Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanez érvényes lehet, ha steamen valamilyen packban volt a játék.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I'd like to remove XXX game from my library, not from pc, and no I don't want to hide it under a category.
As per the Steam Subscriber agreement, (10.😎
"Termination by You.
You may cancel your Account at any time. You may cease use of a Subscription at any time or, if you choose, you may request that we terminate your access to a Subscription."
I'm making a request for you to cancel the specified subscription.
Many thanks!
Apologies if this is auto-sorted to the wrong team but you don't have any option that is a closer match.
Pár napon belül válaszolnak, rákérdeznek, hogy biztos ezt szeretnéd, meg mondják, ha késõbb újra megvennéd ugyanazt a kódot kapod vissza, stb.
"Nulla tenaci invia est via"
From dust-al próbálta 4.99€-t kéne fizetni, de steam leárazásban valamivel jobb vétel noha uplay akkor is kell hozzá.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
csak a végén adott egy Serial kódot, csakhogy kulcsot a kliensben nem lehet aktíválni ezért kellene látszódnia a game listámon de még nem jelent meg...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha még nincs meg a mad riders ami 9.99 €, akkor azt most ingyen megszerezheted steamre, a kód amit kapsz steamen aktiváltható, mert a játék steamworkses.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De lehet csinálj a tételekrõl egy shotot,
Azt meg hülyeségnek tartanám hogy ezt tenné az amazon egy mailcím váltás miatt.
Bár nem vásároltam még az amaznon.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mondjuk ha ezekbõl csak az emailben kapott "számla" van meg az mennyire elég?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Minden olyan dologban segítenek ha tudod bizonyítani hogy a tied a cucc. Próbáld meg.
Én mostantól a blokkot se dobom ki ha EA gamest veszek.
Szerinted ezt meg tudják oldani?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
na kiv leszek legközelebb be tudok e lépni a bf2 játékomra😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Steamen a használt csoportjaimról tudok e rss-t kérni?
Arra gondolok, ha valaki felvillanó üzenetet küld és esetleg lemaradok róla arról tud rss-t küldeni?
Cryostasis giveaway
Nemsokára felrakom a Steamgifts-re.
[merlinw.org]
Az a 6 óra semmi se volt ahhoz képest ami késõbb lett volna az még csak a játék elsõ negyede volt még afelénél sem tartottál !
Cryoról olvastam jókat, gameplay videó nem gyõzött meg hogy megvegyem, viszont egy sorsoláson nyertem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik negatívum hogy physx nélkül elég kevés látványeffekt van a játékban, Nvidia kártya nélkül meg a procit terheli az effekt ha nem kapcsoljuk ki. A játék így is szarul van megírva, tehát ha átlag 35 fpsbõl levonjuk azt a kb 20-at amit a physx effekt elvesz akkor elég képregényszerû lesz.
Más kérdés, hogy a physx effektek nagyrésze megvalósítható sima játékmotorral persze egy jobb fajtával.
A játékmenet meg számomra unalmas volt, mész ölsz zombit, jeget törsz belemészol a másik emlékezetébe "megmented" megint mész, ölsz 2 zombit, melegedsza a lámpáknál, vagy tûznél, és ennyi a játék. Tehát elég monoton, én kb 6 órát játszottma vele, és úgy 3 hete elõ se vettem, annyira monoton.
Néztem a Cryostasis-t na az engem teljesen lekötött végig is vittem nem is 1x hanem többször is !
Szóvak Cryostasis +1 a Legendary még ingyen se kellene !
N I N J Á N A K lenni jó 😊
Ezt akasztottam originre😊
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Szóval csak miattatok, az én szavazatom :
Legendary +1
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval minden tiszteletem ellenére a Legendary.
A játék maga sem igazán tetszik story 0-hoz közelít, ijesztgetõsnek egyáltalán nem az, és a korához képest elég csúnya is.
Nekem már mind2-õ megvan de ha játékra kellene akkor a Legendary.