb.

Botond
Na kiböjtöltem risen2+összes dlc -66%ot, most meg 75ös leárazást szeretnék. Megér ez nekem 24,80 ojrót? Vagy mindjárt itt a karácsony?
MerlinW
Maestro kizárólag európai, azzal nem igen lehet neten vásárolni.

[merlinw.org]

Prince23
A kiszállítási címet is pontosan a megfelelõ helyre kell beírni...

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, nem fogadja el.

A kártyám elvileg Maestro. Arról tudtok valamit, hogy nem fogadja el a Steam?

artschi
az még nincs benne a felsorolásban, gondolom valamikor majd frissítik.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
kimásoltam a steampowered.hu faq-ból 😊

bon
OTP - American Express Blue

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Röviden is írhattad volna: Master és Visa kártyák 😊 Banktól független a dolog. A kártyák kibocsájtója a lényeg (MasterCard, Visa, American Express, stb)

[merlinw.org]

Kösz a gyors válaszokat, majd megpróbálom mégegyszer bár nemtudom mi lehet a baja :/

artschi
elfogadott kártyák a Steam-en:

ELLA Bank (01/08) – Visa Electron
K&H Bank - MasterCard (dombornyomott)
CIB Bank - Internet kártya
Erste Bank - Visa Electron
Unicredit Bank - MasterCard (Euro elszámolás) (dombornyomott)
Takarékszövetkezet - MasterCard (dombornyomott)
OTP Bank - Visa (dombornyomott)
OTP Bank Junior - Visa Electron
Raiffeisen Okos Kártya - MasterCard
Budapest Bank - Visa Electron
Erste Bank - Visa Virtual

artschi

bon
Dombor nyomott netes vásárlásra alkalmas bankártya vagy hitelkártya kell. De paypal fiók is jó.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Azonnal elfogadja, ha helyesen van kitöltve minden adat - beleértve a biztonsági kódot (=/= PIN) is.

sziasztok! most vásárolnék elõször steamen, de nem fogadja el a kártyámat (Please verify your payment method and enter a valid card number.). K&H-s bankkártyám van (azt olvastam annál a MasterCard-ot kell kiválasztani, de bármely másik tipusnál sem mûködik...) Valami tanáccsal tudtok szolgálni? (azt is olvastam, h néhány órát várni kell, de már második napja próbálom, és ugyanazt a hibaüzenetet kapom...)
Üdv!

MerlinW
Meghívtalak

[merlinw.org]

RoboKutya78
sejtettem ahhoz nagyobb szerencsémnek kell lennie😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fabio Capello
Sajnos nem igazán... 😞

RoboKutya78
Fiuk ezek közül a Tf itemek közül lehet valamelyiket játékra cserélni?
Tf2 itemeim

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Akkor azért nyertem én is. Nem tudom lesz idõm kipróbálni, de inkább aktiváltam.

Egyébként van pár felesleges Indie kulcsom, ha valaki felvesz az SG-s csoportba szívesen felteszem õket.
http://steamcommunity.com/id/Harbinger_of_perfection/

tutituti
kipróbáltam.kaotikus de nem rossz😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict