Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
De a cd-kulcsa nem volt regelhetõ steam-re...azt tudom hogy megvenni steam-en lehet de beregelni más helyrõl nem. 😄

Steam-re regelhetõ játékok: KATT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
A SteamSales szarság csak egy információs oldal, az nem csak a Steam-es játékokat mutatja....😄

Stalker soha nem volt steam-es.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mivel hogy nem steamworks-ös ez természetes... amit lehet aktiválni ahhoz oda van írva.. olvasni is kellne

Szabi
steamgamesales-en linkelt oldalról vettem egy stalkert... természeten nem steam kódot kaptam -.-

DarkSector
+ #11839...sorry akkor ezekszerint nem jól láttam vagy lehet felajánlottak de törölték késõbb és azt hittem mást is lehet.

Igen, de lehet õket Originre is regelni. Amihez viszont aktiválni kell Steamen, hogy lásd a kulcsát. Ha erre gondolt.

Mardel

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Fabio Capello
Vigyázz, az általad felsorolt játékok vannak Steamen is.

DarkSector
Igen, bármilyet én úgy hallottam meg is lepõdtem nagyon. Értelemszerûen ha a listán van.

Alice-Crysis-NFS...stb

Méhozzá azért tartottam furinak, mert ugye nem mehesz rá 2x ugyanarra a játékra, de ha Origin-re regeled be, akkor a redszer nem látja és akkor újra voksolhatsz rá, vagyis nem értem miért van engedélyezve.

Szabi
okés, ha minden igaz hétvégére kapok egy kódot ajándékba, viszont nekem már megvan a játék, így majd megy felajánlásra, listán fentvan 😊

Nézd meg, h fent van-e a listában. Ha ott van, akkor fel tudod, ha nincs akkor nem. Nem hiszem, h lenyomozzák a steamgifts-nél, h Origin-re vagy Steam-re ajánlod-e fel. Ha meg sg-n belül ajánlod fel, akkor meg nem hiszem, h bárki is jelenteni fog Téged innen azért, mert Origines.
Fabio Capello
csak BF-eket, úgy tudom.

Fel szeretném már nyomni 300-ra a contribution pontomat. Szóval:

Ajánld fel az sg csoportban! Nem fogunk megharagudni, h Origines 😛
Szabi84
Vannak benne nyomozáshoz szükséges kellékek, de azokat csak akkor lehet használni ha olyan területre érsz ahol nyomok vannak, erre a gép figyelmeztet, kicsit keresgélni kell, de ne számíts bonyolult dologra. Inkább csak hangulati elem, közben meg telefonon kapcsolatban vagy az egyik munkatársaddal, aki ellát tanácsokkal, és nyomokból kiolvasott eredményekkel.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szerintem igen. Én már láttam és jelentkeztem is BF3 példányra is.

Szabi
steamgifts-en origin kulcsot is fel lehet ajánlani, ha odaírom hogy originre van ? 😄

Sok kütyünk is van, mint a régi Monolith játékokban, mint az AVP2, NOLF?

Szabi84
Nekem ijesztõ volt nagyon. De nem kimondott akciójáték. Nyomozni kell benne, kezünkbe akadó tárgyal szétverni az ellenséget, hangulatos, jól bele lehet élni magad a szereplõ bõrébe. Érdekes játék, feltétlen próbáld ki.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

A minap került fel. Most nekem így is drága, de majd lesz olcsóbb. Doom3 fórumán írták ,hogy ez egy "tényleg ijesztõ" horror játék. 😄

Szabi84
ez jó, nem is olyan rég még kerestem steamen a Condemned-et, de nem találtam, erre itt van leárazva

Hagyd a fenébe a bétát.

cs1rk3
Igen lehet hogy azért 😊 De ha játékot se indítok akkor is kilép😞

MerlinW
Nálam is csinálja néha, ha Valve játékot indítok. Valamelyik frissítés okozhatja. Beta klienst használsz?

[merlinw.org]

cs1rk3
Sziasztok mért van az hogy ha elindítok egy játékot vagy játék közbe kilép a steam (kifagy)? Már újraraktam de még mindig fenn áll a hiba.

MerlinW
Vásár van...😊

[merlinw.org]

Nekem igen, gyakori nálam ez a lost connection with Steam. :S

Jim Morrison
Másnak is szarakodott a steam? Ahogy elnézem a friends listet másnak sem jön onlinera magától.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Nem zártak le semmit. Minden évben kitalálnak valamit, most is lesz valamilyen játék.

[merlinw.org]

Tököt akarsz gyûjteni vagy mi? szerintem karácsony óta lezárták eme ingyen játék szórást. Bár nem tudom akkor mire fel lett Badges menü a Steamen.

RoboKutya78
Ahm értem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Te is ugyanazt látod, mint mi. Egyébként ez, ahogy a Húsvéti akció is 2-3 napos kis esemény, tehát valószínûleg nem lesz semmi extra.

[merlinw.org]

RoboKutya78
én valami sorsolásos nyerési lehetõségre gondoltam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

Mardel
Most van Halloween sale.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
van valami haloweenes ajándék vadászati lehetõség a steamen?

Ti nem tapasztaltatok laggolást amikor steamen keresztül játszotok valamit multiban?
IMYke2.0.0.0
Ez némiképp megnyugtató infó volt, köszi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Csak a saját a játékhoz tartozó lokális adatbázisát konvertálja, a játék fájljaihoz hozzá sem nyúl. Nem is teheti meg, hiszen az jogvédett tartalom számára is.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Kérdés, hogy házi patch-eket hogy lehet majd eztán rábütykölni a gammákra. Ugyanis számos gamma ûberszánalom a hivatalos steam patch-ével-

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
#Sir Quno Jedi, #Jani21: nem a Steamapps-ra gondoltam, hanem kimondottan csak a játék mappájára. Lehet, hogy volt olyan aminél nem ment, nekem nem volt gondom semmivel, bármelyiket próbáltam (de jellemzõen újabb játékok).
De pont erre vonatkozott a mondatom második fele, hogy tényleg kényelmesebb ha a kliens maga is tudja, és SQJ-nek is igaza van, hogy illik ilyet tudnia egy kliensnek manapság.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
AZé gyorsabb az. Tudom, mert most át van téve hdd-re és van különbség. Nem is kicsi. Valahogy jobban ugrik. Tény, hogy a netkódja egy merõ BOTRÁNY.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jani21
Úgy tudom, hogy volt olyan játék, amely nem mûködött ezzel a megoldással.

Sir Quno Jedi:
SSD mennyit jelent az ME3-nál? Azért kérdezem, mert amennyi töltés van míg eljut az ember addig, hogy multizik kész botrány. A töltések nagy része pedig internetes kommunikáció miatt van, amiken az SSD nem hinném, hogy lendít.

Sir Quno Jedi
neeem szeretek germányolni. 1x már így is át kellett kézimachinációval telepíteni a steamappsot egyik cuccról a másikra, az elég is volt. 2012-ben illene ilyesmit a szoftvernek magának intéznie.

genndy
Win 7 alatt a mklink eddig is megoldás volt, de nyilván egyszerûbb így, ha a kliensbe is beleteszik a választási lehetõséget.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Nos igen a kiválasztható telepítési hely az már NAGYON kellett, mert így az ember kénytelen HDD-re tenni a hülye steamappsot, hacsak nincs 6 terás ssd-je. Ha viszont lehet állítgatni, akkor aminek fontos az megy szépen az ssd-re. Pl. Origin simán hagyta az SSD-re telepíteni az ME3-mat, ami multiban nem hátrány.

Jani21
Egyébként a Witcher 2 volt az elsõ címek egyike, amely megkapta az új formátumot. A játék fájljait nem fogja érinteni, az egész rendszer azért kell, hogy új feature-öket vezethessenek be (letöltés gyorsabb, patch méret kisebb, kiválasztható telepítési hely). Bõvebben itt és itt.

IMYke2.0.0.0
Ezt majd a gyakorlat eldönti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
Ezt most nem értem. A Steam mappában ugyanúgy meglesznek a játék ugyanolyan fájljai, mint a dobozos változat esetén.