Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendes játszható verzió van aktiválva vagy a mindenki számára elérhetõ spectator verzió?

DarkSector
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy nekem aktíválva van a Dota 2 a steam-re, és a szinkronizáció után sem látja a Steamgift hogy megvan már...

Mert a szûrõt bekapcsolva pont a dota 2 bentmarad amibõl a legtöbb van és feleslegessen tekerek oldalakat lefelé...

Valakinek ötlet?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Panzeradler
Ha van még olyan ember akinek írta, hogy kapott 2darab dota 2 giftet és csak 1 volt az inventoryjába, az írjon supportnak és megkapja.(legalábbis én megkaptam)
IMYke2.0.0.0
Rendesen bedöglött - engem is meglepett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Már éppen akartam kérdezni másnak is szarakodik e de úgy néz ki akkor igen 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fpocok
Má megint mivan a steammel?

Parasite Eve 2, best game EVER!

háhh megvan, köszi 😄
Saját giveawaynél a hozzászólások felett van 4 link: X Comments, Y Entries, Stats, Signature. A Signature alatt van a kód, amit be lehet másolni ide is.

Te is fiam, Bluetooth?

Egyébként nem sima linkre gondoltam, hanem mikor van kis kép is ami a felajánlott gamáról szól, illetve mutatja hányan nyomtak rá stb.. azt lövésem sincs hogy lehet 😄
MerlinW
Jah, akkor nem szóltam😊

[merlinw.org]

jetblack
Koszonet a felajanlasokert sracok en is kozkincse tennem amim van de azok origines jatekok :S Dead Space 2 meg BFBC2 kulcsok

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Magicka Collection (Amazon kulcs) giveaway az Sg.hu csoportnak.

A nyertes +1 ajándékot is kap mellék (Stars Are Left dlc).

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Próbáltam linket igen, de egy hónapos reg. kell ugyebár, az nincs meg 😊
Dead Horde felajánlás
Sok szeretettel az SG Group-nak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szabi
"Regisztráció idõpontja: 2012. 10. 18." 😊

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
A LINK gomb nem elég feltûnõ?😊

Tessék

[merlinw.org]

SG.hu csoporttagoknak, reggel 9ig!
(aki tudja hogy kell képes-linkbe tenni kérem tegye meg)

http://www.steamgifts.com/giveaway/VdN3z/europa-universalis-rome-gold-edition
Elkelt.

Szép estét mindenkinek! A minap nyertem steamgiftsen egy The Ship - Complete Pack-ot. Majd csodálkozva vettem észre, hogy az inventorymba lett 2db gift ugyanebbõl a játékból. Ebbõl egyet már elajándékoztam egyik kedves barátomnak. A másik azonban gazdátlan, így felajánlom annak aki szeretné magának megszerezni.

Az ajándék tartalmazza: The Ship, The Ship Singleplayer.

Azonban aki úgy érzi hasonlóan humánus és van számára felesleges játéka akkor azért cserébe is adhatom.

Szabi
és tényleg javítottál az arányomon <#vigyor3>
<#worship>

Egész pontosan 9-ig ingyen játszhatsz vele és holnap este 7-ig 75%-kal olcsóbban veheted meg.

Papa01
Értem, köszi szépen a választ! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

k0trapali
Ingyen hétvége és 75%-al olcsóbb.
Nem kapod meg ingyen csak kipróbálhatod és megveheted akciósan a hétvégén.
Papa01
Sziasztok!

Most láttam, a játékok között letölthetõ a Payday, még 3 óra hosszáig. Ez mit jelent? hogy ingyen hozzájutok a játékhoz?

Köszi a válaszokat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Kösz az infót, akkor ez engem nem fenyeget. Én ilyennel amúgy se játszanék, így meg a hírek után pláne.

Egy standard értesítõ e-mail azért tényleg járhatna, hogy miért bannoltak. Bárcsak a sok scammert kapnék el ilyen fürgén.

jetblack
Nem is olyan reg vettem meg sok sikert mindenkinek hozza :-)

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szabi
<#worship>

MerlinW
Az nagyon jó kis cucc ám.

[merlinw.org]

Mardel
Nem mindegyik. 😊

Persze most jól jön a steamgifts-hez a szûrõ.
Egyébként én tegnapelõtt nyertem egy Payday: The Heist játékot steamgiftsen.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Javítunk az arányokon.

Katasztrófa most a steamgifts. A felajánlott játékok 90%-a DOTA 2. <#falbav><#circling>
MerlinW
Nincs ebben semmi szánalmas. Mikor regisztráltál, elfogadtál, "aláírtál" egy szerzõdést. Ha megszeged megszûnik a kapcsolat a céggel. Logikus. Véletlenül nem lehet megszegni. Mindenki tisztában van azzal, hogy a Steam tiltás azt jelenti, hogy elveszik mindene. Ebben a tudatban kell "ügyeskedni".

Steam tiltás gyakorlatilag kizárólag olyan dolgokért jár, ami nagyban, a monitoron túl törvénysértés lenne. Csalás, csempészés(vpn, egyéb régiózár trükközés), illegális kereskedelem (felhalmozott mennyiségû játékkal való kereskedelem), szerzõdésszegés (steam account eladása, vétele, stb)

[merlinw.org]

DarkSector
Oks akkor jól gondoltam/emlékeztem, hogy ez nem tavalyi dolog, amit most hallottam, lehet volt 1-2 bann már tavaly évvégén is, de a mostani hírben úgy emlegetik hogy aktiváláskor az uj aktiválásoknál automatán kidobnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Igen.
Steam kliens frissítésekor dobta fel, hogy frissült az EULA, és ott el is lehetett olvasni, majd elfogadom, nem fogadom el választást adott.

Fabio Capello
Mellesleg ez rendkívül szánalmas, hamár egy accountot lockolnak, amibe pénzt fektettél, egy korrekt magyarázattal minimum tartoznak.

DarkSector
Most augusztusra gondolsz?

DarkSector
Ja akkor elnézést, eddig nem hangoztatta senki. 😊

Mardel
Augusztus körül volt egy új EULA ami mindenkinek elõjött és el kellett fogadni, abban ez benne volt, csak sokan olvasás nélkül elfogadják.

MerlinW
Minden amit írsz igaz és úgy van. Annyi korrekcióval, hogy már januárban elkezdték és azóta bannoltak több ezer account-ot. Volt is sírás-rívás.

"Steam will ban you and not tell you why

3 days ago Steam banned my 250+ game/1000GBP spent account.
They refuse to say why, apart from saying I violated the Steam Subscriber Agreement - which I read, and I haven't.
Their notoriously bad customer service has been unhelpful, basically saying the same thing (you violated the SSA and your account won't be reinstated).

Even if I did violate the SSA, how is it at all OK to not be clear about why you're locking someone out of their account forever? I'm not going to make a new account and buy games because it would probably just get banned as well.

Rock, Paper, Shotgun (2012.01.28)"

[merlinw.org]

DarkSector
Oksi, de ezt a banolást nemrég olvastam azota nem beszéltünk, ez valami uj dolog.
Amúgymeg a bo2-õmet úgyis külön accountra fogom tenni legroszabb esetben lebannolják...

A pénzemet már úgysem kapom vissza.

Fpocok
Ezt mondtam, amikor a bo2rõl beszéltünk...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát ha úgy aktiválsz egy játékot, hogy megváltoztatod az IP-det amíg a cd-kulcsot beaktiválod.

Trade meg Gift-re ez nincsen kihatással.

DarkSector
Oké de most arról írnak hogy bannolnak is, eddig én nem hallottam bannolásról, most viszont rá is fekszenek a dologra állítólag.
Vagyis eddig csak ugattak a kutyák most harapnak is.

Maga a VPN eddig sem volt szabályos, de leszarták, vagy nemtudom.

Ez pontosan mire vonatkozik? Csak hogy képben legyek, bár mostanában nem tradelek, vásárolok szinte semmit.

ezt értem, mondtam kezdõ vagyok a steamben nem tudom mi fizetõs és mi ingyenes.... én pl. arra céloztam ha van valami hasonló mint a dota 2 akkor annak szivesen odaadnám és cserébe ö meg nekem a másik hasonló játék inv-jét.
MerlinW
2010 óta benne van az EULA-ban, mióta bevezették a régiókat és idén január óta megy a folyamatos véletlenszerû átvilágítás.

[merlinw.org]

DarkSector
Én nem tudom mennyire igaz, de nemrég hallottam:

"FONTOS: a VPN már tiltott (ban és bukod az accod)"
idézve van.

Tudom senki nem olyan buta hogy a normál profiljára aktiváljon VPN-t de hátha!
Eddig is VPN rizikós dolog volt, de állítólag most ráfeküdtek, szóval csak óvatosan.

MerlinW
A DOTA 2 meghívó ingyenes volt, minden béta tulaj (ami szintén ingyenes) kapott egyet.
Aki kéri annak ingyen odaadom, nem kérek érte cserébe semmit...

Renjike, mrredbull, ti meg gondolkodjatok...

[merlinw.org]

nekem is van 1 , ha lehet akkor ne FPS legyen 😄 és cserélem 😄
Renjike
van 1 Dota 2 cserére akit érdekel , privát üzenet.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !