Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, én beneveztem a tyúkkergetésre 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy gigabyte m8000x es egerem és furcsállom a mûködését Nincs e véletlenül valamelyik ötöknek a keze alatt egy ilyen rágcsáló?
Kérdésem lenne az illetõ fele.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De nem lehet a steamet megkérni hogy szedjenek ki az ajándékozási listájukból?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
DOTA2-bõl nekem 8 van, én vezetek. 😄
Oké,nincs 100 dolcsi értékû játékom még,de azt viszont nem írja ki,hogy mennyi van,csak elhajt a picsába.Ki kellene írnia egyébként?Mert vettem az öcsémnek egy DI-t,és egy GTA IV-et,és neki írja.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mondjuk van 8
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
NEM LEHET MEGKÉRNI ÕKET HOGY FELEJTSENEK EL VELE?
igen
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A borderlands-ra csak sg.hu tagok tudnak jelentkezni engem nagyon érdekelne pedig :S Elöre is köszönöm a választ!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De mivel én ezt a játékot még 4 személyes LAN coopban is uncsinak tartottam, ezért nem is nagyon sajnálom.
rá is reülök mint a hétszentség.
köszi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Köszi a felajánlást!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Még gondolkodok az érte rajtoláson.
A felajánlást mindenesetre köszönöm szépen. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.