Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Képzeljétek, beszéltem Larával, és azt mondta meglátogat minket!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Laza
Elhasználtam, köszi. Majd dobok helyette másikat ha kapok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha kell en is tudok adni 1et minden nap:defa23059ec19a23a4acf2ab863ce513
Olyasmi mint a steamgifts
Köszi a kulcsot, elhasználtam (:

Szabi
997229ccafc15d2b1c8e09f39fef1932

"Nulla tenaci invia est via"

Gameminer-re nem kell valakinek meghivo ?
wantonly
Akkor jó helyre került, gratuta! 😊
Szabi
köszi itt is <#worship>

régóta "vadásztam" már rá, rengetegre jelentkeztem már, de végre csak megkegyelmezett a sors 😄

"Nulla tenaci invia est via"

tutituti
hú ehhez én kevés vagyok.nem veszem el más elõl a lehetõséget
De ahogy nézem collection úgyhogy mindenképp Köszönet érte!<#eljen><#worship>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
A Path fantasztikus mûvészanyag. Tipikusan olyan játék, amivel játszol és sosem felejted el. Fõleg, ha megérted a mondanivalóját.

[merlinw.org]

DarkSector
Vagy az RDR.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
Már épp idõszerû.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SenorGrande

Kint az új Indieroyale!

Unmechanical for: steam (pc), windows, desura
The Path for: steam (pc), windows, mac, desura
Krater for: steam (pc)
Sugar Cube: Bittersweet Factory for: steam (pc), windows, desura
OIO for: windows, mac, desura

Jelenlegi minimum ár 3.7€

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Dj Tommy
Remélem ehhez hasonlóan egyszer, a Gran Turismo is el jut pc-re.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Laza
Na, már nem csak a DLC-k, király! Várom a tavaszi leárazást a DLC-k miatt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Skyrim már kapható nálunk is Steamen. Vajon mire fel?

Laza
Nézem Steamen ... Ace Combat Assault Horizon EE ....... mondom EZ meg hogy kerül ide? Vááá, Ace Combat PC-n!! 😊
X360-ra nem vettem meg, de PS2-n imádtam a játékokat. Nem vagyok egy repülõs játék kedvelõ, de ezt mindig imádtam a körítés és a látvány miatt.

Mondom ácsi, gagyi konzolport?? Megnézzük a 'demót': ÉS NEM, kiba jóó ... mondjuk az irányítás még éppen elmegy kategória billel, de X360 kontrollerrel olyan mint az 'igazi'.

Kötelezõ vásár! 😊

IMYke2.0.0.0
Esélyed nem sok van rá: 😞

Regisztráció idõpontja: 2013. 01. 26.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello, szeretnék belépni a csoportba. 😊

http://steamcommunity.com/id/ateszmadman/
RoboKutya78
Szerintem is az akciót hírdetó kis animát képek lehetnének egy kicsit nagyobbak illetve a függõleges helyett jobban festene vízszintesen.A Steam logóig nyugodtan kilóghatna

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Néhol adblock blokkolja (a steampowered-rõl való adatkinyerés miatt), ki kell kapcsolni a topikban.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Eddig tényleg nem volt mert, de nem rég lett visszarakva!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én bannert se látok már itt hetek óta. :S A hiba nálam van akkor?

tutituti
csak elõször hullámzik utána nincs baj vele.
Pár hónapja még ez se volt mert sokan leszavazták hogy legyen design!

Én már ennek is örülök de tényleg valami hiba van a mátrixban.

TBTPumpa
Van olyan elvetemült, aki fizet Dota 2-ért?
Nálam van vagy 20 db gift, én ingyen is odaadom õket bárkinek. Úgyis csak Spam! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Biztos hogy nem fog :d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintetek a dota2 értéke kesobb sem fog megnoni ?
IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy MerlinW ismer már annyira, hogy tudja, nem sértésként szánom, de a bannerbeli akció-kiemelõ flash animációja eléggé bántja a szemet. 😞
Esküszöm, elfogadom, ha csak engem zavar, és másoknak semmi baja vele - de, ha ráviszem az egeret, és elkezd hullámozni, mintha szédülni kezdenék vagy ilyesmi.
Lehet rajta korrigálni vagy pofátlan vagyok?

Bocs, ha gondot okoztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
DOTA2-õket adsz el vagy mi? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hú, nekem is elkelt! Van 0,10 €-m. 😄

RoboKutya78
jöhet a kövi adag az is kimegy😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Beraktam õket 0.01 kaptam 0.06 eurót😊 mára elkelt mind

szintén 😄 és a mai napot sikeres 24 forinttal zárom! 😄

MerlinW
Én is kiraktam 11-et 0,1€-ért. Csak a helyet foglalja..😊

[merlinw.org]

Mardel
Keresel vele durván 45 Ft-ot ha sikerül eladni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

RoboKutya78
most raktam ki 7db-ot😊

MerlinW
Igen, oda.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Igen. De, ha jól tudom a Dota2 centekért megy el és több száz ajánlat van kint belõle 😄

genndy
A pénz a Steam Walletedre töltõdik, jól gondolom? (nekem sem tûnt fel még az új feature)

MerlinW
Lehet eladni gifteket igen. Nem hamarosan, hanem már lassan 3 hónapja😊 A bétában legalábbis,

[merlinw.org]

RoboKutya78
Skacok ezt most jól látom hogy a steam fiók piac része átalakuló félben van teszem azt lassan el lehet adni rajta játék gifteket is? Mivel a dotát már lehet pénzért adni?
Bocs ha ez most valakinek már nem új nekem az sose lestem ezt a részét a dolognak.

Én is látom õket, meg is lepõdtem. Szewrintem csak DLc-k lesznek, mert nincs link, hogy csak az alapjátékkal együtt mûködik, stb.

genndy
Azért, mert kliensbõl a 'DLC' gomb is az alapjátékra visz, hogy onnan menj tovább a DLCk-re. Viszont az alapjáték továbbra sem elérhetõ, azért kapod a hibát.
A DLC-k elérhetõk és mostantól megvásárolhatók (legalábbis úgy tûnik, hacsak Steamék el nem csesztek valamit).

Laza
Szerintem ha engedi megvenni, akkor játszani is tudsz vele.
Eddig nálunk nem látszott, mégis dobozosan meg tudtad venni és beregelni. Csak a vásárlás volt korlátozva.

Hrisskar
Nem tudom hogy milyen hiba folytán, de beengedett a Skyrim DLC-ihez a Steam, viszont a Játék oldalam felöl akarom megközelíteni a DLC-ket akkor továbbra is a szokásos szöveget nyomja az orrom alá. Nem tudom hogy ez most engeléyezték végül? Vagy nem kéne nagy örömömben megvenni öket?

IMYke2.0.0.0
Úgy se nyerem meg, de köszönöm szépen 😊

tutituti
köcsögöm széken😊

fenem rá a fogam egy ideje.

MerlinW
Meghívlak, ha elkezdesz szöveget értelmezni...

[merlinw.org]

RatBaG
holnap este hatig. hajrá!

Per Aspera Ad Inferi.