Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Majdhogynem teljességgel.
Nem ok nélkül találták ki ezt a tömörítést, archívumot... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ebben biztosak vagy? :/

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül vagyok kiakadva. Az új formátum miatt nem lesz lehetséges számos játék honosítása - vagy a retail verziókra elkészített honosítások feltelepítése a STEAM-es verzióra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
Csak a korábban (formátum váltás elõtt) letöltött és új formátumot kapott játékokat kell átkonvertálni. Az új formátumban lévõ játékok már a letöltésnél is ilyen formátumban jönnek majd.

IMYke2.0.0.0
Kicsit magam felé hajlítom a dolgot: a külön formátumba tömörítés azért sem lesz jó, mert a késõbbiekben érkezõ játékokhoz készülõ honosításoknak beteszi a kiskaput 😞

Ha helybõl így szedi le a játékot majd, akkor nem lesz gond. Ellenben, ha minden régebbit is át akar konvertálni, akkor egy 18 GB-os Witcher 2, vagy Batman AC esetében megõszülök...

Szabi
~15perce akartam elkezdeni metrózni, erre itt ülök és nézem ahogy szenved a gépem 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ne már, megint kitaláltak valamit... 😞
Ennek, érzem, nem lesz jó vége.

Szabi
mi ez az új formátum steam-en amibe átkonvertálgatja a játékokat ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Botond
Karácsonyi sale lesz.
Idén mikor lesz a Halloween Sale?
Prince23
Intkeysen azért egy 20 dolcsis, karácsony Xcomnak örülnék...

ha már Borderlands 2 volt annyiért 😄 megjelenéskor!

Papa01
😄 😄 Úgy lesz!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Megvan az oka. Az LA Noire-t készítõ cég csõdeljárás alatt volt már a megjelenés elõtt is, a megjelenés után megszûnt a cég. Sleeping Dogs-ot pedig egyszerûen az alvó kutya sem vette😊 Alig adtak el belõle fél milliót, ellenben az UFO-val, aminél már 2 milliónál tartanak.
Persze majd mindent meglátunk, ha eljön az ideje😊

[merlinw.org]

Bár a lét cím nem azonos, de tavaly még a szinte friss LA Noire is 75%-os leárazáson volt karácsonykor. A nem rég megjelent Sleeping Dogs is fél áron volt. Szerintem lehet rá számítani.

MerlinW
A kellemes meglepetést halaszd jövõ nyárra😊

[merlinw.org]

Papa01
Na igen, ez igaz.. 😊 Háta a karácsonyi leárazások során kellemesen meglepõdünk. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Nem kizárt - de túl nagy akcióra ne számíts egy vadonatúj játék esetében 😊

Papa01
Szerintetek az XCOM: Enemy Unknown akciós lesz mostanság? 😊

Ide is: Van egy eladó civilization 5-öm (sima, nem goty)! Eladó vagy cserélhetõ (ára 2000 Ft), csere játékot megbeszéljük érdeklõdés esetén.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zsakosfrodo2
Az még csak béta, de egyenértékû a teljes játékkal. Mivel a játék free 2 play lesz, a bétába bekerülés kb. annyit tesz, hogy mostantól megjelenésig (és utána is) játszhatsz a játékkal.

Már, aki megtudja venni.

wesker24
Cryostasis azért az 1$-ért már megéri !

Amit kaptál steamtõl az még csak a Beta !
Én tegnap nyertem egy DOTA 2-t, csak maradt a napi pontjaimból, gondoltam miért ne...
Ez a rendes játék vagy még béta? Csak mert az adatlapján nincs még semmi, gépigény se. Azért kipróbálom.

Új Groupess van: Thre bundle of the Damned. Csak Halloween-ig, micsoda mázli. 😞
Benne Cryostasis, Post Mortam, Anna.

A kívánságlistámról valami, Indie Gala X, valami kisebb játék (Indie fajták), esetleg Titan Quest Gold.

mit szeretnél érte? mondjuk egyenlõre csak egy dotam van de hátha tudok szerezni mást 😄D

Van nekem egy The King's Crusade kulcsom, amit elcserélnék. <#smile>

MerlinW
Jah, akkor nem szóltam. Igen ez alapvetõ jólneveltségnek kérdése... Már engem zavart, azért eszközöltem szankciókat.

[merlinw.org]

Mardel
Félre értettél..

Nem is azért másoltam be, hanem steamgiftsen is etikett ez, aza gáz ha még külön kell a többieknek szólni ezért.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

MerlinW
Ha nem tetszik, lehet választani más csoportot. A vitát lezárom.

[merlinw.org]

artschi
visszavontam a kérdést, nem ide akartam írni. Egyébként támogatom én is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mardel
"Always thank submitters. Thanking is not required to enter a giveaway."

IMYke2.0.0.0
Makszi riszpekt 😊

soo277
Támogatom!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

MerlinW
Mert ez egy közösség és bunkóság nem megköszönni, ha adnak valamit. Mondjuk már a kérdés is... khm.
Vannak publikus felajánlások lehet ott pályázni és természetesnek venni mások jólelkûségét.

[merlinw.org]

MerlinW
KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

DarkSector
thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Facebook-os...2 példányt adott a könyvtáramhoz:

Dota2
Dota2 Spectrator

Most meg mérgembe tegnap rányomtam egy Dota2-re és kisorsolt a rendszer, de ugye nem tudom használni, mert már a profilomon van...OMG

máskor meg olyat szinkronizál a Steamgifts amim nincs is megvásárolva...mindent ellenkezõleg csinál. -.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Steamtrades 2 dotáért azért jó játékokat adnak.

Van aki killing floor bundlet cserél dota 2-ért (persze giftelhetõ dota 2-ért.)

soo277
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs esetleg valakinek DOTA 2 je nagyon nagyon megköszöném!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

RoboKutya78
<#eplus2>én max tartogatom csak elfogy egyszer az az 5 millió példány vagy mennyit osztottak szét😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Tele van már a t*k*m a Dota 2-vel...
A Steamgifts szinte csak róla szól.

RoboKutya78
meddig osztogatják ezeket a dotákat ha esetleg valaki most játszik vele az is megkapja az adagját?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ahm akkor több nem jön oks köszi a választ.

Botond
Nem mindenki, csak aki játszott is vele. Én pl nem kaptam, de nem is próbáltam telepíteni se.
MerlinW
Mindenki kapott 2 giftet, aki már rendelkezett vele.

[merlinw.org]

RoboKutya78
sajna nekem a steamgift aktiválta a dotát így ott már nem tudok felhalmozni pár darabot belõle 😊

RoboKutya78
a steam random szerûen osztogatja a dota 2 vagy tenni kell érte valamit? mert nekem már van 2 és alig játszottam vele valamit.)valami magyar infó kellene róla köszi.