Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarom sokáig rontani a színvonalat, de volna egy apró kérésem.
http://www.humblebundle.com/ Egy ilyennel megajándékozna valaki mikulásjárás alkalmából? Csak 1 ajró, a saints row nem kell viszont élek-halok az RTS-ekért. Nem mintha nem futná zsebpénzbõl az a 280.35 forint, de nincs bankkártya, mivel szülõk nem bíznak a dologban. De ez kihagyhatatlan!
Egyebet nem tudok felajánlani, de nagyon szépen megköszönném, ha valaki privátban küldene egy kódot.😊Nem is szaporítom a szót, mert százból 99-en lehordtok, de bízom abban a századik személyben.
Igazolvány, hogy nem vagyok ninja
http://steamcommunity.com/id/alpihun/games/?tab=all
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A számítástechnika elavulási tempójának gyorsulásával
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy nem igazán érdekel ez a használat dolog. Ígyis kibírja addig, ameddig már annyira elavult nem lesz hogy úgyis újat vegyek.
btw: böngészõ gyorsírótárat semmi képpen nem érdemes átirányítani, lehet sok az adathasználat, de a böngészés annyival gyorsabb, hogy megéri.
Nekem minden ssd-n van, letöltés mappán kívül. Illetve majdnem az összes magától induló program is ssd-n van. (szerintem az egyetlen kivétel a steam)
És így még 8 évet ír ssd life.
Eddig az üzemidõ 2 hónap és 18 óra. Ezalatt 2755gb olvasás és 2461gb írás volt.
0 comments 0 Entries Stats Signature
Na, a Signature-re rákattintasz és ott lesz a beszúrható banner kódja.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Összehasonlíthatatlan egy HDD-vel... egyszerûen olyan, mintha kiengedtem volna a kéziféket!
www.smart-bus.hu
A számítástechnika elavulási tempójának gyorsulásával
De, azok, akik éppen.hogy összekuporgatták a 64-120-200+ GB-os SSD-re a pénzüket, jól teszik, ha hímes tojásként bánnak vele.
Tartósan, folyamatosan változó, apró <1 MB és alatti>1 MB és alatti> fájlokkal való munkához is használható - hiszen már egyre jobb és jobb a technológia, a kezdeti drágaság a múlté, a vezérlõk is jók
The Humble THQ Bundle
Steamen reedemelhetõ mind a 6 játék amihez két darab kód jár.(Saints Row 3 + maradék 5 játék egy serial alatt).
Giftelhetõ is ha valakit megakartok lepni vele.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Tudom, hogy egy napi 20 GB-os terhelés mellett akár 10 évig is elmûködhet egy SSD - ha a tulaja bevállalja a drasztikus sebesség-csökkenést.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A medve nem játék.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de azért voltam értetlen mert a legutóbbi androidos csomagnál ugye külön voltak a kulcsok, de hát a kivétel mint szokták volt mondani erõsíti a szabályt
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mentségemre tudom felhozni, hogy a maratonban benne foglaltattak a plusz fejezetek is (Unfinished Business, The Golden Mask, The Lost Artifact), amik meglepõen élvezetesek voltak. Az mondjuk érthetetlen, hogy ezek miért nincsenek benne a digitálisan letölthetõ részekben (sem Steam, sem GOG).
Persze, mindegyik TR megvan dobozos verzióban, de digitálisban is meglesznek 😊
Aztán lesz egy nagy Lara-maraton.
Jaja, ezeket én is szépen begyûjtöttem a GOG-ról (természetesen az Angel of Darkness is, hehe), mikor nyáron akcióba kerültek. De még a mostani áron is durván megéri a Steameshez képest.
Tomb Raider széria - emberi áron, extrákkal és garantált WinXP-Vista-7 kompatiblitással.