Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szavazók között kisorsolom a következõt:

Rijn the Specpyre in... Manor of the Damned!
PC/MAC/Linux (Desura + DRM-Free)

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

genndy
Cryostasis+1. Elõre is köszi!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

artschi
adathalásznak jelzi a Kaspersky.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Amúgy milyen oldal ez mert én nem kattintok rá?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

artschi
szerintem tuti kamu, a "storensteampowered" eléggé falsnak tûnik.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jól gondolom hogy ez egy account ellopási kisérlet?

"Admin: Dear User!
Since your account was listed for suspicious activity, so we need you to temporarily block.
You must pass the test that you are the owner of your account here: http://storensteampowered.com/esl/

Thanks."

tutituti
ÉN is a fagyos sarkkörre szavazok.
És köszi a felajánlást elõre is

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Cryostasis.
Szabi
1. Cryostasis - II
2. Legendary -

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Cryostasis-ról sok jót olvastam - nemrégiben meg is kaptam egy bartelüzletben
Legendary-t játszottam, és engem nagyon nem kötött le.

Szóval, a többiek érdekében: Cryostasis-ra voksolok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szavazást indítok.
Két játék közül lehet választani és amelyik több szavazatot kap azt természetesen az SG group számára rakom fel a steamgifts-en.

1. Cryostasis
2. Legendary

A kulcs a Groupees-ról származik.Holnap délben zárom a szavazást.

Itt is még1x nagyon szépen köszönöm 😊
Szabi
elküldve 😊

Szabi
jelöltelek steam-en

Még nem érkezett. Köszönöm a felajánlást 😊
Szabi
ha még nem érkezett felajánlás akkor szívesen segítek 😊

Ide is beírom:
Most kicsit pofátlan leszek. Az a problémám, h nincs zsé a netes kártyámon, bank már zárva, a hétvége meg olyan mozgalmas volt, h elfelejtettem megvenni a Tomb Raider Anniversary-t és a Legend-et, amik már csak fél óra hosszáig vannak leárazva. Ha valaki lenne olyan kedves, h esetleg megajándékoz velük, annak szintén 5 euró értékben(vagy akár kicsit többért is) veszek valamilyen játékot, amint talál valamit, ami érdekli õt ebben az árkategóriában.
Mardel
Igen de így is drágább.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RatBaG
na ja, de ennyivel? bullshit.

Per Aspera Ad Inferi.

Mardel
Zavvishoz jár ilyen 1GB-os exkluzív USB-s karkötõ is, gondolom ez dobja meg az árát.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jetblack
Sracok jatekot hirdetek a gyoztes kap egy BFBC2 kulcsot akit erdekel jelezze privatba steamg-n nem tudok nyitni giveawayt azert hirdetem meg igy

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mardel
Zavvi Ha jól emlékszem 1 fontért szállítanak Magyarországra is.

De aki már vett innen az biztos megtudja erõsíteni.

RatBaG
kéne egy kis segítség!
tudnátok mondani olyan külföldi oldalakat, ahonnan megbízhatóan lehet dobozos játékot rendelni?
régebben emlékeztem párra, de most egy sem akar beugrani 😞

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
De jó is lenne, ha lenne rá mód...
Sosem lesz ilyen opció.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem.

Az lehetséges, hogy egyik user-rol a másikra rakni egy jatekot ?
Thx!
mooo

Sok szerencsét!
Carlos
Tegnapi nap termése:

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Eredményem - eddig 😊

Fura, böngészõben írja, hogy ingyenes, de Steamen belül nem. :S

Carlos
Rákattantam nagyon. Egész délelõtt azzal játszottam! 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Köszi - ezt jó tudni. <#worship>

genndy
Nem hiszem, ugyanis azt írja: "Get It Now, Keep It Forever".

IMYke2.0.0.0
S utána eltûnik a Library-ból? 😞

genndy
Itt még nem volt, de témába vág: Faerie Solitaire a Mac-es megjelenés miatt nov. 8-ig ingyenesen letölthetõ! Vigyétek, piszok szórakoztató, jópofa pasziánsz.

Koszi 😊
KiruHoshino
http://www.steamgifts.com/giveaway/sqzct/east-india-company - Halloween-i giveway csak az sg.hu csoport tagjainak. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Amit letoltottem steamrol az is megy online es tudok vele jatszani.
genndy
Ha ez mondjuk mind egy napon belül történt, akkor még az az ötletem, hogy a Steamgifts nem tud arról, hogy neked ez már megvan. A profilodnál csinálj egy Account Sync-et.

Fabio Capello
Nem.

A DotA2 Spectator az jár mindenkinek, ingyenesen - ez az a verzió, amivel játszani nem tudsz, csak meccseket nézni - ezt töltötted le.

A DotA2 az maga a játék, azzal tudsz játszani rendesen de mivel zártkörû béta, ezért csak meghívással/dota gifttel lehet bejutni, ezt a storeból nem töltheted le- ezt kaptad a sráctól

A DotA2 Test a DotA2 mellé jár, ez a tesztszerver, ide kerül fel elõször minden újítás, mielõtt az éles kliensbe kerülne, ez minden bétásnak jár, hogy meg tudják nézni, véleményezni tudják a változtatásokat.

Hat miutan ki irtam hogy nyertem felmentem a steam weboldalara azon belul rakerestem a dota 2 re es ott irta hogy le tudom tolteni, letoltottem, megy is.Aztan feljott steamre az akitol nyertem a jatekot es o is adott egy dota 2 ot de azt ugy irja ki hogy Dota 2 Test.
genndy
DOTA2-bõl van vmilyen Spectator változat, nem lehet hogy neked csak az van meg?
Ingyenes hétvégés játékoknál pedig itt is volt többször szó, hogy még az ingyenes kipróbálás vége elõtt le kell szedni, különben rosszul hiszi, és nem tudsz rá jelentkezni Steamgiftsen (sõt, lehet hogy a késõbbi megvétele se sikerül).

Nekem is így van. Lehet ez a DOTA2 nem olyan, amúgy a free weekendes játékok vagy 2-3 hét után újra elérhetõk.

Steamgiftsen a dota2 nel miert nem irja ki nekem hogy mar megvan mert megnyertem ?Viszont ameik jatekot megkaptam hetvegere kiprobalni arra nem engedi hogy tegyek pontot es aszt irja ki hogy mar megvan.
Mardel
Utolsó mondat kétértelmû, az 99% hogy a listában máshol vett játékokat lehet aktiválni steamen.

Mardel
Ha nem steamrõl veszem, akkor ez az elsõ amit megnézek pl most gamersgatenél.

De 99%-hogy csak steamworks játékokat lehet venni másik áruházból.

DarkSector
Nemár. 😄
Ingye játékok? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
hirtelen azt hittem rendes CD kulcsokat írtak ki melléjük 😄

egyébként nekem megint nem jó a sztím<#fejvakaras>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/