Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Vannak még tisztességes emberek. Hál' Istennek. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Addig jó, amíg a bankszámlámon van 😄 5-10 eurós játékoknál nem hat meg, hogy 295 vagy 300-ba számolják az eurót 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A SteamGifts-es srác jó fej volt, és a megnyert SnapShot-ot (aminek a kulcsa már be volt regelve) újra megvette Steamen és elküldte ajándékként.

Azt mondja 2 csomagot is vett az Humble Bundles csomagból, az egyiket regelte magának, a másikból küldte a kódot, Õ sem tudja miért nem ment.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
ja ebbõl igen. bár ez a 3-6 ft ingadozás nem hat meg nagyon, max ha 100-asával vásárolnék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Jó és mikor fogod azt mondani, hogy soha többet nem veszel Steam játékot? Nekem pl mindig van rajta valamennyi, ha hirtelen kell valamire.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tehasut
Arra mondjuk jó lehet a wallet, hogy mikor tök alacsony az euro árfolyama, akkor feltöltesz rá egy rakás lóvét, aztán amikor fölmegy, abból költesz.
DarkSector
Mármint Paypal lehet von le pár ft-ot. (ez sem sok 1000ft-nál kb 10-20ft.)
De a bankkari nem, illetve ha wallet-el nyomod akkor soha nem tudod levásárolni mert marad mindig valamennyi a profilodon, kb mint a boxon a MP-ok, veszek egy pontmennyiséget, és marad rajta, de ugye minek maradjon?
Legalábbis én azt szeretem ha mindig annyit fizetek amennyit éppen vásárolok, ne õrizgesse a steam a pénzemet.

SzirmosSzisza
Azok minden egyes utaláskor levonják a saját szarjukat (PayPal legalábbis), walletet meg egyszer feltöltöd aztán jajjdejó. (+ pl TF2 inagme store-ból is csak walleten keresztül tudsz venni)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Valakit megkérsz vegye meg és kifizeted majd átadja trade-be.
2 nap, 1 mikor megkrsz valakit másnap reggel átmegy a píz és adja a játékot.

fook
Az hogy nincs se bank kártya , se paypal. 😊 CS GO-ért pedig kicsit sokallom a 4500 ftot , mikor steamen kb 2000-2500 ft 😊

DarkSector
Amúgy mi is az értelme ennek a wallet-nek?
Mikor sokkal egyszerûbb egy bankkari vagy paypal.

SzirmosSzisza
Lehet, de Magyarországon nem árulnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fook
Lehet felrakni pénzt steamre , úgy hogy megkerülöm a bankokat és minden ilyesmit? Olyasmire gondolok mint a ps-re , feltöltõkártyával felrakni pénzt.

Panzeradler
Persze, hogy ismerjük, ezért nem fogunk rá nyomni.<#hehe>
SzirmosSzisza
Elárazni nem is, de az elején még változnak nagyon az árak.

Mardel
Azt nemtudom, de váltáskor rengeteg játék el volt árazva, viszont azthiszem steamen iylenkor nem lehet megvenni.
Ace of Spades is 2 percig -70%-ban volt -50% helyett.
Sleeping Dogs gyanúsan sokáig nem váltott át, és ez szerintem nem a véletlen mûve volt.
Tehát nem hiszem hogy más játékot is eláraztak volna.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

a.carkey
Gondolom nem csak a sd járt így. Nézem ezt, és korábban tuti nem ennyit írt árnak, úgyhogy szerintem a Force Unleashed is le volt az adott idõpontban árazva.

A medve nem játék.

Dj Tommy
Én nézegetem a Steamtrades-et és volt egy olyan, hogy valaki 10$ adott a Sleeping Dogs-ért, nekem meg 15$-ért akarta adni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Mardel
Meg hiába halmoztál volna fel belõle sokat, steamtraden híre ment hogy sokan bevásároltak belõle xx darabokat, így elértéktelenedik az ára és kb 2-3$-os játékért cserélheted el.

Mardel
Rengetegen megvették ez idõ alatt, volt aki 8-at is vett, amerikában ez 91%-osan kb 2.5$ volt.

Laza
Hát ja, csak egy egyszeri 10 perces 'akcióval' ez még messze van a THQ játékok olcsóságától és tömegétõl, szóval egy darabig biztos jó cserealap lehetett volna 😊

RoboKutya78
Az a zárójeles szöveg ha igaz.Minden barátot akit felveszel alapba a játékos nevével jelenik meg ha tudod hogy hívják az illetõt vagy hogy honnan ismered személyes információt adhatsz meg róla háromszögre kattintasz és a becenév alatt tudsz szöveget adni mellé.Ha ez lenne az a probléma😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
Az biztos hogy jó játékokért lehetett volna elcserélni, ellenben ha sokan hozzájutottak volna, az megintcsak nem jó mert akkor meg ugye ki a ráknak kellene, mint most a THQ játékok, ha egyszer egy játék sok embernek megvan már, akkor hiába halmozod nem fogod tudni elcserélni.

Ezzel nagyon vigyázzatok.

PH-n is sokaknak lassan 100 játéka lesz olcsó akciókból mert azt hiszi hogy kap értük valamit.

Laza
Eh, lemaradtam róla. Mondjuk vettem volna kapásból még párat gift formájában 😊

DarkSector
Facepalm....😄

Most találtam meg hogy mi ez.
Ez egy becenév, valamiért belekerült egy szám, de nem tudatosan...uramisten. 😛

DarkSector
Ja de furi mert ez alapján a többi aktiv havernál is lehetne ilyen szám. Túlságosan fura, minden menüt megnéztem, de semmi olyan utalás nincsen hogy megjelöltem volna valamiért, vagy félrenyomtam és akkor megszámozza...tök rejtély.

A furább az hogy másnál nem hallok ilyet.

genndy
Csekkold le a Közösség oldalon, hogy mi történt vele. 2 új játékot vett, vagy 2 új megjegyzést írtak a profiljához, 2 új képernyõmentést csinált, valami ilyesmi lesz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Igen az elsõn már túl vagyok, más haverja nem lát a neve mellett ilyet.
😊

2.-ra:
Igaz pub, de egyrészt nem tudni ki mellett van a 2-es másrészt meg hogy ne én tegyem be másnak, ha valaki akarja a barátlistámat, dolgozzon meg érte. 😄DDD

SzirmosSzisza
a, kérdezd meg tõle
b, a friend list publikus, felesleges kitörölni 😄

DarkSector
Hát eléggé irritálja aretinámat. 😄
Nemrég még csak 1-es volt mögötte, 2-3 napja.

Szabi
hiba a mátrixban... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
Ez mi a rittyógeci? az a zárójeles cucc?
Mert agyfaszt kapok tõle.

RoboKutya78
Am nekem ingyé volt ez a sleping dogs egy jó barátnak köszönhetõen. Bár nekem ez a videot lesve túl véres games.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Kapuzárási pánikban vannak hibát hibára halmoznak😊

valaki nem vásárolt plusz példányt? 😄 megvenném tõle 😄 máskor tûkö ülve várom a 7 órát most ma meg persze pont nem érdekelt...

DarkSector
Nálunk 4.5 euro, meg is vettük páran. 😄

Jim Morrison
#13601 -ban erre céloztam, de úgy tûnik százalékot másodszorra kifelejtettem 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ryder62
Jaja, kis baki.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SzirmosSzisza
10 percig ilyen volt elvileg 😞

Panzeradler
Király ez a steam support, mire válaszoltak buktam 2 akciós játékot is mert nem tudtam vásárolni.<#falbav>
a.carkey
Fasza. Durva ár.

Naná, hogy pont akkor fürdettem a gyereket és mentünk puzzleozni, mondván már úgy sem lesz semmi ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Sok helyen gebasz van, mert pl. a Chivalrynál a leárazást felezik, és most 8.99 az egész. Eddig mintha leárazva lett volna 18 euro.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez valami nagy baromság!

-75nek írja a Saints Row 3 DLCk nagy részét, de ha rákattintasz, akkor fulláras.

A medve nem játék.

Botond
7tõl 7.10ig.
Laza
Mikor volt az 5 eurós?

Botond
Már vége a -91%-nak, aki megvette 5 eurért megvette, aki nem annak már 16 eur 😊
Laza
Azért mert 'új' játékhoz képest igencsak leárazták. Egyébként nem olyan jó az ... ebbe a stílusban legalábbis.

Akkor inkább vegyetek Dark Souls-t, azt is betették a végsõ akcióba megint. Az utóbbi évek legzseniálisabb akció-RPG ... aki szereti ha nem a randomitás meg a tuning mértéke, hanem a jó, kitanulható real-time harcrendszer és az 'ügyesség' dönt, akkor annak kötelezõ 😊