Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you give a little love you can get a little love of your own
www.smart-bus.hu
Illetve, megteheted még, hogy leszeded most a steampowered-rõl és ugyanoda telepíted, ahol most is van a kliens.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha, amikor jött, frissítetted (ahogy én is tettem), akkor ilyet kapsz az adott játék telepítésekor. Na, itt kiválaszthatod, hová akarod telepíteni:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt hogy tudnám megoldani hogy egy új játékot egy másik meghajtóra telepítsek fel?
Azt mondták hogy az új verzió már tudja ezt.De akkor újra kell rakni vagy mi?Mert game telepítésnél nem kér helyet.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem kell minden DLC, akkor külön-külön is a karácsonyi Steammal jársz jól.(vannak DLC-k amikkel érdemes vigyázni, pl Bloodsucker, amikor nem megölöd az elkapott 'élõ pajzsot', hanem mindig a vérét szívod ki, meg az 'Unlock Pack' vagy mi, amitõl elveszik a kihívás, mert minden megszerezhetõ tárgyat egybõl felold. Nekem ezek pl. nem kellenének)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Karácsonykor tuti lesz akcióban STEAM-en, de dobozosban is várható.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
**Laza** néven vagyok most Steamen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
13 éve itt. Szép idő.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
OFF!
Egyébként az Erste féle Visa electronról lenne szó. Azt hiszem azt a Google Play is elfogadja.
ON! 😊
13 éve itt. Szép idő.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8360-wejc-2625#acceptedforms
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
VAN már 6 darabom mi a túrót csináljak velük?
http://steamcommunity.com/id/robokutya/inventory
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GMG25-CZPYL-D5MQ6
az hogy meddig megy a combo nem tudom de szerintem ennyit meger
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
"Timeo Danaos et dona ferentes."