Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béluska74
Na most feladatot adott a steam...hirtelen orosz nyelû lett az egész. Mit kell csinálni,hogy megint angol (magyar) legyen?

If you give a little love you can get a little love of your own

Nem egyszerûbb a steam mover? 😊

www.smart-bus.hu

Bullet
Steam - Beállítások - Letöltés+Felhõ - Steam Könyvtár-Mappák, új hely megadása és a telepítésnél választható hova rakja.

kifli
nem minden játéknál eléthetõ ez a lehetõség. Source motoros játékok többségénél pl nincs ilyen lehetõség.
IMYke2.0.0.0
Nem hiszem, hogy ne jutott volna eszedbe, de újraindítottad a STEAM-et azóta?
Illetve, megteheted még, hogy leszeded most a steampowered-rõl és ugyanoda telepíted, ahol most is van a kliens.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nekem is a legfrissebb van de nekem nincs az a kiválasztó menü!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem kell újrarakni a STEAM-klienst.
Ha, amikor jött, frissítetted (ahogy én is tettem), akkor ilyet kapsz az adott játék telepítésekor. Na, itt kiválaszthatod, hová akarod telepíteni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nincs hely a steam játékos vinyomon!

Azt hogy tudnám megoldani hogy egy új játékot egy másik meghajtóra telepítsek fel?

Azt mondták hogy az új verzió már tudja ezt.De akkor újra kell rakni vagy mi?Mert game telepítésnél nem kér helyet.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Azokat Blood Sucker megvan, de az Unlockable Packot én sem vettem meg.

genndy
Várj még a karácsonyi vásárig, akkor biztosan megkapod olcsóbban Steamrõl, de könnyen lehet hogy a teljes kiadással már majd jobban jársz (alapjáték+összes DLC).
Ha nem kell minden DLC, akkor külön-külön is a karácsonyi Steammal jársz jól.(vannak DLC-k amikkel érdemes vigyázni, pl Bloodsucker, amikor nem megölöd az elkapott 'élõ pajzsot', hanem mindig a vérét szívod ki, meg az 'Unlock Pack' vagy mi, amitõl elveszik a kihívás, mert minden megszerezhetõ tárgyat egybõl felold. Nekem ezek pl. nem kellenének)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Most már jobban megéri a Complete Pack-ot megvenni.
Karácsonykor tuti lesz akcióban STEAM-en, de dobozosban is várható.

cs1rk3
Sziasztok. Valaki nem tudja hol tudom beszerezni olcson a Saints row third dlcket? gmgn csak egyet talaltam 😊)

IMYke2.0.0.0
Hú, köszönet. <#worship>

GMG -n F.E.A.R 3 1000,-Ft-ért (3,24 euro) most. Third party (Steam-on belül kell aktiválnod, Steam -os játék lesz).
Dj Tommy
Most nézem hogy ki a felajánló, az egyik CT-s "szomszédom".

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tutituti
köszi neked is ,hátha valamelyik bejön😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Hajrá😊

[merlinw.org]

Laza
Ha nagyon nem kell megdobhatsz eggyel 😄
**Laza** néven vagyok most Steamen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
megpályázom.köszönjük!

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

MerlinW

[merlinw.org]

papi08
Igen, viszont kell kártya is. Nem csak netes vásárlásra szeretném használni, hanem jó lenne ATm-bõl elérni a pénzt 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Ha PayPalt is közbeiktatsz, akkor kártya se kell, elég a számla 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

papi08
Számlanyitásra készülök, paypalom van.

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Nekem is ugyanaz a konfiguráció van, mint Imynek. Simán lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Serintem regisztrálj a Paypalo-no és nem lesznek gondjaid, plusz biztonságosabb is.

papi08
Oh, köszönöm a választ! 😊

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Meglepõ lenne, ha nem lehetne az ERSTE-s Visa Electron kártyával vásárolni... mert én is ERSTE-s vagyok, nekem is Visa Electron kártyám van, és immáron több mint 1 éve gond nélkül használom a STEAM-en.

Ahogy a Binary Domain-nél is, ami szintén maxon fut nálam.<#rolleyes>

papi08
Értem köszi 😊

OFF!

Egyébként az Erste féle Visa electronról lenne szó. Azt hiszem azt a Google Play is elfogadja.

ON! 😊

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Elvileg lehet, de én írtam a bankomnak, hogy az enyémmel lehet és nem lehetett 😄

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8360-wejc-2625#acceptedforms

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

papi08
Sziasztok!

A Steamen lehet használni "Visa electron" kártyát? 😊

13 éve itt. Szép idő.

DarkSector
Ja értem font, ja az télleg annyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szia! Engem érdekelne egy db, de eléggé új vagyok a "SG Steam" közösségben. Kell adni érte valamit cserébe? Ha valaki felvilágosítana megköszönném.
RoboKutya78
na van még 4 DOTA 2 kettõtõl megszabadultam😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tehasut
...ami végül is a http://www.videocardbenchmark.net szerint csak 30%-al erõsebb, mint a 8600 GT, úgyhogy akár meg is próbálhatod.
Tehasut
A Rage-et sokkal durvább motor hajtja, mint az alant felsoroltakat. A minimum konfigban GT 220-at jelölnek meg.
Ezt már hallottam az AVP-re, a Metro 2033-ra, a Hydrophobia-ra és ha kérdeztem volna lehet a Nexuiz-ra is. Mégis mind simán fut.

Tehasut
8600 GT-n szerintem el sem indulna.
RoboKutya78
Valakinek DOTA 2 ?????????????
VAN már 6 darabom mi a túrót csináljak velük?
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ennyire nem megy? 8600 GT-n tényleg nem futna?

Tehasut
Igaz, hogy a mi régiónkban nem lehet kapni a Steamen a Rage-et (Cenega-mûvek), viszont a Tescóban most 1990 forintért adják az Anarchy Editiont. Ma este büszke tulajdonosa lettem egy példánynak. :-)
Köszi, kb 3,49 -re jött ki a code -val. Egyébként én nem is ismertem GMG-t a Steam -ra is csak 2 hete regisztráltam, de ez megint egy nagyon jó vétel volt😊

jetblack
Bocs en nekem minden fontba van merve mert londonban elek elfelejtettem szolni bocsanat.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
5 euro, alapon nem 2.48....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jetblack
Batman: Arkham Asylum Game of the Year GMG-n csak 2.48 de ha ezt a kodot hasznaljatok akkor meg kevesebb

GMG25-CZPYL-D5MQ6

az hogy meddig megy a combo nem tudom de szerintem ennyit meger

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mardel
GMG-n ha kitöltitek ez a téli kérdõívet, (én emailben kaptam) akkor kaptok egy egyszer használható 35%-os voucher kódot ami 2013 január 1. GMT 12:00-ig érvényes.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

tutituti
szénért kaptam egy Abe Exodust
aminek mondjuk nagyon örültem is😊