Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nem akarom sokáig rontani a színvonalat, de volna egy apró kérésem.
http://www.humblebundle.com/ Egy ilyennel megajándékozna valaki mikulásjárás alkalmából? Csak 1 ajró, a saints row nem kell viszont élek-halok az RTS-ekért. Nem mintha nem futná zsebpénzbõl az a 280.35 forint, de nincs bankkártya, mivel szülõk nem bíznak a dologban. De ez kihagyhatatlan!
Egyebet nem tudok felajánlani, de nagyon szépen megköszönném, ha valaki privátban küldene egy kódot.😊Nem is szaporítom a szót, mert százból 99-en lehordtok, de bízom abban a századik személyben.
Igazolvány, hogy nem vagyok ninja
http://steamcommunity.com/id/alpihun/games/?tab=all

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm! <#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

MerlinW
Nekem 3 hónap alatt 1,4TB-ot írt a Win az SSD-mre. Ha csak a matekot nézzük, tartva ezt a rátát, még kb 8 évig (Murphy-vel számolva egyezzünk ki a felében és jók vagyunk) írható az cucc. Továbbá, ha már nem is lehet írni egy SSD-t olvasni továbbra is lehet bármeddig, tehát nem veszik el semmi.

[merlinw.org]

bon
Oprendszer is ír bõven, naplófájlok folyamatos bejegyzései, internetes adatforgalom ideiglenes fájlai

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm mindkettõtök válaszát!

IMYke2.0.0.0
Így van - ezért írtam ezt:

A számítástechnika elavulási tempójának gyorsulásával nem is fogja mindenki 10+ évig használni ugyanazt az SSD-t...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kifli
Azért vettem hogy gyors legyen a gép, steam pedig rendszerrel indul. Mivel nem minden játék telepíthetõ külön meghajtóra még, így hdd-n van a steam. Nem az ssd elhasználása miatt, hanem csak simná nem férnék el rajta.

Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem igazán érdekel ez a használat dolog. Ígyis kibírja addig, ameddig már annyira elavult nem lesz hogy úgyis újat vegyek.

btw: böngészõ gyorsírótárat semmi képpen nem érdemes átirányítani, lehet sok az adathasználat, de a böngészés annyival gyorsabb, hogy megéri.

Nekem minden ssd-n van, letöltés mappán kívül. Illetve majdnem az összes magától induló program is ssd-n van. (szerintem az egyetlen kivétel a steam)
És így még 8 évet ír ssd life.

Eddig az üzemidõ 2 hónap és 18 óra. Ezalatt 2755gb olvasás és 2461gb írás volt.
IMYke2.0.0.0
Amikor végeztél a felajánlás elõkészítésével, akkor megkapod, miként fog kinézni a cucc - és az általad megadott játék bannerje és az általad beírt információk alatt, ilyesmit fogsz találni:

0 comments 0 Entries Stats Signature

Na, a Signature-re rákattintasz és ott lesz a beszúrható banner kódja.

wantonly
Nagyon egyszerû. Megnyitod a felajánlásod (giveaway - created) és a kommentek résznél ott lesz, hogy "signature". Az ott található félkövér URL kódot bemásolod a fórumba. Remélem tudtam segíteni. 😊
Leírná nekem valaki, hogy hogyan is lehet így képpel belinkelni a felajánlásokat? Elõre is köszönöm a választ! <#worship>

2 éve használok SSD-t, semmi javasolt babrálást nem csináltam meg, csak a töredezettségmentesítést kapcsoltam ki. Steam, böngészõ, minden a C-n van... semmi baja, és egyáltalán nem lassult be.

Összehasonlíthatatlan egy HDD-vel... egyszerûen olyan, mintha kiengedtem volna a kéziféket!

www.smart-bus.hu

mooo
IMYke2.0.0.0
Mezei júzer is használhatja - és jól beállítva bõven kiszolgálja az embert.
A számítástechnika elavulási tempójának gyorsulásával nem is fogja mindenki 10+ évig használni ugyanazt az SSD-t...

De, azok, akik éppen.hogy összekuporgatták a 64-120-200+ GB-os SSD-re a pénzüket, jól teszik, ha hímes tojásként bánnak vele.

Kösz az infót, az elmúlt évek infós ismereteim rozsdásak. Magyarul az SSD inkább speciális célokra, mintsem mezei usernek való hardver.

IMYke2.0.0.0
Az SSD-ket elsõsorban operációs rendszer alá ajánlják, emellett olyan, nagyon nagy arányban nem változó tartalmak tárolására, amiknek olvasási sebessége elõnyt biztosít a munkában.
Tartósan, folyamatosan változó, apró <1 MB és alatti> fájlokkal való munkához is használható - hiszen már egyre jobb és jobb a technológia, a kezdeti drágaság a múlté, a vezérlõk is jók -, de, ahogy írtam, ekkor számolni kell azzal, hogy akár fél év alatt is egy hétköznapi HDD sebességére lassulhat az egész... kidobott pénz.

MadnessX
Üdv, ha esetleg valakit érdekel THQ bundle-hoz lehet hozzájutni "belátás" szerinti áron.

The Humble THQ Bundle

Steamen reedemelhetõ mind a 6 játék amihez két darab kód jár.(Saints Row 3 + maradék 5 játék egy serial alatt).

Giftelhetõ is ha valakit megakartok lepni vele.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

IMYke2.0.0.0
Félreértések elkerülése végett: amióta SSD-k léteznek, sokat olvastam róluk, teszteket stb.
Tudom, hogy egy napi 20 GB-os terhelés mellett akár 10 évig is elmûködhet egy SSD - ha a tulaja bevállalja a drasztikus sebesség-csökkenést.

Akkor mire szabad használni az SSD-t? Nem mintha venni akarnék, tudnék. Csak kíváncsiságból.

IMYke2.0.0.0
A STEAM viszont ír... nem is keveset. Játék install, patch-ek .

bon
Windows = milliárdnyi kis fájl és mégis januárban lesz 3 éves az ssd-m. Írások száma a korlátozott az SSD-ken, sok fájl és azok olvasása nem gond.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
SSD-re nem is szabad a STEAM-et... milliárdnyi kis fájl = SSD korai halál...

kifli
sajnos nem mind, így továbbra se tudom ssd-re tenni a steamet.
BoneDragon
Ez még jobb hír, köszi neked is.

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, ha újonnan telepíted a STEAM-klienst, az újabb verzióban már bárhová telepíthetõ a STEAM is, és a játékok is.

BoneDragon
<#worship>

ha letörlöd a steamet alapból törli a játékokat ha nem akarod újra leszedni õket elõtte helyezd át a "steamapps" mappát aztán törölheted le... aztán csak vissza kell másolnod az új telepítésbe így megkíméled magad pár órányi töltögetésnél (: remélem érthetõ voltam 😄

BoneDragon
Sziasztok, lenne egy kérdésem. C meghajtóra van alapból telepítve a steam, így mindig oda telepíti a játékokat, fogalmam sincs hogy kell beállítani, hogy máshova telepítse... Szóval, ha letörlöm a steamet és átrakom egy másik meghajtóra, akkor a játékok megmaradnak?

a.carkey
Most, hogy vagy 600 forint volt a commandos széria megvettem. Mindegyik fut Win764biten, szóval ezért IS jó a steam. Nagyon megszerettem!

A medve nem játék.

Megkaptam, köszönöm!

tutituti
a portal 2 felajánlással egyértékû.Köszönjük!!!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Én eddig akárhányszor vettem külön volt az "ajándék" játék. Mondjuk Androidosat pont nem vettem még 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lostprophet
Saints Row: The Third sorsolás az SG.hu csoport tagjainak 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

tototto
az a sokan az vagyok én 😄
de azért voltam értetlen mert a legutóbbi androidos csomagnál ugye külön voltak a kulcsok, de hát a kivétel mint szokták volt mondani erõsíti a szabályt

DarkSector
Csak sokan nem értik hogy hány kulcsot és hogyan adnak...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Tehát ugyanúgy, ahogy eddig az összes Bundlenél ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Ilyen formában kapjátok a kulcsokat:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok, hátha valakit érdekel "Company of Heroes Complete, Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon, Saints Row: The Third, PC 5.20dollár a teljes csomag. https://www.humblebundle.com/
Devv
Affene, nekem még nincs meg és steamgifts-re se tudok még bemenni... 😞
Ritka eset, de nem emlékszel még a classic Jedi Knight mizériára...?

A nyertes megnézte az e-mailjét? Tegnap elküldtem neki a kódot.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Evin
Én pont azzal kezdtem, anno. Korábbi résszel nem is játszottam, és szerintem nem is fogok már.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tehasut
Az újrajátszás-maratonnal én is megpróbálkoztam pár éve, de a hármas rész után eléggé beleuntam, és a négyest már nem vállaltam be.
Mentségemre tudom felhozni, hogy a maratonban benne foglaltattak a plusz fejezetek is (Unfinished Business, The Golden Mask, The Lost Artifact), amik meglepõen élvezetesek voltak. Az mondjuk érthetetlen, hogy ezek miért nincsenek benne a digitálisan letölthetõ részekben (sem Steam, sem GOG).
SzirmosSzisza
Szerintem nem sok kozuk van hozza 😊

IMYke2.0.0.0
Az Angel of Darkness-t még én is feladtam - pedig, imádom Lara Croftot.
Persze, mindegyik TR megvan dobozos verzióban, de digitálisban is meglesznek 😊
Aztán lesz egy nagy Lara-maraton.

zorrobomber
Steam védelmében: azért általában korrektül futnak a régi dolgok. Pl. KotOR Win7 64bit

Tehasut
:-) Kösz a bókot.
Jaja, ezeket én is szépen begyûjtöttem a GOG-ról (természetesen az Angel of Darkness is, hehe), mikor nyáron akcióba kerültek. De még a mostani áron is durván megéri a Steameshez képest.
De beteg vagy ember. Azt még én is feladtam walkthrough-val. A Steam-es árak egy vicc és nem garantált lehet az XP-s alatti futtás se.

Tomb Raider széria - emberi áron, extrákkal és garantált WinXP-Vista-7 kompatiblitással.

Tehasut
Én az újakat is imádtam. Sõt, én még az Angel of Darknesst is faltam.
MerlinW
Nem és a jövõben sem fogsz.

[merlinw.org]