Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

kiváltottam, de nem tudom minek 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mardel
Kiegészítésként még annyit, hogy ha valamilyen bundleban volt a játék pl Humble Indie Bundle, ahol 1 db kóddal aktiválsz több játékot, akkor nemtudnak belõle egyet törölni. Vagy mindet leszedik vagy marad mind.
Ugyanez érvényes lehet, ha steamen valamilyen packban volt a játék.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Steamen? Lehet, írni kell a supportnak angolul, hogy szeretnéd törölni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hi!

I'd like to remove XXX game from my library, not from pc, and no I don't want to hide it under a category.

As per the Steam Subscriber agreement, (10.😎

"Termination by You.

You may cancel your Account at any time. You may cease use of a Subscription at any time or, if you choose, you may request that we terminate your access to a Subscription."

I'm making a request for you to cancel the specified subscription.

Many thanks!

Apologies if this is auto-sorted to the wrong team but you don't have any option that is a closer match.

Pár napon belül válaszolnak, rákérdeznek, hogy biztos ezt szeretnéd, meg mondják, ha késõbb újra megvennéd ugyanazt a kódot kapod vissza, stb.

Sehogy se lehet játékot véglegesen törölni a könyvtárból?

Mardel
Itt (ahol Steamworksnél zöld pipa van) vagy itt megtalálod a játékot akkor nagy valószínûséggel steames.

Én sem azt írtam hogy ubishopban minden steames, mad riderst azért emeltem ki, mert az biztos steamworks.

Köszi.
Szabi
elméletileg ezek: Mad Riders - Babel Rising+DLC - R.U.S.E.+DLC's - Bloody Good Time - Zeit2 - Shoot Many Robots

Megvettem 0 pízért az AC elsõ részét, erre nem Steam-es. Hol írja a játékoknál, h melyik az?
Mardel
Uplayben emgnyitva az ubishopot levonj a játék árából igaz ott már nem listáz 10€-s játékokat.
From dust-al próbálta 4.99€-t kéne fizetni, de steam leárazásban valamivel jobb vétel noha uplay akkor is kell hozzá.

Szabi
steamgiftet elnézve mást is lehet szerezni 😄

SzirmosSzisza
Vérszemet kaptunk, más játékhoz is van Steam kulcs ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
óóó.. csak egyszer fogadja el <#zavart1>

Szabi
<#worship>

SzirmosSzisza
Hm, Rayman-t nektek engedi vele ? Azt írja nem valid kód :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Gyakorlatban is megy, mindent megvehetsz 9.99 alatt, de nekem a PoP-t nem irta az Uplay kliensbe a játéklistámra...:S

csak a végén adott egy Serial kódot, csakhogy kulcsot a kliensben nem lehet aktíválni ezért kellene látszódnia a game listámon de még nem jelent meg...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mardel
Ubishopban ezzel a kóddal a hétvégéig -10€ árengedménnyel lehet vásárolni: UBIPGW10.

Ha még nincs meg a mad riders ami 9.99 €, akkor azt most ingyen megszerezheted steamre, a kód amit kapsz steamen aktiváltható, mert a játék steamworkses.

SzirmosSzisza
MerlinW, ha ráérsz lesd már meg milyen a Linux kliens / játékok alatta. Én csak pár GB-t adtam neki és csak a TF2 12GB 😄

Gratulálok neki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

A szavazásért felajánlott kulcsot " wesker24" nyerte.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

RoboKutya78
Na azért ennyire nem vagyok képbe, de szerintem az eas magyar részlege ha leírod nekik a kérdést valószínû jobban tudnak rá válaszolni, de szerintem a vásárlásnál kapott mail megfelel a számla szó jelentésének.
De lehet csinálj a tételekrõl egy shotot,
Azt meg hülyeségnek tartanám hogy ezt tenné az amazon egy mailcím váltás miatt.
Bár nem vásároltam még az amaznon.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mardel
Ha mondjuk amazonos rendelés és amazonon van olyan lehetõség, hogy emailcím újraregisztrálása vagy mi. Ilyenkor küldenek egy megerõsítõ emailt, ez azzal is jár hogy az összes rendelt játék az amazon játéklistából törlõdik, és minden rendelési történet is.

Mondjuk ha ezekbõl csak az emailben kapott "számla" van meg az mennyire elég?

RoboKutya78
akkor hajrá😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Minden megvan,a számla is.

RoboKutya78
Háát... elképzelhetõ valószínû ugyan úgy kérni fognak valami bizonyítékot tõled hogy az a cd kulcs tényleg a tied(Cd fotó a kódot igazoló vevõlap vagy kezelési könyv esetleg számlát is kérnek)
Minden olyan dologban segítenek ha tudod bizonyítani hogy a tied a cucc. Próbáld meg.
Én mostantól a blokkot se dobom ki ha EA gamest veszek.

Nekem olyan gondom van a Origin-en hogy van egy dobozos Shift játékom,és a cd kulcsot beírtam az Origin-be,elfogadta mint ahogy kell.De ha multizni akarok vele akkor azt írja ki hogy a cd kulcs használatban van.
Szerinted ezt meg tudják oldani?

artschi
nem kértem rss-t, alapból megjelent a cucc, még csak beállítani sem állítottam be semmit sem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fabio Capello
örülj neki hogy ott lehet, steamen még ezt se engedik 😊

RoboKutya78
jesszus skacok de nehéz fejsze az originen bármit is átíratni egy másik fióba anyám. Kel nekik számla cd cd doboz cd kulcs ügyszám ja és a célfiók mailcíme és mindezt egy 5 megás fotó arzenálban tegyem meg nekik
na kiv leszek legközelebb be tudok e lépni a bf2 játékomra😊

RoboKutya78
de te akkor általános rss tkérsz a steamrõl azaz minden infót megkapsz nem?

artschi
Nálam konkrétam a gyuszopapa által felajánlott Cryostasis steamgift alapból felbukkant, amikor a Steam-re bejelentkeztem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RoboKutya78
Srácok hülye kérdés:
Steamen a használt csoportjaimról tudok e rss-t kérni?
Arra gondolok, ha valaki felvillanó üzenetet küld és esetleg lemaradok róla arról tud rss-t küldeni?

Hali,szóval akkor a szavazás végeredménye:7-3 a Cryostasis javára.
Nemsokára felrakom a Steamgifts-re.

mooo
wesker24
Mint mondtam nekem Nvidia kártyám van és nálam egy cseppet se szagatott be a játék simán végigvittem mindenféle akadás nélkül !
mooo
Pedig tényleg nagyon optimalizálatlan a google nem kevés találatot hoz ki ezzel kapcsolatban. Pedig tetszene a játék,de nem vagyok hajlandó úgy végigjátszani,hogy néha diavetítésbe megy át egy 4magos procin...
MerlinW
Én HD4850-el játszottam végig, nálam sem volt gond, futott szépen. Valóban piszok jó játék.

[merlinw.org]

wesker24
Nekem akkoriban Nvidia kártyám volt akkor se volt vele gondom egy pillanatra se szaggatott be a játék ugy ment mint kés a vajon !
wesker24
Az elején még igen de késõbb már nem ott már mást is kellett csinálni ezerrel lassan indul be a játék és a közepe végefele már egész jó lett !
wesker24
Hát akkor ott volt a gond az még csak a játék eleje volt mivel a játék 17 fejezetes és a végefelé már eléggé felgyorsulnak az események !

Az a 6 óra semmi se volt ahhoz képest ami késõbb lett volna az még csak a játék elsõ negyede volt még afelénél sem tartottál !
Mardel
Nálam az kiamaradt de nemhiszem hogy bepótlom tesztek alapján nem lett olyan jó.

Cryoról olvastam jókat, gameplay videó nem gyõzött meg hogy megvegyem, viszont egy sorsoláson nyertem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elkezdtem játszani, már az lehangoló volt, hogy egy 2009-es játéknak ekkora gépigénye legyen vagyis optimalizálatlanságból eredõ gépigénye, hogy egy mai konfigon is kicsit szaggat.

A másik negatívum hogy physx nélkül elég kevés látványeffekt van a játékban, Nvidia kártya nélkül meg a procit terheli az effekt ha nem kapcsoljuk ki. A játék így is szarul van megírva, tehát ha átlag 35 fpsbõl levonjuk azt a kb 20-at amit a physx effekt elvesz akkor elég képregényszerû lesz.

Más kérdés, hogy a physx effektek nagyrésze megvalósítható sima játékmotorral persze egy jobb fajtával.

A játékmenet meg számomra unalmas volt, mész ölsz zombit, jeget törsz belemészol a másik emlékezetébe "megmented" megint mész, ölsz 2 zombit, melegedsza a lámpáknál, vagy tûznél, és ennyi a játék. Tehát elég monoton, én kb 6 órát játszottma vele, és úgy 3 hete elõ se vettem, annyira monoton.

wesker24
Én próbáltam a legendary-t egy nagy rakás fos fél óra után már töröltem is le mert néztem is hogy mi ez a szar !

Néztem a Cryostasis-t na az engem teljesen lekötött végig is vittem nem is 1x hanem többször is !

Szóvak Cryostasis +1 a Legendary még ingyen se kellene !
RoboKutya78
Battlefield 1942, fifa 10, crisy3 alpha
N I N J Á N A K lenni jó 😊
Ezt akasztottam originre😊

lostprophet
Legendary +1.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
Fogadok ha a Cryostasis-t megnyeri valaki 1-2 óránál tovább tuti nem lesz el vele.
Szóval csak miattatok, az én szavazatom :

Legendary +1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát igen a legendary sem nagy szám, de a Cryostasis-t én sajnos soha nem tudtam 1 óránál tovább nyomni, nem szaggatott nekem, de valahogy már maga az irányítás is fura, meg a pálya-játékmenet.

Szóval minden tiszteletem ellenére a Legendary.

Mardel
Nekem is megvan a Cryo, hát ha nincs pisix (Nvidia) kártyád, akkor nem annyira jó. Meg egy optimalizálatlan katyvasz, egy 4 magos bulldozeren 8 GB rammal és HD 6850-el 1280x1024-ben is néha szaggat...

A játék maga sem igazán tetszik story 0-hoz közelít, ijesztgetõsnek egyáltalán nem az, és a korához képest elég csúnya is.

DarkSector
Cryostasis szép, de Legendary sokkal "játszhatóbb"...
Nekem már mind2-õ megvan de ha játékra kellene akkor a Legendary.

Szabi
akkor eddig összegezve 😊

1. Cryostasis - IIIII I
2. Legendary -

Cryostasis +1