Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Az lol. Akkor ha feltolom steamgifts-re akkor egy aktiváltat is adhatok? Aztán meg jól lehúznak... LoL.
Ez igy szart se ér akkor.

Þór vígi þessi rúnar

Most kaptam egyet de eszt mar aktivaltak 😞
Laza
Ha rányomtál a LIKE-ra, akkor megjelenik egy Reedem key gomb, mellette XXXX-ekkel, nyomj arra a gombra!! Utána megjelenik az X-ek helyén a kód.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Tudom, nekem Ne mond ... Én vagyok akinek nem tetszik a SR3 autós mozgása.
Mikor tolatok - és ugye alaphelyzetben tudom hova fog befordulni az autó segge - akkor agyfrászt kapok, hogy közben az autó mozog oldalra is, mint egy téglatest, mintha csúszna közben jobb-bal irányokba is az oldalával .... ez van 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

En nem kaptam semilyen key-t : https://www.facebook.com/THQDemos?sk=app_395840630491782&app_data=us&code=AQBm9Y8J0mbL4vkFNE_U9wbuHpWTM_8UrNuvQrGfiXAAJ8a77hVDqTMymHcT1FJRybvJN8X-sXcakPLc3YWNUOQQgVADbwBBqprQG3u5R83oVLCNrN4Hq9Zk4RpkVEmn5ApFAItAM-v2HTqRsjEzsp2NB-7xG_JCfv344XYdHN-4aL_d-dQT74
Laza
Egyébként még annyit a témához, hogy 10 vs 100 milla ..... azért abba a 10 millába elég sok minden belefért, nem hiszem, hogy a pénzen múlt ... bezzeg a 'mûf@sz korbácsra' jutott erõforrás 😄

kifli
Ok, de ez még egy arcade autós szintet sem közelít meg 😄
A kézifék állóhelyben is csúsztatja az autót 😄DD

Hasonló vezetési élménnyel megáldott játékokat, ilyen egyetemi beadandó programok keretein belül tapasztalhat meg az ember.

Egy arcade játékbban is úgy mozog az autó, mintha egy autó lenne, csak kicsit több manõverre képes. Amit ha rendesen megcsinálnak nem is gond.
Tényleg olyan a játék, hogy az egészet jól megcsinálták, a jármûveket meg rábízták egy elsõéves programozóra.

De lehet én vagyok a hülye, hogy egy játéktól viszonylag, egyenletes minõséget várok.
Laza
Látom parázs vita alakult ki.

Nem kell valós fizika, nem is szeretem, elég egy arcade autósjáték szintje. Én a GTA3-ban meg a többi PS2-es részben a mai napig imádom vezetni a jármûveket, faszán lehet velük manõverezni, farolni, van egy normális tehetetlenségük, stb. Szerintem 2012-ben ez nem egy nagy dolog, amikor a PS1/PS2-es idõkben is meg tudták oldani.

De ez csak egy példa.

Bizonyos játékokban meg azt utálom, hogy 2012-ben köszönõviszonyban sincs a karakter a talajjal, csúszkál rajta, mint Mikiegér a jégen 😊
Pedig az is csak minimális animációs oda figyelést igényel, amit már szintén 10+ évekkel ezelõtt is meg tudtak csinálni, csak vannak akik szarnak rá ... nálam meg elveszi a játék beleélési faktorát, hogy még az illúzióját sem adják meg annak, hogy elhiggyem, egy számára valós térben mozog a karakter.

Ez van 😊

kifli
gta3 is 100 millás project volt, illetve ma 100 millás project lenne? Mikor egy telefonon elfut, és ott is olyan az autó mozgása mint pc-n volt. Nem tökéletes, de valamelyest megközelíti egy autó mozgását.

Ok hogy nem ugyanaz a két játék, ezt leírtam énis. Függetlenül ettõl, azért ha olyan hatást keltene az autó vezetés közben, mintha az egy autó lenne, ami az úton megy, az nem ártana.
Nem kell, hogy gta legyen az sr3, minek két egyforma játék? Legyen sr3, csak minõségi javulás kellene 1-2 helyen.
Carlos
hát igen. AZ egyikbe 100 millió dolcsit toltak a másikba csak 10-et.
Teccikérteni?
A két játékot nem lehet egy lapon (napon?) emlegetni, mert kurvára nem ugyanaz.
Ekkora erõvel a told össze a GTA4-et és a LA Noire-t...
Külsõ nézetes, lehet benne vezetni és lõni. Tehát ugyanaz... õõõ... NEM!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
" a nemtörõdömség sugárzik belõle a fejlesztõk részérõl."

Ez nagyon erõs kijelentés volt, és részemrõl ez teszi hiteltelenné az elõzõkben írtakat.

Az SR3 motorja egészen más, mint a Rockstáré. Ha tetszik, ha nem, nem költöttek csak a motor kifejlesztésére 50 milliót (ez a pletyka), mint a rockcsillagék...
Ezért, feláldozták a fizikát, a játék más funkcióinak oltárán.
S még valami: a Saint's Row-sorozat nem akar GTA lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fook
Sziasztok , felvennétek steamen az sg csoportba ?😊

Laza

kifli
Most nem abba akarok belekötni, hogy hulladék volt-e avagy sem. (tény, hogy a 4-ben nagyon jól megoldották, és magának a modellnek is hatása volt az autó tulajdonságaira, így ha lecserélted az autó modelljét, használhatatlan volt sokszor a fizika, amit az alap autóhoz készítettek)

A fõbb szempont az, hogy a gta-ban már a 3 óta úgy mozog az autó ránézésre is, hogy az valamennyire úgy néz ki, mintha egy autót vezetne az ember. SR3-ban tényleg nagyon zavaró, hogy egyáltalán nem olyan, mintha autót vezetnél. Nem szimulátort akarok, csak kurva ronda, és nagyon sokat visszavesz számomra a játék élvezhetõségébõl.

És itt teljesen a gta-tól függetlenül, nem összehasonlítva vele. Más stílus a két játék.
Az autók mozgása olyan szinten van, mintha verekedésnél megütnél valakit, és az mindenféle animáció és egyéb nélkül hirtelen a földön feküdne. Gondolom az nem tetszene...
Mert lehet téged konkrétan nem érdekel az autókázás, és leszarod, de ettõl függetlenül, ez egy nagyon gyenge pontja a játéknak. Másrészt hiába jó játék, gagyi hatást kelt, a nemtörõdömség sugárzik belõle a fejlesztõk részérõl.

#12586 : Sok estben nem, de nagyon sok esetben igen. Kérdés, mit akarunk szimulálni.
Szabi
így van

"Nulla tenaci invia est via"

Carlos
a fizika nem határozza meg, hogy egy játék szimulátor-e vagy arcade.

Þór vígi þessi rúnar

Ne ragozzuk, nincs értelme...

www.smart-bus.hu

Az SR3 és a GTA4 is aracde játék, míg az utóbbi videók már inkább szimulátor kategóriába mennek. Én kétlem, hogy bárk i valamely jármû mozgásán szívódik ilyen címeknél. Hisz az SR3-ba úgy lehet verdát lenyúlni, hogy a fõhõs átugrik a tetõn - anélkül hogy összetörné.

Szabi

Nem akarok itt offolni, de ez édeskevés. Ilyet még az ETS2 is tud, és az igencsak távol áll a szimulátortól...

Nézz utána a kijelentésednek, részemrõl a kérdés lezárva.

www.smart-bus.hu

IMYke2.0.0.0
Ez olyan messze van a valós fizikától, mint Makó Jeruzsálemtõl.
Akkor már inkább ez: CryEngine 3

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
részletesebb és mûködõképesebb beállítási lehetõségek vannak pl. a felfüggesztésre

IMYke2.0.0.0
Technikai alapjait tekintve, vitathatatlan, hogy a GTA 4 nagy ugrás volt - de pusztán a techdemo (lásd Crysis) nem szórakoztató.
A játékot fel kell tölteni élménnyel. A Saint's Row pedig az élményrõl szól, ízig-vérig, s nem arról, hogy valós fizika dolgozzon a jármûvek alatt.

Laza
Csakhogy Én nem a 'játékról' beszéltem, hanem a technikai megvalósításról.
Attól, hogy valakinek a GTA unalmas, a SR3 meg nem, még nem változtat bizonyos különbségeken. Max valakinél ez nem számít, valakinél meg igen.

Nekem az ilyen játékokban igenis számít a jármûvek kialakítása, mozgása, irányítása, hiszen ez az egyik húzóereje az egésznek, a játékidõ min 70%-át ezen elemek környezetében tölti az ember.
És nem Istenítem a GTA-kat, de még ha unalmas is, vannak olyan erényei amit nem lehet megtagadni kvázi 'utálatból'. Az egyéb különbségek más lapra tartoznak.

Egyébként Nekem a CrackDownt is az egyik kedvencem (kizárólag az elsõ rész), és az nem GTA 😊

IMYke2.0.0.0
Eleve szubjektív ez az egész beszélgetés - szerinted szar ez, szerintem meg az szar; szerinted a GTA 4 király, szerintem meg unalmas; szerinted a SR3 fizikája szar, szerintem meg nem a fizika a lényeg; más szerint a GTA4-ben szimulátorokat meghazudtoló fizika van; megint más csak a szemöldökét húzza fel erre a kijelentésre; vannak akik már unják a GTA egysíkúságát, és vannak akik nem stb. stb. stb.

Laza
"nem erõlködik a GTA-val egy súlyban lenni, mert már bõven túllépte azt"

Pf, van amivel nem érdemes már vitatkozni sem 😄

Botond
Ha a bónusz játékok elõtt vetted a csomagot 1 dollárért, akkor minden új cuccot megkapsz, csak SR3 marad ki. Az új vásárlóknak kell sokat fizetni, igaz õk így SR3-at is kapnak.
Tehát azt mondod, hogy a GTAIV fizikája jobb, mint mondjuk az iRacing, vagy nkPro fizikája?

www.smart-bus.hu

Szabi
sokkal részletesebb beállítási lehetõségek vannak mint a szimulátorokban, egy jól beállított felfüggesztés úgy viselkedik látványban és kezelhetõségben is mint ahogyan kell neki, míg a legnépszerûbb szimulátorokban is jó esetben úgy látszik, de nem úgy reagál

IMYke2.0.0.0
Tisztelettel: "a GTA 4 fizikája bármelyik autós játéknál részletesebb és összetettebb, csak nem valós adatokat adtak meg" - ezt nem gondolhatod komolyan.
A GTA4 fizikája arcade. Egyszerûen a RAGE (Rockstar motorja)-ban lévõ fizikáért felelõ al-motor billegteti, csúsztatgatja a jármûveket ide-oda, elfogadható határokon belül. De, az még nem jelenti, hogy reális lenne, vagy, hogy 'súlya' lenne a jármûveknek.

Ha valaki GTA4-szintû fizikát akar, a korábbi GTA-khoz mérten kevesebb játékmeneti elemmel, az játsszon a GTA4-el, szerintem.
A Saint's Row - már és szerencsére - nem erõlködik a GTA-val egy súlyban lenni, mert már bõven túllépte azt.

Szabi
a GTA4 fizikája bármelyik autós játéknál részletesebb és összetettebb, csak nem valós adatokat adtak meg, hogy még játszható és élvezhetõ legyen mindenki számára 😄

A ME1 Mako "autó" fizikáját semmi se übereli.<#hawaii>

IMYke2.0.0.0
GTA 3-4-ben is hulladék az autófizika - az autószimulátor-játékokhoz képest.
Ne istenítsd a GTA-kat ennyire ;-)

SzirmosSzisza
Nem, minden játékot adnak ugyanúgy.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Laza
Nekem nem reális autófizika kell, megelégszem ha lemásolják a GTA3-as mozgást (az 10 éves, és egyáltalán nem valós fizika, teljesen arcade) ... mert élvezni is szeretném azt amit csinálok 😉

Elhiszem, hogy neked így jó, de nekem a zsánerbõl adódóan nem, fõleg mivel a jármûvek a játék egyik mozgatórugója, az 'alap' egyik lelke. Az elsõ részben még elnéztem, pedig már akkor kaptak érte hideget-meleget.
Ez van, ezért nem tud senki sem maximálisan felnõni a GTA sorozathoz 😉

Na mindegy, hagyjuk ezt a témát, nem ide való 😄

Laza
A DoW szintén a középáras lock alatt van.

IMYke2.0.0.0
Én nem élet- és autószimulátorra vágytam ill. vágyom a Saint's Row-ban.
A PC-re megjelent 2. rész óta a rajongója vagyok a sorozatnak , és ha a 4. részben sem lesz jó autófizika, akkor sem szúrom le a szomszédot szamurájkarddal miatta.

Laza
Reméljük ha lesz 4., akkor végre tisztességesen megcsinálják technikailag is, mert 3 rész alatt nem sikerült felnõniük a feladathoz. Mondjuk ez inkább a Volitionra vonatkozik 😊

IMYke2.0.0.0
Én is bízom ebben, mert van néhány játék, ami az õ égiszük alatt jelent meg, s bízom a folytatásokban - pl. Saint's Row 4

grebber
Remélem hogy a THQ kijön a csávából és ezáltal nekik is!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A THQ-bundle az évszázad üzlete volt, a játékosok szempontjából - ez nem kérdés.

grebber
1 dolcsiért vetthez is adják ezeket 😄

Next PC upgrade: 2022

Most kapcsolok, hogy a tHQ bundle-hez jár a DoW. Mégis érdemes volt rákölteni azt a 6 $-t.

tutituti
<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mooo
gyors
MerlinW
Játéktól függ az opció.

[merlinw.org]

Béluska74
Köszönöm!

If you give a little love you can get a little love of your own

RoboKutya78
a steam logora katt a 4 dik menü alulról majd a 3. menüsor felül az elsõ legördülõ menü

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Béluska74
Közben megoldottam. De hogy mitõl lett az egész orosz...na azt nem tudom.

If you give a little love you can get a little love of your own

RoboKutya78
<#zavart2><#wow1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming