Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azt tudom - azt nem tudtam, hogy vele (általa) tudok csetelni a STEAM-es barátokkal is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Elfeledheted, mert minden játékindításnál kiírja a bal alsó sarokban😊

[merlinw.org]

Peet81
oksa 😊 már vissza igazoltam 😊

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - ezt igyekszem nem elfeledni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
anyad_apad vagyok 😊

Peet81
keress meg ott Raptr-on 😊 Peet81

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

lostprophet
Hm, próbáltam én is, de nem sikerült élvezhetõ videót rögzíteni (plusz a VLC sem játssza le a készített videót -.-). Így maradt az Action!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Raptr -ban Ctrl+TAB a panel és ha összekötötted a Steam accountoddal, akkor ott tudsz chat-elni is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor nálam van gond. Ezt jó tudni.
Majd buherálok velük.

IMYke2.0.0.0
Igen. A Dxtory már sokkal jobban tetszik. Flexibilisebb.

Peet81
nekem nem tiltotta le <#wow1>

lostprophet
Múltkor még Bandicamot használtál, váltottál?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Én. Bár, kezdõ vagyok benne.
S tök érdekes, hogy letiltotta a STEAM-es ingame-et - tehát, ha üzennek rám, akkor csak hallom, de nem látom a játék alatt. ALT + TAB kell hozzá, hogy válaszolhassak... <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Vagy...
...folyamatosan F12-õzik... 😊

Ezért írtam neki, hogy akkor már inkább rögzítse videóra. Dxtory és kalap-kabát.

Peet81
ki használ Raptr-t?

lostprophet
Feltételezhetõen valaki brutálfelbontású képernyõmentéseket csinál 😄

SenorGrande
Nem tudom mennyi helyet szeretnél. Nekem általában 300-500k-s jpeg-et csinál a Steam képlopó. Ez minimum 4000 db képet jelent. . .

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Horec
War of the Roses 4-es packra vki nem ruház be ? 😊

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Botond
Hetente visszanézed a 60000000 screenshotod, vagy többnyire soha? Shift+delete billentyû kombinációval lehet archíválni ez utóbbi esetben...
RoboKutya78
😊 eddig se a steamet használtam hanem az xfiret most hogy egy kicsit átment a rendszerük a negatív alkalmazási tartományba alternatívákat keresek😊
azt hittem a steam lesz az.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Mi a francnak neked 2GB? Ne a Steamet használd backupolni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wantonly
Nekem 100 screenshot kb. 30MB-ot foglal, ez így több mint 6000 feltöltött képre lenne elég...

Majd szólj, ha elérted a korlát felét egy hét alatt, mert szeretnék gratulálni. <#nevetes1>
MerlinW
~1500 kép nem elég?😊 Egyébként gondolj bele, 65 milliószor 2GB csak erre mibe kerül a cégnek.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ha 1000 kéept akarsz feltölteni, akkor inkább videózz, és tedd fel Youtube-ra és azt linkeld a profilodhoz. Mindenki jobban jár.

RoboKutya78
ez a 2 gb vicc vagy esetleg heti vagy havi limit?😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

wantonly
Mondjuk gyakran elég nehezen akarja feltölteni a képeket... Van amikor csak 10. próbálkozásra sikerül.
SenorGrande
2 GB tárhely áll rendelkezésedre, kép feltöltésekor kiírja, mennyi van még szabadon. Nem tudok róla, hogy lenne méretkorlát képenként.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

SzirmosSzisza
Screenshot manager úgy emlékszem kiírja, mennyi a kvóta. Vagy 100MB vagy 1GB talán.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Hát van egy véges értéke a szerverkapacitásnak...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
a steam korlátozza a feltölthetõ képek mennyiségét?

SzirmosSzisza

MerlinW
Az csak azt mutatja, mennyit játszottál Steam-en az utóbbi két hétben. A játékidõ alapján számolja valahogy.

[merlinw.org]

MerlinW
Ismét, ahogy korábban írtam, csak egy szokás. A célját már leírtam az elõbb. A Steam nem figyel semmit, semmi köze hozzá.

[merlinw.org]

RoboKutya78
ez a steam minõsítõ akkor mi?

MerlinW
Kérni nem is fognak, ez amolyan nyugati közösségi szokás, ahogy írtam is lejjebb.

[merlinw.org]

MerlinW
A legtöbben gift-et adnak, nem kulcsot, ahhoz pedig kell a Steam kapcsolat. Kulcsot általában csak a bundle felajánlók szoktak küldeni.

[merlinw.org]

genndy
Nem, annak semmi köze ehhez.
Csak a hozzászólásokból látod. Ezért kell vigyázni, mert a csalók elõszeretettel linkelik be a maguké helyett olyanok profilját, akiknek sok +repjük van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RoboKutya78
ez a steam minõsítõ pont lenne az?

RoboKutya78
ezt a pontozást a steam is figyeli vagy csak a hozzászólások sokasága tanúskodik a dolgokról?

genndy
Én úgy tudom tradelésnél szokás inkább. De az magyarok között is, illik.
Giftnél még soha nem kértek, és nekem se adtak. Mondjuk rosszul nem jársz vele ha amiatt kapsz. +1 jópont.

RoboKutya78
ahm.. steamgiftes nyerés esetén is? nem szoktam ezen esetben felvenni a steames kapcsolatot vagy csak nagy ritka esetekben hanem küldöm a mailt.
legtöbb esetben ott megy a köszöngetés.

MerlinW
Bármikor, amikor sikeres üzlet kötõdik. Nem számít, hol és milyen formában. Többnyire amcsi szokás, de láttam már mindenhol. Tulajdonképpen ez egy jó szándék, ajánlás az eladó jövendõbeli vásárlói számára.

Magyarul a +rep nem neked szól, hanem a többi üzletfélnek.

[merlinw.org]

RoboKutya78
egy kicsit meg vagyok okítva.
Steamen mikor szokás ez a respektelés vagy mi
Csak ha tradelsz, vagy ha steamgiften játékot nyersz a felajánlótól vagy ezen esetben nem kell a respekt csak ha személyesen dobok valakinek kódot vagy giftet?
Egyik skactól a steamtredes üzletelésre kaptam a másikat meg steamgiftre.
Ez csak a külföldieknél szokás vagy mi magyarok is mûveljük egymás közt?

genndy
A hg fog szétcsapni közöttetek... <#dumcsi>

SzirmosSzisza
Nem irónia volt, hanem csak egy példa. Biztos vagyok benne, hogy más is változott a felület alatt. (ettõl függetlenül én sem fogok váltani, mert tökéletesen megfelel nekem a Win7 / Ubuntu páros)

Laza
Egyébként sok haszna nincs a programnak/rendszernek, csak egy újabb vacak közösségi alkalmazás, ami semmire sem jó, max e-peen méregetésre 😊
Villám uninstall volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Bízom benne én is, hogy SzirmosSzisza is iróniának szánta 😊
Mert én igen 😊

Tikal
Én nem hiszem, hogy ez irónia mentes lett volna 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
"másolásnál w8 tudja megmondani a legpontosabban mennyi idõ van hátra"

Ez aztán a komoly érv a Windows 8 mellett. <#wilting>
Rohanok is hétfõn a boltba a saját példányomért.

Tikal
és még szép grafikonon is mutatja 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''