Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SenorGrande
Ember, mit értetlenkedsz? Mit utalsz vissza, és hova?
Fogd már fel, ha van - tegyük fel - 1,4€-d wallet-en, de amit vennél, az 3€, akkor levonja a wallet-rõl azt az 1,4€-t, a maradék 1,6€-t meg kifizeted mással (bankkártya, cc, Paypal, stb.)

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

tototto
Nekem alap megvolt dlck miatt meg nem volt pofám jelentkezni, de lélekben kattintottam :-)

DarkSector
Én már nem értem ki kivel van. 😄
Persze én csak poénkodtam, nekem mindegy ki nyerte meg. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Mmint a Darkness2-ben?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Azért ez durva, bár ugyanaez szokott menni online akcióknál is, csak virtuálisan. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Hehe, én is készülök este giftelni egy Bordert meg egy Gyúkot.
ILYEN tolongásra számítok.<#nevetes1>
DarkSector
Tudom. 😊
Már sokaknak megvolt, a Duke-ba volt mákos. 😛

grebber
Nem õ tehet róla hogy a Borderlands Goty-ra kemény 2 ember jeletkezett!

Next PC upgrade: 2022

Maak
Akkor nem irok rad. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
The Darkness II ,Borderlands: Game of the Year ---> Tblade

Bundáskenyér! 😊

DarkSector
Igen visszautalja, ami megint pénzbe kerül, minden tranzakció, mert nehogy azt mond hogy fillérre visszakapod a lóvét.

Megint ott vagyunk, hogy mi a rákért kell?
Ha a maradékot visszautalom akkor nem egyszerûbb a bankkarival annyit fizetni 1 sec alatt, amit kell, erre vegyek egy feltöltést, vásároljak a maradékot meg utaljam vissza.

Logikusan megéri.
EZT nem is akarom ismerni.

(amiket közben írtak, hogy valakinek ajéndékba meg hogy xy játékban csak ezzel lehet fizetni az oké)

grebber
The Darkness II ,Borderlands: Game of the Year ---> Tblade
Duke Nukem Forever -> zsolty81

Maak
Szerintem a sale miatt nagyobb a varakozasi lista, nekem anno pikk-pakk segitettek.Turelem 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A support egyáltalán mûködik? Kb egy hete írtam ticketet elveszett acc ügyben és még semmi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Maak
Innen nem tudok ranezni, ki nyerte a Duke Nukem-et?

grebber
Steamgiftsen a nyertesek ha tudnak este 8-ig írjanak rám és küldöm a cd kulcsokat!

a.carkey
Csak nem webkártyánál! Pont ezért volt eddig az, mert volt havidíja a számlának,viszont MINDEN ingyenes volt.

A medve nem játék.

Tehasut
A megerõsítõ sms-ek ingyenesek, te azokat fizeted ki, amik akkor érkeznek, mikor levonás/jóváírás történik a számládról.
a.carkey
Egyébként azért ennyi, mert a hülye OTP is átállt idéntõl smseses megerõsítésre bármilyen banki átutalásnál (amit kötelezõen aktiváltattak velem is decemberben, amikor feléjük tévedtem, hisz jövõre "úgyis kell", amit persze te fizetsz ki. És ugye a steam miatt párszor újra kellett töltenem a webkártyát - ami ezek után már nem éri meg -, szóval ennyi a sztori.)

A medve nem játék.

a.carkey
*meg=megy

A medve nem játék.

a.carkey
OFF:
Azért hét éve, amikor a választási idõszakra csökkentették az áfát, nem nagyon csökkent vele a termékek ára. 😊

A bankok esetében (IS) buta reklámokra mindig van pénz saját zsebbõl, de amúgy meg a szöveg az "át kell terhelnünk"-rõl ...
ON:

A medve nem játék.

IMYke2.0.0.0
Egész évben nyereséges volt a bankszektor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Negatív rekord? 😊
Fpocok
Szegény bankok... tavaly csak rekord profitot termeltek... mindjárt megsajnálom õket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Mivel az állam szopatja õket így kénytelenek emelni. Bár az emberek pénzét így is szarra forgatják tehát simán fedezik a költségeket amit +ba kirott rájuk az állam.

Unicredit is emelt pl a részvényeknél a vétel/eladási megbízás díját.
Tehát most pl egy tõzsdei ügyleten így alkalmanként (vétel/eladással -20 ezret bukok)

a.carkey
Hehe. OTP az elmúlt idõszakra üzenetdíjként levont 861 forintot. 😊

A medve nem játék.

SenorGrande
"ha wallet-el nyomod akkor soha nem tudod levásárolni mert marad mindig valamennyi a profilodon"

Az utolsó eurócentig le tudod vásárolni, mert ha többe kerül a termék, mint a wallet összege, elõször azt nullázza, a fennmaradó összeget pedig kiegyenlíted más módon (bankkártya, Paypal, cc, stb.)
Az életben nem használtad ezt a szolgáltatást, utána sem néztél hogy mûködik, de te majd jól megmondod, hogy (ez is) szar. Remek.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

DarkSector
Miért hol itt a problem a hsz-ban?
Vázold fel mi a gond, melyik mondattal, mert levegõbe vádaskodni egyszerû.

SenorGrande
Te ebbõl már sportot ûzöl, hogy valamirõl gõzöd sincs, de osztod azzal kapcsolatban az észt! Vagy itt, vagy PH!-n futok ilyenbe tõled szinte napi rendszerességgel. . .

Akkor minden jóra fordult.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Megoldottam 😊
DarkSector
Pár játékot számûztek amikhez vagy ingyen vagy 0.1-1 dollárért hozzá lehet jutni...sok volt a visszaélés.

Sziasztok. Van egy olyan gondom, h nem maradt pénz a kártyámon, valamint a haveromnak se és megvennénk a Dead Island GOTY verziót, h játszhassunk együtt. Persze, holnap rakhatnánk pénzt a kártyára, de Szerbiában élünk és holnap semmi se lesz nyitva a pravoszláv karácsony miatt. Érdekelne, h van-e valaki olyan jószívû, h venne nekünk 2 példányt?
Persze kedden rögtön raknék pénzt a számlámra és amint találna kedves jótevõnk kb 14 euró értékben valami játékot, ami tetszik neki, akkor megvenném neki. 😊 Szabival múltkor már üzleteltünk, szal tanúsíthatja, h nem tolok ki senkivel.
SteamGifts-en nem találok DOTA2-t, így nem tudom feltenni. De akit érdekel írjon PM-be, van belõle 8 darab.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

genndy
Igen, bocs én szándékosan használtam kacsacsõrt, különben az SG megzavarodott volna.
Na látom sikerült.<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
wesker24
Ott a Signature linket másold ki ugy ahogy van ne módosíts semmit se rajta csak ugy másold be !
Tehasut
Na jó, ez nem jött össze.
Tehasut
Tataaam.
<url=http://www.steamgifts.com/game/YrZWf/cargo-the-quest-for-gravity>
genndy
Ennél is megpróbálhatod még nyugodtan 😊 Ja és persze köszi a felajánlást! (bár én erre nem jelentkezek)

Tehasut
Köszi srácok, a következõnél kipróbálom.
DarkSector
Csinálsz egy gift-et.
Ott lesz középen haloványan egy SIGNATURE felirat.
Erre rányomsz ad egy sor linet, az meg bemásolod ide a hsz-ba és ennyi. 😄

genndy
Miután megcsináltad, a giveaway oldalán lesz olyan fül hogy 'Signature'. Abból a kódot egy az egyben beillesztheted (ami úgy kezdõdik, hogy <url=http://www.steamgifts.com/giveaway... stb.)

Tehasut
Hogy kell a gifteket képként beszúrni a fórumba?
Tehasut
Íme egy holnap este lezáródó gift, egy elég idiótának tûnõ játékról, az SG.hu csoport tagjainak.
Cargo! The Quest for Gravity
Laza
Ezt már valamikor 2012 nyarán 'bejelentették'. Mondjuk az árára leszek kíváncsi, mert ugye egy HTPC-t már most is össze tud dobni magának az ember a TV alá (vagy venni készen egy Nettopot/HTPC-t).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Botond
Arra lehet jó a wallet, hogy a nagyi nem tudja hogy far cry 3-at vagy AC3at vegyen az unokának, mert ez így közeledve a 90hez nehéz felmérni, de mondta az a gyerek apja, hogy vegyen egy ilyen 40 dodós utalványt, oszt majd vesz amit akar a kölök.

Szóval arra jó, amire a könyv, ikea, akárbármimás utalvány. Csak ennek mi nem vagyunk célpiaca, így itt nem is árulják. Ez az árfolyam így meg úgy dolgot a steam legnagyobb célpiacain nem is értik, hogy mirõl van szó.