Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
<#eljen><#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SzirmosSzisza
A csili vili felület alatt is változtak a dolgok. Például fájl másolásnál w8 tudja megmondani a legpontosabban mennyi idõ van hátra, az összes OS közül.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
LOL, nem, elírtam <#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

8 millió? <#idiota>
Tikal
8000ezer forint volt 😊

SenorGrande
Én sem tudok a Win8 ellene felhozni semmit, de még senki sem tudott mellette sem semmi olyat, hogy én egy forintot is adjak érte. . .
Az érdekelne, hogy téged mi gyõzött meg, hogy a vásárlás mellett döntöttél?

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

genndy
Oké, és ez még mindig a Steam topik. Van külön Windows 8. Köszi 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tikal
Mert jó is.. az egyetlen amit fel tudsz hozni ellene az az új felület, mindenki ezzel jön, de mást nem is nagyon tudnak felhozni ellene.

Tikal
uhh.... miért hiszed hogy azért van a gépemen mert újdonság, és behülyültem rá? Egyébként próbáltad már vagy csak olvastad, hogy fos...

mellesleg amennyire féltem az új felülettõl, most már kb annyira szeretem is, mondjuk sok mindenre nem használom a gépet, csak játékra, és még nem fagyott..

genndy
Pedig elvileg így mûködik. Gondolom leginkább azért hogy multiplayernek ne zavarjon be.

Na, addig erõszakoltam, hogy elindult 😄
Az normális, hogy ha elkezdek tölteni valamit, majd elindítok egy játékot, akkor leáll a töltés és nem is akarja folytatni?
IMYke2.0.0.0
Tinman áradozna róla. Ismerem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Inv1sus
Tök mind1, hogy a cégek még nem álltak rá teljesen a windows 8-ra és ezért instabil meg fagyogatnak rajta a programok, az a lényeg, hogy új és így lehet játszani a fejünket.
Sose értettem, miért vannak behülyülve az emberek az újdonságoknak még akkor is, ha az egy f@s.

De mondjuk ja, legalább letesztelik nekünk. Nélkülük nem változna teljes értékû op rendszerré, amit már használhatónak nevezhetek. <#idiota>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Tikal
hát azért én ezt nem fognám a windows 8-ra teljesen, mert a probléma most jött elõ, a windows8 meg már egy ideje a gépemen van, én inkább valami elbaszott update-re gondolok, vagy sérült fájl akármi... mindenesetre most éppen sikerült elindítani gond nélkül. az is fura hogy látom mikor éppen kapcsolódik, szóval lehet itt a probléma, valami gebasz a kapcsolódással.

Egyébként kérdezd meg Tinman-t neki hogy szuperál a win8, neki is az van 😊

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy jó az a Windows 8...
...vagy mégse?

Kösz, hogy letesztelitek nekünk, sokkal késõbb 8-ra átváltóknak. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
nem éppen ugrálós, de nekem most a renegade ops meg a sine mora a kedvenc 😊

RatBaG
limbo

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Tegnap volt nálam valami steam update. nos azóta folyamatosan fagy, offline módban akar mindig indulni, ha rányomok hogy online akkor restartól és ujra offline, és ez így megy. Ez big picture módban történik, ha kilépek ebbõl, és normál módban online-ra állítom akkor meg elindul, utána big picture-re is tudok váltani... hm...

Másik bosszantó dolog, hogy a gép bekapcsolásakor nem hajlandó elindulni automatikusan, pedig be van állítva, Win8.

genndy
Még olcsóbb. 15€.

SzirmosSzisza
Tudtok valami jó és lehetõleg olcsó játékot amit lehet egér nélkül is játszani? (ilyen ugrálósok általában jók szoktak lenni ilyenkor). + pont ha fut Linux alatt is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Karácsonykor 21€ volt a 9 rész Steam-en😊

[merlinw.org]

DarkSector
De nem fogom magasztalni õket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Raptr-on teljesíteni a feltételeit (desktop kliensét elindítani, vmelyik 'zombis' játékkal eleget játszani), és ha még szerencséd is volt, kaptál is.

Mit kellett csinálni a DI kulcsért? Olvastam róla, de azt hittem sorloás alapú, ergo nincs esélyem. mindegy.

Egyébként, akit érekel a teljes Tomb Raider kollekció GMG-n a hétvégén 30 euró, Steames.

tutituti
hát engem különösebben nem érdekel a hiba mert szereztem is kulcsot és játszok is már vele.
nem dicsekvés,de azért ritkán van ilyen nagy ingyenes játék.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
És ez tolerálhatatlan, hiszen mindenki tökéletes. Fõleg egy ingyenes cuccnál...

[merlinw.org]

DarkSector
tökmindegy kinek a hibája, hiba volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Honnan tudták volna? A Játék kiadója vétette a hibát. Senki sem tudta.

[merlinw.org]

DarkSector
Igen ez sokkal jobb már hálásnak kell lenni...

SzirmosSzisza
Legközelebb ne is osztogassanak ingyen játékot, kapják be inkább 😞

genndy
De nem is húzódott hetekig, mint mondjuk a GG ügy...

DarkSector
Nem lehet hogy már rég kiosztás elõtt kellett volna intézkedni?

Esõ után köpönyeg?

genndy
*régiózárat
Riszpekt a Raptrnak, gyorsan intézkedtek a problémával kapcsolatban.

Dj Tommy
De kiírtam, közben látom többeknél ez a gond, elvileg majd javítják.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Szivacs 😞 Nekem is ezt írja. Nem írtad ki külön a kódot? Én igen, és most sikerült is aktiválni, úh tényleg feloldották a régiókódot.

Dj Tommy
Akkor mi van, ha ezt írja ki a rewardsnál?
"Oops! This module is broken!"

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Köszi az infót!

tutituti
Na lehet beaktiválni a tegnapi raptr DI kódokat 😊

RoboKutya78
add el õket az a legegyszerûbb még be is jöhet belõle valamennyi 0.01 v 0.02 ért elviszik

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Gubberx
Pfejj engem is betalált a Dota 2 😄 10 darabot bevágtak az inventorymba 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

RoboKutya78
béjelöltelek steamen ütközhetnénk majd oda bent😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fabio Capello
Jelen.

RoboKutya78
skacok ismerõsöket kergetek star trek online játékhoz játszik valaki itt vele?

Áhh, Mérnök (lesz) 😄

MerlinW
Na a sok közgazdász..😊

[merlinw.org]

genndy
Nincs, elfogytak a kulcsok. Ez azoknak lehet megoldás, akiknek sikerült szerezni, de ugye régiózáras.

SzirmosSzisza
Ez az akció van még?

tutituti
majdnem elcseréltem egy cities in motionra,jó hogy belestem ide 😊

ezer hála!

genndy
Eltettem, úgyhogy jöhet megoldás 😊 Köszi.